Sari la conținut

Andra 0735951238

Postări Recomandate

Postat

Salut!

Am fost azi la Andra are și o colega....

Nu dau detalii de acțiune va spun decât că merita

Fetele sunt foarte sociale și își fac meseria cum trebuie

Va recomand cu toată încrederea

• Minus 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Andra 0735951238
  • Oras:Craiova
Postat

Ai făcut o recenzie exact ca targa (ne-ai lămurit și la cine ai fost și tarife și servicii ) mulțumim eu unu voi tine cont:)) doar sa o găsesc pe Andra si pe colega ei

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Zi-ne si noua ce pret au, daca fac oral neprotejat cu finalizare cum arata??. Macar atat nu vrem sa detaliezi actiunea😄😄

Postat

Salut!

100 lei finalizarea nu știu cât cer la ora

On in fuctie de igienaa fara finalizare orala și np 

Postat

Nu recomand, am făcut o programare cu o zii înainte si nu a respectat-o, am lăsat si mesaj cu o ora înainte sa confirm totul, am sunat-o de mai multe ori si nu a răspuns, am sunat la ea la ușă si tot asa nimica si m-am dat bătut si am plecat, plus ca doresc sa menționez ca în față ușii avea vreo doi saci de gunoi de miroseau incredibil de urat si pot doar sa speculez cat de curată era locația doar din asta.

Mesajele date de mine pe WhatsApp sunt pe read si nu a mai zis nimica după, lipsă de profesionalism din partea fetei.

• Membru Premium
Postat
Acum 7 ore, SuntPaul a spus:

Nu recomand, am făcut o programare cu o zii înainte si nu a respectat-o, am lăsat si mesaj cu o ora înainte sa confirm totul, am sunat-o de mai multe ori si nu a răspuns, am sunat la ea la ușă si tot asa nimica si m-am dat bătut si am plecat, plus ca doresc sa menționez ca în față ușii avea vreo doi saci de gunoi de miroseau incredibil de urat si pot doar sa speculez cat de curată era locația doar din asta.

Mesajele date de mine pe WhatsApp sunt pe read si nu a mai zis nimica după, lipsă de profesionalism din partea fetei.

Ai fost și ai sunat la ușă? 😅

De ce n-ai incercat sa forțezi geamu'? 🤭🤦

• Haha 4

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare