Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7 Partajează Postat Septembrie 7 Hello băieți 😘 . Voi mai fi disponibilă în Arad astăzi și mâine ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Eliza ți-e dor de noi 😅 că am văzut că ne tot urmărești 🙊😘!! Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 17 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 17 Acum 43 minute, Leeonidas a spus: Eliza ți-e dor de noi 😅 că am văzut că ne tot urmărești 🙊😘!! Unde o vezi? Și mie mi-e dor de ea 🤗 mă tot uit și nu o văd 😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Acum 55 minute, Leeonidas a spus: Eliza ți-e dor de noi 😅 că am văzut că ne tot urmărești 🙊😘!! M-ai prins 🤣 offff 🤣😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Acum 11 minute, anthonio a spus: Unde o vezi? Și mie mi-e dor de ea 🤗 mă tot uit și nu o văd 😍 Eee are el ochi peste tot 🤣 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Acum 4 minute, Eliza04 a spus: M-ai prins 🤣 offff 🤣😘 Te prind eu 😁 offf.offf 😈😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Acum 1 minut, Leeonidas a spus: Te prind eu 😁 offf.offf 😈😘 Noooo de când mă prinzi tu , am fugit eu 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Partajează Postat Septembrie 17 Acum 3 minute, Eliza04 a spus: Noooo de când mă prinzi tu , am fugit eu 🤣🤣 Nu-i problemă ,toate la timpul lor 😈😘😘😘 Link spre comentariu
Casmiro Reputație: 0 Postat Septembrie 24 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 24 Helloo, când mai reviiiiiii? 🫣🫠🫠 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Acum 21 ore, Casmiro a spus: Helloo, când mai reviiiiiii? 🫣🫠🫠 Hello 🦋 Săptămâna viitoare 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 25 Partajează Postat Septembrie 25 Acum 56 minute, Eliza04 a spus: Hello 🦋 Săptămâna viitoare 😘 Săptămâna viitoare 😜 Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 25 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 25 On 9/17/2024 at 10:33 PM, Leeonidas said: Te prind eu 😁 offf.offf 😈😘 Recomanzi bruneta? 😈 In poze arată bine aşa e şi in realitate? Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Septembrie 25 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 25 Acum 5 minute, Dedei90 a spus: Recomanzi bruneta? 😈 In poze arată bine aşa e şi in realitate? Prea multe vrei să știi 🤣🤣🤣 Bruneta nu-i de recomandat🙊 îi de păstrat 🫶 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 832 Postat Septembrie 25 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 25 Acum 15 minute, Dedei90 a spus: Recomanzi bruneta? 😈 In poze arată bine aşa e şi in realitate? E bună bruneta! Așa arată și în realitatea ca și în poze, frumoasă, înaltă, corp fain. Ti-o recomand, e ce trebuie😉. Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Septembrie 25 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 25 Mersi băieți! Dacă sunt in oraş săptămâna viitoare o să imping o vizită. Link spre comentariu
Casmiro Reputație: 0 Postat Septembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 26 La 25.09.2024 la 19:51, Eliza04 a spus: Hello 🦋 Săptămâna viitoare 😘 Confuză?😯 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Bună dimineața băieți ☕️ De astăzi sunt disponibilă în Arad . Programul meu azi va fi 14:00-21:00💜. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag 😘 Link spre comentariu
Dedei90 Reputație: 172 Postat Octombrie 3 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 3 La 03.10.2024 la 10:15, Eliza04 a spus: Bună dimineața băieți ☕️ De astăzi sunt disponibilă în Arad . Programul meu azi va fi 14:00-21:00💜. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag 😘 Ce bunăciune 😋😋 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Partajează Postat Octombrie 3 Acum 37 minute, Dedei90 a spus: Ce bunăciune 😋😋 😈❤️ Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Octombrie 3 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 3 Azi iar a plouat Bârzoiu sa sculat Cu chef de iubit ❤️ Și de giugiulit Pe loc m-am programat Doar puțin am stat 🤪 Vreo 5 minuțele Pe mitza s-o spele 🙊 Ușa deschidea Altcineva venea 🤣 E bine și așa🤪 Am putut intra🙊 La masă ne așezăm Ca să discutăm Cu capul la ea n-poale Să stau pe ceva moale 🤗 După primul duș Fuga in culcuș Aveam nevoie tare De-o căldură mare ❤️ Studiez fetița Și mă joc cu țâța🤦 E frumoasă foc 🔥 De toate la un loc E bună in draci cadâna 😇 Ai pe ce pune mâna Brunetă înăltuță Și caldă la “pupăză”🤪 Întâi ma mângâiat Și ma dezmierdat Doar când sa ridicat 🍌 Guma a montat😉 Și la zmotocit De la zăpăcit 🙃 Mergem mai departe Să gust și eu din toate😍 Am făcut pe hoțul 😂 Și i-am furat moțul 🙊 Cu el m-am jucat La loc l-am lăsat 🤪 Primul am fost călare O simțeam bine, tare! A călărit și ea 🙊 Din cur fain dădea 🤪 A venit momentul Să-mi vărs armamentul In brațe mi-a stat Cocoțați in pat 🤣 A dat jos gumița Cu grija a șters puța🙊 Când mi-am revenit La duș am fugit🤪 Am mai poveștit Când apa am sorbit Cum ușa m-am văzut 🤣 Și cucui am făcut 🤦 Acum în încheiere Mi-a făcut plăcere Să o intalnesc 🤗 Și să o iubesc Îi ofere doar zece Timpul iute trece Când sunt lângă ea Uit de viața mea😇 Chiar de afară plouă Vă recomand și vouă 🙏 Să o ținem la noi Măcar vreun an doi🤗 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Acum 11 ore, anthonio a spus: Azi iar a plouat Bârzoiu sa sculat Cu chef de iubit ❤️ Și de giugiulit Pe loc m-am programat Doar puțin am stat 🤪 Vreo 5 minuțele Pe mitza s-o spele 🙊 Ușa deschidea Altcineva venea 🤣 E bine și așa🤪 Am putut intra🙊 La masă ne așezăm Ca să discutăm Cu capul la ea n-poale Să stau pe ceva moale 🤗 După primul duș Fuga in culcuș Aveam nevoie tare De-o căldură mare ❤️ Studiez fetița Și mă joc cu țâța🤦 E frumoasă foc 🔥 De toate la un loc E bună in draci cadâna 😇 Ai pe ce pune mâna Brunetă înăltuță Și caldă la “pupăză”🤪 Întâi ma mângâiat Și ma dezmierdat Doar când sa ridicat 🍌 Guma a montat😉 Și la zmotocit De la zăpăcit 🙃 Mergem mai departe Să gust și eu din toate😍 Am făcut pe hoțul 😂 Și i-am furat moțul 🙊 Cu el m-am jucat La loc l-am lăsat 🤪 Primul am fost călare O simțeam bine, tare! A călărit și ea 🙊 Din cur fain dădea 🤪 A venit momentul Să-mi vărs armamentul In brațe mi-a stat Cocoțați in pat 🤣 A dat jos gumița Cu grija a șters puța🙊 Când mi-am revenit La duș am fugit🤪 Am mai poveștit Când apa am sorbit Cum ușa m-am văzut 🤣 Și cucui am făcut 🤦 Acum în încheiere Mi-a făcut plăcere Să o intalnesc 🤗 Și să o iubesc Îi ofere doar zece Timpul iute trece Când sunt lângă ea Uit de viața mea😇 Chiar de afară plouă Vă recomand și vouă 🙏 Să o ținem la noi Măcar vreun an doi🤗 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Acum 10 minute, hateru a spus: ❤️🖤 ❤️🤍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 E și asta diva 🤣 acuma.🙊 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Acum 25 minute, Leeonidas a spus: E și asta diva 🤣 acuma.🙊 Nu știu de ce cauti să mă provoci de ceva timp !! Numai ai subiect de discuție probabil ! Dar ce doreai azi dragule ? Să te pun în pat cu ceilalți clienți ? Având în vedere modul în care m-ai abordat ,ca un ordin , cred ca am fost destul de decentă în a-ți vorbi !! Nu sunt obligată să stau la picioarele tale ,sau să îmi dau clienții afară pentru a te primi pe tine , îmi pare rău , mergi unde îți e bine și nu mă mai provoca ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4 Partajează Postat Octombrie 4 Acum 16 minute, Eliza04 a spus: Nu știu de ce cauti să mă provoci de ceva timp !! Numai ai subiect de discuție probabil ! Dar ce doreai azi dragule ? Să te pun în pat cu ceilalți clienți ? Având în vedere modul în care m-ai abordat ,ca un ordin , cred ca am fost destul de decentă în a-ți vorbi !! Nu sunt obligată să stau la picioarele tale ,sau să îmi dau clienții afară pentru a te primi pe tine , îmi pare rău , mergi unde îți e bine și nu mă mai provoca ! Tu ești ,bolnava rău, cu te te-am provocat ?...că ți-am scris de programare, 😂...ce ordin 🤔 .. doară nu pot obliga eu o prostituata sa se futa cu mine 🤭 Am întrebat ,am înțeles, nu sa putut 🤗.Eu nu te provoc ,,doar am zis 🙊, tu te afirmi acuma 🤭🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum