Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11 Partajează Postat Octombrie 11 Acum 37 minute, hateru a spus: Poza ca poza.....dar sa vezi ce fata minunata gasesti ❤️ Mi-e mi-o recomanzi.., colegul 🙊 Link spre comentariu
alin27 Reputație: 32 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Buna....in ce zona lucrează Eliza? Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Octombrie 12 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 12 Acum 2 ore, alin27 a spus: Buna....in ce zona lucrează Eliza? In zona "cartierul funcționarilor" 🤪 La ARED Kaufland Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 11 ore, anthonio a spus: Decât câte o vizită la 200 de femei, mai bine 200 de vizite la Eliza😍 De la femeia asta nu am primit seen niciodată, dacă nu sa putut am primit răspuns negativ nu ma lăsat cu ochii în soare cum fac majoritatea, ea mi-a răspuns până la ultimul mesaj😉 La capitolul comunicare are notă maximă La capitolul atitudine e chiar ce trebuie, naturală fără aere de vedetă, cu multă răbdare, amabilă, îi pansament pentru suflet Ca aspect e fix ce am nevoie, ochi frumoși, zâmbetul e mereu pe buzele ei, simpatică, sâni frumoși și măricei, un cur și două bulane de-ți vine să-ți bați soacra 🤣🤣, o femeie cu cărniță pe ea, chiar ai ce strânge în brațe 🤗 Piele fină și un moț care vibrează acolo jos 😬 pe limba unui gagicar “ îi bună rău capra”🤪 Igiena e la locul ei din toate punctele de vedere Eu nu-s nare fan oral, și îl fac protejat și unde se poate și neprotejat 🙊 Eliza face un oral protejat bun, mi-a făcut barzoiul să dispară fără probleme🤦 Acum la capitolul mama și tata a fost perfect de fiecare dată, nu-s genul să schimb zece poziții, vreau să primesc și să ofer plăcere, un act sexuao mai lung duce la lipsă de lubrifiere naturală și nu-mi place. Prefer scurt și intens făcut cu plăcere de ambele părți. Nu știu dacă chiar am făcut treabă bună dar ea mi-a dat impresia că am făcut, asta contează să știe să ne vândă iluzia🙊 Știe bine să țină ritmul, și iubește tot barzoiul, nu doar ciocul🤣 Punctualitatea și seriozitatea ei mă fac să revin din nou și din nou, mi-ar plăcea să o mai prind odată dar sper să aducă poștașul pensia mai repede la soacră-mea să am vreo șansă 🤣 🤣 🤣 Versuri v-am tot scris, acum va scriu și proză 😬 Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase, a fost o plăcere ca de fiecare dată , te pup 😘❤️☕️ Link spre comentariu
alin27 Reputație: 32 Postat Octombrie 12 Partajează Postat Octombrie 12 Acum 6 ore, anthonio a spus: In zona "cartierul funcționarilor" 🤪 La ARED Kaufland Mersi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Bună dimineața băieți ☕️ Programul meu astăzi va fi 11:00-20:00😘Țin să menționez ca mi-am schimbat locația , mă găsiți la Adora Park 💋Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag ❤️🖤 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 16 Partajează Postat Octombrie 16 Hello ☕️😘 Disponibilă 11:00-20:00, programări pe wtp 💋(programările neconfirmate la timp vor fi anulate ) o zi faină să aveți ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17 Partajează Postat Octombrie 17 Bună dimineața ☕️🫶🏽 Disponibilă până la ora 20:00, programări pe wtp (programările neconfirmate la timp vor fi anulate ) . Zi frumoasă să aveți 🤭🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Bună dimineața 💋☕️ Disponibilă 12:00-20:00 . Programări pe wtp ( cele neconfirmate la timp vor si anulate ) . Zi frumoasă să aveți 🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19 Partajează Postat Octombrie 19 Hello ❤️☕️ Disponibilă până la ora 20:00, programări pe wtp ( cele neconfirmate la timp vor fi anulate) 😘 O zi frumoasă să aveți 🫶🏽 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Bună dimineața băieți ☕️ Programul meu astăzi va fi 12:30-20:00💋Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag ❤️🖤 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22 Partajează Postat Octombrie 22 Bună dimineața 😘☕️ Disponibilă 11:30-20:00 🫶🏽 , programări pe wtp , cele neconfirmate la timp vor fi anulate . O zi frumoasă tuturor ☀️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23 Partajează Postat Octombrie 23 Bună dimineața ☕️❤️ Disponibilă 11:00-20:00 , programările se fac pe wtp ( cele neconfirmate la timp vor fi anulate ) , vă aștept cu drag 😊😍 O zi frumoasă să aveți 🫶🏽 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Bună dimineața ☕️❤️☀️ Disponibilă 11:00-20:00, programări doar pe wtp (cele neconfirmate la timp vor fi anulate ) , va aștept cu drag 😍. O zi frumoasă tuturor 🫶🏽 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Bună dimineața ☀️☕️. Disponibilă până la ora 20:00. Programări doar pe wtp , vă aștept cu drag . Weekend frumos tuturor 😘🫶🏽 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Bună dimineața băieți ☕️☀️. Disponibilă 11:00-20:00, programări pe wtp ( cele neconfirmate la timp vor fi anulate ) , vă aștept cu drag ❤️ . O săptămâna ușoară să aveți , kiss 😘 Link spre comentariu
karlos81 Reputație: 43 Postat Octombrie 28 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 28 Zilele trecute am revizitat-o pe Eliza. Cum arata Eliza? Cuvinte sunt de prisos in momentul de fata, Norocul face, ca pentru descrierea aspectului, va rog sa priviti poza de mai sus. Nu ascunde nimic totul este la vedere. Intr-un singur cuvant "Minunata". Cum se mai vorbeste printre sogori, "Sa-i bei apa din pizda". Acum cand scriu recenzia, privesc poza de mai sus si ma gandesc. Ce priveliste. Programare facuta cu o zi inainte pe wattap, locatie AK, respectata de ambele parti. Ma așteptat pe tocuri într-o costumație sexy, nu mai stiu exact cum era, pentru ca eu priveam in alta parte. Am rugat-o sa dea tocurile jos, eu nefiind asa de inalt si oricum si ara tocuri tot mai inalta bine ca mine. Frumoasa la fata, frumoasa cu totul, ai are ochi superbi. Ma intrebat ce doresc sa servesc si am mai stat de vorba, pe canapeaua din sufragerie. Intotdeauna este calma si atenta la tine, este un deliciu sa stai cu ea de vorba, ce sa mai vorbim ca ne si iubim dupa. Dusul de protocol obligatoriu, baia dotata cu de toate, gel, prosos curat, apa de gura. Eliza m-a asteptat in dormitor goala, ce priveliste, cam ca si in poza de mai sus. Am sarutat-o pe unde am putut, dupa care am coborat jos, unde nu te mai saturi, imi place ca de obicei reusesc sa o fac sa termine, s-au cel putin asa imi lasa impresia. Dupa care trecut ea sa imi faca OP executat foarte bine. Face un oral foarte bun. Am trecut la sex, schimbat cateva poziții. Este o placere sa poti sa futi asa o femeie frumoasa. Eliza pentru mine este o femeie frumoasa, naturala, mereu cu zambetul pe buze, atenta la nevoile tale. Eu voi revenii intotdeauna cu mare placere la ea. Cadoul: 400 lei, achitat la sfarsitul sederii. 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Acum 15 minute, karlos81 a spus: Zilele trecute am revizitat-o pe Eliza. Cum arata Eliza? Cuvinte sunt de prisos in momentul de fata, Norocul face, ca pentru descrierea aspectului, va rog sa priviti poza de mai sus. Nu ascunde nimic totul este la vedere. Intr-un singur cuvant "Minunata". Cum se mai vorbeste printre sogori, "Sa-i bei apa din pizda". Acum cand scriu recenzia, privesc poza de mai sus si ma gandesc. Ce priveliste. Programare facuta cu o zi inainte pe wattap, locatie AK, respectata de ambele parti. Ma așteptat pe tocuri într-o costumație sexy, nu mai stiu exact cum era, pentru ca eu priveam in alta parte. Am rugat-o sa dea tocurile jos, eu nefiind asa de inalt si oricum si ara tocuri tot mai inalta bine ca mine. Frumoasa la fata, frumoasa cu totul, ai are ochi superbi. Ma intrebat ce doresc sa servesc si am mai stat de vorba, pe canapeaua din sufragerie. Intotdeauna este calma si atenta la tine, este un deliciu sa stai cu ea de vorba, ce sa mai vorbim ca ne si iubim dupa. Dusul de protocol obligatoriu, baia dotata cu de toate, gel, prosos curat, apa de gura. Eliza m-a asteptat in dormitor goala, ce priveliste, cam ca si in poza de mai sus. Am sarutat-o pe unde am putut, dupa care am coborat jos, unde nu te mai saturi, imi place ca de obicei reusesc sa o fac sa termine, s-au cel putin asa imi lasa impresia. Dupa care trecut ea sa imi faca OP executat foarte bine. Face un oral foarte bun. Am trecut la sex, schimbat cateva poziții. Este o placere sa poti sa futi asa o femeie frumoasa. Eliza pentru mine este o femeie frumoasa, naturala, mereu cu zambetul pe buze, atenta la nevoile tale. Eu voi revenii intotdeauna cu mare placere la ea. Cadoul: 400 lei, achitat la sfarsitul sederii. Îți mulțumesc de vizită și pentru cuvintele frumoase! Te aștept cu drag oricând 😘😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 30 Partajează Postat Octombrie 30 Hello ☀️😘 . Astăzi nu voi fi disponibilă, ne vedem de mâine , pupici ❤️ Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 56 Postat Octombrie 30 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Octombrie 30 La 28.10.2024 la 13:52, karlos81 a spus: Zilele trecute am revizitat-o pe Eliza. Cum arata Eliza? Cuvinte sunt de prisos in momentul de fata, Norocul face, ca pentru descrierea aspectului, va rog sa priviti poza de mai sus. Nu ascunde nimic totul este la vedere. Intr-un singur cuvant "Minunata". Cum se mai vorbeste printre sogori, "Sa-i bei apa din pizda". Acum cand scriu recenzia, privesc poza de mai sus si ma gandesc. Ce priveliste. Programare facuta cu o zi inainte pe wattap, locatie AK, respectata de ambele parti. Ma așteptat pe tocuri într-o costumație sexy, nu mai stiu exact cum era, pentru ca eu priveam in alta parte. Am rugat-o sa dea tocurile jos, eu nefiind asa de inalt si oricum si ara tocuri tot mai inalta bine ca mine. Frumoasa la fata, frumoasa cu totul, ai are ochi superbi. Ma intrebat ce doresc sa servesc si am mai stat de vorba, pe canapeaua din sufragerie. Intotdeauna este calma si atenta la tine, este un deliciu sa stai cu ea de vorba, ce sa mai vorbim ca ne si iubim dupa. Dusul de protocol obligatoriu, baia dotata cu de toate, gel, prosos curat, apa de gura. Eliza m-a asteptat in dormitor goala, ce priveliste, cam ca si in poza de mai sus. Am sarutat-o pe unde am putut, dupa care am coborat jos, unde nu te mai saturi, imi place ca de obicei reusesc sa o fac sa termine, s-au cel putin asa imi lasa impresia. Dupa care trecut ea sa imi faca OP executat foarte bine. Face un oral foarte bun. Am trecut la sex, schimbat cateva poziții. Este o placere sa poti sa futi asa o femeie frumoasa. Eliza pentru mine este o femeie frumoasa, naturala, mereu cu zambetul pe buze, atenta la nevoile tale. Eu voi revenii intotdeauna cu mare placere la ea. Cadoul: 400 lei, achitat la sfarsitul sederii. S-au modificat preturile sau de ce ai platit 400 și ai avut și OP, ce ai avut extra? 🤔 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31 Partajează Postat Octombrie 31 Hello 😘 Disponibilă până la ora 20:00, programările se fac pe wtp (cele neconfirmate la timp vor fi anulate ) , vă aștept cu drag , pupici 😘😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1 Partajează Postat Noiembrie 1 Bună dimineața băieți 😘 Disponibilă 11:30-20:00, programările se fac pe wtp (cele neconfirmate la timp , vor fi anulate ) , vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot răspunde , o zi frumoasă să aveți , kiss 🫶🏽 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2 Partajează Postat Noiembrie 2 Bună dimineața 🔆 Disponibilă până la ora 20:00, programările se fac pe wtp, vă aștept cu drag , weekend frumos să aveți 😘✅ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3 Partajează Postat Noiembrie 3 Hello 😘 Astăzi nu sunt disponibilă! Mâine va fi ultima zi în Arad , o să anunț mâine programul meu de lucru .. Voi lipsi o perioadă mai lungă 😘 Mă bucur ca am cunoscut oameni faini ! Vă pup 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9 Partajează Postat Noiembrie 9 Eliza si-a sters contul!!! Pacat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum