Sari la conținut

🌸ELIZA🌸 0740456144

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

O fata deosebita, imi pare rau ca nu am apucat sa o cunosc mai bine! Au fost 3 intalniri fantastice, regret ca nu am avut sansa la mai multe! Sper sa aibe succes in ce a ales sa faca mai departe si cine stie....lumea e mica....

Postat

Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 29 de ani. Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️‍🔥 Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Programul meu de lucru îl voi anunța zilnic aici 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte, cele neconfirmate la timp vor fi anulate  ) Nu răspund la apeluri ( mai ușor pentru mine e ca programarea să fie făcută în scris ) 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral , sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex în duș , sex cu mâna (hand job),sex cu picioarele (foot job) , 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare . 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare) / 350 lei-60 minute(2 finalizări/ 1 finalizare și masaj ) .  Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;Fisting,  penetrare( diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . Prețul nu se negociază Toate serviciile mele sunt protejate Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii.Nu accept dimensiuni mari Nu răspund la mesaje în afara programului La cerere pot purta anumite ținute Lucrez doar cu acest forum , pe baza de programare 🔆Îmi rezerv dreptul de a decide cine mă va vizita Ofer și cer seriozitate.Vă aștept cu drag ❤️‍🔥❤️😘

IMG_1239.jpeg

IMG_1238.jpeg

IMG_1237.jpeg

IMG_1236.jpeg

IMG_1235.jpeg

IMG_1234.jpeg

IMG_1233.jpeg

IMG_1240.jpeg

• Inimioara 9
Postat

Hello ❤️ . Poate va este dor de mine 🤭 de vineri 29.11.2024 voi fi disponibilă din nou în Arad până în data de 20.12.2024.. Contul celălalt este închis , numărul de telefon este același ,iar eu tot aceeași 😂 Vă pup , să aveți o săptămâna frumoasă în continuare și să ne vedem cu bine 💕 

• Like 1
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat
1 oră în urmă, Eliza04 a spus:

Hello ❤️ . Poate va este dor de mine 🤭 de vineri 29.11.2024 voi fi disponibilă din nou în Arad până în data de 20.12.2024.. Contul celălalt este închis , numărul de telefon este același ,iar eu tot aceeași 😂 Vă pup , să aveți o săptămâna frumoasă în continuare și să ne vedem cu bine 💕 

Da' topicul celalalt nu e inchis.

Acolo trebuia sa scrii.

• Like 3
Postat
Acum 4 minute, aibelito a spus:

Da' topicul celalalt nu e inchis.

Acolo trebuia sa scrii.

🤷🏻‍♀️ numai am acces la contul celălalt și nici nu știu cum să șterg acel topic să numai apară 🤦🏻‍♀️

• Haha 1
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat
On 11/26/2024 at 1:36 PM, Eliza04 said:

Ne bucuram ca ai revenit 🥰

• Like 1
Postat

Bună dimineața tuturor ! Din păcate am avut o problemă cu transportul pentru Arad și voi fi disponibilă de sâmbătă 30.11😘 .. Țin să menționez ca nu fac programări în avans , vă urez o zi minunată 😘♥️

• Inimioara 2
Postat
Acum 7 ore, Eliza04 a spus:

Bună dimineața tuturor ! Din păcate am avut o problemă cu transportul pentru Arad și voi fi disponibilă de sâmbătă 30.11😘 .. Țin să menționez ca nu fac programări în avans , vă urez o zi minunată 😘♥️

Te așteptăm cu drag 

• Inimioara 1
Postat

Hello ❤️De astăzi sunt disponibilă în Arad până în data de 20.12.Locatia mea este la Adora Park . Programul meu de astăzi este 15:00-21:00, programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta in cazul în care nu vă pot răspunde . PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR PE WTP, NU RĂSPUND LA APELURI . Vă pup și vă aștept cu drag 🔥😍

IMG_1250.jpeg

• Inimioara 6
Postat
La 28.11.2024 la 18:53, Primordial a spus:

Te așteptăm cu drag 

❤️

Postat

Hello ♥️ . Astăzi sunt disponibilă până la ora 21:00.  🔥😈

IMG_1216.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 11
Postat

Buna ziua ♥️ . Astăzi mai am locuri disponibile în intervalul 16:00-21:00. O săptămâna ușoară să aveți 😍

Postat

Bună dimineața ️ . Disponibilă până la ora 20:00 .. Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta în cazul în are nu pot răspunde la timp . O zi frumoasă vă doresc 🍭💋

IMG_1243.jpeg

• Inimioara 7
Postat

Trecut și pe la gagica asta mișto 🫣

Locația Adora

Gagica?...ca in poze...ce vezi aici aia găsești și la locație

Am vizitato de câteva ori și revin mereu pentru atitudine...pentru simplu fapt că e acolo pentru tine de când ți-a deschis ușa..e faina tare 👌

Serviciile sunt clasice...dar pentru cine nu știe... simplitatea e cel mai de efect lucru in 2024 🤗

OP...NP...ma simt super cu ea in pat

De revenit??...mereu cu mare drag ❤️ 

• Like 3
  • Inimioara 2
Postat
Acum 11 ore, Johnn0 a spus:

Trecut și pe la gagica asta mișto 🫣

Locația Adora

Gagica?...ca in poze...ce vezi aici aia găsești și la locație

Am vizitato de câteva ori și revin mereu pentru atitudine...pentru simplu fapt că e acolo pentru tine de când ți-a deschis ușa..e faina tare 👌

Serviciile sunt clasice...dar pentru cine nu știe... simplitatea e cel mai de efect lucru in 2024 🤗

OP...NP...ma simt super cu ea in pat

De revenit??...mereu cu mare drag ❤️ 

Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase 😘 a fost o plăcere ca de fiecare dată 🫶🏽

Postat

Bună dimineața ️Disponibilă 12:00-20:00 , o zi frumoasă să aveți 🔥🫶🏽

IMG_1253.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...