unsuflet Reputație: 1858 Postat Noiembrie 9 Oras:Ar Oras:Ar Postat Noiembrie 9 Ii dorim toate cele bune in noua viață privată!
hateru Reputație: 528 Postat Noiembrie 9 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 9 O fata deosebita, imi pare rau ca nu am apucat sa o cunosc mai bine! Au fost 3 intalniri fantastice, regret ca nu am avut sansa la mai multe! Sper sa aibe succes in ce a ales sa faca mai departe si cine stie....lumea e mica....
rebelar Reputație: 8 Postat Noiembrie 22 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 22 @Eliza04. doresti sa ne spui ceva? Te-am vazut jos in bara.
darkangel099 Reputație: 5 Postat Noiembrie 25 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 25 La 22.11.2024 la 16:28, rebelar a spus: @Eliza04. doresti sa ne spui ceva? Te-am vazut jos in bara. Pare sa fie un subiect important.
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 26 Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 29 de ani. Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️🔥 Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Programul meu de lucru îl voi anunța zilnic aici 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte, cele neconfirmate la timp vor fi anulate ) ❌Nu răspund la apeluri ( mai ușor pentru mine e ca programarea să fie făcută în scris ) 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral , sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex în duș , sex cu mâna (hand job),sex cu picioarele (foot job) , 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare . 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare) / 350 lei-60 minute(2 finalizări/ 1 finalizare și masaj ) . Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;Fisting, penetrare( diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . ❌Prețul nu se negociază ❌Toate serviciile mele sunt protejate ❌Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii.Nu accept dimensiuni mari ❌Nu răspund la mesaje în afara programului ❗️✅La cerere pot purta anumite ținute ✅Lucrez doar cu acest forum , pe baza de programare 🔆Îmi rezerv dreptul de a decide cine mă va vizita ✅Ofer și cer seriozitate.Vă aștept cu drag ❤️🔥❤️😘 9
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 26 Hello ❤️ . Poate va este dor de mine 🤭 de vineri 29.11.2024 voi fi disponibilă din nou în Arad până în data de 20.12.2024.. Contul celălalt este închis , numărul de telefon este același ,iar eu tot aceeași 😂 Vă pup , să aveți o săptămâna frumoasă în continuare și să ne vedem cu bine 💕 1
aibelito Reputație: 3616 Postat Noiembrie 26 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Postat Noiembrie 26 1 oră în urmă, Eliza04 a spus: Hello ❤️ . Poate va este dor de mine 🤭 de vineri 29.11.2024 voi fi disponibilă din nou în Arad până în data de 20.12.2024.. Contul celălalt este închis , numărul de telefon este același ,iar eu tot aceeași 😂 Vă pup , să aveți o săptămâna frumoasă în continuare și să ne vedem cu bine 💕 Da' topicul celalalt nu e inchis. Acolo trebuia sa scrii. 3
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 26 Acum 4 minute, aibelito a spus: Da' topicul celalalt nu e inchis. Acolo trebuia sa scrii. 🤷🏻♀️ numai am acces la contul celălalt și nici nu știu cum să șterg acel topic să numai apară 🤦🏻♀️ 1
M0ff0ss Reputație: 524 Postat Noiembrie 26 Oras:T M Oras:T M Postat Noiembrie 26 Madame @cleopatra01, se pot uni.. 1
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 26 Acum 11 minute, M0ff0ss a spus: Madame @cleopatra01, se pot uni.. Mulțumesc 🙏❤️
signout Reputație: -4 Postat Noiembrie 27 Oras:Vest Oras:Vest Postat Noiembrie 27 On 11/26/2024 at 1:36 PM, Eliza04 said: Hello ❤️ . Poate va este dor de mine 🤭 de vineri 29.11.2024 voi fi disponibilă din nou în Arad până în data de 20.12.2024.. Contul celălalt este închis , numărul de telefon este același ,iar eu tot aceeași 😂 Vă pup , să aveți o săptămâna frumoasă în continuare și să ne vedem cu bine 💕 Ne bucuram ca ai revenit 🥰 1
claudiuc1990 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28 Postat Noiembrie 28 Buna Eliza vorbesti limba engleza sau germana ? Multumesc
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 28 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 28 Bună dimineața tuturor ! Din păcate am avut o problemă cu transportul pentru Arad și voi fi disponibilă de sâmbătă 30.11😘 .. Țin să menționez ca nu fac programări în avans , vă urez o zi minunată 😘♥️ 2
Primordial Reputație: 67 Postat Noiembrie 28 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 28 Acum 7 ore, Eliza04 a spus: Bună dimineața tuturor ! Din păcate am avut o problemă cu transportul pentru Arad și voi fi disponibilă de sâmbătă 30.11😘 .. Țin să menționez ca nu fac programări în avans , vă urez o zi minunată 😘♥️ Te așteptăm cu drag 1
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 30 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 30 Hello ❤️De astăzi sunt disponibilă în Arad până în data de 20.12.Locatia mea este la Adora Park . Programul meu de astăzi este 15:00-21:00, programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta in cazul în care nu vă pot răspunde . PROGRAMĂRILE SE FAC DOAR PE WTP, NU RĂSPUND LA APELURI . Vă pup și vă aștept cu drag 🔥😍 6
Eliza04 Reputație: 87 Postat Noiembrie 30 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 30 La 28.11.2024 la 18:53, Primordial a spus: Te așteptăm cu drag ❤️
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 1 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 1 Hello ♥️ . Astăzi sunt disponibilă până la ora 21:00. 🔥😈 1 11
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 2 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 2 Buna ziua ♥️ . Astăzi mai am locuri disponibile în intervalul 16:00-21:00. O săptămâna ușoară să aveți 😍
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 3 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 3 Hello 😍 Disponibilă începând cu 11:30 😈💋 8
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 4 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 4 Bună dimineața ☕️ . Disponibilă până la ora 20:00 .. Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă rog să îmi specificați până la ce oră vă pot contacta în cazul în are nu pot răspunde la timp . O zi frumoasă vă doresc 🍭💋 7
CorsicanuG Reputație: 4 Postat Decembrie 4 Postat Decembrie 4 cum se poate ca o femeie superba sa nu aibe recenzii? 🧐🧐🧐🧐
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 5 Hello 😍 Disponibilă până la 21:00 😘
Johnn0 Reputație: 165 Postat Decembrie 5 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 5 Trecut și pe la gagica asta mișto 🫣 Locația Adora Gagica?...ca in poze...ce vezi aici aia găsești și la locație Am vizitato de câteva ori și revin mereu pentru atitudine...pentru simplu fapt că e acolo pentru tine de când ți-a deschis ușa..e faina tare 👌 Serviciile sunt clasice...dar pentru cine nu știe... simplitatea e cel mai de efect lucru in 2024 🤗 OP...NP...ma simt super cu ea in pat De revenit??...mereu cu mare drag ❤️ 3 2
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 6 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 6 Acum 11 ore, Johnn0 a spus: Trecut și pe la gagica asta mișto 🫣 Locația Adora Gagica?...ca in poze...ce vezi aici aia găsești și la locație Am vizitato de câteva ori și revin mereu pentru atitudine...pentru simplu fapt că e acolo pentru tine de când ți-a deschis ușa..e faina tare 👌 Serviciile sunt clasice...dar pentru cine nu știe... simplitatea e cel mai de efect lucru in 2024 🤗 OP...NP...ma simt super cu ea in pat De revenit??...mereu cu mare drag ❤️ Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase 😘 a fost o plăcere ca de fiecare dată 🫶🏽
Eliza04 Reputație: 87 Postat Decembrie 6 Oras:Arad Oras:Arad Postat Decembrie 6 Bună dimineața ☕️Disponibilă 12:00-20:00 , o zi frumoasă să aveți 🔥🫶🏽 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum