Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 22 Postat Iulie 22 Acum 4 minute, hateru a spus: pffffffff ❤️🖤❤️🖤❤️🖤 Iar te-ai indragostit!? 🤦♂️😜😂😂😂
Semakaone Reputație: 435 Postat Iulie 22 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 22 Acum 40 minute, Flx01 a spus: Iar te-ai indragostit!? 🤦♂️😜😂😂😂 Daaa🙈 toții va infregostiti acuma 😁. Eu nu reușesc 🥺 maxim jumătate de oră sau când renunț la bere o oră 🤣🤣🤣🤣🤣!!! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 10 ore, hateru a spus: pffffffff ❤️🖤❤️🖤❤️🖤 🫶🏽🫶🏽❤️❤️❤️❤️
hateru Reputație: 528 Postat Iulie 23 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 23 10 hours ago, Flx01 said: Iar te-ai indragostit!? 🤦♂️😜😂😂😂 Scuturile anti-indragosteala sunt activate. Sagetile lui Cupidon nu vor trece! 😂😂 Daaaaaar, Eliza e minunata si experientele cu ea sunt exact ce am nevoie! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 2 minute, hateru a spus: Scuturile anti-indragosteala sunt activate. Sagetile lui Cupidon nu vor trece! 😂😂 Daaaaaar, Eliza e minunata si experientele cu ea sunt exact ce am nevoie! Mulțumesc 🤭🤭 te puuuuuup 😘😘😘
hateru Reputație: 528 Postat Iulie 23 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 23 12 minutes ago, Eliza04 said: Mulțumesc 🤭🤭 te puuuuuup 😘😘😘 Eeee, lasa! Ca imi multumesti tu cand ne vedem! Asa cum stii tu..... 😘
mrwick Reputație: 837 Postat Iulie 23 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 23 Acum 9 minute, Eliza04 a spus: Mulțumesc 🤭🤭 te puuuuuup 😘😘😘 Da ce matinală ești😅, apropo da pe mine nu mă pupi🤪🤔😁?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 6 minute, mrwick a spus: Da ce matinală ești😅, apropo da pe mine nu mă pupi🤪🤔😁? 🤣🤣 eu mereu sunt matinală 😁😘😘te pup și pe tine 💋
mrwick Reputație: 837 Postat Iulie 23 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 23 Acum 10 ore, Semakaone a spus: Daaa🙈 toții va infregostiti acuma 😁. Eu nu reușesc 🥺 maxim jumătate de oră sau când renunț la bere o oră 🤣🤣🤣🤣🤣!!! Lasă berea și bagă niște fise aici💰💰, ști tu că e ce trebuie gagica 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 44 minute, hateru a spus: Scuturile anti-indragosteala sunt activate. Sagetile lui Cupidon nu vor trece! 😂😂 Daaaaaar, Eliza e minunata si experientele cu ea sunt exact ce am nevoie! Asa spunem toți!,... Dar... 🤦♂️🙆♂️😜😜😜 ... Nu e problema daca mai trece cite o sageata..., important sa avem capul pe umeri..., sa gindim cu pul de sus😜😜😜 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 1 oră în urmă, hateru a spus: Oooofffffff, viata meaaaaaaa ❤️🖤❤️🖤❤️🖤 Da' n-ajung eu cu buzele pe pielea aia..... Du-te Hateru!, du-te 🐎🐎🐎💪💪💪
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 4 minute, Flx01 a spus: Du-te Hateru!, du-te 🐎🐎🐎💪💪💪 ... Vin si eu dar sunt pe jos.., dureaza...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 3 minute, Flx01 a spus: ... Vin si eu dar sunt pe jos.., dureaza... vine furtuna , ai grija 🤣🤣
unsuflet Reputație: 1858 Postat Iulie 23 Oras:Ar Oras:Ar Postat Iulie 23 Acum 17 minute, Eliza04 a spus: vine furtuna , ai grija 🤣🤣 Ia și gelu de dus cu tine, ajungi spălat, gata de acțiune🤣 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 1 oră, Eliza04 a spus: vine furtuna , ai grija 🤣🤣 Multumesc!, ca te îngrijești sa ajung in siguranta, in brațele tale 😘🤗😜🙊
hateru Reputație: 528 Postat Iulie 23 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 23 3 hours ago, Flx01 said: Du-te Hateru!, du-te 🐎🐎🐎💪💪💪 S-a speriat calul de la furtuna si a fugit 🐎🐎. Am prins o 🐢, saptamana asta sigur ajung la Eliza! 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 23 Postat Iulie 23 Acum 9 minute, hateru a spus: S-a speriat calul de la furtuna si a fugit 🐎🐎. Am prins o 🐢, saptamana asta sigur ajung la Eliza! Incet dar sigur!!! 🤦♂️😂🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 Hello băieți 🌞️ Astazi sunt disponibilă până la 22:00. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag ❤️🔥
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iulie 24 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iulie 24 @hateru oare reușește fata asta să se iubească și cu unu mic gras și chelios ca mine ? Până acu ai nimerit bine recomandările 🫣 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 Acum 8 ore, Eliza04 a spus: Hello băieți 🌞️ Astazi sunt disponibilă până la 22:00. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag ❤️🔥 Mai inebunit cu poza asta🙈🙊🥰😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 Acum 6 minute, Flx01 a spus: Mai inebunit cu poza asta🙈🙊🥰😘🤗 💋💋💋❤️❤️❤️
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 Chiar acum, Eliza04 a spus: 💋💋💋❤️❤️❤️ Vin cum am promis dar.., e mai greu pe jos🤦♂️
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24 Postat Iulie 24 Acum 1 minut, Flx01 a spus: Vin cum am promis dar.., e mai greu pe jos🤦♂️ Tot pe jos ? Te-a prins furtuna ieri 🤣🤣
Semakaone Reputație: 435 Postat Iulie 24 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 24 Acum 2 minute, Eliza04 a spus: 💋💋💋❤️❤️❤️ Unde ești iubire 🥰🥰🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum