Vizitator Reputație: 0 Postat August 22 Postat August 22 Hello băieți 🤗De mâine 23.08 sunt disponibilă în Arad . Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag ❤️🔥
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22 Postat August 22 Acum 1 minut, Semakaoone a spus: Dacă vii 😈 numai tu mă poți liniști ☕🤭😘😘 Am venit 🤣🤣 ești neliniștit???
Semakaoone Reputație: 8 Postat August 22 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 22 Unde ești mamii 😘🤭 că sunt supărat 😈😘
mrwick Reputație: 837 Postat August 22 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 22 @Eliza04 bine ai revenit, te pup😍😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22 Postat August 22 Acum 1 minut, mrwick a spus: @Eliza04 bine ai revenit, te pup😍😘 Mulțumesc 😘😘 te pup
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23 Postat August 23 La 22.08.2024 la 21:30, Eliza04 a spus: Hello băieți 🤗De mâine 23.08 sunt disponibilă în Arad . Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag ❤️🔥 Bună dimineața băieți 🌞☕️ . Sunt disponibilă până la ora 21:00 , pupici 😘🤗
Flx01 Reputație: 7450 Postat August 23 Postat August 23 Acum 13 minute, Eliza04 a spus: Bună dimineața băieți 🌞☕️ . Sunt disponibilă până la ora 21:00 , pupici 😘🤗 Bine ai revenit! Frumoasa domniță 😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23 Postat August 23 Acum 7 minute, Flx01 a spus: Bine ai revenit! Frumoasa domniță 😘🤗 Mulțumesc ☺️😘💜
Toma1 Reputație: 13 Postat August 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 23 Bună Eliza, Dupa vizita la Arad te așteptăm și la Timișoara, ai plecat foarte repede data trecută. 3
unsuflet Reputație: 1858 Postat August 23 Oras:Ar Oras:Ar Postat August 23 Acum 50 minute, Toma1 a spus: Bună Eliza, Dupa vizita la Arad te așteptăm și la Timișoara, ai plecat foarte repede data trecută. Nici nu a venit bine la Arad si o chemi in Tm! De ce nu i-ai scris pe topicul ei de Tm? Sunt sigut ca il urmăreste. Sau iti era dor de niste minusuri🤣🤣🤣. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26 Postat August 26 Hello băieți 🤗Astăzi sunt disponibilă până la ora 20:00💜. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27 Postat August 27 Na m-ai vizitat nimeni ,, pantera, brunetă 😁???
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28 Postat August 28 Hello băieți 🌞☕️ Disponibilă astăzi 12:00-20:00 😘 Va aștept cu programări pe wtp ( programările neconfirmate la timp vor fi anulate ) , kiss 🤭❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30 Postat August 30 Hello băieți 🌞☕️ Disponibilă astăzi 13:00-20:00 😘Va aștept cu programări pe wtp ( programările neconfirmate la timp vor fi anulate ) , kiss 😘🌞
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30 Postat August 30 Pffff 😍 ...ce avem acilea 😝😍. Neapărat trebuie sa ne vedem 😈 să mă domini puțin în Lot 🤣😝😈!!!
anthonio Reputație: 2566 Postat August 31 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 31 La 30.08.2024 la 22:30, Leeonidas a spus: Pffff 😍 ...ce avem acilea 😝😍. Neapărat trebuie sa ne vedem 😈 să mă domini puțin în Lot 🤣😝😈!!! @Eliza04 să-l domini pe Leonidas cand apare la tine cu cel.mai negru și mai lung strapon pe care îl ai🙏🙏🙏 să nu-l ierți 🙏🙏🙏 merită că iii pică lanțu des🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2 Postat Septembrie 2 Bună dimineața băieți 🌞☕️🤗Astăzi sunt disponibilă începând cu ora 12:00💜. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag 😘
anthonio Reputație: 2566 Postat Septembrie 2 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 2 Azi am fost la scărpinat Și-am ajuns la Eli in pat 😇 După ce m-am programat Și la timp am confirmat 👍 O pantera adevărată Înăltuță și cochetă 😇 Cu albi chiloți din șnuruleț Ce-i intrau în funguleț 🙊 Sutienul era la fel Repede am scăpat de el 😍 Cu apă rece m-a servit Am povestit cât am sorbit Dau o fugă la băiță Să o spăl pe-a mea râmuță 🥹 Ne întâlnim în dormitor Să mă domine ușor😬 Oral bine executat Am oprit și am schimbat 🫠 Eu deasupra o călăresc Și schimbăm când obosesc 🤪 Repede am terminat Puțin m-am și rușinat 🙊 Nu sunt eu bun la iubit Într-un minut sunt fericit 😇 Sunt și gras și mic și chel Și cuminte ca un miel Dâre după mine las Ca un melc dini ăla gras🫠 Cum să o termin pe fetiță Ea frumoasă ca o zeiță Eu urât libidinos 😬 Dar sa purtat politicos ❤️ De pupici n-am întrebat Nici nu seamănă a bărbat Seamănă mai mult a purcel Bun să faci jumări din el🙊 Am ajuns și la sfârșit La Eli i-am mulțumit 🥰 Și la ea vreau să revin Dacă nu i-am fost un chin🤪 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2 Postat Septembrie 2 Acum 46 minute, anthonio a spus: Azi am fost la scărpinat Și-am ajuns la Eli in pat 😇 După ce m-am programat Și la timp am confirmat 👍 O pantera adevărată Înăltuță și cochetă 😇 Cu albi chiloți din șnuruleț Ce-i intrau în funguleț 🙊 Sutienul era la fel Repede am scăpat de el 😍 Cu apă rece m-a servit Am povestit cât am sorbit Dau o fugă la băiță Să o spăl pe-a mea râmuță 🥹 Ne întâlnim în dormitor Să mă domine ușor😬 Oral bine executat Am oprit și am schimbat 🫠 Eu deasupra o călăresc Și schimbăm când obosesc 🤪 Repede am terminat Puțin m-am și rușinat 🙊 Nu sunt eu bun la iubit Într-un minut sunt fericit 😇 Sunt și gras și mic și chel Și cuminte ca un miel Dâre după mine las Ca un melc dini ăla gras🫠 Cum să o termin pe fetiță Ea frumoasă ca o zeiță Eu urât libidinos 😬 Dar sa purtat politicos ❤️ De pupici n-am întrebat Nici nu seamănă a bărbat Seamănă mai mult a purcel Bun să faci jumări din el🙊 Am ajuns și la sfârșit La Eli i-am mulțumit 🥰 Și la ea vreau să revin Dacă nu i-am fost un chin🤪 Îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase, cu mare drag pe data viitoare 😘🥰
Membru Premium adrianradi Reputație: 178 Postat Septembrie 3 Membru Premium Postat Septembrie 3 @Eliza04 Ai putea sa specifici te rog ce inseamna dimensiuni mari pt tine? am vazut in descriere ca nu accepti marimi mari. poate avem sisteme de referinta diferite😁 multumesc anticipat😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4 Postat Septembrie 4 Bună dimineața băieți 🌞☕️🤗Astăzi sunt disponibilă în intervalul 12:00-20:00💜. Vă aștept cu programări pe wtp❤️ Celor cărora nu reușesc să le răspund vă rog să îmi specificați până la ce oră o pot face . Programările neconfirmate la timp vor fi anulate . Vă aștept cu drag 😘
Membru Premium adrianradi Reputație: 178 Postat Septembrie 4 Membru Premium Postat Septembrie 4 On 9/3/2024 at 8:26 AM, adrianradi said: @Eliza04 Ai putea sa specifici te rog ce inseamna dimensiuni mari pt tine? am vazut in descriere ca nu accepti marimi mari. poate avem sisteme de referinta diferite😁 multumesc anticipat😘 👆
anthonio Reputație: 2566 Postat Septembrie 4 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 4 Acum 36 minute, adrianradi a spus: 👆 Dacă ai vreo anacondă să nu mergi la ea🙏 sa nu-i dai dăuna totală🤪 Lasă ne pe noi ăștia normali să ne bucurăm de ea☺️
Membru Premium adrianradi Reputație: 178 Postat Septembrie 4 Membru Premium Postat Septembrie 4 3 hours ago, anthonio said: Dacă ai vreo anacondă să nu mergi la ea🙏 sa nu-i dai dăuna totală🤪 Lasă ne pe noi ăștia normali să ne bucurăm de ea☺️ Am inteles😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum