Sari la conținut

Raysa-Maya 0745214871


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/maya/43f19712g54378e62i0f1h9hhe964f28.html

Acuma a plecat la Brăila deci rechinas dăm start la recenzii :))

Pozele sunt ale ei dar arată mai bine decât în poze este genul de pizda futabila după care urli pe stradă ca lupul noaptea :)) Am fost câteva vizite locație la A-uri dotată cu de toate și ff curată , tipa este cea din poze arată super în opinia mea iar la servicii este profesionistă rău -rău fata suge și se fute foarte-foarte bine notez între 9 chiar 10 ambele servicii , știe se mișcă bine cum să se poziționeze la tragere că să facă partenerul sa termine și la oral e bine-bine suge și geme în același timp :)) ce să mai vorbim care n-a fost a ratat ceva frumos dar poate se întoarce dacă nu merge treaba la Brăila :)) 

La bani nu e ieftin cere 200 cu 400 bani meritați în opinia mea e peste media orașului și multe peste alte panarame care observă că cer aceiași bani 200 gen aia din mazepa recenzată de colegul . Fata nu e pentru publicul larg sau săracii care negociază ora 150 la telefon dar merită fiecare lenuț, zic că e cea mai bună investiție pe anul asta  :)) 

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am și eu vreo 2 vizite la domnișoară și ne fiecare data am plecat mulțumit chiar nu ma așteptăm să fie așa bine ținând cont ca e noua și prima data te gândești ca ar putea fi un fastfuck de toată frumusețea lucru ce a fost chiar invers 😁

ba eu unul nu am mai găsit una ca ea de mult timp sa spun asa , se aseamănă cu alinutsa ( pentru gustul meu ) la partea de sex, nu am încercat fk sau 69 și nici nu am întrebat dacă face dar e ceea ce trebuie fata,nu mi a părut rau nici măcar o secunda de 200 de lei pe care i am dat ......la oral fata se descurca bine rau de tot ce fel se onduleaza buzele alea pe peleu vai mama .......la normal fata nu comentează chiar propune ea cum sa înceapă acțiunea și se merita nu e nici larga,nici strâmtă e chiar perfecta dpmdv.......are și extra cum ar fi finalizarea pe corp (50 de lei ) și cim ( 100 ) în rest nu știu ce ar putea face dar oricum cred ca merita.......

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 285
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Pozele sunt reale, e slim, miniona, undeva la 1,60, sani micuti,fermi, cur mic, frumusel, simpatica la fata, buze tunate.

on cu tente ocazionale de deep, buzele se simt si se vad bine, geme ocazional cand o suge, dar mie mi s a parut un oral destul de basic. 7

np, nu comenteaza la pozitii, participa, da contre, se misca bine, pizda se simte ok, foloseste lubrifiant 7

stiu ca are ca extra finalizarea orala 100 lei

Tariful este de 200/400, din punctul meu de vedere este un sex basic la supra pret.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut. Am vizitat si eu titulara, e fata din poze un pic umblate la ele miniona dar bn proportionata, sani mici dar erecti, fund  rotund in spate frumoasa priveliste

Locatie: 8, A5, la baie avea sapun lichid vreo 2 prosoape pareau folosite eu fiind dusat de acasa nu prea am folosit baia

Oral: 8 cu deep, priviri, fara atentie la sateliti

Normal:8.5 nu comenteaza la pozitii, se implica da contre, in caprita este frumoasa priveliste

Gfe: 8 se implica te saruta pe corp la cererea mea fara fk

Atitudine: 8.5 este cu tine, geme frumos, fara fite, sau fete dinalea acre, nu m am simtit grabit( si a durat un pic la normal)

Pret: 200/400h cu finalizare pe corp extra 50 cu cim extra 100, parerea mea ca este cam scumputa

Este venita de afara si cred ca practica preturilw de acolo

De revenit daca mai scade preturile sau daca mai adauga ceva servicii la pretul asta.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salut flacai

Vizitata domnisoara Maya,clasic,sunat stabilit ce si cum si trecut la actiune.Locatia la A uri,curata,domnisoara e putin creola,1,60 inaltime,45-50 kg max(slim)draguta la chip,igiena de 10.Actiunea a inceput cu un oral soft,umed,deep,accepta si face fuck in limita bunului simt,are tehnica buna,il suge bine,nu te grabeste,trecut la normal,montat balonu,o pozitie girl on top,se misca bine,priveliste frumoasa in oglinda de la dulap,sarutari pe corp,finalizat in balon,am stat dupa la o tigara de vorba si aia a fost.

locatie 10

igiena 10

oral 9,5

normal 9

gfe dupa cateva vizite cred ca e de 8-9

atitudine 10

halat 200 fin

De revenit clar,desi pare mult 200,merita,mergi la sigur cu ea

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Membru Premium
Reputație: 58878
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

RECENZIE:
Locatie: 8 (Reper: tiglina1 inspre Tribunal)
Aspect: 9.2 (chip: 9.2 / corp: 9.2, gagica frumoasa undeva la 1.62 cm, ochi caprui de bambi, par negru prins, sani mici spre mici frumosi, slim, carne tare, cateva tatuaje interesante, putin botox in buze, piercing in buric)
Oral: 8.3 (neprotejat, bun, fara atentie la motocei, incearca deep, umed placut, buzele ei senzuale se simt extraordinar pe pula)
Normal: 8.4 (protejat, geme placut, pisicuta stramta frumos estetic, se implica si participa la actiune, in LOT este energica)
Gfe: 7 (te saruta in alte parti, participa bine, nu saruta pe buze)
Atitudine: 10 (comunicativa, prietenoasa)
Igiena: 10 (a facut dus in prezenta mea, miroase placut discret)
Halat: 400 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Va salut,
Intr-o zi cu chef de actiune pe la sfarsitul lui aprilie, am cunoscut-o pe Maya. Conversatie pe whatsapp, stabilit programarea din scurt. Maya m-a asteptat in tinuta sexy, pe tocuri, zambitoare, arata foarte bine, te vrajeste cu ochii ei de bambi. Ne-am cunoscut putin dupa care am trecut la treaba. Mi-a placut ca pe toata durata intalnirii nu m-a grabit in niciun fel si a fost foarte naturala. Buzele ei senzuale se simt super bine pe pula, are si un stil anume cand face oralul, iti asculta indicatiile. La normal a folosit lubrifiant, este stramta, mare grija, se simte foarte bine cand este deasupra ta si se misca senzual din bazin. Ii place sexul, mai ales dupa modul in care reactioneaza in pat si se muleaza in anumite pozitii. Am incercat mai multe pozitii, LOT mi-a placut mai mult pentru ca am schimbat din cand in cand controlul.
Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania printesei. 
O sa mai revin! 
Spor!
 
Notite)
1)Accepta 69, cunni 
2)Te intreaba cum preferi oralul: cu sau fara 
3)Maya arata mult mai bine in realitate decat in poze
4)Am mai multe vizite la active

  • Like 13
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...