Sari la conținut

Ce inseamna pentru voi fericirea?

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
4 hours ago, Sara98 said:

Îmi amintesc de când eram copil și citeam literatura clasică. Concluziona unul din autorii mei preferați la sfârșitul unei opere astfel: ‘nu există nici fericire, nici nenorocire pe lume, există doar compararea unei stări cu cealaltă și atâta tot. Doar cel care a simțit nefericirea cea mai cumplită e în stare să simtă cea mai mare fericire’. 
*citatul este aproximativ, dar am memorie suficient de buna cat să mă bazez încă pe ea 

mai stii ce carte era? suna interesant

Link spre comentariu
Reputație: 972
  • Telefon: 0756350755
  • Oras:Deva
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 minute, virginu2002 a spus:

mai stii ce carte era? suna interesant

Contele de Monte-Cristo, Alexandre Dumas

Un clasic care trebuie citit obligatoriu în adolescență, și eventual recitit ca adult.  
🤗

• Like 1
Link spre comentariu
9 minutes ago, Sara98 said:

Un clasic care trebuie citit obligatoriu în adolescență, și eventual recitit ca adult.  
🤗

si sa nu uitam Idiotul de Dostoevsky, probabil ai citit o:)

mersi am sa o citesc

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 1172
  • Oras:Hunedoara-Deva
  • Oras:Hunedoara-Deva
Acum 7 minute, Sara98 a spus:

🤗

Oarecum în aceeași notă este și romanul autobiografic "Papillon" a lui Henry Carriere. Fiind autobiografic, prezintă o mare complexitate de sentimente și trăiri care chiar au marcat viața unui om și al celor din jurul său. În plus, personajele din roman experimentează fericirea și dezolarea aproape ca un dualism uneori greu de separat.

Merită citit!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 972
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 54 minute, lucasman a spus:

Oarecum în aceeași notă este și romanul autobiografic "Papillon" a lui Henry Carriere. Fiind autobiografic, prezintă o mare complexitate de sentimente și trăiri care chiar au marcat viața unui om și al celor din jurul său. În plus, personajele din roman experimentează fericirea și dezolarea aproape ca un dualism uneori greu de separat.

Merită citit!

Mulțumesc pentru recomandare, cu proxima ocazie voi lectura acest roman! 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 3198
  • Oras:Constangeles
  • Oras:Constangeles
La 08.04.2024 la 1:51, deliaro_deep a spus:

Fericirea înseamnă să îți dai seama cât de prost ești când îți pasă de alții mai mult decât propria persoană!

Adică întâi e obligatoriu să fii nefericit……și la final brusc te lovește fericirea! - se cam exclude reversul  🤷‍♂️…..rămâi fericit pe viață    😇 ( excepție find dacă chiar îți dorești nefericirea și continui over and over again)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Telefon: 0772056560
  • Oras:București
  • Disponibila

Fericirea este o stare ! 
Toți avem gânduri  diferite dar consider ca fericirea este atunci  când poți avea ce banii nu pot cumpăra ! Da știu am auzit vb asta fără bani nu ești fericit nu poți trăi e adev e corect dar și cu câți vrei bani mai mulți cu atât uiți esențialul vieții ! 

Link spre comentariu
20 hours ago, Girlsexy99 said:

Fericirea este o stare ! 
Toți avem gânduri  diferite dar consider ca fericirea este atunci  când poți avea ce banii nu pot cumpăra ! Da știu am auzit vb asta fără bani nu ești fericit nu poți trăi e adev e corect dar și cu câți vrei bani mai mulți cu atât uiți esențialul vieții ! 

intr adevar, dar eu sunt de parere cand n ai bani, atunci traiesti cu adevarat, chiar daca nu cred ca as putea sa stau fara bani, totusi inca vreau sa fac excursii in alte tari fara bani asa ca o experienta:)

Link spre comentariu

On 4/8/2024 at 1:37 PM, Fuckless said:

Fericirea este cand renunti sa te mai bazezi sau sa depinzi de alti oameni si sa depinzi numai de tine si doar in tine sa ai incredere

Also cand intri aici si iti e sila despre ce citesti, stiind ca tu ti-ai linistea in singuratate

Fericirea este atunci cand iei toata durearea si suferinta din sufletul tau si le transformi in terapie, confort si traiesti cu ele in armonie si fericire, pentru ca asta este tot ce ti-a ramas, dupa ce strangi dupa tine tot ce ai lasat in urma ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...