Sari la conținut

0726856880 - Confirmare WhatsApp !!

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Daca nu ma insel am vazut-o prin zona NextFit Vox - X-city ieri. Daca intr-adevar era ea, are un fund fenomenal si e chiar putin mai draguta decat in poze.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare,confraților! Tocmai ce am ieșit de la această fată. Nu este ea cea din poze ,cu totul diferită. Într-adevăr este drăguță și tinerică, dar nu am riscat să rămân. Am considerat ca poate nu are experienta sau este pe repede înainte. Preturile sunt 200ron finalizarea 20 de minunate; 300ron finalizarea 30 minunate; 400ron o oră. 

Sper ca am fost de ajutor. 

• Like 1
Postat

Salutare,

Am intrebat si eu detalii.

300 finalizarea si 500 ora

extra 100 ON

extra 200 CIM

Te tine 30 de minute doar daca alegi si extra ON. Deci 400 - 1 finalizare - 30 minute

Cred ca se considera prea speciala :)) si daca ma si grabeste, ala sunt. Nu se mai stiu cu banii. In fine, treaba ei.

Multumesc,

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Am fost eu sper sa nu greșesc și-o schimbat Nr de telefon te așteaptă într-un halat negru are silicoane dar în afara de silicoane nici o forma nu am rămas aveam doar 300 de lei la mine nu iau banii la mine ai las în mașină cînd am auzit că oral neprotejat mai costa 100 extra i-am zis că mă duc să mai aduc 100 de lei de la mașină și dus am fost .

Eu unul nu recomand nu arata ok 

Acum gusturile nu se discuta care o mai vizitați puneți o să își de-a jos halatul jos  nu are nici o forma,de aia te așteaptă cu halat pe ia .

Postat

Are anunturi de mult timp fatuca, avea poze cu alta fata inainte, deci nu mi-as face mari sperante ca e cea din poze, insa posibil chiar sa fie tinerica la ce preturi cere:

200/400 totul protejat, ON 100 extra, fin orala 200 extra, deplasari 600 ora + extras. Eu am zis pas.

• Like 1
  • Mersi 2
Postat
43 minutes ago, KhaemWaset said:

Ce înseamnă XS?

Cum la haine ai xl ai si xs pentru alea mai mici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...