Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 26 de ani, 1.75m și 58 kg .În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸Voi fi disponibilă în Satu Mare de vineri 12.04.2024, aștept programările voastre pe wtp sau mesaj text . Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate ,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️🔥Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură , deodorant .Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-00:00. 💥Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei ,posibilitatea de a face duș împreună 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări). Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;gode ceinture (penetrare, diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . ❌Prețul nu se negociază ❌Sexul este întotdeauna protejat❌Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii .Nu accept dimensiuni mari . ✅Ofer și cer seriozitate. Vă aștept cu drag ❤️🔥❤️😘
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Aprilie 8 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Aprilie 8 La 08.04.2024 la 17:57, Eliza04 a spus: Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 26 de ani, 1.75m și 58 kg .În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸Voi fi disponibilă în Satu Mare de sâmbătă 13.04.2024, aștept programările voastre pe wtp sau mesaj text . Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereurespectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️🔥Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-00:00. 💥Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei ,posibilitatea de a face duș împreună,fac duo cu prietena mea Ninna 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări)/ oral neprotejat ( blow job without condom) 50 lei extra .. Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;gode ceinture (penetrare, diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . ❌Prețul nu se negociază ❌Sexul este întotdeauna protejat❌Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii. ✅Ofer și cer seriozitate. Vă aștept cu drag ❤️🔥❤️😘 Te aștept cu mare drag 😊
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Acum 3 minute, Vasile98765 a spus: Te aștept cu mare drag 😊 Ne vedem curând ❤️
sparingul Reputație: 67 Postat Aprilie 8 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Aprilie 8 Esti mai mult decat binevenita. Abia astept sa te cunosc !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Acum 1 minut, sparingul a spus: Esti mai mult decat binevenita. Abia astept sa te cunosc ! Mulțumesc , ne vom cunoaște curând 💋
aparatistu Reputație: 12 Postat Aprilie 8 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 8 Sambata sau cel tarziu Luni fac si eu o vizita
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Acum 18 minute, aparatistu a spus: Sambata sau cel tarziu Luni fac si eu o vizita Sâmbătă voi fi disponibilă mai după amiaza , dar îmi scrii pe wtp 😘
non-stop Reputație: 904 Postat Aprilie 8 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Aprilie 8 La 08.04.2024 la 17:57, Eliza04 a spus: Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 26 de ani, 1.75m și 58 kg .În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸Voi fi disponibilă în Satu Mare de sâmbătă 13.04.2024, aștept programările voastre pe wtp sau mesaj text . Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereurespectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️🔥Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Sunt disponibilă în fiecare zi între orele 9:00-00:00. 💥Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei ,posibilitatea de a face duș împreună,fac duo cu prietena mea Ninna 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări)/ oral neprotejat ( blow job without condom) 50 lei extra .. Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;gode ceinture (penetrare, diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . ❌Prețul nu se negociază ❌Sexul este întotdeauna protejat❌Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii. ✅Ofer și cer seriozitate. Vă aștept cu drag ❤️🔥❤️😘 Te asteptam cu drag !!! Pana atunci topic Arad: 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Acum 39 minute, non-stop a spus: Te asteptam cu drag !!! Pana atunci topic Arad: ❣️❣️🔥 mulțumesc frumos
RCms69 Reputație: -16 Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 Bună, la dominare accepți și ca parte pasiva: spanking, face fuck, jocuri cu spermă? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10 Postat Aprilie 10 Bună ziua dragilor ! Sosirea mea în Satu Mare va fi mai curând decât am prevăzut . O să fiu la voi în oraș de vineri 12.04.2024 ❣️ Rog persoanele ce mi-au scris pentru programarea de sâmbătă să mai revină vineri cu un mesaj pentru a stabili o oră și a confirma . Vă pup și abia aștept să ne cunoaștem 🥰❤️🫦
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12 Postat Aprilie 12 Bună ziua dragilor ! De astăzi sunt disponibilă la voi în oraș , abia aștept să ne cunoaștem ! 😘❤️
thorbooo Reputație: 17 Postat Aprilie 14 Oras:cluj Oras:cluj Postat Aprilie 14 Salutare Am avut plăcerea azi să o cunosc pe Eliza (scriu în modul protocolar, deoarece e chiar o plăcere 😃). WOW ( pronunție „UAU”) 😉 , din punctul meu de vedere, cea mai frumoasă fată pe care am întâlnit-o în profesia asta🤩, atât ca aspect cât și ca persoană, atitudine (acum că are educații ocțidentale se vede, însă e foarte plăcut, că doar și pentru asta mă duc, eu cel puțin). Fizic, un corp de nota 10 cu steluță (mama natură și-a făcut bine treaba aici 👌, și cred că și titulara are grijă), bine proporționat, țâțe, cur, șolduri 🤤 ... drăguță, frumoasă la chip ... nimic de reproșat. Da, e femeie, nici skinny, nici durdulie ...numai cât și ce trebuie. Acțiunea a fost de asemenea, de nota 10, chiar dacă ca serviciile sunt standard /de bază (sex oral, normal protejat), însă sunt de foarte bună calitate și parcă pentru mine nici nu aveam nevoie de altceva, ce în alte situații aș căuta (FK, un COF/CIM, anal sau PSE). Totul a fost pe smooth, ca un jazz de bună calitate lângă un trabuc și un pahar de vin ... hai că o iau pe arătură 🙃. Pe scurt, o doamnă, chiar și când suge p.... 😊. Mulțumesc Eliza, sper să ne mai vedem! 😘🥰 Ps. Fotografiile arată realitatea, acum că sunt ele profi însă și au cu ce, ca să fac apel la clasici 🙂: Partizan - Fata mea este model Am cu ce, mă ! Mă, am cu ce, mă ! Tratați-o ca pe o doamnă, că merită! Dixit!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Acum 53 minute, thorbooo a spus: Salutare Am avut plăcerea azi să o cunosc pe Eliza (scriu în modul protocolar, deoarece e chiar o plăcere 😃). WOW ( pronunție „UAU”) 😉 , din punctul meu de vedere, cea mai frumoasă fată pe care am întâlnit-o în profesia asta🤩, atât ca aspect cât și ca persoană, atitudine (acum că are educații ocțidentale se vede, însă e foarte plăcut, că doar și pentru asta mă duc, eu cel puțin). Fizic, un corp de nota 10 cu steluță (mama natură și-a făcut bine treaba aici 👌, și cred că și titulara are grijă), bine proporționat, țâțe, cur, șolduri 🤤 ... drăguță, frumoasă la chip ... nimic de reproșat. Da, e femeie, nici skinny, nici durdulie ...numai cât și ce trebuie. Acțiunea a fost de asemenea, de nota 10, chiar dacă ca serviciile sunt standard /de bază (sex oral, normal protejat), însă sunt de foarte bună calitate și parcă pentru mine nici nu aveam nevoie de altceva, ce în alte situații aș căuta (FK, un COF/CIM, anal sau PSE). Totul a fost pe smooth, ca un jazz de bună calitate lângă un trabuc și un pahar de vin ... hai că o iau pe arătură 🙃. Pe scurt, o doamnă, chiar și când suge p.... 😊. Mulțumesc Eliza, sper să ne mai vedem! 😘🥰 Ps. Fotografiile arată realitatea, acum că sunt ele profi însă și au cu ce, ca să fac apel la clasici 🙂: Partizan - Fata mea este model Am cu ce, mă ! Mă, am cu ce, mă ! Tratați-o ca pe o doamnă, că merită! Dixit! Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase , a fost o plăcere și din partea mea 😘❤️🔥 sper să ne revedem ❣️
sparingul Reputație: 67 Postat Aprilie 15 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Aprilie 15 Acum 15 ore, thorbooo a spus: Salutare Am avut plăcerea azi să o cunosc pe Eliza (scriu în modul protocolar, deoarece e chiar o plăcere 😃). WOW ( pronunție „UAU”) 😉 , din punctul meu de vedere, cea mai frumoasă fată pe care am întâlnit-o în profesia asta🤩, atât ca aspect cât și ca persoană, atitudine (acum că are educații ocțidentale se vede, însă e foarte plăcut, că doar și pentru asta mă duc, eu cel puțin). Fizic, un corp de nota 10 cu steluță (mama natură și-a făcut bine treaba aici 👌, și cred că și titulara are grijă), bine proporționat, țâțe, cur, șolduri 🤤 ... drăguță, frumoasă la chip ... nimic de reproșat. Da, e femeie, nici skinny, nici durdulie ...numai cât și ce trebuie. Acțiunea a fost de asemenea, de nota 10, chiar dacă ca serviciile sunt standard /de bază (sex oral, normal protejat), însă sunt de foarte bună calitate și parcă pentru mine nici nu aveam nevoie de altceva, ce în alte situații aș căuta (FK, un COF/CIM, anal sau PSE). Totul a fost pe smooth, ca un jazz de bună calitate lângă un trabuc și un pahar de vin ... hai că o iau pe arătură 🙃. Pe scurt, o doamnă, chiar și când suge p.... 😊. Mulțumesc Eliza, sper să ne mai vedem! 😘🥰 Ps. Fotografiile arată realitatea, acum că sunt ele profi însă și au cu ce, ca să fac apel la clasici 🙂: Partizan - Fata mea este model Am cu ce, mă ! Mă, am cu ce, mă ! Tratați-o ca pe o doamnă, că merită! Dixit! Am vizitat-o si eu pe Eliza vineri spre seara si nu pot decat sa subscriu la cele spuse mai sus...sper sa ne mai viziteze si pe viitor !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15 Postat Aprilie 15 Acum 16 minute, sparingul a spus: Am vizitat-o si eu pe Eliza vineri spre seara si nu pot decat sa subscriu la cele spuse mai sus...sper sa ne mai viziteze si pe viitor ! Mulțumesc frumos ❣️
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18 Postat Aprilie 18 Acum 30 minute, betman a spus: recenzii 0 . oare de ce??? Părerea mea este să te uiți mai bine înainte să îmi comentezi pe topic ! 😂
dorjeling Reputație: 36 Postat Aprilie 18 Oras:Niciunde si peste tot Oras:Niciunde si peste tot Postat Aprilie 18 Acum 26 minute, betman a spus: recenzii 0 . oare de ce??? Salut. Recenzie mai sus, viteazule !!! Alt razboinic al luminii pe sectiunea noastra, de unde naiba apareti toti asa, dintr-o data ? 1
yokaiSan Reputație: 10 Postat Aprilie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22 Am vizitat-o şi eu pe această dameza supra apreciată dacă îmi permit să o spun aşa , prima şi ultima dată cu siguranță , eu unul prostit de poze am zis hai ce dracu' , mai bifăm încă una pe listă . Să încep cu programarea , nu a fost respectată din partea ei , am aşteptat aproape o jumătate de oră să pot să urc la dânsa (am vrut atunci să o las naibii şi să plec dar am zis că ii dau o şansă) 2,pozele n-au nici o legătură cu realitatea , în sensul că la cei 26 de anişori mai adaugați un 4-5 .... 3 ,din momentul în care am intrat pe uşa am avut un sentiment de respingere şi scarbă din partea ei , cu toate că m-am afişat respectuos şi prezentabil , curat etc. , avea un aer de miserupism mai rar întalnit printre multele fete cărora le trecusem pragul , în fine cu o foarte mare plictiseală a început să se dezbrace ,mi-a şi cerut banii înainte , eu intenționat am optat pentru o finalizare deoarece am ştiut că o să fie o risipă din partra mea, iar ca un miel înainte de tăiere , a trecut la un oral pe cât se poate de monoton şi lipsit de orice pasiune , fară vreo atenție la ouă , că oricum sugea doar vârful , aşa în chin a continuat în jur de 3-4 minute , abia că îmi menținusem erecția când am văzut ce rece e ,pe urmă am venit peste ea misionar , nu se umezeşte deloc natural , am mai continuat şi eu în scârbă dar când am văzut că efectiv nu îşi doreşte şi am zis ok las-o-n sărăcia ei treabă şi m-am dus să mă spăl şi în grabă am şi plecat cu cel mai amar gust .... mai bine îmi aprindeam un trabuc cu aia 200🦁 decât să îi fi dat ei . În concluzie , 1 pe linie din toate punctele de vedere , şi măcar dacă sțiți că faceți aşa cu clienții , nu veniți la noi "domnişoarelor" , ne lipsim de serviciile voastre , mi-a fost ciudă pe urmă că nu am mers la Renata , care încă era în oraş atunci . Multă baftă , sper să nu mai facă nimeni aceeaşi greşeală. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Acum 45 minute, yokaiSan a spus: Am vizitat-o şi eu pe această dameza supra apreciată dacă îmi permit să o spun aşa , prima şi ultima dată cu siguranță , eu unul prostit de poze am zis hai ce dracu' , mai bifăm încă una pe listă . Să încep cu programarea , nu a fost respectată din partea ei , am aşteptat aproape o jumătate de oră să pot să urc la dânsa (am vrut atunci să o las naibii şi să plec dar am zis că ii dau o şansă) 2,pozele n-au nici o legătură cu realitatea , în sensul că la cei 26 de anişori mai adaugați un 4-5 .... 3 ,din momentul în care am intrat pe uşa am avut un sentiment de respingere şi scarbă din partea ei , cu toate că m-am afişat respectuos şi prezentabil , curat etc. , avea un aer de miserupism mai rar întalnit printre multele fete cărora le trecusem pragul , în fine cu o foarte mare plictiseală a început să se dezbrace ,mi-a şi cerut banii înainte , eu intenționat am optat pentru o finalizare deoarece am ştiut că o să fie o risipă din partra mea, iar ca un miel înainte de tăiere , a trecut la un oral pe cât se poate de monoton şi lipsit de orice pasiune , fară vreo atenție la ouă , că oricum sugea doar vârful , aşa în chin a continuat în jur de 3-4 minute , abia că îmi menținusem erecția când am văzut ce rece e ,pe urmă am venit peste ea misionar , nu se umezeşte deloc natural , am mai continuat şi eu în scârbă dar când am văzut că efectiv nu îşi doreşte şi am zis ok las-o-n sărăcia ei treabă şi m-am dus să mă spăl şi în grabă am şi plecat cu cel mai amar gust .... mai bine îmi aprindeam un trabuc cu aia 200🦁 decât să îi fi dat ei . În concluzie , 1 pe linie din toate punctele de vedere , şi măcar dacă sțiți că faceți aşa cu clienții , nu veniți la noi "domnişoarelor" , ne lipsim de serviciile voastre , mi-a fost ciudă pe urmă că nu am mers la Renata , care încă era în oraş atunci . Multă baftă , sper să nu mai facă nimeni aceeaşi greşeală. 😂 Trebuia să te las la block de prima dată ca am știut eu ca nu ești ceea ce trebuie 😂 ești un frustrat , care nu e în stare să facă sex cu o femeie ca nu i se ridică nivelul 😂 la 26 de ani ai tăi , mai mare rușinea să vii la o femeie să nu fii în stare să faci sex și mai ai și puta mica 🤣 hai stai jos ai 2!!!
yokaiSan Reputație: 10 Postat Aprilie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22 Când ți-am văzut atitudinea de centuristă ce să mi se mai scoale , şi legat şi de vârstă la fel cum tu ai mințit aici că ai 26 aşa am mințit şi eu , eu mi-am scris părerea personală şi faptul că tu nu poți să accepți o recenzie sinceră spune multe despre tine , bravo . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22 Postat Aprilie 22 Acum 5 minute, yokaiSan a spus: Când ți-am văzut atitudinea de centuristă ce să mi se mai scoale , şi legat şi de vârstă la fel cum tu ai mințit aici că ai 26 aşa am mințit şi eu , eu mi-am scris părerea personală şi faptul că tu nu poți să accepți o recenzie sinceră spune multe despre tine , bravo . Atitudine de centuristă 🤣🤣🤣 eu cred ca tu ești frustrat pe viață grav măi băiatule !! Accept o recenzie sinceră despre mine când într-adevăr e sinceră , nu de la unu ca tine care era pisat pe el când a intrat pe ușă !! Data viitoare să iei un maraton cu tine în buzunar 😘
yokaiSan Reputație: 10 Postat Aprilie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22 Când am văzut în ce hal mă primeşti deja îmi şi închipuiam ce rău o să decurgă întâlnirea , hai spor la clienți că oricum am auzit că pe SM mai mulți s-au plâns de voi , iar eu am de mers la femei care ştiu cum să se comporte cu clienții . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum