Sari la conținut

ElisaXOX 0729570813

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat

Eu am vorbit cu Elisa când era colegă cu EmaLuxury, dar se pare că la socializare i-am văzut doar fața de pisică blândă. Voi imi spuneti câ in dormitor e alta, tot n-am curaj...incă 🙄.

Reputație: 7450
Postat
Acum 9 minute, unsuflet a spus:

Eu am vorbit cu Elisa când era colegă cu EmaLuxury, dar se pare că la socializare i-am văzut doar fața de pisică blândă. Voi imi spuneti câ in dormitor e alta, tot n-am curaj...incă 🙄.

Stai pe curu tau...🙈😁😁😁

• Haha 1
  • Oras:Arad
Postat
Acum 12 minute, unsuflet a spus:

Dute..Du-te .. Dică liniștit 😂😂😂..Face și dragoste 😝🤭!!!

• Membru Premium
  • Oras:România
Postat

Olla 

Azi cu multe chinuri am reușit să ajung la Elisa ,

Nu știu ce aș putea să zic nou , totul la superlativ, băi frate atât de rău îmi pare ca mâine plec iar din Arad , si nu stiu sigur când ma întorc 🙈

Dar azi a fost ceva prea deosebit, deci cum pot sa o simt pe ea e incredibilă… dar când o simt cum se termină pfff parcă aș vrea sa o vad in fiecare zi așa , nu prea pot descrie in cuvinte dar e ceva wow . 
Clar de revenit, nu știu când dar ideal ar fi și acum 🙈😈

• Like 4
  • Inimioara 1

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Postat
La 20.05.2024 la 18:05, axelov90 a spus:

Olla 

Azi cu multe chinuri am reușit să ajung la Elisa ,

Nu știu ce aș putea să zic nou , totul la superlativ, băi frate atât de rău îmi pare ca mâine plec iar din Arad , si nu stiu sigur când ma întorc 🙈

Dar azi a fost ceva prea deosebit, deci cum pot sa o simt pe ea e incredibilă… dar când o simt cum se termină pfff parcă aș vrea sa o vad in fiecare zi așa , nu prea pot descrie in cuvinte dar e ceva wow . 
Clar de revenit, nu știu când dar ideal ar fi și acum 🙈😈

• Membru Premium
Postat
Acum 40 minute, Rafaelooo a spus:

@axelov90, ce i-ai făcut la fată c-o rămas fără cuvinte....🤔😜

Am iubit-o tare 🙈🙈

• Like 2

"Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."

Postat
Acum 45 minute, axelov90 a spus:

Am iubit-o tare 🙈🙈

Așa e 🤭

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eli, scumpa noastră... eu îți urez un sincer si călduros La mulți, mulți ani fericiți şi sănatoşi, împlinirea tuturor dorințelor si să ai parte de tot ce e mai bun în viață!!❤️❤️💐🎂🥂🌹

Să ai o zi minunată asa ca tine si te aşteptăm cu nerăbdare să ne deconectezi pe toți care îți trecem pragul de la realitate pentru cateva momente si sa retrăim iar clipe magice alături de tine❤️

Te pup toată, toată!!🔥🌹🤗❤️

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
La 29.05.2024 la 13:44, DoNi69 a spus:

Eli, scumpa noastră... eu îți urez un sincer si călduros La mulți, mulți ani fericiți şi sănatoşi, împlinirea tuturor dorințelor si să ai parte de tot ce e mai bun în viață!!❤️❤️💐🎂🥂🌹

Să ai o zi minunată asa ca tine si te aşteptăm cu nerăbdare să ne deconectezi pe toți care îți trecem pragul de la realitate pentru cateva momente si sa retrăim iar clipe magice alături de tine❤️

Te pup toată, toată!!🔥🌹🤗❤️

Mulțumesc ❤️see u🔜🤗

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 02.06.2024 la 17:53, ElisaXOX a spus:

Mulțumesc ❤️see u🔜🤗

❤️❤️❤️ 

• Inimioara 1
Postat

Bună seara dragilor 🤗de mâine sunt disponibilă in Arad aceeași adresa pe care o știți , până pe data de 30 Iunie ❤️va aștept cu programări pe whazap de la orele 10:00 pana 23:30 . Va pup  😘🤗

• Inimioara 3
  • Membru Premium
Postat

Vine grasanul la iubit 🤗👴🫃

• Haha 1

Postat

Cine putea sa fie primul comentator aci? Axelov 😂😂😂

Te-au facut astia verde, am belit-o! Peste tot o sa fii!

@ElisaXOX ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Haha 3
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, hateru a spus:

Cine putea sa fie primul comentator aci? Axelov 😂😂😂

Te-au facut astia verde, am belit-o! Peste tot o sa fii!

@ElisaXOX ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ce vorbești dom’le … de-o luna plâng după ea  , o sunam în fiecare zi și vorbeam cu mesageria vocală 😈

• Haha 1

Postat
8 minutes ago, axelov90 said:

Ce vorbești dom’le … de-o luna plâng după ea  , o sunam în fiecare zi și vorbeam cu mesageria vocală 😈

Eeeee, lasa ca saptamana trecuta ai fost bine, nu ai prea plans dupa ea 😂😂😂😂😂😂

Si eu...de cand suspin pe aci......zici ca sunt la menstruatie fara Elisa...nimic nu imi convine....

E vocea ei la mesageria vocala??? Ca o sa sun si eu.

PS: hai sa nu ii mai facem off topic aici, de maine facem recenzii. 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Haha 1
Postat
Chiar acum, Flx01 a spus:

Bine ai revenit🤗😘

Tot orasul te așteaptă 

Te pup ❤️merci și te aștept

• Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, ElisaXOX a spus:

Te pup ❤️merci și te aștept

Sper doar sa nu ma bați... Tare🤦‍♂️🙈😜

Postat
Acum 5 minute, Flx01 a spus:

Sper doar sa nu ma bați... Tare🤦‍♂️🙈😜

Cât meriți 🤣🤗

• Haha 1
Postat
Acum 3 minute, ElisaXOX a spus:

Cât meriți 🤣🤗

Aoleoooo! Am pus-o 🙈🙈🙈

... Elisa, tu esti foarte frumoasa si blinda si iubitoare.... 🤗😘

... Are vreun efect🫣🫣🫣🤪

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 ore, hateru a spus:

Eeeee, lasa ca saptamana trecuta ai fost bine, nu ai prea plans dupa ea 😂😂😂😂😂😂

Am plâns în sinea mea , nu am exteriorizat durerea 🙈

La cat am așteptat-o și cu ChatGPT povesteam de dorul ei … că-mi mai răspundea la întrebări 🙃

• Trist 1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 6 ore, Flx01 a spus:

Bine ai revenit🤗😘

Tot orasul te așteaptă 

bine ai revenit si timisoara te asteapta ❤️

• Membru Premium
Postat
Acum 5 ore, tomson a spus:

bine ai revenit si timisoara te asteapta ❤️

Hai dom’le ca nu e mult să-ți miști fundul până la Arad , dacă vrei o sesiune de iubit 😈

Repede săriți voi cum ne vine ceva pe comună să ne-o furați 🙃

Las așa să avem și noi câteva ceva frumos pe comuna noastră 🥰

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...