Membru Premium unsuflet Reputație: 1878 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 Acum 13 minute, axelov90 a spus: Hai dom’le ca nu e mult să-ți miști fundul până la Arad , dacă vrei o sesiune de iubit 😈 Repede săriți voi cum ne vine ceva pe comună să ne-o furați 🙃 Las așa să avem și noi câteva ceva frumos pe comuna noastră 🥰 Ce-i drept că in ultima perioadă am tot avut parte de fete frumoase, de aia ne invidiază si vecinii de la sud. Iar multe dintre ele nu poposesc in Tm...se mai uzează sutostrada si pe sensulTm-Arad, nu doar invers🙃. Gata cu off topicul, să curga recenziile.
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 19, 2024 Postat Iunie 19, 2024 Acum 14 ore, hateru a spus: Eeeee, lasa ca saptamana trecuta ai fost bine, nu ai prea plans dupa ea 😂😂😂😂😂😂 Si eu...de cand suspin pe aci......zici ca sunt la menstruatie fara Elisa...nimic nu imi convine.... E vocea ei la mesageria vocala??? Ca o sa sun si eu. PS: hai sa nu ii mai facem off topic aici, de maine facem recenzii. Haha😂😂😂 "curva de demult" care esti tu Acum 9 ore, axelov90 a spus: Am plâns în sinea mea , nu am exteriorizat durerea 🙈 La cat am așteptat-o și cu ChatGPT povesteam de dorul ei … că-mi mai răspundea la întrebări 🙃 Las ca săptămâna trecută si el a avut mintea la fel de ocupata.... 🙈🙊🙉😂😂😂 Acum 6 ore, tomson a spus: bine ai revenit si timisoara te asteapta ❤️ Tomson, domnița Elisaxox, a fost evaluata, analizata, iubita, si declarata "Bun de importanță strategica" a frumosului oraș de pe lunca Muresului! ... Nu incerca sa deturnezi(furi), suntem ca si leii... Rupem tot😜 Veniți voi frumos.. , la intrare in Arad cumparati un langos de ăla bun, un suc să fiti energizati si hidratati, apoi vizitati frumusetile Aradului, mai faceti ceva cumparaturi si plecati fericiți și satisfăcuți in orasul vostru.... Toata lumea fericita😜 PT CA TOATA LUMEA VREA ULTIMUL CUVÂNT.... REVENIM LA RECENZII 1 2
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 19, 2024 Acum 9 ore, tomson a spus: bine ai revenit si timisoara te asteapta ❤️ Mulțumesc frumos , cred ca o sa vin cât de curand ❤️🤗 l 1 2
Membru Premium unsuflet Reputație: 1878 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 Acum 1 minut, ElisaXOX a spus: Mulțumesc frumos , cred ca o sa vin cât de curand ❤️🤗 l Cu fraza asta ai intristat jumătate de Arad😔, dar e dreptul tău. 1
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 19, 2024 Acum 9 minute, unsuflet a spus: Cu fraza asta ai intristat jumătate de Arad😔, dar e dreptul tău. Îmi pare rău 😊 1 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 19, 2024 Acum 2 ore, unsuflet a spus: Cu fraza asta ai intristat jumătate de Arad😔, dar e dreptul tău. pai ce treaba are una cu alta ? la arad vine oricum si sta cat sta , nu are legatura cu ce face dupa aia , poate merge oriunde toate mai merg si in alta parte , nimeni nu sta doar intr un oras iar timisoara e cea mai la indemana , logistic cea mai indicata De parca ti-ar fi ciuda ca ne bucuram si noi , te stiam generos si saritor te am si laudat , ramai asa cum trb cum erai vecin de nadejde Spor la toata lumea 1 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 19, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 Acum 21 minute, tomson a spus: pai ce treaba are una cu alta ? la arad vine oricum si sta cat sta , nu are legatura cu ce face dupa aia , poate merge oriunde toate mai merg si in alta parte , nimeni nu sta doar intr un oras iar timisoara e cea mai la indemana , logistic cea mai indicata De parca ti-ar fi ciuda ca ne bucuram si noi , te stiam generos si saritor te am si laudat , ramai asa cum trb cum erai vecin de nadejde Spor la toata lumea De ce nu susțineți și voi bucuria vecinilor?? 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
22leon Reputație: 34417 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Iunie 19, 2024 Acum 1 minut, axelov90 a spus: De ce nu susțineți și voi bucuria vecinilor?? Ca suntem vecini serioși 😂 Sunt sigur ca ști ca cei în curtea vecinului ii mai interesant 😁 3 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 19, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 Acum 5 minute, 22leon a spus: Ca suntem vecini serioși 😂 Sunt sigur ca ști ca cei în curtea vecinului ii mai interesant 😁 Ia faceți și voi naveta , ca noi am făcut destul de mult naveta pe TM … 1 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
22leon Reputație: 34417 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Iunie 19, 2024 Acum 2 minute, axelov90 a spus: Ia faceți și voi naveta , ca noi am făcut destul de mult naveta pe TM … Am mai făcut și sigur o sa mai facem ( cel puțin eu , dar la mine exista și o explicație ). 3
Membru Premium unsuflet Reputație: 1878 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 Acum 40 minute, tomson a spus: pai ce treaba are una cu alta ? la arad vine oricum si sta cat sta , nu are legatura cu ce face dupa aia , poate merge oriunde toate mai merg si in alta parte , nimeni nu sta doar intr un oras iar timisoara e cea mai la indemana , logistic cea mai indicata De parca ti-ar fi ciuda ca ne bucuram si noi , te stiam generos si saritor te am si laudat , ramai asa cum trb cum erai vecin de nadejde Spor la toata lumea La un moment dat Elisa sustinea ca va lucra doar in Arad, ca se simte apreciata si dorita aici, că suntem oameni faini. De aia sunt putin suparat, nu din cauza faptului ca se bucura si vecinii de ea. Oricum cine a dorit sa o cunoasca, a venit din Tm pt ea. 1
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 19, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 1 oră în urmă, unsuflet a spus: La un moment dat Elisa sustinea ca va lucra doar in Arad, ca se simte apreciata si dorita aici, că suntem oameni faini. De aia sunt putin suparat, nu din cauza faptului ca se bucura si vecinii de ea. Oricum cine a dorit sa o cunoasca, a venit din Tm pt ea. Si mie imi pare foarte rau 😔 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 19, 2024 Acum 8 ore, unsuflet a spus: La un moment dat Elisa sustinea ca va lucra doar in Arad, ca se simte apreciata si dorita aici, că suntem oameni faini. De aia sunt putin suparat, nu din cauza faptului ca se bucura si vecinii de ea. Oricum cine a dorit sa o cunoasca, a venit din Tm pt ea. Acum 7 ore, axelov90 a spus: Si mie imi pare foarte rau 😔 Nu are nici o treaba , poate sa lucreze in arad unde cred ca e apreciata cat de mult , faptul ca vine cateva zile la timisoara nu schimba nimic nu fiti ca si copiii aiai mici ca e loc pt toti 3
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 19, 2024 Postat Iunie 19, 2024 Acum 10 minute, tomson a spus: Nu are nici o treaba , poate sa lucreze in arad unde cred ca e apreciata cat de mult , faptul ca vine cateva zile la timisoara nu schimba nimic nu fiti ca si copiii aiai mici ca e loc pt toti Eeee!, ne mai copilarim si noi, "veața estem scurtă" 😜 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4072 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 19, 2024 #susțin pe @tomson (inițiativa lui) 2 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 19, 2024 Postat Iunie 19, 2024 Acum 2 minute, Cozonac77 a spus: #susțin pe @tomson (inițiativa lui) Foarte bine! Asa fac consatenii! 😜😂 2 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 19, 2024 Acum 7 ore, axelov90 a spus: Si mie imi pare foarte rau 😔 tu le arzi pe toate pe foc automat rulezi o gramada si bocesti dc sta la voi o luna si vine 3 zile la timi Acum 9 ore, axelov90 a spus: Ia faceți și voi naveta , ca noi am făcut destul de mult naveta pe TM … pai facem nu se vede ? Dar ma gandesc si la binele ei , sunt si aici oameni faini chiar dc sa zicem ca is mai multi la arad , o fi nu stiu , dar ea asa spune si respectam asta plus ca putina schimbare face bine rutina e inamicul nr 1 in domeniu asta 1 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 19, 2024 Postat Iunie 19, 2024 @tomsontu esti hotarit sa convingi acest giuvaier numit @ElisaXOX sa fuga la voi! ... Sa stii ca nici noi nu o sa stam cu mîinile'n sân, o sa facem tot ce putem sa o reținem 😜😁 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 19, 2024 Acum 4 minute, Flx01 a spus: @tomsontu esti hotarit sa convingi acest giuvaier numit @ElisaXOX sa fuga la voi! ... Sa stii ca nici noi nu o sa stam cu mîinile'n sân, o sa facem tot ce putem sa o reținem 😜😁 Avem incredere in Elisa , stie ea ce face sa fie bine pt toti 1 2
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iunie 19, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 19, 2024 Acum 1 oră, Flx01 a spus: @tomsontu esti hotarit sa convingi acest giuvaier numit @ElisaXOX sa fuga la voi! ... Sa stii ca nici noi nu o sa stam cu mîinile'n sân, o sa facem tot ce putem sa o reținem 😜😁 Prima oară nu mi-a plăcut la TM , dar cu siguranța de data asta poate va fi cu noroc , având in vedere ca am stat 4 zile din care doar 2 zile am muncit . Tocmai de asta am zis ca merg din nou dar nu acum .. curand . Pupici 1 2
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iunie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 20, 2024 Pe caldura asta merge o înghețată 🍨🧊❤️ 14
Membru Premium axelov90 Reputație: 1404 Postat Iunie 20, 2024 Oras:România Oras:România Membru Premium Postat Iunie 20, 2024 Acum 7 minute, ElisaXOX a spus: Pe caldura asta merge o înghețată 🍨🧊❤️ Ar merge bine tare 😈🤗 1 1 "Plăcerile interzise au un gust dulce care adesea ne ispitesc să renunțăm la rațiune, însă adevărata putere stă în capacitatea noastră de a ne controla și de a găsi satisfacție în alegerile noastre responsabile și în armonia cu valorile noastre fundamentale."
Flx01 Reputație: 7450 Postat Iunie 20, 2024 Postat Iunie 20, 2024 Acum 21 minute, ElisaXOX a spus: Pe caldura asta merge o înghețată 🍨🧊❤️ Esti înghețată azi?, sau te pricepi la topit gheața? 🙊🙈🤗😘
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iunie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 20, 2024 Chiar acum, Flx01 a spus: Esti înghețată azi?, sau te pricepi la topit gheața? 🙊🙈🤗😘 Ma pricep de fel da , s-o ling 🤭 ușor 1 2
ElisaXOX Reputație: 456 Postat Iunie 20, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Iunie 20, 2024 Acum 18 minute, axelov90 a spus: Ar merge bine tare 😈🤗 Vanilie preferata mea 😁 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum