Stefanelu Reputație: 558 Postat Aprilie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13 Hai cu pozele din locatie ♥️ 1
Sophie00 Reputație: 177 Postat Aprilie 13 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Aprilie 13 Hello! 💋 Disponibilitate rămasă în intervalul orar 21:30 - 01. 1
gheorghe70 Reputație: 185 Postat Aprilie 15 Postat Aprilie 15 Salut, fost încă o dată sâmbătă seara, o oră de această dată, cumva să îmi confirm mie experiența plăcută de vineri seara. totul la superlativ, făcut o finalizare fără grabă, aprox 40-45 min. Nu sunt genul să lungesc întâlnirea, prefer puțin și bun! tipa este super misto, o prezență absolut remarcabilă! 2 1
lotekfun Reputație: 187 Postat Aprilie 16 Postat Aprilie 16 Mai activează sau a dispărut 😞 știți ceva
Sophie00 Reputație: 177 Postat Aprilie 17 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Aprilie 17 Acum 12 ore, lotekfun a spus: Mai activează sau a dispărut 😞 știți ceva Am fost ocupata cu programările,nu am plecat nicăieri. 😘
lotekfun Reputație: 187 Postat Aprilie 17 Postat Aprilie 17 Mai anulează din programări 🤣🤣🤣 când ești mai liberă☹️ poate prindem și noi loc 😞
Sophie00 Reputație: 177 Postat Aprilie 23 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Aprilie 23 Hello! 😘🖐🏻 Disponibilitate azi între orele 18:00 si 02. 1
Sophie00 Reputație: 177 Postat Aprilie 24 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Aprilie 24 Bunăăă! Să aveți o zi frumoasă 💞 Disponibilă pentru programări astăzi între 17 - 01. 1 4
Sophie00 Reputație: 177 Postat Mai 3 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Mai 3 Hello guys! 🥰 1 8
Alexandru721 Reputație: 2 Postat Mai 3 Postat Mai 3 2 hours ago, Sophie00 said: Hello guys! 🥰 Bună, te poți uita la nr cu 724 la final, nu te găsesc pe wp
johnqwer Reputație: 631 Postat Mai 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4 Acum 14 ore, Sophie00 a spus: Hello guys! 🥰 Hello! Haide sa vedem niste poze needitate si cu sanii, ......
Stefanelu Reputație: 558 Postat Mai 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4 13 minutes ago, johnqwer said: Hello! Haide sa vedem niste poze needitate si cu sanii, ...... Parca am mai vazut pe undeva pozele ei... 2
Sophie00 Reputație: 177 Postat Mai 4 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Mai 4 Acum 2 ore, davko a spus: Ai scos analul din meniu? Da. 1
Iepurashul Reputație: 198 Postat Mai 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7 La 15.04.2024 la 13:36, gheorghe70 a spus: Salut, fost încă o dată sâmbătă seara, o oră de această dată, cumva să îmi confirm mie experiența plăcută de vineri seara. totul la superlativ, făcut o finalizare fără grabă, aprox 40-45 min. Nu sunt genul să lungesc întâlnirea, prefer puțin și bun! tipa este super misto, o prezență absolut remarcabilă! Black Lives Matter?
butterflyeffect Reputație: 98 Postat Mai 9 Postat Mai 9 Salutare fratilor! Vad ca nu prea face lumea recenzii pe pagina lui Sophie. Foarte egoist. Am vizitat domnisoara astazi. Locatia e pe Matei Basarab. Bloc nou. Erau ceva locuri de parcare. Baia cu toate cele necesare, prosoape curate si uscate. Dormitor fain. Nu am nimic de reprosat. Pozele reflecta realitatea. Are un corp frumos. Sanii siliconati, fund bombat, lenjerie sexy. Despre actiune nu o sa comentez. Fiecare are preferinte diferite. Ea te intreaba ce si cum iti place. Am stat o fin(250lei). Concluzia: sigur de revenit. Nu stiu cat mai sta la noi dar vreau sa imi fac de cap putin data viitoare. Bafta! 1 1
trumtram Reputație: 437 Postat Mai 10 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 10 Acum 12 ore, butterflyeffect a spus: Hello brothers! I see that not many people make reviews on Sophie's page. Very selfish. I visited the young lady today. The location is on Matei Basarab. New block. There were some parking spaces. Bathroom with everything you need, clean and dry towels. Nice bedroom. I have nothing to complain about. The pictures reflect the reality. She has a beautiful body. Silicone breasts, bulging ass, sexy lingerie. I will not comment on the action. Everyone has different preferences. She asks you what and how you like it. I stayed for a while (250 lei). Conclusion: sure to come back. I don't know how long he will stay with us, but I want to do a little more work next time. Good luck! Ce te astepti sa fie recenziile??? Uitați-vă mai departe pe forum, oamenii își mai permit 200/250/300 RON pentru astfel de servicii și cheltuiesc acea sumă, dar acum câțiva ani era pentru o oră, acum e de finalizat, mică diferență. Când vizitez pentru finalizare, de cele mai multe ori nu fac recenzii, de obicei, pentru finalizare, serviciul este mai mediocru, astfel încât recenzia mea nu revine din nou
butterflyeffect Reputație: 98 Postat Mai 10 Postat Mai 10 1 oră în urmă, trumtram a spus: Ce te astepti sa fie recenziile??? Uitați-vă mai departe pe forum, oamenii își mai permit 200/250/300 RON pentru astfel de servicii și cheltuiesc acea sumă, dar acum câțiva ani era pentru o oră, acum e de finalizat, mică diferență. Când vizitez pentru finalizare, de cele mai multe ori nu fac recenzii, de obicei, pentru finalizare, serviciul este mai mediocru, astfel încât recenzia mea nu revine din nou Angajeaza-te la Glovo si o sa ai bani. 1 1
trumtram Reputație: 437 Postat Mai 10 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Mai 10 Acum 56 minute, butterflyeffect a spus: Get hired at Glovo and you will have money. Am destui bani prietene, dar ii am, pentru ca nu ii arunc, platind 500 pentru sth care costa 300 este 200 aruncat. 1
AlohaHawaii Reputație: 0 Postat Mai 14 Postat Mai 14 Nu am ratat o întâlnire și m-am simțit minunat. Nu sunt sigur de ce m-ai blocat. Un număr american 1
ovu Reputație: 106 Postat Mai 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23 Tipa e superb de frumoasă. atât zic momentan..: oare s a retras? Ca nu dau de ea…. 1
Sophie00 Reputație: 177 Postat Mai 23 Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Telefon: 0725937089 Oras:București Disponibila Autor Postat Mai 23 Bună tuturor! Am întâmpinat recent niște probleme cu whatsapp privind politica lor rezultând în suspendarea contului temporar. Dacă mi-ați trimis mesaje și n-am răspuns sau dacă nu s-au trimis, vă rog să le retrimiteți. 🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23 Postat Mai 23 9 minutes ago, Sophie00 said: Bună tuturor! Am întâmpinat recent niște probleme cu whatsapp privind politica lor rezultând în suspendarea contului temporar. Dacă mi-ați trimis mesaje și n-am răspuns sau dacă nu s-au trimis, vă rog să le retrimiteți. 🤗 Faci trafic prea mare, te-au prins...🤣
lotekfun Reputație: 187 Postat Mai 23 Postat Mai 23 Sophie00. Postează și tu mai des să știm și noi dacă ești sau nu 😛. Câteva poze așa pt noi dacă se poate 🥳
romica42 Reputație: 0 Postat Mai 24 Oras:CLUJ NAPOCA Oras:CLUJ NAPOCA Postat Mai 24 Hey, ti ai reluat activitatea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum