Sari la conținut

❤️💋 Sophie 📌 0725937089

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Bună ziua

Stau pe bancă pe bulevardul regelui Geto-Dac meditând fiind relaxat după ce mi-am făcut poftele sexuale cu Sophie, o fată frumoasă pe care am revizitat-o așa cum am promis.

Cum să nu fie această viață așa mirobolantă? Când doar cu 2 mil jumate ai ocazia de a te afla în aceeași încăpere cu o femeie care arată de 2 mil jumate doar că de euro? Savurând-o și bucurându-te de aspectul ei frumos. Exact pe gustul meu ca aspect, poate prea bună!! Îmi venea să termin din momentul în care am început actul sexual, dar să nu-i spuneți că nu cred că sesizase! :)).

Am fost pentru o finalizare dtd vreo 30 minute, programarea respectată de ambele părți. Am observat că s-a vorbit pe aici despre cele +-5 minute la tarife mulți utilizatori fiind nemulțumiți de anunțul Sophiei! Doresc să spun că în cele 2 experiențe cu ea, nu m-am simțit grăbit nicio secundă iar la întâlnirea de astăzi, am făcut 2 dușuri la locație+preludiu+act sexual deci trageți voi concluziile dacă este sau nu pe fast-fuck. M-am uitat în ochii ei din când în când și am putut observa de asemenea o persoană empatică, dar și inteligentă din felul cum se exprimă!

O consider o fată bună care merită să fie vizitată, cu multă plăcere îi scriu această recenzie pozitivă și cu drag mai revin. 🤗

Link spre comentariu
Reputație: 1925
9 minutes ago, AlinWarrior said:

Bună ziua

Stau pe bancă pe bulevardul regelui Geto-Dac meditând fiind relaxat după ce mi-am făcut poftele sexuale cu Sophie, o fată frumoasă pe care am revizitat-o așa cum am promis.

Cum să nu fie această viață așa mirobolantă? Când doar cu 2 mil jumate ai ocazia de a te afla în aceeași încăpere cu o femeie care arată de 2 mil jumate doar că de euro? Savurând-o și bucurându-te de aspectul ei frumos. Exact pe gustul meu ca aspect, poate prea bună!! Îmi venea să termin din momentul în care am început actul sexual, dar să nu-i spuneți că nu cred că sesizase! :)).

Am fost pentru o finalizare dtd vreo 30 minute, programarea respectată de ambele părți. Am observat că s-a vorbit pe aici despre cele +-5 minute la tarife mulți utilizatori fiind nemulțumiți de anunțul Sophiei! Doresc să spun că în cele 2 experiențe cu ea, nu m-am simțit grăbit nicio secundă iar la întâlnirea de astăzi, am făcut 2 dușuri la locație+preludiu+act sexual deci trageți voi concluziile dacă este sau nu pe fast-fuck. M-am uitat în ochii ei din când în când și am putut observa de asemenea o persoană empatică, dar și inteligentă din felul cum se exprimă!

O consider o fată bună care merită să fie vizitată, cu multă plăcere îi scriu această recenzie pozitivă și cu drag mai revin. 🤗

Sophie e foarte bună, sânii sunt senzaționali și fundul demențial.

Succes la întâlniri la fel de bune cu ea sau alte fete. 

Link spre comentariu
Reputație: 156
  • Telefon: 0725937089
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
La 18.06.2024 la 20:31, AlinWarrior a spus:

@Sophie00O explicație ar fi binevenită dacă ceea ce spune utilizatorul de mai sus este adevărat!

🟩

Bună! Într-adevăr, îi trimisesem un mesaj cu câteva h înainte că va trebui să anulăm care nu s-a trimis în timp util(nu știu de ce) . Am rezolvat asta, iar el a revenit la mine ulterior. A uitat probabil să mai posteze după..

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 01.07.2024 la 13:18, Sophie00 a spus:

Bună! Într-adevăr, îi trimisesem un mesaj cu câteva h înainte că va trebui să anulăm care nu s-a trimis în timp util(nu știu de ce) . Am rezolvat asta, iar el a revenit la mine ulterior. A uitat probabil să mai posteze după..

Oricum abia aștept să te revăd .

Link spre comentariu
La 01.07.2024 la 13:18, Sophie00 a spus:

Hello . Esti saptamana viitoare disponibilă??😍

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 23.06.2024 la 10:41, peoplox a spus:

La preludiu e mai pisicoasa, dar in rest nu e cine stie ce experienta de GFE si nici FK nu face. 

Menționez că experiența GFE care include și FK intră la servicii extra. 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 10012
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Acum 3 ore, Sophie00 a spus:

Menționez că experiența GFE care include și FK intră la servicii extra. 

La 400 extra cred ca e aproape ca si cum n-ar fi 

• Like 3
  • Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: 179
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Sophie,poti trece si varsta reala sau mai aproape de cea reala,e bine sa stie toti colegii ca este mai aproape de 36 decat de 26.

Altfel,e bine cu draperiile trase :))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, sxs a spus:

Sophie,poti trece si varsta reala sau mai aproape de cea reala,e bine sa stie toti colegii ca este mai aproape de 36 decat de 26.

Cât de sigur ești pe ceea ce spui? :l

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello! 😇

Disponibilă pentru programări. 

IMG_20240710_115245.jpg.38a5db6514e43d5cada968eaab8b80b7.jpg

IMG-20240710-WA0009.jpg.3990d85455a1c552593f42105952082b.jpg

• Inimioara 11
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hey hey! 💖

Disponibilitate rămasă pentru astăzi 16 - 19, 20-22. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Un sfârșit de săptămână minunat vă doresc!Voi fi disponibilă tot weekend-ul pentru programări🥰

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

😋😋😋😋

IMG_20240710_022925.jpg.224ed3862c0bcd8e995bafab3fa7e48c.jpg

• Inimioara 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

O zi cât mai răcoroasă vă doresc! 😇

♥️ Disponibilă pentru programări! 

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
On 7/9/2024 at 8:47 PM, Sophie00 said:

Cât de sigur ești pe ceea ce spui? :l

E foarte sigur, doar nu vorbeste din carti n? a fost omu la tine si a tras concluzii. Nu e ca si cum o sa pui poza cu primele 7 cifre din cnp

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 minute, MihaiEnat a spus:

E foarte sigur, doar nu vorbeste din carti n? a fost omu la tine si a tras concluzii. Nu e ca si cum o sa pui poza cu primele 7 cifre din cnp

Dacă ar fi măcar puțin aproape de adevăr nu cred c-aș fi avut tupeul să comentez, nu? :)) doar că pare pe lângă

Link spre comentariu
4 minutes ago, Sophie00 said:

Dacă ar fi măcar puțin aproape de adevăr nu cred c-aș fi avut tupeul să comentez, nu? :)) doar că pare pe lângă

Ai o logica imbatabila. Iarta ma pe mine

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targu Jiu
  • Oras:Targu Jiu

pffaaa...a trecut putin timp de la vizita făcută la Sophie in miez de neoapte si deja as revenii  :))

Asta s-a întâmplat zilele trecute, cand eram cu treaba prin București și dornic să mai simt niște silicoane că pe la noi, vin rar tipe cu silicoane :))). In fine...programare făcută si refăcută de cateva ori pana cand am ajuns la locație (ba vere, dar refuză băieții de pe Bolt cursele, in draci)...

Ajuns la locație, de la emoții si ne fiind din zona, nu gaseam intrarea in bloc :))). M-a ajutat ea si am reușit sa intru, urc cu liftul si dau direct sa intru....hopa, ușa închisă. Imi deschide ușa, ma ceartă putin (eu eram atent la sanii ei), iar in timp ce ea ma certa, eu am sarit direct sa-i sarut sânii, doamne ce frumos...Dupa ce facem cunoștință unu cu altu, intram in dormitor, ea se pune pe marginea patului si ma avertizeaza ca avem intruși...pisica ei cât câinele 😅. Ma pun in genunchi langa ea si incep iar sa ma joc cu sanii care erau in sutien si stateau bine acolo. Ma cer la baie, fac un duș rece și purced in dormitor din nou...de aici începe distracția. Pus pe marginea patului langa ea (nu-si mișcase poziția de acolo), am inceput sa ii sarut corpul, urmat de eliminarea sutienului, dupa care introdusă mâna la Pussy (cu acordul ei). Doamne ce bine o simțeam la mână, regret ca nu am întrebat daca acceptă si degete înăuntru...aia e....dupa ce m-am jucat cu pussy si in acelasi timp ii lingeam sânii, am dat jos chiloțeii si i-am zis sa ne facem mai comozi. Urcati in pat, o iau iar la o tură ca pe jucărie, nu mai puteam de sânii ei...ea se juca cu mâna pe junior pana s-a trezit și a luat un prezervativ, montat si incepe distractia la supt....doamne ce bine o sugeeee. Cu deep, cu salivă, imi mai futea o privire direct in ochi din cand in cand...a supt la ea până am oprit-o eu dupa minute bune. Nu o opream dacă era neprotejat, direct finish din oral eram :))). 

Am trecut la normal, prima poziție, eu peste ea la umeri craci...a intrat mai greu, dar a ajutat cu niste vaselină. In pozitia asta am inceput sa ma joc iar cu ea, sa o sărut pe sâni, pe gat....senzatie. Am schimbat pozitia si a luat ea controlul, a venit deasupra unde a început sa ma futa de parca avea ciudă (in sensul bun) pe mine...aici i-am si zis ca e buna de luat acasă, la care; - Ea: Ce sa faci cu mine? , - Eu: Sa ne futem...si de aici a mai continuat putin discutia in timp ce ma futea bine de tot...Stam asa cateva minute bune si trecem in Doggy, unde nu mai am ce sa zic....e exact ce-mi place mie, fund moale care face ca piftia, adoooor...strangeam la el ca nebunu si ii dadeam palme...Cred ca tipa duce mult sex nebun cu palme la fund si jocuri de genul (te rog sa nofirmi Sophie). Am dat in Doggy si deja simteam ca timpul era dus si am finalizat in balon (ma tot gandeam sa finalizez pe sanii ei, dar parca mai bn e la căldură 😅). 

Dupa finalizare, ne întindem in pat si mai lenevim cateva minute, timp in care mai schimbam cateva cuvinte. 

Sophie, e o fata super chill (probabil atata timp cat nu o scoti din sarite), cu un corp superb, sanii siliconati si moi, placuti la atingere, piele fina si bronzată, carne nu foarte moale, exact pe gustul meu. 
Abia astept să mai prind un drum de București, categoric ma v-a prinde iar in camera ei :)))...Cei drept, e putin scumpă, dar se merită...Sophie, merit si eu un sarut data viitoare :)) 😅😍

Nu mai dau note ca se intelege...Scuturat, 250 lei 🥂👌🏼

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
La 09.07.2024 la 9:42, sxs a spus:

Posibil peste 36 .. in schimb este foarte bine proportionata, este o femeie cu forme frumoase si este foarte strâmtată. 
Dacă apărea acum 10 ani era no 1!!

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 23.07.2024 la 22:45, carlos886 a spus:

Posibil peste 36 .. in schimb este foarte bine proportionata, este o femeie cu forme frumoase si este foarte strâmtată. 
Dacă apărea acum 10 ani era no 1!!

Dacă mai intenționezi să vii, îți voi arăta CNP-ul și dacă e cum spui tu și colegu' de mai sus, ai sesiunea gratis. Dacă e cum spun eu, plătești dublu. 

• Like 2
Link spre comentariu
La 02.08.2024 la 4:33, Sophie00 a spus:

Dacă mai intenționezi să vii, îți voi arăta CNP-ul și dacă e cum spui tu și colegu' de mai sus, ai sesiunea gratis. Dacă e cum spun eu, plătești dublu. 

Desprinde părțile pozitive. Te pup

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello! 💞

Pentru astăzi mai am disponibilitate în intervalul orar 17-19 sau după ora 20.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...