Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Aprilie 18 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 18 15 minutes ago, ALEX1_1 said: Ce ar fi daca PSG castiga finala? Is curios daca mai pleaca Mbappe? Am auzit un zvon: merge Florinel Coman la PSG la schimb cu Mbappe! Cica Gigi a chefuit la Dubai cu seicii si au batut palma! Le mai da si un butoi cu branza! 😁😜 3
geo20 Reputație: 390 Postat Aprilie 18 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 18 Acum 14 ore, Userkare a spus: Că tot veni vorba de istoria UCL, pentru mine două meciuri le tin minte și acuma, de infarct: 1. Revenirea lu Deportivo in returul cu Milan din 2004 (plus Porto luand UCL cu Mourinho pe banca si coate in gură la nivel industrial, au futut fotbalul mondial cu invenția lor 😂) https://youtu.be/nLxavokhgtI?si=z-QUKHBm6wOigYZ3 2. Cea mai dramatică finală ce am văzut-o live, Man United vs Bayern din 1999. Eram mic am rămas "bag pl frate!!!". Noroc că nu is fan Bayern ca ala a fost meci de depresie pentru nemți 😁 https://youtu.be/cmtmojTSRR8?si=-Ea5AlzBRv_SZNCi A mai fost finala din 2005 dintre Liverpool și Milan, italienii conduceau cu 3-0 la pauză, englezii au revenit și au câștigat cupa la 11 metrii. 1 oră în urmă, ALEX1_1 a spus: Sa ti explic de ce pt mine Dortmund nu este o echipa mare. Cate ligi ale campionilor au castigate? Doar una in sezonu 96-97. Pe plan national poti spune ca ii o echipa mare, dar in cupele europene clar nu! Pt mine ii o echipa de nivel mediu in UCL. Au mai jucat o finală în 2013, au câștigat Cupa intercontinentala, Cupa Cupelor în 66, au jucat parcă vreo 3 finale ale cupei UEFA! Este singura echipă din Germania listată la bursă, are cel mai mare stadion, cei mai fideli suporteri și același imn ca Liverpool! Nu poți spune că este o echipă oarecare nici pe plan internațional! 1
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Aprilie 18 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Aprilie 18 Acum 28 minute, danp123 a spus: Am auzit un zvon: merge Florinel Coman la PSG la schimb cu Mbappe! Cica Gigi a chefuit la Dubai cu seicii si au batut palma! Le mai da si un butoi cu branza! 😁😜 Confirm! Eram la masă când s-a concretizat afacerea, n-am putut să rămân și là after-party că se anunțase cod roșu de ploi puternice și rafale de vânt... Dar și mai important de atât, am o programare stabilită deja și a trebuit să plec de urgență 🥲 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18 Postat Aprilie 18 2 hours ago, danp123 said: Am auzit un zvon: merge Florinel Coman la PSG la schimb cu Mbappe! Cica Gigi a chefuit la Dubai cu seicii si au batut palma! Le mai da si un butoi cu branza! 😁😜 Apropo de Coman, cam tanar ca sa plece la arabi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18 Postat Aprilie 18 Acum 3 ore, danp123 a spus: Am auzit un zvon: merge Florinel Coman la PSG la schimb cu Mbappe! Cica Gigi a chefuit la Dubai cu seicii si au batut palma! Le mai da si un butoi cu branza! 😁😜 Am niște informații mai din interior așa și cica era de fapt caș, de oaie, pur 😁
Membru Premium 22leon Reputație: 34277 Postat Aprilie 18 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Aprilie 18 Acum 4 ore, geo20 a spus: Cică ar fii semnat deja cu Real, așa zic cei din presă! Am citit și eu , dar și in trecut au anunțat la fel și PSG a venit cu o oferta mai bună iar Mbappe si-a prelungit contractul. Când sunt zeci de milioane la mijloc pot apărea multe surprize. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19 Postat Aprilie 19 12 hours ago, 22leon said: Am citit și eu , dar și in trecut au anunțat la fel și PSG a venit cu o oferta mai bună iar Mbappe si-a prelungit contractul. Când sunt zeci de milioane la mijloc pot apărea multe surprize. De data asta nu cred ca se mai uita la bani. Cred ca ii pare rau ca nu s-a dus la Real cand a avut ocazia.
Leftereanu Reputație: 304 Postat Aprilie 30 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Aprilie 30 De semifinale nimeni nimic?! eu merg direct pana in finala = Real - PSG 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30 Postat Aprilie 30 Nu a jucat rău Bayern, cred că va fi un retur foarte strâns de data asta. Să vedem și meciul de mâine.
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Mai 1 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Mai 1 8 hours ago, Leftereanu said: De semifinale nimeni nimic?! eu merg direct pana in finala = Real - PSG 😁 Care o sa castige, in opinia ta?
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Mai 1 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 1 Finala o să fie Juventus - Liverpool și câștigătoare o să fie Lazio 1
Leftereanu Reputație: 304 Postat Mai 1 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Mai 1 Acum 2 ore, danp123 a spus: Care o sa castige, in opinia ta? Nu sunt microbist, eu zic că Real 😁 Sunt fan Manchester United 😈 1
harddick Reputație: 443 Postat Mai 2 Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Postat Mai 2 Îi cam displac,dar cred ca Ireal de Madrid.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8 Postat Mai 8 Nu ma asteptam ca Real sa intoarca rezultatu! Revin astia cand ti lumea mai draga.
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Mai 8 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 8 Chiar acum, ALEX1_1 a spus: Nu ma asteptam ca Real sa intoarca rezultatu! Revin astia cand ti lumea mai draga. E cred pentru prima oară când am așa un sentiment ciudat... Eu nu țin Deloc cu iReal ăia, dar în seara asta nu mi-a părut rău de Bayern. Au avut calificarea în mână
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Mai 8 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Mai 8 SA-MI BAG PULA! S-a repetat finala din '99... aia cu Man United! 1
Cozonac77 Reputație: 3983 Postat Mai 8 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 8 Acum 3 minute, danp123 a spus: SA-MI BAG PULA! S-a repetat finala din '99... aia cu Man United! Îmi pare Tare rău de tine, chiar dacă râd la postările tale. Eu știu cum reacționam eu după meciuri d'astea... și dacă ești suporter înflăcărat, câteva zile Nu ești bun de nimic 🥲 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8 Postat Mai 8 Acum 47 minute, danp123 a spus: SA-MI BAG PULA! S-a repetat finala din '99... aia cu Man United! Aici a greșit și antrenorul destul de mult... L-a scos pe Kane am pulea când aveau doar 1-0 (cel mai periculos scor)... Ce îți faci cu mâna ta, se numește? Păcat, ar fi fost frumos o finală nemțească. Va fi un meci greu pentru Dortmund.
geo20 Reputație: 390 Postat Mai 9 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 9 Acum 5 ore, danp123 a spus: SA-MI BAG PULA! S-a repetat finala din '99... aia cu Man United! Exact, și istoria s-a repetat! Rețeta germană de a răsturna rezultatul în ultimele secunde se pare că a fost împrumutată și de alții, dar Real este o echipa mare și asta înseamnă valoarea!
reptilozaurusrex Reputație: 6674 Postat Mai 9 Postat Mai 9 Eu zic ca Real. Nu o vad pe Dortmund sa aiba vreo sansa.
Viorellus Reputație: 51 Postat Mai 9 Oras:Sin City Oras:Sin City Postat Mai 9 Frumoasa si Bestia, asta este titlul pentru finala de anul acesta, știți voi care este fiecare, eu tin cu prima #NurderBvB💛
Membru Premium danp123 Reputație: 2839 Postat Mai 9 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Mai 9 8 hours ago, Userkare said: Aici a greșit și antrenorul destul de mult... L-a scos pe Kane am pulea când aveau doar 1-0 (cel mai periculos scor)... Ce îți faci cu mâna ta, se numește? Păcat, ar fi fost frumos o finală nemțească. Va fi un meci greu pentru Dortmund. Eu nu gandesc asa. Mai erau 10 min (plus aditionale) si Bayern conducea... deci scoti un atacant si bagi un fundas! Unde mai pui ca fundasul (adica Kim 😜) a avut si ocazie de gol! Lovitura lui de cap a lovit transversala! Stiu ca s-a fluierat ceva acolo... dar daca intra in poarta poate aveam o surpriza de la VAR si se valida. Greseala a fost a lui Neuer, cand n-a prins mingea, la sutul lui Vini! Dar astea cu pamantul sunt nasoale pt un portar... iar omul a salvat cateva tare grele! Asta e... ce vorbim noi nu mai schimba nimic! La golul al doilea au gresit fundasii! Cum naiba l-au scapat pe Joselu sa alerge singur prin careul mic?! Si asta dupa ce deja le-a dat un gol! INADMISIBIL! Deci raman cu nedumerirea: imi explica cineva ideea ca a gresit Tuchel?! Ce ar fi schimbat Kane, daca era in teren?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Postat Mai 9 10 hours ago, Cozonac77 said: E cred pentru prima oară când am așa un sentiment ciudat... Eu nu țin Deloc cu iReal ăia, dar în seara asta nu mi-a părut rău de Bayern. Au avut calificarea în mână Cu parere de rau spun, Dortmund nu are nici o sansa in finala!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9 Postat Mai 9 4 hours ago, geo20 said: Exact, și istoria s-a repetat! Rețeta germană de a răsturna rezultatul în ultimele secunde se pare că a fost împrumutată și de alții, dar Real este o echipa mare și asta înseamnă valoarea! Pt Real o devenit deja o traditie sa revina odata ce ii condusa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum