Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 4 hours ago, geo20 said: Amintește-ți ce fotbal juca echipa națională a Spaniei când era antrenată de Luis Enrique, care a avut curajul să renunțe la toate vedetele, în frunte cu Ramos, promovând jucători tineri și bazându-se pe jocul colectiv, lucru pe care l-a făcut și la PSG, și sunt convins că echipa va juca bine și fără Mbappe. Parcă tot el i-a promovat pe Pedro și Gabri când antrena Barcelona?? Nu știu dacă PSG ajunge în finală, și asta pentru că nemții nu sunt învinși decât atunci când urcă în autocar și îi văd capabili chiar să producă marea surpriză, iar când afirm lucrul ăsta mă bazez pe ce a pățit Juventus cu ei, acum ceva timp în urmă, echipă la care atunci juca Zidane, Del Piero, Vieri, Deschamp și multe alte vedete. Deseară eu zic că vor merge mai departe City și Arsenal! Arsenal ii echipa mea favorita din premier league, mi ar place sa o vad macar in finala.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 4 hours ago, danp123 said: Aici NU sunt de acord cu tine! Lewandowski e mai bun ca Mbappe. Francezu e mai tanar si mult mai rapid... dar e ceva de genul "one trick pony". Lewandowski e altceva... un atacant mai complet. Stiu ca mare parte din ce zic e subiectiv, dar uite si o statistica: in perioada 2019-2022, Lewandowski a dat (pentru Bayern) MAI MULT de 1gol/meci! 3 ani la rand! Mbappe nu are nici macar un sezon cu cifre de felul ala! Ii normal sa nu fii de acord. Fiecare are dreptu la opinia lui. Plus ca daca toti am gandi la fel ar fi o monotonie generala.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 1 hour ago, Cozonac77 said: Era și Bobo în echipa de atunci, că nu mai știu... eram pișpiric Îmi plăcea să citesc despre Vieri, majoritatea articolelor erau despre vagaboandele là care marca, mai puțin despre cum juca Bobo Vieri o fost un curvar de talie mondiala! :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 3 hours ago, Userkare said: Un lucru bun, eu m-am tot săturat de Bayern 😁 Adevărul e că le-a cam fost atacată pozitia de câțiva ani, mi-au plăcut anii trecuți Union Berlin si Leipzig, dar s-au cam dus pe pl... Dar așa e fotbalul german, se tot alternează echipele la topuri, mai puțin locul 1... Devine șeic acuma la arabi 😂 Plm cam tânăr sa plece acolo, de obicei ăștia luau vedete de 35+ 😁 Cu UCL eu zic că anul ăsta încă se joacă și e greu de dat pronosticuri. City cu Real va fi interesant, cam 50/50. Arsenal cu Bayern pare destul de echilibrat iara, 50/50. As prefera să nu ia cupa iara Real sau City, sau PSG, mie îmi plac mai mult echipele germane, deși au cele mai mici șanse dintre cele rămase. Sincer ma bucur pt Leverkusen ca o reusit sa castige titlu. Sper sa nu se multumeasca cu atat, sa ii vad campioni si la anu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 Acum 1 oră, Cozonac77 a spus: Era și Bobo în echipa de atunci, că nu mai știu... eram pișpiric Îmi plăcea să citesc despre Vieri, majoritatea articolelor erau despre vagaboandele là care marca, mai puțin despre cum juca Ah ce vremuri! Tin minte că și Inzaghi marca des, si la fotbal din penalty trucate și la gacici. Da nu mai țin minte care din frați, Filipo, Simone sau amândoi? 😁
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4074 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 17, 2024 Acum 33 minute, ALEX1_1 a spus: Bobo Vieri o fost un curvar de talie mondiala! :))) Daaa, Nu se încurca pe sate și comune....cum o ardem noi 🥲 Acum 1 minut, Userkare a spus: Ah ce vremuri! Tin minte că și Inzaghi marca des, si la fotbal din penalty trucate și la gacici. Da nu mai țin minte care din frați, Filipo, Simone sau amândoi? 😁 Pipo, el e ăla care s-a născut în offside Simone a fost slăbuț ca jucător, Dar ca antrenor E destul de bunicel... și E cam là început de carieră 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Membru Premium danp123 Reputație: 2850 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 17, 2024 Pauza la meciuri! Bayern-Arsenal = anost Man City-Real = englezii nu gasesc cheia sa deschida apararea, iar Real a lovit la o contra in viteza
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 La cum pare, City cu Real ajung la penalty. Să vezi acolo jale 😁
Membru Premium danp123 Reputație: 2850 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 17, 2024 On 4/11/2024 at 8:19 AM, danp123 said: Eu sper ca Bayern... dar toate echipele inca au sansa! Bayern este in semifinala! Ce-ati zice de o finala nemtzaská?! Eu as zice: "Doamne-ajuta!" Finala UCL Bayern - Dortmund... chiar ca m-as bucura, indiferent care ar lua cupa!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 Acum 6 minute, danp123 a spus: Bayern este in semifinala! Ce-ati zice de o finala nemtzaská?! Eu as zice: "Doamne-ajuta!" Finala UCL Bayern - Dortmund... chiar ca m-as bucura, indiferent care ar lua cupa! Ar fi frumos o finală nemțească. Dar adevărul e că am șanse mai mari sa fac programare la @Diandra9 decât sa vedem pe Dortmund sau Bayern in finala 😁 Dar na, rezultatul e pe teren totuși.
Membru Premium danp123 Reputație: 2850 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 17, 2024 2 minutes ago, Userkare said: Ar fi frumos o finală nemțească. Dar adevărul e că am șanse mai mari sa fac programare la @Diandra9 decât sa vedem pe Dortmund sau Bayern in finala 😁 Dar na, rezultatul e pe teren totuși. Eu am programare... maine... dar la alta fatuca!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 Încă o dovadă ca ocaziile se răzbună. City atacă mai tot meciul, pierde la penalty...
Membru Premium danp123 Reputație: 2850 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Aprilie 17, 2024 Sa va zic un banc: Modric, Bernardo Silva si Kovacic intra intr-un bar... Ar fi chiar amuzant... dar au dat-o-n bara! 1
pittysmen Reputație: 862 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 17, 2024 Un moment de doliu,pt ca nu a mers mai departe Barca..😈(sa facut dreptate) după returul ala nesimțit cu Psg,de ar fi prelungit meciul ala doua zile,plus furtisagurile din timpul regulamentar (2016/2017). A facut dreptate Isvan al nostru, 😅 mai lipsea sa ii dea si lui Pep azi rosu😁 in avans.. Au vrut sa faca ăștia de la Uefa o șmecherie , sa fie posibilitatea de o finală Barca -City,dar iau încurcat băieții ăștia de la Psg si Real. Sper ca City sa piardă si titlu,si cu Chelsea in cupa dar cred ca am prea multe dorinte🤣😅 In rest,sa castige care e mai buna. 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4074 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Aprilie 17, 2024 Doamna Cleo, vá rog frumos să luați măsuri împotriva mesajului din postarea de mai sus. Rreturul dintre Barca și PSG, E unul dintre cele mai frumoase din Toată istoria Champions League! 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2024 Postat Aprilie 17, 2024 Acum 31 minute, Cozonac77 a spus: din Toată istoria Champions League! Că tot veni vorba de istoria UCL, pentru mine două meciuri le tin minte și acuma, de infarct: 1. Revenirea lu Deportivo in returul cu Milan din 2004 (plus Porto luand UCL cu Mourinho pe banca si coate in gură la nivel industrial, au futut fotbalul mondial cu invenția lor 😂) https://youtu.be/nLxavokhgtI?si=z-QUKHBm6wOigYZ3 2. Cea mai dramatică finală ce am văzut-o live, Man United vs Bayern din 1999. Eram mic am rămas "bag pl frate!!!". Noroc că nu is fan Bayern ca ala a fost meci de depresie pentru nemți 😁 https://youtu.be/cmtmojTSRR8?si=-Ea5AlzBRv_SZNCi
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 18, 2024 Acum 2 ore, Cozonac77 a spus: Doamna Cleo, vá rog frumos să luați măsuri împotriva mesajului din postarea de mai sus. Rreturul dintre Barca și PSG, E unul dintre cele mai frumoase din Toată istoria Champions League! cel mai frumos meci ar fi eu cu Chelsea https://www.modelmayhem.com/portfolio/4545376/viewall#/46351950 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 10 hours ago, danp123 said: Bayern este in semifinala! Ce-ati zice de o finala nemtzaská?! Eu as zice: "Doamne-ajuta!" Finala UCL Bayern - Dortmund... chiar ca m-as bucura, indiferent care ar lua cupa! Acum ca Arsenal o iesit, mi ar place ca Dortmund castige trofeu. M am saturat ca numai echipele mari sa castige.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 Acum 21 minute, ALEX1_1 a spus: Acum ca Arsenal o iesit, mi ar place ca Dortmund castige trofeu. M am saturat ca numai echipele mari sa castige. Pai Dortmund nu e echipă mare? E o întreagă corporație acolo, cu acționariat , etc (la fel ca Bayern). Singură diferență e ca nu are un arab cu bani ca proprietar sau vreun Gigi Becali cum avem noi, dar in rest funcționează la fel.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 4 hours ago, Userkare said: Pai Dortmund nu e echipă mare? E o întreagă corporație acolo, cu acționariat , etc (la fel ca Bayern). Singură diferență e ca nu are un arab cu bani ca proprietar sau vreun Gigi Becali cum avem noi, dar in rest funcționează la fel. Sa ti explic de ce pt mine Dortmund nu este o echipa mare. Cate ligi ale campionilor au castigate? Doar una in sezonu 96-97. Pe plan national poti spune ca ii o echipa mare, dar in cupele europene clar nu! Pt mine ii o echipa de nivel mediu in UCL.
22leon Reputație: 34442 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Aprilie 18, 2024 Mi-ar place o finală PSG - Bayern , deși as fi intr-o dilema referitor la " cu cine țin" , ambele find echipe favorite. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 Just now, 22leon said: Mi-ar place o finală PSG - Bayern , deși as fi intr-o dilema referitor la " cu cine țin" , ambele find echipe favorite. Ce ar fi daca PSG castiga finala? Is curios daca mai pleaca Mbappe?
22leon Reputație: 34442 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Banat Oras:Banat Postat Aprilie 18, 2024 Acum 5 minute, ALEX1_1 a spus: Ce ar fi daca PSG castiga finala? Is curios daca mai pleaca Mbappe? Cred ca și în situația în care PSG castiga sau ajunge în finală, Mbappe va pleca la Real, cred ca vrea o schimbare . Și acum are o oferta financiara de la PSG mai buna decât a Real-ului . Dar cine știe cine mai poate apărea cu ofertă , mai ales ca pleacă liber de contract. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2024 Postat Aprilie 18, 2024 3 minutes ago, 22leon said: Cred ca și în situația în care PSG castiga sau ajunge în finală, Mbappe va pleca la Real, cred ca vrea o schimbare . Și acum are o oferta financiara de la PSG mai buna decât a Real-ului . Dar cine știe cine mai poate apărea cu ofertă , mai ales ca pleacă liber de contract. Si eu zic la fel, orice ar fi vrea sa plece de la PSG.
geo20 Reputație: 390 Postat Aprilie 18, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 18, 2024 Acum 10 minute, 22leon a spus: Cred ca și în situația în care PSG castiga sau ajunge în finală, Mbappe va pleca la Real, cred ca vrea o schimbare . Și acum are o oferta financiara de la PSG mai buna decât a Real-ului . Dar cine știe cine mai poate apărea cu ofertă , mai ales ca pleacă liber de contract. Cică ar fii semnat deja cu Real, așa zic cei din presă!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum