Sari la conținut

TROLL DETECTED

Postări Recomandate

• Oras:priza

PS- saptamana asta , incepand de maine( luni), vreau doar sa citesc forumul, fara sa scriu nici macar un cuvat.

De ce ? Pentru ca asa vreau si pentru ca pot.Si pentru fericirea unora :)

Daca intri zilnic sa citesti, pot pune pariu ca nu te poti abtine o saptamana sa scrii ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Bai Oly, daca mai spui ca ne si iubesti atunci s-a terminat jmekeria. Chiar iubesti barbatii si pe Sorina!

O sa ridici coada ,"in fata lui" :) daca o sa zica ca te iubeste?...cred ca asta vrei de fapt,prin interventiile tale repetate.

Succes! :)

Link spre comentariu

Mai degraba ridic un picior. De ce? Sa fuck pisu pe tine ;) . Esti prea planta si stai in directia jetului meu.

Pula...ai niste glume atat de resuflate uneori incat chiar nu ai nici un haz...pe bune!Eu ti-am mai spus,esti prea salbatic plus ca username-ul nu te caracterizeaza deloc! :)

Sit Down Comedy:

Eu stau jos,dar unde-i comedia? :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Uite, cand te-am facut "planta" am facut-o in sensul de "prost." Nu intelegi ce-i de inteles. Ok.

Unde-i comedia? Pai treci zilnic pe langa afise care anunta comedii bune, ridica privirea, alege ceva, cumpara bilet si, gata, ai comedie buna!

Eu sunt amator si nu e obligatoriu sa-mi intelegi glumele "resuflate." Poate Oly a inteles ca e prea vrajit de nurii unei 'piszde'. Nu-i nimic grav in asta, doar ca a devenit si el o 'piszda', ceea ce-i grav.

Urasc sa fac asta, dar pun un ;) la sfarsit. Sa mi inteleaga gluma toate 'piszdele' care nu platesc bilet.

Ps. De ce esti albastru acum? De la jet ?

Link spre comentariu

Uite, cand te-am facut "planta" am facut-o in sensul de "prost." Nu intelegi ce-i de inteles. Ok.

Unde-i comedia? Pai treci zilnic pe langa afise care anunta comedii bune, ridica privirea, alege ceva, cumpara bilet si, gata, ai comedie buna!

Eu sunt amator si nu e obligatoriu sa-mi intelegi glumele "resuflate." Poate Oly a inteles ca e prea vrajit de nurii unei 'piszde'. Nu-i nimic grav in asta, doar ca a devenit si el o 'piszda', ceea ce-i grav.

Urasc sa fac asta, dar pun un ;) la sfarsit. Sa mi inteleaga gluma toate 'piszdele' care nu platesc bilet.

Ps. De ce esti albastru acum? De la jet ?

Rasuflate si Pizda nu crezi ca suna mai interesant decat prostiile tale...zici ca esti un copil retardat,cateodata...Anyways :),se pare ca poti fi imblanzit,mai greu.dar exista sanse!

Sunt albastru pentru ca nu sunt verde?!

Link spre comentariu

Gata,m-am prostituat destul pe acest forum...

...............................

Nu mai zic nimic,am zis prea multe de cand sunt aici si am 'jignit' constant...

...............................

Va pup,va respect,dar nu va iubesc...si Da,nu voi mai reveni decat in forma de vizitator,cu siguranta.

:laugh2
Link spre comentariu

:laugh2

Asteptam si reactia "detectivilor" :)

Se pare ca ma urmaresti si iti multumesc pentru asta dar se pare ca nu o faci cu...atentie! :)

Cum am mai spus,Forumul iti creeaza dependenta,nu stii niciodata daca se merita sa renunti complet sau sa continui(cat e de continuat)...

Hai sa ne distram,zic! :)

Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Nici cu beraru nu am interactionat niciodata , doar am urmarit ce si cum scrie. Se vede de la distanta de kilometri ca ne bate pe multi in orice domeniu.

Am mai multe replici de dat dar asta imi sta pe creier.

Exagerezi ...grosolan. La inceput am gasit hilara afirmatia ta insa, in ultimul timp, vad ca se-ngroasa gluma. Weekend-ul asta mi-am vazut nickul mentionat destul de des.

Ti-o spune cineva care nici nu mai tine minte ultima carte beletristica citita (duc o lupta crancena sa-mi amintesc: "Ciresarii" sau "Blindatele Mortii") :).

Pentru mine astfel de afirmatii nu sunt constructive si nu fac decat sa ma inhibe. Nu doresc sa scriu interesant, doar de dragul de a nu dezamagi. Vreau sa-mi permit luxul de a scrie si ineptii.

Fara falsa modestie, as intelege daca multi s-au simtit deranjati de fragmentul pe care l-am citat.

Multumesc oricum pentru compliment!

Simt ca ne vom vedea in curand la o bere, la initiativa lui "de ce?" :).

Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Berarule am citit bancurile tale si am lacrimat...

Stima si aroganta justificata e intotdeauna binevenita si apreciata.

Bine ai revenit prietene!

Daca ai lacrimat din acelasi motiv pentru care am facut-o si eu, iti ofer link-uri cu mai multe bancuri din aceeasi categorie:

http://www.eugenkarban.de/index.php/bancuri-sadice-scarboase/bebelusi

http://www.eugenkarban.de/index.php/bancuri-sadice-scarboase/sadice

Disclaimer: ii rog pe cei care se stiu sensibili sa nu fie curiosi :).

Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

:))   Esti cu ochii'n 4 :)))

Azi este vineri, mai sunt cateva ore.

Dar avand in vedere ca maine nu am timp deloc, m-am imprumutat cateva ore :)))))

PS- sunt rezistent la...orice vreau.

PSS- clar s-au mai linistit apele.

Si este chiar bine asa. Se poate discuta.

Link spre comentariu
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus

Pisoi, nu ca zic...dar vreau sa spun.

Arunca-ti putin ochii peste domnu'       http://nimfomane.com/forum/user/114802-sfantu/ .

Se pare ca le stie pe toate. Si nu-i bai daca cumva hotarasti sa-i tragi o dungulita peste user, revine in cateva ore.

http://2.bp.blogspot.com/-LapbyWTh_Mc/Usa_SvgSFYI/AAAAAAAAK1E/EXySSzwuJqc/s640/grumpy-let-the-grumpy-flow-through-you.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:in cer
  • Oras:in cer

Pisoi, nu ca zic...dar vreau sa spun.

Arunca-ti putin ochii peste domnu'       http://nimfomane.com/forum/user/114802-sfantu/ .

Se pare ca le stie pe toate. Si nu-i bai daca cumva hotarasti sa-i tragi o dungulita peste user, revine in cateva ore.

Nimeni nu le stie pe toate....dar cu siguranta cu totii stim ca in ultimul timp,TU,ai devenit SIFON :laugh2

Te-a trimis ,`nebunici`, sageata? :slap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...