trifazic Reputație: 704 Postat Martie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Martie 23, 2014 PS- saptamana asta , incepand de maine( luni), vreau doar sa citesc forumul, fara sa scriu nici macar un cuvat.De ce ? Pentru ca asa vreau si pentru ca pot.Si pentru fericirea unora Daca intri zilnic sa citesti, pot pune pariu ca nu te poti abtine o saptamana sa scrii Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 23, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 23, 2014 Traiesti in lumea reala de exemplu? Fara trolli e mort ))))) Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 23, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Daca intri zilnic sa citesti, pot pune pariu ca nu te poti abtine o saptamana sa scrii Cel putin incerc Cu toate ca fara voi imi e greu )))) Pe ce sa fie pariul ? Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Martie 23, 2014 Pe ce sa fie pariul ?Propune tu ca ai mai multe idei, eu ma gandesc doar la Sorina... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 23, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Martie 23, 2014 pe o sticla de Pinot Noir Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 Cel putin incerc Cu toate ca fara voi imi e greu )))) Pe ce sa fie pariul ?Bai Oly, daca mai spui ca ne si iubesti atunci s-a terminat jmekeria. Chiar iubesti barbatii si pe Sorina! Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2014 Bai Oly, daca mai spui ca ne si iubesti atunci s-a terminat jmekeria. Chiar iubesti barbatii si pe Sorina! O sa ridici coada ,"in fata lui" daca o sa zica ca te iubeste?...cred ca asta vrei de fapt,prin interventiile tale repetate. Succes! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 Mai degraba ridic un picior. De ce? Sa fuck pisu pe tine . Esti prea planta si stai in directia jetului meu. 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2014 Mai degraba ridic un picior. De ce? Sa fuck pisu pe tine . Esti prea planta si stai in directia jetului meu. Pula...ai niste glume atat de resuflate uneori incat chiar nu ai nici un haz...pe bune!Eu ti-am mai spus,esti prea salbatic plus ca username-ul nu te caracterizeaza deloc! Sit Down Comedy: Eu stau jos,dar unde-i comedia? Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 24, 2014 Uite, cand te-am facut "planta" am facut-o in sensul de "prost." Nu intelegi ce-i de inteles. Ok.Unde-i comedia? Pai treci zilnic pe langa afise care anunta comedii bune, ridica privirea, alege ceva, cumpara bilet si, gata, ai comedie buna!Eu sunt amator si nu e obligatoriu sa-mi intelegi glumele "resuflate." Poate Oly a inteles ca e prea vrajit de nurii unei 'piszde'. Nu-i nimic grav in asta, doar ca a devenit si el o 'piszda', ceea ce-i grav. Urasc sa fac asta, dar pun un la sfarsit. Sa mi inteleaga gluma toate 'piszdele' care nu platesc bilet. Ps. De ce esti albastru acum? De la jet ? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Uite, cand te-am facut "planta" am facut-o in sensul de "prost." Nu intelegi ce-i de inteles. Ok.Unde-i comedia? Pai treci zilnic pe langa afise care anunta comedii bune, ridica privirea, alege ceva, cumpara bilet si, gata, ai comedie buna!Eu sunt amator si nu e obligatoriu sa-mi intelegi glumele "resuflate." Poate Oly a inteles ca e prea vrajit de nurii unei 'piszde'. Nu-i nimic grav in asta, doar ca a devenit si el o 'piszda', ceea ce-i grav.Urasc sa fac asta, dar pun un la sfarsit. Sa mi inteleaga gluma toate 'piszdele' care nu platesc bilet. Ps. De ce esti albastru acum? De la jet ? Rasuflate si Pizda nu crezi ca suna mai interesant decat prostiile tale...zici ca esti un copil retardat,cateodata...Anyways ,se pare ca poti fi imblanzit,mai greu.dar exista sanse! Sunt albastru pentru ca nu sunt verde?! Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 24, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Martie 24, 2014 Gata,m-am prostituat destul pe acest forum... ...............................Nu mai zic nimic,am zis prea multe de cand sunt aici si am 'jignit' constant..................................Va pup,va respect,dar nu va iubesc...si Da,nu voi mai reveni decat in forma de vizitator,cu siguranta. Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Asteptam si reactia "detectivilor" Se pare ca ma urmaresti si iti multumesc pentru asta dar se pare ca nu o faci cu...atentie! Cum am mai spus,Forumul iti creeaza dependenta,nu stii niciodata daca se merita sa renunti complet sau sa continui(cat e de continuat)... Hai sa ne distram,zic! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Nici cu beraru nu am interactionat niciodata , doar am urmarit ce si cum scrie. Se vede de la distanta de kilometri ca ne bate pe multi in orice domeniu.Am mai multe replici de dat dar asta imi sta pe creier. Exagerezi ...grosolan. La inceput am gasit hilara afirmatia ta insa, in ultimul timp, vad ca se-ngroasa gluma. Weekend-ul asta mi-am vazut nickul mentionat destul de des.Ti-o spune cineva care nici nu mai tine minte ultima carte beletristica citita (duc o lupta crancena sa-mi amintesc: "Ciresarii" sau "Blindatele Mortii") .Pentru mine astfel de afirmatii nu sunt constructive si nu fac decat sa ma inhibe. Nu doresc sa scriu interesant, doar de dragul de a nu dezamagi. Vreau sa-mi permit luxul de a scrie si ineptii.Fara falsa modestie, as intelege daca multi s-au simtit deranjati de fragmentul pe care l-am citat. Multumesc oricum pentru compliment!Simt ca ne vom vedea in curand la o bere, la initiativa lui "de ce?" . Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Eu tot astept dar nu zice nimeni nimic concret...deja ma simt neglijat! Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Berarule am citit bancurile tale si am lacrimat... Stima si aroganta justificata e intotdeauna binevenita si apreciata.Bine ai revenit prietene! Daca ai lacrimat din acelasi motiv pentru care am facut-o si eu, iti ofer link-uri cu mai multe bancuri din aceeasi categorie: http://www.eugenkarban.de/index.php/bancuri-sadice-scarboase/bebelusihttp://www.eugenkarban.de/index.php/bancuri-sadice-scarboase/sadice Disclaimer: ii rog pe cei care se stiu sensibili sa nu fie curiosi . Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Martie 28, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Martie 28, 2014 Stai linistit ca nu plec de tot ))Doar pana sambata. Uff...ce ma fac o saptamana fara sa va scriu ))N-ai rezistat, eram sigur. Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 28, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 ) Esti cu ochii'n 4 )) Azi este vineri, mai sunt cateva ore.Dar avand in vedere ca maine nu am timp deloc, m-am imprumutat cateva ore ))))PS- sunt rezistent la...orice vreau.PSS- clar s-au mai linistit apele. Si este chiar bine asa. Se poate discuta. Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Pisoi, nu ca zic...dar vreau sa spun.Arunca-ti putin ochii peste domnu' http://nimfomane.com/forum/user/114802-sfantu/ .Se pare ca le stie pe toate. Si nu-i bai daca cumva hotarasti sa-i tragi o dungulita peste user, revine in cateva ore. Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 El e,el e!este acelasi! Link spre comentariu
Angel Reputație: 244 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Pisoi, nu ca zic...dar vreau sa spun.Arunca-ti putin ochii peste domnu' http://nimfomane.com/forum/user/114802-sfantu/ .Se pare ca le stie pe toate. Si nu-i bai daca cumva hotarasti sa-i tragi o dungulita peste user, revine in cateva ore.http://2.bp.blogspot.com/-LapbyWTh_Mc/Usa_SvgSFYI/AAAAAAAAK1E/EXySSzwuJqc/s640/grumpy-let-the-grumpy-flow-through-you.jpeg Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Pisoi, nu ca zic...dar vreau sa spun.Arunca-ti putin ochii peste domnu' http://nimfomane.com/forum/user/114802-sfantu/ .Se pare ca le stie pe toate. Si nu-i bai daca cumva hotarasti sa-i tragi o dungulita peste user, revine in cateva ore.Nimeni nu le stie pe toate....dar cu siguranta cu totii stim ca in ultimul timp,TU,ai devenit SIFON Te-a trimis ,`nebunici`, sageata? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Slap! Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Aprilie 4, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Ce zici, rezisti pana maine? ))Oare cand te vei loga, inainte sa apesi pe Enter, iti faci cruce si spui : " Da Doamne sa nu fiu banat " ?A ...?)))))))))))))))))) Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Poti sa vezi daca esti banat sau nu si in calitate de vizitator,nu? ...eu unul am apelat la aceasta metoda! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum