Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 19, 2024 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 19, 2024 Numele meu este Lori am 27 de ani , 68 kg ...1.64 inaltime , si am decis sa va fac o vizita 😊 O sa va fac o mica descriere despre mine : Sunt o femeie căruia ii place viata, ador ceea ce fac iar momentele petrecute alaturi de mine sunt si vor fi cu implicare de fiecare data ! Asa cum scriam mai sus : am 70 de kg ( deci sunt cu forme ) asa ca ma adresez acelor domni care pun accent pe o companie placuta si de calitate. Gusturile nu se discuta si stiu ca nu voi putea fi chiar pe placul tuturor Atata timp cat ne respectam amândoi ca si oameni in primul rand , întâlnirea va fi una de succes va asigur acest lucru ! Acestea fiind spuse vreau sa va vorbesc despre serviciile mele , cadoul meu si ceea ce ofer : ❤️ sex oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena ) ❤️ sex normal doar protejat ❤️ sex intre sani ❤️ finalizare corporala ❤️ diferite poziti + 69 ❤️ saruturi corporale ❤️ masaj de relaxare Cadou : 150 finalizarea 300 ora Servici extra : ❤️ Uro 50 ron ❤️ Dominare soft 50 ron ❌❗️ Nu fac finalizare faciala , orala sau anal ! Locație: Zona Palas 0755797501 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2024 Postat Aprilie 19, 2024 Bine ai venit și asteptam cu interes opiniile colegilor. Îți scriu si sper sa ne sincronizam 🙂
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2024 Postat Aprilie 19, 2024 Bine ai venit! Ma bucur cand vin fete noi sa ne cunoastem.
fchiliman92 Reputație: 156 Postat Aprilie 19, 2024 Oras:Nord-est Oras:Nord-est Postat Aprilie 19, 2024 Bine ai venit și succes! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2024 Postat Aprilie 19, 2024 Salutari frati curvari, spuneam mai sus ca sper sa ma sincronizez cu domnisoara și am și reușit. Programarea făcută pe whatsapp și confirmata cu jumătate de ora înainte, respectată la secunda 😁 locația fiind pe moldovei 30. Locațiile din moldovei 30 le știți presupun și nu are rost sa detaliem. Încep cumva descrierea domnișoarei prin precizarea ca fotografiile sunt reale și după ușă era exact cine ma asteptam. Din ce am văzut are și colega,nici un deranj pentru mine chiar am făcut cunoștință și cu ea. M-a îndrumat în dormitor unde m-a rugat sa rămân la costumul lui Adam, evident m-am conformat. A început după o igienizare suplimentara cu un ON pe o parte cu contact vizual pervers as putea spune, executat frumos și umed fără deep dar cu un pic de atenție la biluțe. Ca și durata suficient și mulțumitor. După ON a pus prezervativul cu gura și m-a întrebat cum as dori și am ales doggy unde poziționarea a fost bună, cu mana printre craci îmi mângâia ouăle și scoatem ceva sunete drăguțe. Din păcate n-am finalizat deoarece m-am cam aruncat la 2 vizite în interval de 2-3 ore și mno după o vârstă nu mai merge dar nimic de obiectat domnișoarei. GFE exista într-o oarecare măsură și se face plăcută rapid Per total de revizitat pentru răzbunarea nereusitei😁😁😁 Note nu dau deoarece un 5 la oral poate fi 10 pentru altul și la fel și invers. Spor la ciocane!!!
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 19, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 19, 2024 Acum 57 minute, fchiliman92 a spus: Bine ai venit și succes! Mulțumesc frumos 😘😘
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 20, 2024 Acum 15 ore, lucianpbt a spus: Bine ai venit! Ma bucur cand vin fete noi sa ne cunoastem. Bună te aștept cu drag 😘😘
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 20, 2024 Acum 13 ore, fchiliman92 a spus: Bine ai venit și succes! Mulțumesc 💖💖😘
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 20, 2024 Bună va aștept azi valabila pana la 03.00😘😘😘🥰 2
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 20, 2024 Acum 17 ore, Pyrodraik a spus: Salutari frati curvari, spuneam mai sus ca sper sa ma sincronizez cu domnisoara și am și reușit. Programarea făcută pe whatsapp și confirmata cu jumătate de ora înainte, respectată la secunda 😁 locația fiind pe moldovei 30. Locațiile din moldovei 30 le știți presupun și nu are rost sa detaliem. Încep cumva descrierea domnișoarei prin precizarea ca fotografiile sunt reale și după ușă era exact cine ma asteptam. Din ce am văzut are și colega,nici un deranj pentru mine chiar am făcut cunoștință și cu ea. M-a îndrumat în dormitor unde m-a rugat sa rămân la costumul lui Adam, evident m-am conformat. A început după o igienizare suplimentara cu un ON pe o parte cu contact vizual pervers as putea spune, executat frumos și umed fără deep dar cu un pic de atenție la biluțe. Ca și durata suficient și mulțumitor. După ON a pus prezervativul cu gura și m-a întrebat cum as dori și am ales doggy unde poziționarea a fost bună, cu mana printre craci îmi mângâia ouăle și scoatem ceva sunete drăguțe. Din păcate n-am finalizat deoarece m-am cam aruncat la 2 vizite în interval de 2-3 ore și mno după o vârstă nu mai merge dar nimic de obiectat domnișoarei. GFE exista într-o oarecare măsură și se face plăcută rapid Per total de revizitat pentru răzbunarea nereusitei😁😁😁 Note nu dau deoarece un 5 la oral poate fi 10 pentru altul și la fel și invers. Spor la ciocane!!! 😅😁😁mulțumesc frumos de vizita făcută te aștept cu drag data următoare 🥰🥰🥰😘😘😘
fchiliman92 Reputație: 156 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:Nord-est Oras:Nord-est Postat Aprilie 20, 2024 Buna Cat timp stai în oraș? Mersi 1
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 21, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 21, 2024 Acum 12 ore, fchiliman92 a spus: Buna Cat timp stai în oraș? Mersi Bună voi fi aici încă o săptămână te aștept cu drag 😘😘
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 21, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 21, 2024 Bună ziua va aștept azi valabil pana la ora 00.00😘😘🥰🥰 1
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 22, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 22, 2024 Bună ziua va aștept azi valabil pana la ora 00.00😘😘🥰🥰 1
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 23, 2024 Bună ziua astăzi valabila pana la ora 01.00 va aștept cu drag 😘😘💖 1
Alexandru195 Reputație: -7 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Aprilie 23, 2024 ce servicii faci la dominare soft?
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 24, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 24, 2024 Acum 18 ore, Alexandru195 a spus: ce servicii faci la dominare soft? Bună ami poți scrie în privat și ati voi spune absolut tot ce te interesează te pwp o zi buna 😘😘
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 25, 2024 Bună ziua disponibila pana la 01.00😘😘💖 1 1
Takamoto Reputație: 22 Postat Aprilie 25, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Aprilie 25, 2024 On 4/19/2024 at 9:00 PM, Pyrodraik said: Salutari frati curvari, spuneam mai sus ca sper sa ma sincronizez cu domnisoara și am și reușit. Note nu dau deoarece un 5 la oral poate fi 10 pentru altul și la fel și invers. Da, notele au o subiectivitate. Dar mi se parea ca ar fi in avantajul ei de stiut ca arata binisor si la fata si ca varsta. Eu cand am trecut prin Iasi foarte rar am prins sa fie 20 de oferte de la conturi rosii ca acum. Iar cand sunt 6-7 , conteaza foarte mult setul de informatii detinute.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2024 Postat Aprilie 26, 2024 Acum 12 ore, Takamoto a spus: Da, notele au o subiectivitate. Dar mi se parea ca ar fi in avantajul ei de stiut ca arata binisor si la fata si ca varsta. Eu cand am trecut prin Iasi foarte rar am prins sa fie 20 de oferte de la conturi rosii ca acum. Iar cand sunt 6-7 , conteaza foarte mult setul de informatii detinute. La chip arata bine, se poate vedea în ultima poza trăsăturile iar varsta este un pic mai mare decât cea declarată dar nu cum mult.
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 26, 2024 1 oră în urmă, Pyrodraik a spus: La chip arata bine, se poate vedea în ultima poza trăsăturile iar varsta este un pic mai mare decât cea declarată dar nu cum mult. Bună ceai spune dacă mai vizita înainte de a comenta și abea dupa sa ati dai cu părerea eu voi mai fi aici pana miercuri te aștept cu drag 😘😘😘 1
gicacontra2012 Reputație: 4438 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26, 2024 Am fost la fata când era în București și pot sa confirm ca e frumușică, pozele sunt reale și în realitate nu pare de 27, pare mai tânără, iar fundul e de nota 10. 🙂 Vroiam sa o mai vizitez dar deja plecase din București.
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 26, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 26, 2024 Acum 1 oră, gicacontra2012 a spus: Am fost la fata când era în București și pot sa confirm ca e frumușică, pozele sunt reale și în realitate nu pare de 27, pare mai tânără, iar fundul e de nota 10. 🙂 Vroiam sa o mai vizitez dar deja plecase din București. 😘😘😘 voi reveni și în București cu siguranta 😘😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2024 Postat Aprilie 27, 2024 Acum 21 ore, Lory105 a spus: Bună ceai spune dacă mai vizita înainte de a comenta și abea dupa sa ati dai cu părerea eu voi mai fi aici pana miercuri te aștept cu drag 😘😘😘 Eu zic ca te-am vizitat😁 prima recenzie este de la mine și reformulez ca poate n-ai înțeles răspunsul: mai sus am scris ca ești frumoasa și ca ai 30 de ani și nu 27🙂🙂🙂
Lory105 Reputație: 30 Postat Aprilie 29, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 29, 2024 Bună va aștept azi pana la ora 01.00😘😘🥰 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum