snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 La 11.05.2024 la 10:30, konn223 a spus: Salutare, Am vizitat pe Larisa in urma pozelor, o experienta buna overall. Locatia in complex rezidential nou, insa departe, ce putin de mine, zicea insa ca e provizorie. Fata, arata bine, nu e genul slim, mai degraba cu forme, fund marisor, sani medii, tari, ne-lasati. Mi s-a parut tonifiata, nu e cu kg in plus. Are par lung brunet inchis, era desfacut, ii statea bine, e frumoasa la fata, tanara. Ca atitudine, as zice ca e putin retinuta, sau poate era obosita, sau pentru ca e incepatoare, pe de alta parte nu imi place nici cele care vb prea mult. Ca actiune, se vede ca e incepatoare / civila, ceea ce nu e rau, insa la oral nu stiu cum i-au dat altii nota de trecere, a fost scurt, cred ca nici un minut si luat doar capul. GFE la fel nu ofera, nici nu am incercat nimic, sa ii fur vre-un pupic. E de vizitat daca nu va intereseaza oralul, si mai ales daca vreti ceva fresh, nu stiu daca va rezista mult in bransa, de obicei fetele ca ea isi fac bani si se retrag. Daca nu face oral bun degeaba ... 1 Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 La 11.05.2024 la 10:30, konn223 a spus: Salutare, Am vizitat pe Larisa in urma pozelor, o experienta buna overall. Locatia in complex rezidential nou, insa departe, ce putin de mine, zicea insa ca e provizorie. Fata, arata bine, nu e genul slim, mai degraba cu forme, fund marisor, sani medii, tari, ne-lasati. Mi s-a parut tonifiata, nu e cu kg in plus. Are par lung brunet inchis, era desfacut, ii statea bine, e frumoasa la fata, tanara. Ca atitudine, as zice ca e putin retinuta, sau poate era obosita, sau pentru ca e incepatoare, pe de alta parte nu imi place nici cele care vb prea mult. Ca actiune, se vede ca e incepatoare / civila, ceea ce nu e rau, insa la oral nu stiu cum i-au dat altii nota de trecere, a fost scurt, cred ca nici un minut si luat doar capul. GFE la fel nu ofera, nici nu am incercat nimic, sa ii fur vre-un pupic. E de vizitat daca nu va intereseaza oralul, si mai ales daca vreti ceva fresh, nu stiu daca va rezista mult in bransa, de obicei fetele ca ea isi fac bani si se retrag. Daca nu face oral bun degeaba ... Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 1 hour ago, snake1127 said: Daca nu face oral bun degeaba ... incetul cu incetul se fabrică oțetul 😅😂☺️ Link spre comentariu
user211 Reputație: 10 Postat Mai 16 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 16 Salut Tovarăși ! Am reușit să ajung și eu ieri la această fata neașteptat de frumoasă ❤️ Note Fizic: 9 Locație : 10 - casa curată, duș dotat cu tot ce trebuie, prosoape curate/ într-adevăr puțin cam departe GFE: 9 - nu am apucat să socializăm prea mult pentru că eram un pic presat de timp dar dacă îi dai șansa sunt sigur că poate duce muuult mai departe totul OP: 8,5 chiar și cu prezervativ știe ce are de făcut NP: 9 - deși se implică nu am reușit să facem click-ul necesar Per total, mulțumit și uimit de experiență, de revenit clar când oi sta mai bine cu timpul și cu balamalele. RECOMAND 1 1 Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 4 hours ago, snake1127 said: Daca nu face oral bun degeaba ... hai sa aflam ☺️ Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 Acum 2 ore, Larisaa42 a spus: hai sa aflam ☺️ Îmi lansezi o provocare? Link spre comentariu
leonard111 Reputație: 301 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Bai fratilor, ia hotarati va si voi? Fata asta este vreo miss sau o grasa cu cur mare si picioare grase ?Nu stie sa suga pula sau fute bine ? Nici nu stiu daca merita sa bat drumul sa o fut sau sa ma orientez mai central 1 Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 Chiar acum, leonard111 a spus: Bai fratilor, ia hotarati va si voi? Fata asta este vreo miss sau o grasa cu cur mare si picioare grase ?Nu stie sa suga pula sau fute bine ? Nici nu stiu daca merita sa bat drumul sa o fut sau sa ma orientez mai central Asta urmăresc și eu să aflu că și eu vreau s-o vizitez 1 Link spre comentariu
konn223 Reputație: 354 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 24 minutes ago, leonard111 said: Bai fratilor, ia hotarati va si voi? Fata asta este vreo miss sau o grasa cu cur mare si picioare grase ?Nu stie sa suga pula sau fute bine ? Nici nu stiu daca merita sa bat drumul sa o fut sau sa ma orientez mai central Din experienta mea, nu e grasa, e voluptoasa, la limita dintre OK si KG in plus. Oralul e doar protejat, in cazul meu, nici nu si-a dat silinta sa fie cat de cat, ce sa mai zic de "stiut", eu nici nu l-as pune la calcul, poate cu altii care ii plac ei, se straduieste, mai stiu fete care fac treaba buna doar alorara care le plac lor, unul din motive pt care cateodata vezi recenzii bune si proaste. 1 1 Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 42 minutes ago, snake1127 said: Asta urmăresc și eu să aflu că și eu vreau s-o vizitez Urmăriți să nu fiți urmăriți și cam atât 😅 doar păreri.. ☺️ Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 1 hour ago, snake1127 said: Îmi lansezi o provocare? Eu așa zic ca i normal ☺️ Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 Acum 1 oră, Larisaa42 a spus: Urmăriți să nu fiți urmăriți și cam atât 😅 doar păreri.. ☺️ Daca stai sa te uiți am multe recenzii. Dar dacă serviciile sunt slabe nu merg sa fac doar donație . Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 1 hour ago, snake1127 said: Daca stai sa te uiți am multe recenzii. Dar dacă serviciile sunt slabe nu merg sa fac doar donație . Eu sau tu ?:)) Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 Acum 3 minute, Larisaa42 a spus: Eu sau tu ?:)) Care dintre noi plătește și care execută ?😂😂 Uiți rolurile în ecuația asta. Nu stau să intru cu tine in polemici că încă ești foarte mică pe acest forum. Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 7 minutes ago, snake1127 said: Care dintre noi plătește și care execută ?😂😂 Uiți rolurile în ecuația asta. Nu stau să intru cu tine in polemici că încă ești foarte mică pe acest forum. Mai citește ce ai scris dragul meu ; ) citez : - dacă stai să te uiți ammmm multe recenzii . eu sau tu?cine are multe recenzii ?! Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 1 hour ago, snake1127 said: Daca stai sa te uiți am multe recenzii. Dar dacă serviciile sunt slabe nu merg sa fac doar donație . Ai scris -“ Ammmm “în loc de probabil “ai “,domnul polemici :)) Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16 Acum 17 minute, Larisaa42 a spus: Ai scris -“ Ammmm “în loc de probabil “ai “,domnul polemici :)) Pai eu îți ziceam că am multe recenzii făcute la fete ... Dar ce să-ți cer 🤦 Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 3 minutes ago, snake1127 said: Pai eu îți ziceam că am multe recenzii făcute la fete ... Dar ce să-ți cer 🤦 Păi am văzut ca doar vorba i de tine :)) 2 Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 16 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 16 Bună seara dragii mei☺️ am terminat și cu programările pe ziua de azi 🙈 Câteva zile voi pleca din oraș.. și voi reveni săptămâna viitoare ☺️ un weekend plăcut tuturor ! 🤗 1 Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17 Acum 10 ore, Larisaa42 a spus: Păi am văzut ca doar vorba i de tine :)) Lasă vrăjeala asta ... Tu fă-ți treabă și nu mai lua bani degeaba la clienți . Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 17 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 17 2 hours ago, snake1127 said: Lasă vrăjeala asta ... Tu fă-ți treabă și nu mai lua bani degeaba la clienți . Fiecare are dreptul de a pleca dacă nu i convine ; ) la fel și invers ☺️ tu nici nu știi și mai și vorbești :)) Link spre comentariu
snake1127 Reputație: 536 Postat Mai 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17 Acum 40 minute, Larisaa42 a spus: Fiecare are dreptul de a pleca dacă nu i convine ; ) la fel și invers ☺️ tu nici nu știi și mai și vorbești :)) Pai daca 5 zic ca nu ești ce trebuie de ce sa vin 😂😂. Du-te înapoi unde ai fost . Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 17 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 17 1 hour ago, snake1127 said: Pai daca 5 zic ca nu ești ce trebuie de ce sa vin 😂😂. Du-te înapoi unde ai fost . Enumeră :)) nu știu ce 5 visezi tu.. ce știu e ca sigur am un parazit ☺️ Link spre comentariu
Draym Reputație: 197 Postat Mai 17 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 17 Larisaa42 mai bine posteza un set de poze ok si ai sa vezi cu se schimba subiectul. Ceva total diferit de cele postate. Posteaza ceva frumos sa vedem ce am pirdut pana acum cei care nu te-am vizitat 3 1 Link spre comentariu
Larisaa42 Reputație: 79 Postat Mai 17 Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Telefon: (0757) 504 116 Oras:bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 17 1 hour ago, Draym said: Larisaa42 mai bine posteza un set de poze ok si ai sa vezi cu se schimba subiectul. Ceva total diferit de cele postate. Posteaza ceva frumos sa vedem ce am pirdut pana acum cei care nu te-am vizitat Sunt genul de fată care nu dă totul din prima așa 🙈 evident ca voi ajunge și acolo dar încet încet și sigur ☺️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum