Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 9, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 9, 2024 Bună dimineața 😊 Disponibila de la 11:30 până la 23😘 🏠 Grigore Alexandrescu 3
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14608 Postat Octombrie 10, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Octombrie 10, 2024 Daca tot le-am provocat pe fete la un trio, am zis sa si pun in practica dorinta mea. Asa ca ieri dimineata i-am dat Andreei un mesaj si m-am programat pentru dupa-masa, exact la ora la care doream. Locatia o stiam, fusesem de (cred) 3 ori la Andreea, pe fete le stiam (am vizitat-o si pe Ema o data) asa ca nu a fost nicio surpriza. N-am sa insist asupra aspectului, le-am descris in recenziile facute fiecareia in parte. Pot doar sa reafirm ca imi plac tare mult amandoua. Dupa tigara de socializare si dusul aferent, am trecut la treaba. Fetele ma asteptau goale in camera, asa ca am avut erectie aproape instant. Cea mai grea decizie a fost cu care sa incep. Am ales-o totusi pe Andreea pentru ca era locatia ei si oarecum...gazda. Am inceput sa ne pupam (mai putin sarut pe gura din pacate), sa ne mangaiem reciproc...alea, alea. Strasnica senzatie. Cum nu voiam ca Ema sa se simta neglijata, am invitat-o si pe ea...la sarut. Un sarut asa cum imi place mie, cu limba, cu muscat de buze si toate cele. In timp ce ma sarutam cu Ema, ce s-a gandit Andreea?...sa-mi faca oral. De mult nu mi s-a mai intamplat asta. Dupa niciun minut de oral facut de Andreea, am simtit ca sunt in pericol. Bun, e adevarat ca si stimulii erau ..ori doi, dar nici chiar asa. Le-am invitat pe fete sa se aseze pe spate pentru a le face si eu putin oral, nu de alta dar trebuia sa ma ...eliberez cumva de tensiunea existenta. Am inceput cu Andreea, dupa care am luat-o pe Ema la...lins. La Ema recunosc ca am zabovit putin mai mult. Din doua motive: unu – s-a manifestat putin mai energic decat Andreea si doi – la un moment dat, in timp ce “lingeam” i-am facut acces Andreei la juniorul meu. Va dati seama ce senzatie placuta ai ca in timp ce tu...lingi, cineva sa ti-o suga (scuzati-mi expresia). Am cerut apoi anveloparea juniorului si am trecut la lucruri si mai serioase. Normalul l-am inceput tot cu Andreea, in pozitia misionar. Am spus-o si o repet: chiar imi place cum traieste si cum se manifesta Andreea la normal. Singurul meu regret e ca nu saruta. Dar poate ca a fost mai bine asa, pentru ca nu stiu daca as mai fi rezistat sa “o fac” si cu Ema. Schimbat prezervativul si am intrat ...in Ema. Tot in pozitia misionar. In timp ce o faceam noi, ma intreaba Andreea...nu vrei sa schimbi in caprita? N-am inteles de ce, dar m-am prins dupa cateva minute cand chiar am schimbat. In timp ce eu o penetram pe Ema, Andreea s-a pozitionat intre picioarele mele, pe spate si a inceput sa-mi linga/suga outzele (gemenii, cum vreti sa le spuneti). Va dati seama ca in atari conditii in maxim doua minute am capitulat glorios (si rusinos)...ajutat si de privelistea din oglinda care arata ...demential. Insa a fost o ejaculare atat de intensa incat simteam ca nu se mai termina. Ingienizat cu servetele umede, cateva tigari de dupa si pe data viitoare, pentru ca am de gand sa mai repet experianta. Nu de alta, dar mi-a placut maxim.Timp total petrecut: putin peste o ora. Amenda: 200 de Euro (fara 50 de lei pentru ca Andreea a insistat sa iau restul...desi nu voiam), bani pe care i-am dat la inceput. Note, contrar obiceiului, nu voi da. Voi spune doar ca m-am simtit...teribil de bine cu fetele motiv pentru care sigur voi repeta experinta. Daca ar fi sa dau totusi o nota...la general pentru intalnire asta ar fi 10 cu felicitari si stelute. P.S. Pentru cei care vor sa repete experinta mea, sa stiti ca fetele nu fac nimic intre ele, deci nu putem vorbi de show. Ajuta insa faptul ca fetele sunt prietene, deci simti o altfel de ...atomsfera in asternuturi. P.S. 1 Voi posta acesta pseudorecenzie pe topicul fiecarei fete. Nu pentru puncte ci pentru ca asa mi se pare normal...amandoua au muncit la aceasta recenzie. CIOCANE TARI SA AVETI! 8 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 10, 2024 Acum 3 ore, nellu2012 a spus: Daca tot le-am provocat pe fete la un trio, am zis sa si pun in practica dorinta mea. Asa ca ieri dimineata i-am dat Andreei un mesaj si m-am programat pentru dupa-masa, exact la ora la care doream. Locatia o stiam, fusesem de (cred) 3 ori la Andreea, pe fete le stiam (am vizitat-o si pe Ema o data) asa ca nu a fost nicio surpriza. N-am sa insist asupra aspectului, le-am descris in recenziile facute fiecareia in parte. Pot doar sa reafirm ca imi plac tare mult amandoua. Dupa tigara de socializare si dusul aferent, am trecut la treaba. Fetele ma asteptau goale in camera, asa ca am avut erectie aproape instant. Cea mai grea decizie a fost cu care sa incep. Am ales-o totusi pe Andreea pentru ca era locatia ei si oarecum...gazda. Am inceput sa ne pupam (mai putin sarut pe gura din pacate), sa ne mangaiem reciproc...alea, alea. Strasnica senzatie. Cum nu voiam ca Ema sa se simta neglijata, am invitat-o si pe ea...la sarut. Un sarut asa cum imi place mie, cu limba, cu muscat de buze si toate cele. In timp ce ma sarutam cu Ema, ce s-a gandit Andreea?...sa-mi faca oral. De mult nu mi s-a mai intamplat asta. Dupa niciun minut de oral facut de Andreea, am simtit ca sunt in pericol. Bun, e adevarat ca si stimulii erau ..ori doi, dar nici chiar asa. Le-am invitat pe fete sa se aseze pe spate pentru a le face si eu putin oral, nu de alta dar trebuia sa ma ...eliberez cumva de tensiunea existenta. Am inceput cu Andreea, dupa care am luat-o pe Ema la...lins. La Ema recunosc ca am zabovit putin mai mult. Din doua motive: unu – s-a manifestat putin mai energic decat Andreea si doi – la un moment dat, in timp ce “lingeam” i-am facut acces Andreei la juniorul meu. Va dati seama ce senzatie placuta ai ca in timp ce tu...lingi, cineva sa ti-o suga (scuzati-mi expresia). Am cerut apoi anveloparea juniorului si am trecut la lucruri si mai serioase. Normalul l-am inceput tot cu Andreea, in pozitia misionar. Am spus-o si o repet: chiar imi place cum traieste si cum se manifesta Andreea la normal. Singurul meu regret e ca nu saruta. Dar poate ca a fost mai bine asa, pentru ca nu stiu daca as mai fi rezistat sa “o fac” si cu Ema. Schimbat prezervativul si am intrat ...in Ema. Tot in pozitia misionar. In timp ce o faceam noi, ma intreaba Andreea...nu vrei sa schimbi in caprita? N-am inteles de ce, dar m-am prins dupa cateva minute cand chiar am schimbat. In timp ce eu o penetram pe Ema, Andreea s-a pozitionat intre picioarele mele, pe spate si a inceput sa-mi linga/suga outzele (gemenii, cum vreti sa le spuneti). Va dati seama ca in atari conditii in maxim doua minute am capitulat glorios (si rusinos)...ajutat si de privelistea din oglinda care arata ...demential. Insa a fost o ejaculare atat de intensa incat simteam ca nu se mai termina. Ingienizat cu servetele umede, cateva tigari de dupa si pe data viitoare, pentru ca am de gand sa mai repet experianta. Nu de alta, dar mi-a placut maxim.Timp total petrecut: putin peste o ora. Amenda: 200 de Euro (fara 50 de lei pentru ca Andreea a insistat sa iau restul...desi nu voiam), bani pe care i-am dat la inceput. Note, contrar obiceiului, nu voi da. Voi spune doar ca m-am simtit...teribil de bine cu fetele motiv pentru care sigur voi repeta experinta. Daca ar fi sa dau totusi o nota...la general pentru intalnire asta ar fi 10 cu felicitari si stelute. P.S. Pentru cei care vor sa repete experinta mea, sa stiti ca fetele nu fac nimic intre ele, deci nu putem vorbi de show. Ajuta insa faptul ca fetele sunt prietene, deci simti o altfel de ...atomsfera in asternuturi. P.S. 1 Voi posta acesta pseudorecenzie pe topicul fiecarei fete. Nu pentru puncte ci pentru ca asa mi se pare normal...amandoua au muncit la aceasta recenzie. CIOCANE TARI SA AVETI! Mulțumim pentru o experiență frumoasă 😘😘😘 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 10, 2024 Disponibilă 11:30-23:30😘 🏠 Grigore Alexandrescu 172
futacios13 Reputație: 130 Postat Octombrie 10, 2024 Postat Octombrie 10, 2024 @Emaxx20 Faceti și oral in același timp? 😁 Una pe-o parte și alta pe cealaltă? 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 10, 2024 Acum 7 minute, futacios13 a spus: @Emaxx20 Faceti și oral in același timp? 😁 Una pe-o parte și alta pe cealaltă? 🫢 da 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 10, 2024 Disponibilă doar astăzi 😘
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 19, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 19, 2024 Dragii mei de marți 22 octombrie revin la voi pentru câteva zile 😊 Revin cu locația 😘 Pentru programări mesaj pe whatsapp 1
zoro905 Reputație: 844 Postat Octombrie 19, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 19, 2024 4 hours ago, Emaxx20 said: Dragii mei de marți 22 octombrie revin la voi pentru câteva zile 😊 Revin cu locația 😘 Pentru programări mesaj pe whatsapp Tot cu colega sau singura?
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 19, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 19, 2024 Acum 2 minute, zoro905 a spus: Tot cu colega sau singura? Singurică 😘 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Octombrie 22, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Octombrie 22, 2024 Pentru ca îmi era dor să fiu acasă revin la voi pentru câteva zile 😘 🏠George Devereux 1 ( în spate la Hornbach Aradului ) Disponibila de la 18;30 până la 00 1 1 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2024 Dragii mei de mâine sunt disponibilă pentru câteva zile 😘😘 Revin mâine cu locația 😘 Vă rog să îmi specificați intervalul în care vă pot răspunde deoarece știu ca mi-ați scris foarte mulți dar eu nu scriu niciodată înapoi ! 2
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4267 Postat Noiembrie 10, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Noiembrie 10, 2024 În noaptea asta.... Ce faci? 😇 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2024 Acum 12 minute, Cozonac77 a spus: În noaptea asta.... Ce faci? 😇 mă apuc de frământat cozonaci 1 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4267 Postat Noiembrie 10, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Noiembrie 10, 2024 Chiar acum, Emaxx20 a spus: mă apuc de frământat cozonaci Scrie-mi te rog din tot suflețelul meu când sunt gata😍 Aduc lapte 🥰😇 1 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2024 Chiar acum, Cozonac77 a spus: Scrie-mi te rog din tot suflețelul meu când sunt gata😍 Aduc lapte 🥰😇 Cu ce preferi ? Cu mac , nuca ? 😂😘 1 1
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 4267 Postat Noiembrie 10, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Noiembrie 10, 2024 Chiar acum, Emaxx20 a spus: Cu ce preferi ? Cu mac , nuca ? 😂😘 Cu nucă! Dar dacă frămânți cu dragoste... Poa' să fie cu orice 🥰 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 10, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2024 Chiar acum, Cozonac77 a spus: Cu nucă! Dar dacă frămânți cu dragoste... Poa' să fie cu orice 🥰 Bine dragă cu toată dragostea și pasiunea 😘 1 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 11, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 11, 2024 ✨ 5
Membru Premium altmarz Reputație: 6558 Postat Noiembrie 11, 2024 Membru Premium Postat Noiembrie 11, 2024 15 minutes ago, Emaxx20 said: ✨ Pe vremea asta, asa singura pe patura, nu e cam frigut? 🥹 1 1 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 11, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 11, 2024 Acum 3 minute, altmarz a spus: Pe vremea asta, asa singura pe patura, nu e cam frigut? 🥹 Găsesc eu pe cineva sa mă încălzească 😘 1
andreig013 Reputație: 16 Postat Noiembrie 11, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 11, 2024 Acum 19 minute, Emaxx20 a spus: Găsesc eu pe cineva sa mă încălzească 😘 La câți fani ai , sigurat găsești 😌🙃 însă nu ai zis locația unde te găsim 🙃 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 11, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 11, 2024 Acum 1 minut, andreig013 a spus: La câți fani ai , sigurat găsești 😌🙃 însă nu ai zis locația unde te găsim 🙃 🏠 Grigore Alexandrescu 172 😘 Pentru restul detaliilor privind locația o să vă las mesaj pe whatsapp în momentul programării 😘
rock10 Reputație: 613 Postat Noiembrie 11, 2024 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Noiembrie 11, 2024 1 oră în urmă, Emaxx20 a spus: ✨ Asta da si acolo in natura hmmm când ne vedem 😋 1
Emaxx20 Reputație: 364 Postat Noiembrie 11, 2024 Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Telefon: 0728679312 Oras:București Disponibila Autor Postat Noiembrie 11, 2024 Acum 4 minute, rock10 a spus: Asta da si acolo in natura hmmm când ne vedem 😋 Cel mai frumos în natură dar când e cald 😘😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum