Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 24 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 24 Bună băieți, sunt Anays,o tânără simpatică,spectaculoasă . Pasională, sexy, fierbinte și foarte obraznică, îți voi acorda toată dragostea și atenția pe care o meriți. Așa că nu mai aștepta, îți voi oferi o cu totul altă întâlnire și nu te voi dezamăgi. Alături de mine vei descoperi o dulceață pentru toate simțurile tale, sunt gata să-ți satisfac toate dorințele și cele mai intime fantezii. 🔹Am experiență în domeniu ,nu am activat in România, pentru prima dată în oraș. ❗❗❗ 🔹 Plănuiesc împreună cu colega mea @Ericaa18 sa ajungem începând de joi 25.04❗❗❗ 🔸Servicii și prețuri 🔸 🩷🔹200 finalizarea - (30 de minute ) 🩷🔹300 ora - (60 de minute ) 🔹🔹Sex oral -(protejat) ❗ 🔹🔹Sex normal -(protejat )❗ 🔹🔹Diferite pozitii 🔹🔹69 🔹🔹GFE 🔹🔹Sex între sani 🔹🔹Masaj de relaxare 🔹🔹Atingeri și sarutari pe corp 🔹🔹Finalizarea corporala 🔹🔹Foot fetish 🔹🔹Hand job 🔹🔹 Facesitting ⛔Cer si ofer igienă ❗❗❗ 📛Nu accept persoane cu bile sau alte accesorii❗❗❗ 📛Nu accept persoane în stare ebrietate❗❗❗ 📛Îmi rezerv dreptul a-mi selecta clienții❗❗❗ ❗Lucrez pe bază de programări iar acestea trebuiesc confirmate cu aprox 1h înainte. Neconfirmarea programării duce la anularea sa, întârzierile mai mari sau egale cu 15 min duc la anularea programări.❗❗❗ 📲Programările se fac la numarul de tel 0725296193 prin apel, mesaj sau WhatsApp. ☺️💕 🩷Iți mulțumesc pentru timpul acordat si te aștept sa ne cunoaștem 🩷😘😘 Mulți pupici😘😘 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 24 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 24 1 Link spre comentariu
pulanul Reputație: 0 Postat Aprilie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 24 Poze fake .. măcar dacă ai pune și tu poze cu tn Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 24 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 24 Acum 27 minute, pulanul a spus: Acum 27 minute, pulanul a spus: Poze fake .. măcar dacă ai pune și tu poze cu tn Te astept la mine sa te convingi😘❤️ Link spre comentariu
fidel Reputație: 6 Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 Acum 3 ore, Anays07 a spus: Mișto 📷📷 luate din 🇬🇧 de pe „Vivastreet”, dar ce să vezi, aceste 📷📷 le-a folosit și @Cristina2269, și numai pe unul ca @marian iancu 0507 ai putea să-l păcălești. În rest... Acum 3 ore, Anays07 a spus: împreună cu colega mea @Erikaa18 Iar acest utilizator, nici măcar nu există. E bine. Cine înțelege, și-a tras o concluzie despre tine. 2 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 24 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 24 Acum 26 minute, fidel a spus: Mișto 📷📷 luate din 🇬🇧 de pe „Vivastreet”, dar ce să vezi, aceste 📷📷 le-a folosit și @Cristina2269, și numai pe unul ca @marian iancu 0507 ai putea să-l păcălești. În rest... Iar acest utilizator, nici măcar nu există. E bine. Cine înțelege, și-a tras o concluzie despre tine. Concluzii poti avea dupa ce ma cunosti, o seara frumoasa❗️ Link spre comentariu
Ericaa18 Reputație: 1013 Postat Aprilie 24 Oras:Unde vrei tu Oras:Unde vrei tu Partajează Postat Aprilie 24 Acum 28 minute, fidel a spus: Mișto 📷📷 luate din 🇬🇧 de pe „Vivastreet”, dar ce să vezi, aceste 📷📷 le-a folosit și @Cristina2269, și numai pe unul ca @marian iancu 0507 ai putea să-l păcălești. În rest... Iar acest utilizator, nici măcar nu există. E bine. Cine înțelege, și-a tras o concluzie despre Este colega mea !! 😇 Link spre comentariu
fidel Reputație: 6 Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 Acum 6 minute, Anays07 a spus: Concluzii poti avea dupa ce ma cunosti, o seara frumoasa❗️ „Te-am cunoscut” deja, ești doar un trol: https://ibb.co/6mdhmY1 Acum 5 minute, Ericaa18 a spus: Este colega mea !! 😇 Proastă alegere. Pentru a nu-ți păta imaginea, mai bine scapi de ea! 1 Link spre comentariu
Raptor1989 Reputație: 30 Postat Aprilie 24 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Aprilie 24 A fost vizitata Erica in Pitesti de un coleg si a remarcat o pe Anais. A spus ca e draguta si sociabila. Nu m ar mira sa fie la fel de bomba ca Erica chiar daca sint probleme cu pozele. Link spre comentariu
Rares2022 Reputație: 46 Postat Aprilie 24 Telefon: 00000000 Oras:PH Telefon: 00000000 Oras:PH Partajează Postat Aprilie 24 Acum 1 oră, Raptor1989 a spus: A fost vizitata Erica in Pitesti de un coleg si a remarcat o pe Anais. A spus ca e draguta si sociabila. Nu m ar mira sa fie la fel de bomba ca Erica chiar daca sint probleme cu pozele. Multumim colegul. Link spre comentariu
CROCODILU86 Reputație: 102 Postat Aprilie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 25 Nu merita la tarifele care le pretinde cu OP si poze fake. Succes! 1 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 25 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 25 Hei dragilor, am văzut ca sunt multe păreri precum ca nu sunt pozele mele. Vreau sa va explic puțin situatia ,eu nu am lucrat pana acum in Romania,am activat în diferite țării. Am si specificat acest lucru mai sus.Daca cineva a folosit pozele mele aici eu nu am știut si nu cunosc subiectul. Pentru a încheia acesta discuție voi adăuga poze noi facute ieri. Va garantez ca în fata ușii va voi deschide eu 100% simpatică , pasională,sexy,cu sânii mari rotunzi și corpul de clepsidra 🤫😘❤️ Eu si colega am ajuns in oraș,am dat startul programărilor ❤️❤️😘 va pup si va aștept sa vă convingeți singuri.🫦🫦 Link spre comentariu
sitrade2.0 Reputație: 85 Postat Aprilie 25 Partajează Postat Aprilie 25 Buna, Anays! E alegerea ta cum te promovezi, insa spui ca pozele sunt facute ieri, dar in 3 poze esti bruneta si in 2 esti satena. Poate o sa isi faca cineva curaj sa te viziteze si o sa ne lamureasca 😅 Link spre comentariu
allmaxx Reputație: 14 Postat Aprilie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 25 Salutare, Am vizitat-o pe frumoasa Anays, programare pe whatsapp, respectata de ambii. Fata este cea din poze, subtirica, cu sani si curulet, nu a comentat la pozitii, am facut un reverse LOT, unde se misca demential . Am finalizat intr-un doggy arcuit cu curuletul expus maxim , mi-a placut, ce sa mai zic ... Halatul 200 finalizare Ea a intrat la dus dupa ce am terminat ( avea alta programare ) si eu am ramas putin de vb cu Erica...... avea client ca intram si cu ea .... Ciocane tari everybody !! Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 26 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 26 Hei dragiilor !! Disponibila intre orele 10:00 si 23:00 !! Programarile se fac pe whatsapp sau telefonic la numarul 0725296193 !! O zi frumoasă tuturor !! 💕💕 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 26 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 26 1 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 27 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 27 Buna dragiilor !! Disponibila intre orele 11:00 si 23:00 !! Programarile se fac pe whats-app sau telefonic la numarul 0725296193 !! O zi frumoasă tuturor !! ❤️🔥❤️🔥 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 27 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 27 1 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Aprilie 29 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Aprilie 29 INDISPONIBILA Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Mai 16 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 16 Buna tuturor !! Maine voi reveni in orasul vostru !! Programul il voi avea de la 14:00 pana la 23:00 ❗️❤️ Programarile se fac pe whatsapp sau telefonic la numarul 0725296193 ❤️🔥🔥 O zi frumoasa tuturor !! ❤️❤️😘😘😘😍😍 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Mai 16 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 16 1 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Mai 17 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 17 Buna tuturor !! 🔥🔥 Am revenit in orasul vostru !! 🫶🏽🫶🏽 ✅150 finalizarea ( 30 de minute ) ✅300 ora ( 60 de minute ) ✅Sex oral ( protejat ) ✅Sex normal ( protejat ) ✅Diferite pozitii ✅Masaj de relaxare ✅69 ✅Sex intre sani ✅Finalizare corporala ✅Sărutari pe corp ✅Facccesiting ✅Foot fetish ✅Hand job Vă pupăcesc !! 😘😘😘❤️❤️❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Link spre comentariu
risin Reputație: 0 Postat Mai 17 Oras:PH Oras:PH Partajează Postat Mai 17 Pe Unde ai locația? Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Mai 18 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 18 Buna simpaticilor !! Disponibila intre orele 13:00 si 23:00 !! Programarile se fac pe whatsapp sau telefonic la numarul 0725296193!! O zi frumoasa tuturor !! ❤️🔥❤️🔥🔥🔥 Link spre comentariu
Anays07 Reputație: 12 Postat Mai 18 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Mai 18 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum