Sari la conținut

Andra/Izabela/Lisa FAST FUCK !!! 0769330492 / 0768974669

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 47 minute, Redington a spus:

Nu este de etnie .  

Nu anul asta sau cum??? Baietii din Deva sunt prostii toti si tu destept sau cum !!!  Vezi ca si a si sters anuntul cand deja am investigat cazul !!!

• Like 2
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Andra/Izabela/Lisa FAST FUCK !!! 0769330492 / 0768974669
Postat

Deci Lisa recidiveaza sau cum o mai chemao din pacate nu pot atasa anuntul ca la sters dar pot atasa topicul acestei fust fuckerite tepare care si a facut singura doua recenzii la Deva inainte ca ea sa ajunga in oras !!! Deci atentie : ea a ajuns sambata in Deva si recenziile au aparut vineri de la doua noi conturi noi create !! Oamenii aia vazand recenzia cautau innebuniti anuntul!!

• Like 2
Postat

Aveti aici

si am o rugaminte mare la un admin @pisicuts sau @cleopatra01 sa uneasca cele doua topice cel cu Lisa si cel cu Andra/Izabela pentru ca e una si aceeasi persoana! 
Multumesc!

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, ZeusMonaco a spus:

Aveti aici

si am o rugaminte mare la un admin @pisicuts sau @cleopatra01 sa uneasca cele doua topice cel cu Lisa si cel cu Andra/Izabela pentru ca e una si aceeasi persoana! 
Multumesc!

@cleopatra01 am și eu aceeasi rugaminte ca stiu ca ești deșteaptă și ți ai dat seama de manevra, sau dacă nu închide topicul Lisa‼️Sunt atâția oameni care muncesc pe minimul pe economie , nu prea le au ei cu forumul și ajung să fie prostiți de această escroacă ‼️Te rog fa dreptate 🙏🏻

• Like 1

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat
Acum 35 minute, ZeusMonaco a spus:

Deci Lisa recidiveaza sau cum o mai chemao din pacate nu pot atasa anuntul ca la sters dar pot atasa topicul acestei fust fuckerite tepare care si a facut singura doua recenzii la Deva inainte ca ea sa ajunga in oras !!! Deci atentie : ea a ajuns sambata in Deva si recenziile au aparut vineri de la doua noi conturi noi create !! Oamenii aia vazand recenzia cautau innebuniti anuntul!!

Am cautat vreo 4 ore sa vad anunțul ei și a apărut târziu rau ea deja avea 2 recenzi făcute cred ca de ea sau de iubi,scuze ca intervin aici am vrut sa ajut.Era sa uit recenzile erau făcute noaptea înainte ca ea sa aibă anunțul la noi și de conturi noi

• Mersi 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, Pumat a spus:

Am cautat vreo 4 ore sa vad anunțul ei și a apărut târziu rau ea deja avea 2 recenzi făcute cred ca de ea sau de iubi,scuze ca intervin aici am vrut sa ajut.Era sa uit recenzile erau făcute noaptea înainte ca ea sa aibă anunțul la noi și de conturi noi

Am observat totul , escroaca a mai făcut ravagii înainte de Paște la noi!! În fața lor trebuie să ne unim și să dăm afară cu ele pe centură acolo unde le e locul‼️Multumesc mult ptr colaborare @Pumat 👍🏻🙏🏻și colaborăm in continuare 🤗

• Like 2

Postat
Chiar acum, Badboyinbed a spus:

Am observat totul , escroaca a mai făcut ravagii înainte de Paște la noi!! În fața lor trebuie să ne unim și să dăm afară cu ele pe centură acolo unde le e locul‼️Multumesc mult ptr colaborare @Pumat 👍🏻🙏🏻și colaborăm in continuare 🤗

Și eu mulțumesc ca nu îmi ati dat minus sau sa ma înjurați, trebuie sa ne ajutam îți am mai scris la noi de denisa nuru

• Mersi 1
Postat
Acum 5 minute, Badboyinbed a spus:

Când vin la varumeo în Târgu Jiu îți scriu sa ma ajuți cu o sugestie să nu îmi iau o teapa

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 30 minute, Pumat a spus:

Când vin la varumeo în Târgu Jiu îți scriu sa ma ajuți cu o sugestie să nu îmi iau o teapa

Fără probleme 

• Like 2

• Oras:Motru
  • Oras:Motru
Postat

Am mai spus și repet, a revenit în oraș escroaca, afara cu ea din oraș și cu colega ei de apartament!!!!!!!

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...