Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28 Te iubesc ești visu meu 4
apandele38 Reputație: 16 Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Bai frate tu ești prost sau faci pe prostul
action Reputație: 165 Postat Aprilie 28 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 28 Teoria mea e ori ca e foarte prost ori e beat tot timpul.
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29 Acum 5 ore, apandele38 a spus: Bai frate tu ești prost sau faci pe prostul Bă băiatule ma blocat unu sau una Cleopatra m-ia dat avertizment. Tu crezi tot ce vezi . 3
Puterro Reputație: 65 Postat Aprilie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 29 Acum 5 ore, action a spus: Teoria mea e ori ca e foarte prost ori e beat tot timpul. Tu ce crezi că eu ajungeam maistru curvar în o săptămână dacă nu făceam pe prostu. Acum am avertisment și -16 puncte 1 2
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 12 Am fost din nou la fata asta și ce să spun fiind a 4 oara mă știa cu toate problemele mele diabet și tensiune și așa mai departe. Mia făcut un op 3 poziții și a zis să mai punem un prezervativ da eu nu mai puteam. Așa vă spun și vouă problema mea nu pot să finalizez că în tinerețe când îmi trebuia 2 sau 4 ore să termin. Suna telefonu, altul și ia zis 150 cu 300 ora și eu ce să fac am plecat . Eu o recomand dar aveți grijă cum negociați
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 12 La 28.04.2024 la 23:34, apandele38 a spus: Bai frate tu ești prost sau faci pe prostul Fac you
erigierten Reputație: 3 Postat Mai 13 Postat Mai 13 Ar trebui unit cu @Puterro poti da, te rog, mai multe detalii? eventual niste poze, un link cu anuntul?
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13 Acum 3 ore, erigierten a spus: Ar trebui unit cu @Puterro poti da, te rog, mai multe detalii? eventual niste poze, un link cu anuntul? Cristina Rond Alba-Iulia prima scară după col pe Burebista (Cristina Rond Alba-Iulia Anunțul telefonic prestări servicii). 1
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 13 Acum 9 ore, erigierten a spus: Ar trebui unit cu @Puterro poti da, te rog, mai multe detalii? eventual niste poze, un link cu anuntul? Îmi pare rău nu am, sant cele din anunț dar nu sânt prea concludente. Am încercat să o conving să pună poze pe topic si descriere dar amină că data viitoare când ma duc la ea. Nu pot să mă duc în fiecare zi că nu am timp și bani. Oricum oferă din ce în ce mai puțină plăcere. Poți să îi faci căteva vizite, trup de zeiță 90-60-90 eu mam îndrăgostit dar sânt pre experimentat să mă mai las păcălit. Succes ciocane și să împărtășești experimentul
erigierten Reputație: 3 Postat Mai 14 Postat Mai 14 Daca asta este anuntul, atunci e clar: https://www.anuntul.ro/anunt-cristina-mooR9D#3v28eW
Puttero Reputație: 72 Postat Septembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19 Am revizitat excorta. Cristina ma luat de la ușă "unde ai fost până acum, afară, te-ai rătăcit " și eu "pacilea" o mai cautassem de câteva ori da nu erea la locație, iar o dată când ieșim de la Jessica și nu mă terminase am vrut să merg la ea, nu erea acasă. În primăvară ea erea excorta mea numărul 1, puteam sa o contactez telefonic, deci foarte facil. A făcut pauză 3 luni că na mai mers treaba, mă mir cum de a reuși să păstreze locația. E prima dată când mam întors la o fată după 4 luni și mia dt niște emoții de regăsire, la fel ca și ei care se întreba unde oi fi. Am luat o oră, am făcut on, LOT, misionar, pe la spate,capră și am finalizat CIM. Acuma eu nu dau note că sânt atașat de ea, dar vo pot descrie, este ca și Claudia de la Constanța (regina) și ca comportament și ca frumusețe. Nu va lăsați înșelați de cum arată îmbrăcată (așa vă primeste) are un corp foarte frumos și armonios. Când am plecat ma întrebat când mai vin, să nu dați năvală că vreau să o mai prind și eu. Cristina TE PUP😘M 1
Puttero Reputație: 72 Postat Septembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19 Numărul din titlu este greșit, când am făcut topicul nu aveam experiență. Numărul este 0784152846 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10323 Postat Septembrie 20 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 20 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum