Sari la conținut

BILET MECI. PLATESC ORICAT...

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Cred ca sunt disperat deoarece am ajuns și aici 😂😂😂. Asa cum spune și titlul as dori un bilet la meciul Corvinul - otelul. Dacă vre un confrate are o relație, o pila sau orice altceva la club sau la stadion, și îmi poate face rost de un bilet sau de o invitație la meci,.platesc suma ceruta sau oricare alta combinație.( gen plătesc oricare fata pe perioada meciului la cine renunță la un bilet) 😊😊😊.  Am încercat și încerc toate variantele posibile. Dar se pare ca e nebunie. Aștept vesti... 

• Haha 1
Postat
Chiar acum, niku731 a spus:

Mare meci o fi și ăsta...

O fi, no fi, eu TREBUIE  sa ajung.la ACEST meci. Gusturile omului nu se discuta.. Nu toți ne am născut la Madrid sa ținem cu Real. Mai avem și noi pe  ai noștri .. 

• Like 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Așa o fi dar s-au epuizat biletele? Acum fără supărare, la asemenea echipe ar trebui să fie intrarea liberă 

• Trist 1
Postat

"Asemenea echipe" ? Eu țin cu una.. In 30 de minute sau terminat biletele.. 

• Like 1
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Eu alta întrebare am referitor la discutia asta!

E cineva atât de retard să își desconspire adevărată identitate pt 50 lei sau o muiere ?🤣🤣🤣că să îți facă tie un bine

• Like 1
  • Confuz 1
Postat
Acum 59 minute, urban07 a spus:

Eu alta întrebare am referitor la discutia asta!

E cineva atât de retard să își desconspire adevărată identitate pt 50 lei sau o muiere ?🤣🤣🤣că să îți facă tie un bine

50 de lei? Bine ar fi, dar din păcate preturile sunt altele. Pleacă de la 300  în sus.  Cat despre deconspirarea identității fiecare ìși asuma anumite acțiuni. Eu vin din Bihor, char expres  o sa caut sa vad cine, ce și cum... 🤔🤔🤔Sa fim serioși, dar na fiecare cu piticii lui..... 

Eu am pus o întrebare, poate exista un confrate care sa ma ajute. Restul va rog sa va abțineți. Toți ne credem experți într un anumit domeniu, dar suntem pielea pulii... La băgat în seama suntem numărul unu, dar nu ne  vedem bârnele din ochii nostri... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.