Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 4 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 4 Din toate fetele pe care le-am întâlnit pe forum Craiova Carima a fost cea mai buna. Oferea cel mai bun sex oral. 4 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5206 Postat Mai 4 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Mai 4 @cleopatra01 poate interveniti voi si ii mai dati o pauza. poate de data asta definitiva. continua sa polueze topicele fara recenzii sau informatii utile. nu stiu de ce @elprofesoare ii dai likeuri la postari. poti sa ma lamuresti? 3 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60452 Postat Mai 4 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Mai 4 4 minutes ago, angelmro said: @cleopatra01 poate interveniti voi si ii mai dati o pauza. poate de data asta definitiva. continua sa polueze topicele fara recenzii sau informatii utile. nu stiu de ce @elprofesoare ii dai likeuri la postari. poti sa ma lamuresti? Salut, ce nemulțumiri ai ? Crezi că @pisicuts sau @cleopatra01 pot decide cine cui dă plusuri ? 🤦♂️ . 9 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5206 Postat Mai 4 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Mai 4 42 minutes ago, elprofesoare said: Salut, ce nemulțumiri ai ? Crezi că @pisicuts sau @cleopatra01 pot decide cine cui dă plusuri ? 🤦♂️ . pe mine ma intereseaza de ce ajuti un trol cu plusuri. 1 Link spre comentariu
Alyn2 Reputație: 863 Postat Mai 4 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 4 Acum 1 minut, angelmro a spus: pe mine ma intereseaza de ce ajuti un trol cu plusuri. Vezi?Te convinsăsi că ești prost.Daca vrei să știi am și alți prieteni care pot să îmi de-a puncte plus.Elprofesore pentru mine este un om deosebit și un prieten adevărat.Ne cunoaștem de mult. 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60452 Postat Mai 4 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Mai 4 27 minutes ago, angelmro said: pe mine ma intereseaza de ce ajuti un trol cu plusuri. Cine decide că acest coleg este troll, tu ? Că tot ai intrebat administrația nimfomane, crezi că vei primi un răspuns de ce am acord puncte 🤦♂️? Am crezut că ești om serios. Aici este forum de futut, nu trolleală ieftină. Am zis că mă întrebi de vreo gazelă, nu cui ofer puncte 9 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5206 Postat Mai 4 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Mai 4 1 hour ago, elprofesoare said: Cine decide că acest coleg este troll, tu ? Că tot ai intrebat administrația nimfomane, crezi că vei primi un răspuns de ce am acord puncte 🤦♂️? Am crezut că ești om serios. Aici este forum de futut, nu trolleală ieftină. Am zis că mă întrebi de vreo gazelă, nu cui ofer puncte si eu team crezut om serios, dar vad ca degeaba am crezut. pacat. trol este prin ce posteaza, nu eu am decis. in fine dai mai departe puncte cate vrei, chiar vad ca numai are rost. 1 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5206 Postat Mai 4 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Mai 4 1 hour ago, Alyn2 said: Vezi?Te convinsăsi că ești prost.Daca vrei să știi am și alți prieteni care pot să îmi de-a puncte plus.Elprofesore pentru mine este un om deosebit și un prieten adevărat.Ne cunoaștem de mult. prost esti tu. te dai mare si destept ca ai bani si nu stiu ce, dar prin postarile tale areti doar ca esti un trol infect, nimic mai mult. daca chiar aveai bani si erai destept faceai recenzii si ajutai comunitatea. faci doar comentarii aiurea pe topice. 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60452 Postat Mai 4 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Mai 4 2 minutes ago, angelmro said: si eu team crezut om serios, dar vad ca degeaba am crezut. pacat. trol este prin ce posteaza, nu eu am decis. in fine dai mai departe puncte cate vrei, chiar vad ca numai are rost. Când devii serios, mă poți întreba de gazele, răspund la lume la vedere sau în PM. Nu am timp de copilării sau trolleală. 😉 Valabil pentru toți fanii mei. 10 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum