babujee1 Reputație: 59 Postat Mai 8, 2024 Oras:Ala Oras:Ala Postat Mai 8, 2024 Cât de mare e frustrarea @angelmro de ai stat să cauți și să dai atâtea dislike-uri la toate postările mele astfel încât să îmi faci reputația pe minus 🤣🤣🤣🤣 doar pentru că am intrebat-o pe @bryanna cate opriri mai are după Bv și ajunge la Timișoara? Mai caută vreo 20 de persoane in anturajul tău și convinge-i și p'aia să fie la fel de frustrați ca tine 🤣🤣🤣🤣🍻🍻🍻🍻 1 1
babujee1 Reputație: 59 Postat Mai 13, 2024 Oras:Ala Oras:Ala Autor Postat Mai 13, 2024 Ia frățioare, da dislike și aici că văd că ești fanul meu. Norocul tau că nu stau eu pe online să postez. Că nu mai aveai timp nici de laba la cate minusuri trebuia să dai!
Lucas0 Reputație: -1182 Postat Mai 14, 2024 Postat Mai 14, 2024 4 hours ago, Andreea069 said: Pe cine incurc pe aici prin oras de simte nevoia sa imi faca programari false, o rog politicos sa vina la mine sa o invat meserie ca sa faca si ea bani si sa nu mai atace in oamenii aia de mai sus de ea. Multuuuu🫦🫦🫦🫦 Pe cine jncurci? Tu nu le furi clienții, bărbații lor?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum