gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11 Stiu ca s-a mai facut asa ceva, dar avand in vedere "prabusirea" efectiva a calitatii serviciilor si saloanelor de pe piata, nu vreti sa reincercam o actualizare a acestui top? O sa incep eu, desi in ultima jumatate de an am fost mai cuminte: 1. Ema - independenta 2. Ela - Fantasy 3. Kim -independenta 1
Alias Reputație: 16 Postat Mai 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11 Subiectiv, ca asa i normal: 1. @Amanda_Eros 2. Amanda - salon Eros 3. A.Manda 🤷🏻♂️ 1
nakavasile Reputație: 143 Postat Mai 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11 Acum 2 ore, gyorgye69 a spus: Stiu ca s-a mai facut asa ceva, dar avand in vedere "prabusirea" efectiva a calitatii serviciilor si saloanelor de pe piata, nu vreti sa reincercam o actualizare a acestui top? O sa incep eu, desi in ultima jumatate de an am fost mai cuminte: 1. Ema - independenta 2. Ela - Fantasy 3. Kim -independenta Dupa cum vad, pe site-ul Fantasy nu mai apare Ela.Poate s-a retras.
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Mai 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11 23 minutes ago, nakavasile said: Dupa cum vad, pe site-ul Fantasy nu mai apare Ela.Poate s-a retras. Asta da veste proasta...
qquark Reputație: 1 Postat Mai 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31 La 11.05.2024 la 11:04, gyorgye69 a spus: Stiu ca s-a mai facut asa ceva, dar avand in vedere "prabusirea" efectiva a calitatii serviciilor si saloanelor de pe piata, nu vreti sa reincercam o actualizare a acestui top? cum sa faci un "top" la ceva ce practic nu exista?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum