turnumagurel Reputație: 9 Postat Septembrie 3 Oras:Turnu Magurele Oras:Turnu Magurele Partajează Postat Septembrie 3 La 01.09.2024 la 15:05, daredevil27 a spus: Eu zic ca nu are. Așa ți-a spus ea și tu ai crezut-o. Problema e că are cel mai mizerabil și oribil tip de pește. Îi ia toți bani și o ține ca pe sclavă. E spălată pe creier săraca, nu e nici prea înzestrată la mansardă, e pe modul robot fata. Ea nu realizează că un cioroi infect îi distruge viața. Păcat de frumusețea ei. Link spre comentariu
turnumagurel Reputație: 9 Postat Septembrie 3 Oras:Turnu Magurele Oras:Turnu Magurele Partajează Postat Septembrie 3 Sunt multe fete care o fac pentru ele și pe barba lor. Nu e cazul domnișoarei, ea e sluga îngălatului ăla. Pe mine oricum nu mă mai primește, dar nu mă răzbun pe ea sa-i dezvalui identitatea cum au mai fost cazuri chiar pe forum. Jegul ăla oricum e în stare să o bage la produs și de paște și de crăciun cu buletinul în mână. Chiar imi pare rau de ea, la nivel uman, sclavie moderna in vazul tuturor. Cat pentru ciorex, sa stii ca mi se rupe pl de tine paduche, esti mai prejos decat cel mai mic organism unicelular. Link spre comentariu
Membru Premium DaRcKy99 Reputație: 14 Postat Octombrie 8 Oras:Pitesti/Valcea/Bucale Oras:Pitesti/Valcea/Bucale Membru Premium Partajează Postat Octombrie 8 Revizitat acum cateva zile , aceasta domnisoara deoarece m-am simntit bine data trecuta si negasind altceva pe publi cand sunt pe graba am zis sa ii mai fac o scurta vizita! O sun o intreb ce servicii mai are: 150 fin 300 ora , oral protejat/neprotejat in functie de igiena , cof extra 50 69 normal bla bla bla iar locatia era la Argintex. Ajung intru sus , isi aduce aminte de mine ca am mai fost pe la ea si propune sa incepem joaca am considerat ca dus-ul nu este necesar deoarece am facut acasa inainte sa plec! Deci de la baie nu pot sa zic nimic , si oricum a schimbat locatia! Actiunea nu are rost sa o detaliez ca stiti si voi cum se face :)) Ca note : Oral - 7 mai are de invatat e putin mecanic Normal - 7 nu se implica cine stie ce GFE - 6 Per total un 6.75 de revenit doar in lipsa de altceva! Legat de pestisor nu am suspectat nimic nelalocul lui , deci nu pot sa ma exprim ! Seara buna si spor la futut! 1 Link spre comentariu
ziparul Reputație: 19 Postat Octombrie 10 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Octombrie 10 Daca ar si raspunde la telefon ar fi foarte bine! Link spre comentariu
connard Reputație: 27 Postat Octombrie 29 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 29 Ni știu cei cu fetele astea ! Sun vb cu ea ca ajung în jumătate de ora, ajung și nu mai răspunde. Cred ca e primul venit primul servit! Eram în trecere prin Pitești și vroiam sa o mai fut o data , am vb cu ea la tel , mia dat adresa undeva pe calea București , și cind ajung în zona nu a mai răspuns nici la telefon nici pe whatapp, asta e , am plecat mai departe spre București, Diana cind mai vi în București? Vad ca ai fost prin Sibiu, Brașov , vino și la noi în București, ai mai fost acum citeva luni , poate revi ,te așteptăm cu drag ! Și poate răspunzi și tu la mesaje pe whatapp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum