Sari la conținut

De evitat Gipsy 0725423245

Postări Recomandate

Postat

Buna seara ! 

Am vizitat-o acum cateva saptamani pe posesoara anuntului, fiind atras de cum vorbeste si cum arata, in urma confirmarii video. Locatia era la intersectia Bd Tomis cu Soveja, undeva in spatele blocurilor. 

Avand multiple dezamagiri pe piata locala in ultima perioada, am rugat-o sa confirme serviciile pe care le presteaza si durata. Toate bune si frumoase pana ajung acolo, achit 300 ron pentru o ora, mă intind in pat si imi pune caciulita, desi a zis ca face NP fara probleme, igiena mea fiind, oricum, impecabilă. Dupa 2-3 minute facem un 69, apoi normal. Totul a durat aproximativ 10 minute. Ma duc la baie sa curat juniorul si raspunde la telefon, confirmand urmatorului client ca poate veni deoarece se elibereaza in 5 minute :)). Cand i-am spus ca am platit pentru o ora si ca mai avem timp, a devenit irascibila si mi a zis ca ea normal nu are 69 in servicii si de asta am platit 300 :))). Nefiind o fire conflictuala, am acceptat situatia si am plecat. Pe scara am dat si nas in nas cu 2 bombardieri măslinii, probabil protectorii ei.

Din ce am observat, a avut mai multe anunturi de-a lungul timpului si isi schimba numerele de telefon. Puteti fi usor deceptionati pt ca arata binisor si face confirmari, dar primesti calul troian cand ajungi acolo....

Aspect : 8 - este de etnie, dar arata bine la fata si corp

Atitudine : 3

Oral : 6

Normal : 6

Pentru mine este clar "De evitat", dameza fiind pusă pe japcă, fiind si mentorată de guvizii ei, cel mai probabil.

• Like 3
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Postat

Nu trebuia sa platesti o ora fara sa cunosti fata. Chit ca imi dau palme singur de prost ce sunt de oftica ca am avut doar un numar grabit cu angelina jolie, dar nici o data nu achit o ora daca nu cunosc fata ca find serioasa.

• Like 4
Postat
1 oră în urmă, scarlxxrd a spus:

Nu trebuia sa platesti o ora fara sa cunosti fata. Chit ca imi dau palme singur de prost ce sunt de oftica ca am avut doar un numar grabit cu angelina jolie, dar nici o data nu achit o ora daca nu cunosc fata ca find serioasa.

Asta este de învățat ca daca plătesc o oră și nu cunosc fara,pot lua teapa.Omul cît trăiește învață.Ms Scarl🙏

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 2254
Postat
3 hours ago, scarlxxrd said:

Daca mai dai de Agelina Jolie sa-i transmiti ca eu merg o ora, chiar daca n-o cunosc. Imi vand un rinichi. 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 24 minute, Orb1t a spus:

Daca mai dai de Agelina Jolie sa-i transmiti ca eu merg o ora, chiar daca n-o cunosc. Imi vand un rinichi. 🤣🤣

1 bilet vreau și eu 🤣

• Haha 3

Postat
Chiar acum, j0hnnybravo a spus:

Poza aia are watermark, peste watermark, peste watermark, peste watermark.... deja aveai red flag

Asa este, dar îmi luase mințile fundul de braziliancă. Am zis că ne iubim pasional ca-n filme, pe îndelete, și m-am încântat aiurea......

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...