Amalia0809 Reputație: 739 Postat Iulie 9 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 9 🥵 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Iulie 9 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 9 Disponibilă ✅🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9 Partajează Postat Iulie 9 Acum 2 ore, Amalia0809 a spus: 🥵 Astea sunt pozele chemării😘😘😍😍🥰🥰 Link spre comentariu
Amalia0809 Reputație: 739 Postat Iulie 9 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Partajează Postat Iulie 9 Acum 3 ore, marian iancu 0507 a spus: Eștibfoarte sexi!!! Hot ,hiot ,hot!!! 😘 Link spre comentariu
jhonnybb Reputație: 2 Postat Iulie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18 Buna Amalia. Esti ok? am incercat sa iau legatura cu tine pe whatsapp fara rezultat. Astept o postare un raspuns de la tine. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat Iulie 18 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18 Ca tot a scris colegul, mi am amintit de țeapa lui Amalia, programare făcută și confirmata de ea, ajung la timp la locație, undeva pe sos Colentina și surpriza, imi da mesaj ca trebuie sa mai aștept. Altul a ajuns înaintea mea și trebuia sa l rezolve, nici măcar nu și a cerut scuze, pur și simplu mi a spus ca trebuie sa aștept, când i am spus ca nu pot sa aștept și ca plec, tot ea s a supărat. Asa tupeu obraznic nu am văzut de multa vreme. Deci fata baga pe banda rulanta, mergeți numai dacă aveți timp de pierdut. 4 1 Link spre comentariu
jhonnybb Reputație: 2 Postat Octombrie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20 Hey Stie cineva daca mai lucreaza Amalia sau pe unde a fugit? Chiar imi pare rau ca nu mai raspunde si nici nu a lasat un ultim mesaj A disparut pur si simplu Pacar vroiam sa imi fac abonament la ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum