Sari la conținut

Amalia sexy-teen ☺️🤗😘0755623636

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Am vizitat si eu fata plasând experienta la cele ciudatele. A respectat programarea comunicare totul ok. Ajuns in locație contactul vizual cred ca a fost de 2 secunde când am intrat pe usa apoi in restul timpului ea fiind destul de timida sau ciudata evitând contactul cu ochii.

Fac un dus si începem actiunea cu un joculet al ei cu sanii pe 🍆 mea, apoi un oral, lot si doggy. Are păsărica stramta in doggy se mula perfect si parca o întorceam pe dos când faceam mișcarea de retragere așa stramta s-a simtit. Am trecut prin astea doua poziții dar ea a stat cuminte fara sa participe activ si combinat cu evitarea contactului cu ochii a făcut sa fie o experienta ciudata. Vocea usor groasa probabil de la țigări, nici asta nu mi-a plăcut dar nu e ceva care m-a deranjat tare.

Notele:

Locatia: 10 pt zona buna si pentru baie care avea un dus mare, si 6 pentru restu clădirea veche horror.

Amalia: simpaticuta, bine proporționată sani mici mici… o vedeți in poze. Vocea nu mi-a plăcut.

Atitudine:  timida/ciudatica, nu am fost servit cu ceva dar la servicii nu a refuzat ce i-am cerut, mi-a făcut pe plac.

Igiena: nimic suspect desi nu mirosea proaspat dusata, nu am încercat cunni sau fk

Oralul: 7 mai pe soft fara artificii, nu am simtit o dedicare sau o placere in ceea ce facea dar nici rau nu a fost

Normal: 7 te lasa sa-ti faci treaba, nu refuza poziții, se simte bine ca e stramta

Gfe: nu am cautat deci nu notez

Concluzia: experienta ciudatica am simtit ca nu m-am conectat la niciun nivel cu ea(intelectual, sexual șamd). Dacă îți plac pozele incearcă o finalizare vezi dacă rezonezi cu ea…

Sistem notare:
10= exelent
9=bun spre foarte bun
8 =serviciu “muncit” si bun. 
7= așa si așa/cu bune si rele 
6= banal
5= doar sa nu fie corijenta
4= prost

• Like 15
  • Mersi 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna seara!

Am doua vizite la Amalia,una la Romana,alta pe Colentina unde sta acum. Domnișoara are 20 de anișori,deci nu trebuie comparată cu legendele forumului. Este mai liniștită așa ca dialog,dar se străduiește și reușește să fie dragutica,mai ales că la a doua întâlnire era mult mai relaxata ca la prima. Lipsa de experiență  e compensată din plin de tinerețe și fizicul plăcut. Am avut parte de unul din cele mai erotice momente din ultima vreme cu Amalia pusa capra. Are fund perfect și păsărică stramta,chit că și a băgat lubrifiant,tot mă simțeam strâns ca intr o dulce menghina...avantajul tinereții. Plus că geme ușor și natural,pare să simtă drept pozitivă experiență mădularului învârtoșat care i lucrează feminitatea gingașă. Te lasă să ți faci de cap cat vrei,iar la oral a supt neobosită până am oprit o. 

Noua locație e foarte curată și îngrijită,un apartament spațios și bine dotat,baie corespunzătoare,pat sănătos,aer conditionat

Mie mi a plăcut Amalia,o mai vizitez,o recomand amatorilor de tinere cu fund rotund,de constituție tare,atenție,nu beton,ci perfect,sâni mici,frumoase la fața și binevoitoare pro client. De altfel mă aștept să se cizeleze in timp,este ascultătoare și pare articulata in exprimare,cu mine a purtat un dialog decent. De asemenea,mi a zâmbit drăgălaș la plecare și mi a dat și un pupic mic.

• Like 3
  • Mersi 1
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat
Acum 7 ore, Amalia0809 a spus:

Hello My boy🤗

01D8CB33-F879-4676-A736-A9D0614326DB.jpeg

Ești super hot bby 🥵 🥵 🥵 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Brașov
Postat
Acum 2 ore, nepristavitu a spus:

Buna seara!

Am doua vizite la Amalia,una la Romana,alta pe Colentina unde sta acum. Domnișoara are 20 de anișori,deci nu trebuie comparată cu legendele forumului. Este mai liniștită așa ca dialog,dar se străduiește și reușește să fie dragutica,mai ales că la a doua întâlnire era mult mai relaxata ca la prima. Lipsa de experiență  e compensată din plin de tinerețe și fizicul plăcut. Am avut parte de unul din cele mai erotice momente din ultima vreme cu Amalia pusa capra. Are fund perfect și păsărică stramta,chit că și a băgat lubrifiant,tot mă simțeam strâns ca intr o dulce menghina...avantajul tinereții. Plus că geme ușor și natural,pare să simtă drept pozitivă experiență mădularului învârtoșat care i lucrează feminitatea gingașă. Te lasă să ți faci de cap cat vrei,iar la oral a supt neobosită până am oprit o. 

Noua locație e foarte curată și îngrijită,un apartament spațios și bine dotat,baie corespunzătoare,pat sănătos,aer conditionat

Mie mi a plăcut Amalia,o mai vizitez,o recomand amatorilor de tinere cu fund rotund,de constituție tare,atenție,nu beton,ci perfect,sâni mici,frumoase la fața și binevoitoare pro client. De altfel mă aștept să se cizeleze in timp,este ascultătoare și pare articulata in exprimare,cu mine a purtat un dialog decent. De asemenea,mi a zâmbit drăgălaș la plecare și mi a dat și un pupic mic.

Buna😘iti multumesc frumos pentru vizita si recenzie😘.te astept cu drag si data viitoare😘

Postat
25 minutes ago, Amalia0809 said:

Hello 🤗🥰

BE827157-5C1E-4E95-9E61-7E5332BA36C7.jpeg

Bună drăguțo, salutari!                                 Rămas în oraș, și pt.ca fata a fost activa am acționat. Locația în Colentina, curat, cam departe de mine, dar mi s a părut o oferta buna+o fata pe gustul meu. În minus sunt tatele - mai mici decât am crezut. Curul este bun, la corp este numai buna de dat. Buzele sunt apetisante cu P.intre ele.                        Fata frumoasa, ca ,,o icoana,, replica celebra! Am stat o finalizare, totul cu balon.                                 Dus eu, trecut la actiune: P. s a trezit repede la asa corp/cur. Pus balon(prima vizita, deh...) puțin oral, nici nu cred ca fata ar fi excelat. Am pus o pe spate, pupat tatele micute- sfarcuri mari, și încercat gaurica. Mica în pizdulice, am făcut loc încet, miscam P. Cu mana sa întru. Am dat puțin și în umeri/craci, m a finalizat repede. As mai fi vrut...               As mai fi vrut cu ea pe mine, etc                                     Ca o concluzie, sexul a fost scurt- fata nu a comentat, a spus ceva de genul, ...usor( sunt mediu spre maricel), dar am apreciat o dpdv corp, cur/buze/fata.                                Are o oferta redusa, nu fin.orala cel puțin.         200 l făcuți repede, dați repede...              Acesta i pretul, dar raportat la oferta...           Sa nu comentati, per ansamblu fata a fost ok, am apreciat o, ar fi buna rau la ora 2 fin.(pt.ca la nr.2 as fi dat la greu cu balon si daca ar fi oferit  si  fin.ORALA ?)Eu  totuși nu voi mai merge. Și o coboară comentariul din PS care urmează, în opinia mea este bună la corp și nu are nevoie de desene/picturi.                           Dar este opțiunea ei.                                           Îți mulțumesc pt.ca ai înțeles aceste comentarii.                                                            PS =  tatuaje ciudate, multe, plus accesorii...

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Salut
  Imi plac fetele care au fata de papusica si Amalia are unele poze chiar adorabile din punctul asta de vedere.
 Locatia: 9 Complexul Rose Garden, pat mare care cam scartie putin, totul curat si ok, doar ca nu are nici o oglinda pe langa pat.
 Amalia: 9 (9 la fata, 9 la corp) Trasaturi frumoase la fata, in poze e machiata, insa e frumusica si fara machiaj. Are pistrui care nu se vad in poza si un mic tatuaj langa ochi, o mica problema cu dantura pe care vrea sa o corecteze. La corp e micuta talie foarte subtire si un fund bombatel si rotund. Carnita tare pe ea datorita varstei, are doar 20 de ani. Sani micuti si cateva alunite pe corp. Tatuaje destul de multe, unele interesante, altele mai neinspirate.
Chiar si cu micile ei defecte e o fata atragatoare.
 Atitudine: 10 Cu mine a fost foarte deschisa si vorbareata. Se simte ca are o educatie de cartier si desi nu e genul de fata pisicoasa si alintata atunci cand am luat-o in brate s-a lipit de mine ca un copil. Cu putina atentie e o fata care poate surprinde. Pe mine m-a surprins placut.
 ON: 9 Se adapteaza cerintelor. Pentru mine a fost slow si deep cam 12 cm, o presa in gat din cand in cand si se cam ineca, multa saliva pe care o lasa sa se prelinga pe pula, o linge usor de sus pana jos, linge outele, le maseaza, nu se plictiseste repede.
NP: 9 Pasarica stramta, miscari misto si anduranta mare in LOT, foarte sexy si haioasa in pozitia Duracell 😁

Vocea era normala, tatuajele obisnuite, funduletul frumos, ea vorbareata...ma speriasem degeaba 🫣. Dupa ce am socializat putin am facut un dus si am venit in camera de joaca.
M-a sarutat pe gat, pe piept pe abdomen, a coborat si s-a jucat destul de mult cu outele. Ii spusesem ca imi place oralul slow si deep si mi-a facut cat de deep putea ea si foarte slow. Chiar m-a impresionat cat de suav o sugea si se juca cu ea. Lasa saliva sa se prelinga pe pula si o prindea cu buzele din urma, frumoasa privelistea si senzatia. Am lasat-o sa-mi faca asa mult timp ca era prea bine.
 Am inceput cu LOT. M-a futut mai mult ea, tot asa incet, cu gesturi pasionale din cand in cand, ma strangea in brate, ma saruta pe gat, gemea foarte frumos la urechea mea.
Cand am simtit ca a obosit i-am propus sa o facem in pozitia Duracell 😁, are ea o poza pe forum cand zici ca a ramas fara baterii cu fundul in sus. Sexy pozitie, exact ca in poza am facut-o. La un moment dat si-a pus singura mainele la spate, am apucat-o si eu de maini. Ii tineam palmele impreunate cu o mana si imi strangea si ea palma in palmele ei. Mi s-a parut excitant si am futut-o asa pana mi-a venit. A stat cumintica sa ma lase sa savurez momentul pana m-am retras eu.
Se cuibarise la pieptul meu si am vorbit destul de mult pana sa incepem iar cu un oral prelung si slow si terminat intr-un LOT cardio pe final. Inca un dus si asta a fost.
Desi am fost sceptic la inceput Amalia a fost o surpriza foarte placuta pentru mine.
Cadoul a fost 300 de lei pentru o ora pe care am depasit-o cu cateva minute.

Amalia mi-a facut placere sa te cunosc! Te pup 🤗😘
Seara faina!

• Like 16
  • Mersi 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Postat
Acum 1 oră, MisterX a spus:

Salut
  Imi plac fetele care au fata de papusica si Amalia are unele poze chiar adorabile din punctul asta de vedere.
 Locatia: 9 Complexul Rose Garden, pat mare care cam scartie putin, totul curat si ok, doar ca nu are nici o oglinda pe langa pat.
 Amalia: 9 (9 la fata, 9 la corp) Trasaturi frumoase la fata, in poze e machiata, insa e frumusica si fara machiaj. Are pistrui care nu se vad in poza si un mic tatuaj langa ochi, o mica problema cu dantura pe care vrea sa o corecteze. La corp e micuta talie foarte subtire si un fund bombatel si rotund. Carnita tare pe ea datorita varstei, are doar 20 de ani. Sani micuti si cateva alunite pe corp. Tatuaje destul de multe, unele interesante, altele mai neinspirate.
Chiar si cu micile ei defecte e o fata atragatoare.
 Atitudine: 10 Cu mine a fost foarte deschisa si vorbareata. Se simte ca are o educatie de cartier si desi nu e genul de fata pisicoasa si alintata atunci cand am luat-o in brate s-a lipit de mine ca un copil. Cu putina atentie e o fata care poate surprinde. Pe mine m-a surprins placut.
 ON: 9 Se adapteaza cerintelor. Pentru mine a fost slow si deep cam 12 cm, o presa in gat din cand in cand si se cam ineca, multa saliva pe care o lasa sa se prelinga pe pula, o linge usor de sus pana jos, linge outele, le maseaza, nu se plictiseste repede.
NP: 9 Pasarica stramta, miscari misto si anduranta mare in LOT, foarte sexy si haioasa in pozitia Duracell 😁

Vocea era normala, tatuajele obisnuite, funduletul frumos, ea vorbareata...ma speriasem degeaba 🫣. Dupa ce am socializat putin am facut un dus si am venit in camera de joaca.
M-a sarutat pe gat, pe piept pe abdomen, a coborat si s-a jucat destul de mult cu outele. Ii spusesem ca imi place oralul slow si deep si mi-a facut cat de deep putea ea si foarte slow. Chiar m-a impresionat cat de suav o sugea si se juca cu ea. Lasa saliva sa se prelinga pe pula si o prindea cu buzele din urma, frumoasa privelistea si senzatia. Am lasat-o sa-mi faca asa mult timp ca era prea bine.
 Am inceput cu LOT. M-a futut mai mult ea, tot asa incet, cu gesturi pasionale din cand in cand, ma strangea in brate, ma saruta pe gat, gemea foarte frumos la urechea mea.
Cand am simtit ca a obosit i-am propus sa o facem in pozitia Duracell 😁, are ea o poza pe forum cand zici ca a ramas fara baterii cu fundul in sus. Sexy pozitie, exact ca in poza am facut-o. La un moment dat si-a pus singura mainele la spate, am apucat-o si eu de maini. Ii tineam palmele impreunate cu o mana si imi strangea si ea palma in palmele ei. Mi s-a parut excitant si am futut-o asa pana mi-a venit. A stat cumintica sa ma lase sa savurez momentul pana m-am retras eu.
Se cuibarise la pieptul meu si am vorbit destul de mult pana sa incepem iar cu un oral prelung si slow si terminat intr-un LOT cardio pe final. Inca un dus si asta a fost.
Desi am fost sceptic la inceput Amalia a fost o surpriza foarte placuta pentru mine.
Cadoul a fost 300 de lei pentru o ora pe care am depasit-o cu cateva minute.

Amalia mi-a facut placere sa te cunosc! Te pup 🤗😘
Seara faina!

Mulțumesc pentru vizită,dragul meu! 
♥️🙈🥰
Te mai aștept cu mare drag !!

• Inimioara 1
Postat

Am fost la Amalia, a fost o experiență plăcută.

Fata e exact ca in poze, formă foarte faină, are poze și cu fața, deci nu are rost să mai dau detalii. Singurul detaliu pe care nu-l poți observa din poze e ca ea are foarte multe alunițe pe piele dacă te deranjează asta.

Locuință e destul de greu de găsit, ea nu prea m-a ajutat să găsesc scara și am pierdut multe minute căutând.

Sexul cu ea a fost peste medie, foarte bun. Mi-a plăcut mult de ea. Ea e cam silențioasă, iar mi-a oferit o dragoste intensă in timpul actului. Foarte bună la capitolul ăsta, mult mai bună decât altele pe aici.

Din păcate, pot confirma că ea nu face duș între clienți. Am terminat cu ea și încă mai aveam 20 de minute in ședința noastră în care eu am făcut dus iar ea a stat pe acolo, nici în compania mea dar nici să-și facă duș. A avut destul timp. 

Înainte sa ies eu pe ușa, ea deja a primit următorul client la interfon și m-am întâlnit cu el la lift.

Deci, cu siguranță, ea a ales explicit sa nu facă duș între clienți.

Mi-ar fi plăcut sa revin, dar nu prea mai vreau acuma că am observat detaliul ăsta important. Chiar poate și de evitat dacă vrem să dăm prioritate la igienă. Dacă face pași să se revanșeze aici, mai revin.

• Like 3
  • Minus 1
Postat
Acum 11 minute, tanchist a spus:

Fata e exact ca in poze, formă foarte faină, are poze și cu fața, deci nu are rost să mai dau detalii. Singurul detaliu pe care nu-l poți observa din poze e ca ea are foarte multe alunițe pe piele dacă te deranjează asta.

Locuință e destul de greu de găsit, ea nu prea m-a ajutat să găsesc scara și am pierdut multe minute căutând.

Sexul cu ea a fost peste medie, foarte bun. Mi-a plăcut mult de ea. Ea e cam silențioasă, iar mi-a oferit o dragoste intensă in timpul actului. Foarte bună la capitolul ăsta, mult mai bună decât altele pe aici.

Din păcate, pot confirma că ea nu face duș între clienți. Am terminat cu ea și încă mai aveam 20 de minute in ședința noastră în care eu am făcut dus iar ea a stat pe acolo, nici în compania mea dar nici să-și facă duș. A avut destul timp. 

Înainte sa ies eu pe ușa, ea deja a primit următorul client la interfon și m-am întâlnit cu el la lift.

Mi-ar fi plăcut sa revin, dar nu prea mai vreau acuma că am observat detaliul ăsta important. Chiar poate și de evitat dacă vrem să dăm prioritate la igienă. Dacă face pași să se revanșeze aici, mai revin.

Mulțumesc pentru timpul acordat….și stai liniștit că duș am făcut când a ajuns clientul.

Postat
Acum 55 minute, tanchist a spus:

Tot odată este important felul cum te-am primit și parcursul acelei jumătate de ora dragul meu 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...