Sari la conținut

Sarra26❤️ ‪0737849305‬

Postări Recomandate

• Oras:Galati
Postat
Acum 13 ore, Sarra26 a spus:

Bună nu am mărit dragule prețurile fără să vreau am pus prețurile de București dar nu știu ce te interesează pe tine 

Ti se pare ție ca aici suntem la București unde sunt n fete cu  servicii la care se merita banii astia ?? 

Dar intradevar prost nu e ala care cere prost e ala care da ........succes 

Postat
Acum 12 ore, andre123 a spus:

Ti se pare ție ca aici suntem la București unde sunt n fete cu  servicii la care se merita banii astia ?? 

Dar intradevar prost nu e ala care cere prost e ala care da ........succes 

Offf uni chiar nu aveți ocupație serios 

• Oras:Galați
Postat
Acum 2 ore, Sarra26 a spus:

Lasă că ai tu, ocupație!😂😂

Postat
La 28.09.2024 la 10:45, Sarra26 a spus:

Chiar toți care ți au lăsat recenzii nasoale mint ?? 

Reputație: 1042
Postat
La 28.09.2024 la 13:29, trebuci80 a spus:

Lasă că ai tu, ocupație!😂😂

Chiar am să ști 

Postat
La 29.09.2024 la 16:10, andre123 a spus:

Chiar toți care ți au lăsat recenzii nasoale mint ?? 

Te-am pupat 😙 

• Haha 2
  • Telefon: 112
  • Telefon: 112
Postat

Sa nu-mi zici ca ne faci bucuria asta si sa pleci de la noi??? sper sa mai revii cand te-om chema noi inapoi.

Postat

Numai cuvinte de laudă la adresa fetei ăsteia 

Am Schimbat pe whatsapp câteva detalii, apoi proaspăt dușat am plecat spre A8. Când am ajuns i-am scris și deja a început cu d-alea “stai ca am pe cineva acum, îl termin repede și urci”.  Deja trebuia să fac cale întoarsă când am citit acel mesaj dar mna. Eram prea încântat de pozele “doamnei” ca să mai realizez. Trec 5 minute, îmi spune să urc

mimi deschide ușa, într-adevăr pozele sunt ale ei și sunt actuale. Pentru mine e genul de aspect care mi-l ridică pe Gogu instant. Atât de tare mi-a plăcut încât nu m-a mai interesat de jegul și mirosul din camera. Am stabilit iar ce și cum , îmi spune ca este 250 un număr cu CIM. Îi înmânez cadoul, mă dezbrac și începe un oral vai de capul pulii mele, ca doar pe ăla l a luat în gură . Dupa 2 minute de oral o văd cum scoate un balon, îi zic ca vreau sa facem și un 69 și îmi spune ca ea nu face, ca face colega…. De aici a urmat o ceartă și o serie de spurcăciuni ca la ușa cortului.

Nu cred ca mai e nevoie de alte precizări.

de aici puteți să trageți singuri concluziile

Sara, dacă vezi asta, să știi ca îți aprind o lumânare 😘

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, roberto96 a spus:

Am Schimbat pe whatsapp câteva detalii, apoi proaspăt dușat am plecat spre A8. Când am ajuns i-am scris și deja a început cu d-alea “stai ca am pe cineva acum, îl termin repede și urci”.  Deja trebuia să fac cale întoarsă când am citit acel mesaj dar mna. Eram prea încântat de pozele “doamnei” ca să mai realizez. Trec 5 minute, îmi spune să urc

mimi deschide ușa, într-adevăr pozele sunt ale ei și sunt actuale. Pentru mine e genul de aspect care mi-l ridică pe Gogu instant. Atât de tare mi-a plăcut încât nu m-a mai interesat de jegul și mirosul din camera. Am stabilit iar ce și cum , îmi spune ca este 250 un număr cu CIM. Îi înmânez cadoul, mă dezbrac și începe un oral vai de capul pulii mele, ca doar pe ăla l a luat în gură . Dupa 2 minute de oral o văd cum scoate un balon, îi zic ca vreau sa facem și un 69 și îmi spune ca ea nu face, ca face colega…. De aici a urmat o ceartă și o serie de spurcăciuni ca la ușa cortului.

Tu ai aflat de acest forum,abia ieri sau azi,că nu înțeleg?!😂N ai citit dinainte impresiile despre acest tomberon mergător? Chiar crezi că toți care au scris nasol despre ea,au mințit sau cum?! Îți meriți soarta,cu alte cuvinte,ce sa mai zic!?😂 Zdreanța asta obosită se încadrează la categoria DE EVITAT 100%, și tu te duci la ea?!😂

Postat
1 oră în urmă, trebuci80 a spus:

Tu ai aflat de acest forum,abia ieri sau azi,că nu înțeleg?!😂N ai citit dinainte impresiile despre acest tomberon mergător? Chiar crezi că toți care au scris nasol despre ea,au mințit sau cum?! Îți meriți soarta,cu alte cuvinte,ce sa mai zic!?😂 Zdreanța asta obosită se încadrează la categoria DE EVITAT 100%, și tu te duci la ea?!😂

Cu forum sau forum sunt mulți care ii calcă pragul de rezista de asa mult timp pe aici pe zona ....degeaba facem noi recenzii slabe despre ea ca are balta peste 🤣🤣🤣🤣🤣 se descurca și sa nunse înțeleagă ca ii țin partea 

Reputație: 675
Postat

Sunt mulți "gusturi" care nu știu de grup și merg doar cu ce găsesc pe publi24...dacă toți ar ști de acest grup ...multe ar avea acum alta "cariera" 🫣😉

• Inimioara 1
Postat
La 06.10.2024 la 11:38, roberto96 a spus:

Da arata ca ai vorbit cu mine ca eu după asta am avut toarnă unu singur ata dragul mei și sincer eu nici nu mai postez aici ca va apucați sa scrieți aiurea fără sa ma știți în fine oricum nu va iau în seama degeaba scrieți dacă era asa nu mai veneam pe aici hai pa 

• Oras:Braila275
  • Oras:Braila275
Postat
Acum 22 ore, Sarra26 a spus:

Da arata ca ai vorbit cu mine ca eu după asta am avut toarnă unu singur ata dragul mei și sincer eu nici nu mai postez aici ca va apucați sa scrieți aiurea fără sa ma știți în fine oricum nu va iau în seama degeaba scrieți dacă era asa nu mai veneam pe aici hai pa 

Ce dracu mai comentezi ? esti deja penibila !!! nu ai nici macar 1 recenzie pozitiva..chiar toata lumea are ceva cu tine ? Nu e de tine acest site..ramai pe publi. 

Postat
Acum 23 ore, Sarra26 a spus:

Ce ai vrut să scrii ,fa distruso,că nu înțelege nimeni, nimic!?! Fu tu te ar câinii in cerul gurii!😂

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...