Ninna Reputație: 99 Postat Mai 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29 Bună băieți, mă numesc Ninna am 34 de ani, 1,67m și 58kg iar de astăzi 29.05 ma găsiți disponibila la voi în minunatul vostru oraș❤! Mă prezint a fi o fire sociabilă,cu foarte mult bun simț,punctuală, negrabita și cu atenție foarte mare la ceea ce va doriți. De asemenea igiena este foarte importantă pentru mine și rog același lucru și pentru voi. Nu doresc sa refuz servicii ‼️ Pun la dispoziția voastră următoarele: - lenjerie curata -prosoape -geluri dus -deodorante -apa de gură Disponibilitatea mea va fi în fiecare zi de la ora 11:00/22:00 ( voi primi și peste program în funcție de programări) ‼️Programările se fac doar pe whatsapp‼️(rog confirmare cu 60 de minute înainte) 🚫Nu răspund la apeluri/numere private🚫 Întâlnirile se fac doar în locația mea. ✴Serviciile mele sunt:✴ ❤Sex normal doar protejat‼️ 🧡BJ(sex oral) 💛DT(sex oral adânc în funcție grosime și lungime) 💚HAND JOB(sex cu mana) 💙GFE(girl friend sex) 💜69 🤎BALLS(atenție la 00, igienă corespunzătoare) 🖤COB(finalizare corporala) 🤍ANNI/CUNNI (pasiv) ❤FACESITING 💙FK(french kiss) în funcție de compatibilitatea dintre noi 🧡SEX( diferite poziții) 💛MASAJ( de relaxare) 💚Posibilitatea de a face dus împreună Pentru aceste servicii preturile vor fi următoarele: 💥200- 30 minute/o finalizare 💥350- 1h/ doua finalizări 💣 BBBJ/CIM/COF -50 de lei EXTRA💣 ⛔NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA:⛔ ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectoase ⛔Persoane cu bile sau alte accesorii ❌❌NU FAC SI NU IAU PROGRAMĂRI PE MODUL FAST FUCK❌❌ DORESC CALITATE NU CANTITATE ‼️‼️ Programările se confirma cu 30 de minute înainte cel târziu, cele neconfirmate la timp le voi anula‼️Ca și locație: strada Lotus nr. 3 CER ȘI OFER SERIOZITATE ‼️ Va aștept cu drag 🤗🤗😘😘 1 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Mai 29 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 29 Acum 2 minute, Ninna a spus: Bună băieți, mă numesc Ninna am 34 de ani, 1,67m și 58kg iar de astăzi 29.05 ma găsiți disponibila la voi în minunatul vostru oraș❤! Mă prezint a fi o fire sociabilă,cu foarte mult bun simț,punctuală, negrabita și cu atenție foarte mare la ceea ce va doriți. De asemenea igiena este foarte importantă pentru mine și rog același lucru și pentru voi. Nu doresc sa refuz servicii ‼️ Pun la dispoziția voastră următoarele: - lenjerie curata -prosoape -geluri dus -deodorante -apa de gură Disponibilitatea mea va fi în fiecare zi de la ora 11:00/22:00 ( voi primi și peste program în funcție de programări) ‼️Programările se fac doar pe whatsapp‼️(rog confirmare cu 60 de minute înainte) 🚫Nu răspund la apeluri/numere private🚫 Întâlnirile se fac doar în locația mea. ✴Serviciile mele sunt:✴ ❤Sex normal doar protejat‼️ 🧡BJ(sex oral) 💛DT(sex oral adânc în funcție grosime și lungime) 💚HAND JOB(sex cu mana) 💙GFE(girl friend sex) 💜69 🤎BALLS(atenție la 00, igienă corespunzătoare) 🖤COB(finalizare corporala) 🤍ANNI/CUNNI (pasiv) ❤FACESITING 💙FK(french kiss) în funcție de compatibilitatea dintre noi 🧡SEX( diferite poziții) 💛MASAJ( de relaxare) 💚Posibilitatea de a face dus împreună Pentru aceste servicii preturile vor fi următoarele: 💥200- 30 minute/o finalizare 💥350- 1h/ doua finalizări 💣 BBBJ/CIM/COF -50 de lei EXTRA💣 ⛔NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA:⛔ ⛔Sex normal neprotejat ⛔Persoane sub influenta alcoolului ⛔Persoane nerespectoase ⛔Persoane cu bile sau alte accesorii ❌❌NU FAC SI NU IAU PROGRAMĂRI PE MODUL FAST FUCK❌❌ DORESC CALITATE NU CANTITATE ‼️‼️ Programările se confirma cu 30 de minute înainte cel târziu, cele neconfirmate la timp le voi anula‼️Ca și locație: strada Lotus nr. 3 CER ȘI OFER SERIOZITATE ‼️ Va aștept cu drag 🤗🤗😘😘 Și locația va fi unde? 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4851 Postat Mai 29 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Acum 1 minut, SenorMoney a spus: Și locația va fi unde? Acum 4 minute, Ninna a spus: ‼️Ca și locație: strada Lotus nr. 3 CER ȘI OFER SERIOZITATE ‼️ Va aștept cu drag 🤗🤗😘😘 Lotus, 3 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Mai 29 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Zona hotel opera/stavros 1 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 29 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 29 Îmi e greu sa cred că e reală jupâna...sa bati drumul pâna acolo...cine se riscă?🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Mai 29 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Chiar acum, liviu750 a spus: Îmi e greu sa cred că e reală jupâna...sa bati drumul pâna acolo...cine se riscă?🤣🤣🤣 Baga astia autobuzele de mamaia 🤣🤣 mergi pana cap de linie mamaia si de acolo mai ai 5 min de mers pe jos 🤣🤣 eu asa fac 2 1 4 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 29 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 29 Acum 2 minute, talibanu a spus: Baga astia autobuzele de mamaia 🤣🤣 mergi pana cap de linie mamaia si de acolo mai ai 5 min de mers pe jos 🤣🤣 eu asa fac 🤣🤣🤣 Pai merg sa fut sau să slăbesc mergând pe jos?Am și eu o vârstă...ce dracu 1 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1748 Postat Mai 29 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Acum 5 minute, liviu750 a spus: Îmi e greu sa cred că e reală jupâna...sa bati drumul pâna acolo...cine se riscă?🤣🤣🤣 Ție îți este greu sa le crezi pe toate ...bagă o fisă la "jupana" ....și ne spui și nouă ceva concret ....cat de curând bănuiesc că îți faci alt cont , sau deja îl ai in aprovizionare ...dacă ești și pensionar ca @talibanu ai moca abonamentul pe Bus Ct ! 1 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 29 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 29 Acum 5 minute, jerry84 a spus: Ție îți este greu sa le crezi pe toate ...bagă o fisă la "jupana" ....și ne spui și nouă ceva concret ....cat de curând bănuiesc că îți faci alt cont , sau deja îl ai in aprovizionare ...dacă ești și pensionar ca @talibanu ai moca abonamentul pe Bus Ct ! Trebuia să te bagi tu că chilotul...Ba frate,ce te deranjează că scriu eu?Te-am jignit vreodată?La cate plase am luat...sunt câteva aici pe forum care chiar merită,daca tu ai fise de băgat așa aiurea,e treabă ta Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1748 Postat Mai 29 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Mai 29 Acum 3 minute, liviu750 a spus: Trebuia să te bagi tu că chilotul...Ba frate,ce te deranjează că scriu eu?Te-am jignit vreodată?La cate plase am luat...sunt câteva aici pe forum care chiar merită,daca tu ai fise de băgat așa aiurea,e treabă ta Frați nu suntem , dar tu ești doar de gura și atât...informații după recenzii , și nu ai lăsat o recenzie nicăieri cu acțiunea ta ...doar vorbe că este bună jupana , adresele lor că și cum ai fost ...și etc ....! Eu revin săptămână viitoare în oraș ...că aș fi băgat fisă la ea sau la colega ei ...acum nu știu dacă le mai prind în oraș săptămână viitoare ...! Ce mi-e un litru de motorina ...și o fisă băgată ... Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30 Acum 13 ore, jerry84 a spus: Frați nu suntem , dar tu ești doar de gura și atât...informații după recenzii , și nu ai lăsat o recenzie nicăieri cu acțiunea ta ...doar vorbe că este bună jupana , adresele lor că și cum ai fost ...și etc ....! Eu revin săptămână viitoare în oraș ...că aș fi băgat fisă la ea sau la colega ei ...acum nu știu dacă le mai prind în oraș săptămână viitoare ...! Ce mi-e un litru de motorina ...și o fisă băgată ... Recenziile mele nu le-ai văzut tu,stai liniștit că am scris destule in anii ăștia,dar nu asta e important,faza e că am fost de prea multe ori la pomul laudat Link spre comentariu
felix001 Reputație: 598 Postat Mai 30 Telefon: [email protected] Oras:CT Telefon: [email protected] Oras:CT Partajează Postat Mai 30 Eu zic sa nu vă aprindeți, până nu vedeți fata, sau fetele, că am înțeles că sunt 2 Așa din foto și din descrierea serviciilor, vad că este ok Ninna Și locația este ok, in zona aia, totul este nou , lux . 3 Link spre comentariu
Membru Premium sexart2019 Reputație: 4300 Postat Mai 30 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Membru Premium Partajează Postat Mai 30 Foarte ok fata Mie mi-a dat teapa si restul colegilor nu au fost prea multumiti... 1 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 933 Postat Mai 30 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 30 Acum 14 minute, sexart2019 a spus: Foarte ok fata Mie mi-a dat teapa si restul colegilor nu au fost prea multumiti... Poti detalia...ca asa se face...ms ! Link spre comentariu
Ninna Reputație: 99 Postat Mai 30 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 30 Acum 21 minute, sexart2019 a spus: Foarte ok fata Mie mi-a dat teapa si restul colegilor nu au fost prea multumiti... Vad ca deja ești frustrat!🙄 se vede clar ca nu ți-am dat nici o teapa asa ca mai lasă-mă dracu in pace. Ce ai te-ai pus pe mine !? Dacă tot ai asa mult drag de mine posteaza- mi și recenziile de pe Arad, nu toți sunt prosti și vor observa diferența.. 1 1 Link spre comentariu
sava.nicol Reputație: 330 Postat Mai 30 Oras:Mamaia Oras:Mamaia Partajează Postat Mai 30 Vizitat domnita azi,făcut programare pe wtzp ușor.Am ajuns în mamaia n la timp și am găsit loc de parcare ușor.Am luat liftul și am urcat la etajul 3.Ap curat îngrijit,baie cu tot ce trebuie.Am fost servit cu fanta,la alegerea mea și am fugit la baie ca să nu pierd timpul,stabilisem o fin.Domnita aranjata și pregătită,ma astepta costumata asa cum este în pozele de mai sus,pe tocuri sexi.Intors din dus am început sedinta,cu sex oral p la cererea mea.Tipa este foarte curata și placuta,tite sexi tari.Picioare frumoase,corp plăcut cu fund obraznic.Face oral foarte bun,simți plăcere,o baga toata în gura și o alinta frumos.Am trecut la sex normal,dupa apoximatuv 5 min,are pizda strimta și micacurata,nu a fost nevoie sa punem lubrifiant,ca sa umezit natural repede.Apoi am pus-o caprita,aici priveliștea este splendida,cu curul ăla frumos și ea se ondula frumos in penis.Finalizare placuta in balon,ca eram tare excitat de la oral si de la partida de normal + imaginea ei sexi.Am plătit 200 ron bine investiti.Vor sa ramina la Constanța definitiv,nu ne părăsesc curind.Pe colega nu am vazut-o,au ap decomandat,fiecare cu camara eu.Mi-a spus Ninna ca colega are 1,73 este bruneta si are 55 kg.Data viitoare vreau sa o testez si pe colega.Ninna face tot ce a scris mai sus,cu cine crede ea,se saruta si face si fin.orala+50.Va recomand sa le vizitati. 6 1 Link spre comentariu
Ninna Reputație: 99 Postat Mai 30 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 30 Acum 11 minute, sava.nicol a spus: Vizitat domnita azi,făcut programare pe wtzp ușor.Am ajuns în mamaia n la timp și am găsit loc de parcare ușor.Am luat liftul și am urcat la etajul 3.Ap curat îngrijit,baie cu tot ce trebuie.Am fost servit cu fanta,la alegerea mea și am fugit la baie ca să nu pierd timpul,stabilisem o fin.Domnita aranjata și pregătită,ma astepta costumata asa cum este în pozele de mai sus,pe tocuri sexi.Intors din dus am început sedinta,cu sex oral p la cererea mea.Tipa este foarte curata și placuta,tite sexi tari.Picioare frumoase,corp plăcut cu fund obraznic.Face oral foarte bun,simți plăcere,o baga toata în gura și o alinta frumos.Am trecut la sex normal,dupa apoximatuv 5 min,are pizda strimta și micacurata,nu a fost nevoie sa punem lubrifiant,ca sa umezit natural repede.Apoi am pus-o caprita,aici priveliștea este splendida,cu curul ăla frumos și ea se ondula frumos in penis.Finalizare placuta in balon,ca eram tare excitat de la oral si de la partida de normal + imaginea ei sexi.Am plătit 200 ron bine investiti.Vor sa ramina la Constanța definitiv,nu ne părăsesc curind.Pe colega nu am vazut-o,au ap decomandat,fiecare cu camara eu.Mi-a spus Ninna ca colega are 1,73 este bruneta si are 55 kg.Data viitoare vreau sa o testez si pe colega.Ninna face tot ce a scris mai sus,cu cine crede ea,se saruta si face si fin.orala+50.Va recomand sa le vizitati. Mulțumesc frumos 🤗 și te mai aștept 1 Link spre comentariu
Membru Premium povesti Reputație: 159 Postat Mai 31 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Mie-mi place de domnișoara Nina ca-și "studiază" cu interes concurenta de pe forum. O vezi acolo la "recently browsing" peste tot 1 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 933 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 8 minute, povesti a spus: Mie-mi place de domnișoara Nina ca-și "studiază" cu interes concurenta de pe forum. O vezi acolo la "recently browsing" peste tot Tu studiezi activitatea fetelor pacilea..fc un studiu ceva ? 😂 1 Link spre comentariu
Membru Premium povesti Reputație: 159 Postat Mai 31 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Cam asa ceva. Studiez recenzii și le trec pe inventar pe alea care fac anal ...si alea care accepta cuplu, ca mie și doamnei ne plac distracțiile de genul. Ah, și alea care lucrează mai spre noapte. 2 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 933 Postat Iunie 2 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 2 Avand in vedere asa cum am mai afirmat, solicitam prezenta fetelor, dar nu le recenzam/vizitam hb nam care e realitatea, am zis sa imi datoria de futac serios cu diploma, asa ca mi-am facut programare pentru dimineata la prima ora pentru o harjoneala scurta cu Nna si colega ei Eliza, fetele fiind setate pe plaja pe zi !! Programare clasica pe Whatzupp, cu confirmare de ambele parti, am decolat catre locatia mentionata mai sus std Lotus, blocul vizavi de Stavros, gasit la ora aia mai la bd parcare libera, intr-adevar cea a locatiei era goala dar nu vrem sa batem la ochi unii !! Primit cod intrare si adresa completa, am ajuns usor la fete, mi-au deschis chiar cand am ajuns in fata usii, surpriza a fost placuta, fetele arata chiar bine, evident pozele sunt retusate/copiate ( aici nu sunt de acord cu acest mod de abordare ), doua brunete una mai mika, cealalta inalta, ghiciti voi care e una si cealalta din prezentarea lor.\ Am uitat sa mentionez ca ambele erau in lenjerie, m-au invitat in camera de oaspeti, am stat putin de vorba si am refuzat la inceput ce mi-au oferit intrucat eram nerabdator sa vad cum va decurge intalnirea, am optat doar pentru 30 miin, asa e cand mergi in recunoastere. Ne-am dezechipat urgent si am incepu eu atacul, le-am smotocit oleaca sanii, fermi si tari la Nna, la Eliza, mari si moi, deci la alegere pentru fiecare, dupa care am zis sa ne cunoastem mai bn, adik ne-am intins pe pat si in timp ce cu una ma giugiuleam, cealalta se ocupa de dansul. Din pacate ori ele sunt prea timide, ori nu sunt obisnuite cu acest gen de activitate=trio, actiunea a fost prea monotona din pct meu de vedere, intrerupta de schimbul de cauciuc pentru fiecare la oral, aici iar o stanjenire, aici Nna spune ca fc si ON in fct de igiena, nu crd ca s-a pus vreodata problema la mn la acest aspect, nici nu m-a intrebat , dar nici eu n-am intrebat, bn eu sperand ca poate Eliza va sparge gheata, nu s-a intamplat acest lucru. Avand in vedere ca pt mn oralul este doar ca preludiu am trecut la partea de NP, unde le-am asezat pe ambele in capritza si pompat pe rand pana la finalizare. Facut dus, acceptat o apa ca eram totusi insetat dupa actiune, pupat si luat la revedere cu zambetul pe buze. GFE: 8 ( aici e loc de mai bine ) FK: 9 pt Nna cu care am reusit acest lucru, la Eliza pas. OP: 8 ( ambele il fac cu tenta de deep, da fara atentie la sateliti, dar avand in vedere ca a fost protejat no comm ) NP: 9 ( gem placut, dar avand in vedere ca nu am schimbat pozitii nu ma pot pronunta prea mult ) De revenit: da, dar doar pe rand, Le recomand celor care nu au mare pretentii la sex nebun, salbatic !! 4 1 Link spre comentariu
baftalo Reputație: 32 Postat Iunie 2 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Iunie 2 du-te tare vino des, că la noi nu-i interes.... 1 1 1 Link spre comentariu
Ninna Reputație: 99 Postat Iunie 2 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 2 Acum 2 ore, novice2018 a spus: Avand in vedere asa cum am mai afirmat, solicitam prezenta fetelor, dar nu le recenzam/vizitam hb nam care e realitatea, am zis sa imi datoria de futac serios cu diploma, asa ca mi-am facut programare pentru dimineata la prima ora pentru o harjoneala scurta cu Nna si colega ei Eliza, fetele fiind setate pe plaja pe zi !! Programare clasica pe Whatzupp, cu confirmare de ambele parti, am decolat catre locatia mentionata mai sus std Lotus, blocul vizavi de Stavros, gasit la ora aia mai la bd parcare libera, intr-adevar cea a locatiei era goala dar nu vrem sa batem la ochi unii !! Primit cod intrare si adresa completa, am ajuns usor la fete, mi-au deschis chiar cand am ajuns in fata usii, surpriza a fost placuta, fetele arata chiar bine, evident pozele sunt retusate/copiate ( aici nu sunt de acord cu acest mod de abordare ), doua brunete una mai mika, cealalta inalta, ghiciti voi care e una si cealalta din prezentarea lor.\ Am uitat sa mentionez ca ambele erau in lenjerie, m-au invitat in camera de oaspeti, am stat putin de vorba si am refuzat la inceput ce mi-au oferit intrucat eram nerabdator sa vad cum va decurge intalnirea, am optat doar pentru 30 miin, asa e cand mergi in recunoastere. Ne-am dezechipat urgent si am incepu eu atacul, le-am smotocit oleaca sanii, fermi si tari la Nna, la Eliza, mari si moi, deci la alegere pentru fiecare, dupa care am zis sa ne cunoastem mai bn, adik ne-am intins pe pat si in timp ce cu una ma giugiuleam, cealalta se ocupa de dansul. Din pacate ori ele sunt prea timide, ori nu sunt obisnuite cu acest gen de activitate=trio, actiunea a fost prea monotona din pct meu de vedere, intrerupta de schimbul de cauciuc pentru fiecare la oral, aici iar o stanjenire, aici Nna spune ca fc si ON in fct de igiena, nu crd ca s-a pus vreodata problema la mn la acest aspect, nici nu m-a intrebat , dar nici eu n-am intrebat, bn eu sperand ca poate Eliza va sparge gheata, nu s-a intamplat acest lucru. Avand in vedere ca pt mn oralul este doar ca preludiu am trecut la partea de NP, unde le-am asezat pe ambele in capritza si pompat pe rand pana la finalizare. Facut dus, acceptat o apa ca eram totusi insetat dupa actiune, pupat si luat la revedere cu zambetul pe buze. GFE: 8 ( aici e loc de mai bine ) FK: 9 pt Nna cu care am reusit acest lucru, la Eliza pas. OP: 8 ( ambele il fac cu tenta de deep, da fara atentie la sateliti, dar avand in vedere ca a fost protejat no comm ) NP: 9 ( gem placut, dar avand in vedere ca nu am schimbat pozitii nu ma pot pronunta prea mult ) De revenit: da, dar doar pe rand, Le recomand celor care nu au mare pretentii la sex nebun, salbatic !! Mulțumesc frumos 🤗😘 Link spre comentariu
sexosu123 Reputație: -21 Postat Iunie 3 Oras:cta Oras:cta Partajează Postat Iunie 3 Acum 20 ore, novice2018 a spus: Avand in vedere asa cum am mai afirmat, solicitam prezenta fetelor, dar nu le recenzam/vizitam hb nam care e realitatea, am zis sa imi datoria de futac serios cu diploma, asa ca mi-am facut programare pentru dimineata la prima ora pentru o harjoneala scurta cu Nna si colega ei Eliza, fetele fiind setate pe plaja pe zi !! Programare clasica pe Whatzupp, cu confirmare de ambele parti, am decolat catre locatia mentionata mai sus std Lotus, blocul vizavi de Stavros, gasit la ora aia mai la bd parcare libera, intr-adevar cea a locatiei era goala dar nu vrem sa batem la ochi unii !! Primit cod intrare si adresa completa, am ajuns usor la fete, mi-au deschis chiar cand am ajuns in fata usii, surpriza a fost placuta, fetele arata chiar bine, evident pozele sunt retusate/copiate ( aici nu sunt de acord cu acest mod de abordare ), doua brunete una mai mika, cealalta inalta, ghiciti voi care e una si cealalta din prezentarea lor.\ Am uitat sa mentionez ca ambele erau in lenjerie, m-au invitat in camera de oaspeti, am stat putin de vorba si am refuzat la inceput ce mi-au oferit intrucat eram nerabdator sa vad cum va decurge intalnirea, am optat doar pentru 30 miin, asa e cand mergi in recunoastere. Ne-am dezechipat urgent si am incepu eu atacul, le-am smotocit oleaca sanii, fermi si tari la Nna, la Eliza, mari si moi, deci la alegere pentru fiecare, dupa care am zis sa ne cunoastem mai bn, adik ne-am intins pe pat si in timp ce cu una ma giugiuleam, cealalta se ocupa de dansul. Din pacate ori ele sunt prea timide, ori nu sunt obisnuite cu acest gen de activitate=trio, actiunea a fost prea monotona din pct meu de vedere, intrerupta de schimbul de cauciuc pentru fiecare la oral, aici iar o stanjenire, aici Nna spune ca fc si ON in fct de igiena, nu crd ca s-a pus vreodata problema la mn la acest aspect, nici nu m-a intrebat , dar nici eu n-am intrebat, bn eu sperand ca poate Eliza va sparge gheata, nu s-a intamplat acest lucru. Avand in vedere ca pt mn oralul este doar ca preludiu am trecut la partea de NP, unde le-am asezat pe ambele in capritza si pompat pe rand pana la finalizare. Facut dus, acceptat o apa ca eram totusi insetat dupa actiune, pupat si luat la revedere cu zambetul pe buze. GFE: 8 ( aici e loc de mai bine ) FK: 9 pt Nna cu care am reusit acest lucru, la Eliza pas. OP: 8 ( ambele il fac cu tenta de deep, da fara atentie la sateliti, dar avand in vedere ca a fost protejat no comm ) NP: 9 ( gem placut, dar avand in vedere ca nu am schimbat pozitii nu ma pot pronunta prea mult ) De revenit: da, dar doar pe rand, Le recomand celor care nu au mare pretentii la sex nebun, salbatic !! Cat a ajuns sa mai coste ambele halate? 1 Link spre comentariu
Ninna Reputație: 99 Postat Iunie 3 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 3 Acum 49 minute, sexosu123 a spus: Cat a ajuns sa mai coste ambele halate? Sper sa nu fie nici o problema, îți voi răspunde chiar eu: 400 totul NP 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum