Sari la conținut

‼️‼️Ninna 0️⃣7️⃣5️⃣5️⃣3️⃣9️⃣5️⃣6️⃣3️⃣8️⃣‼️‼️

Postări Recomandate

Reputație: 598

Vizitat Ninna azi, fata este ok.

Pozele o avantajează, diferența nu este mare, dar este tare drăguță fata.

Îl are pe vino-incoa, de la intrare te invita la apa , la suc...

Este o tipă foarte lipicioasă și plăcută, arata f b .

Am stat cu ea o ora, acțiunea și timpul petrecut cu ea, au fost de zece !

Te sărută daca vrei...se lipește de tine... îi place la nebunie sa  te facă să te simți bine.

Face cea mai plăcută finalizare orala  !!!

Locație ok 

Punctuala

Curata 

Nu dați banii pe prostii, mai bine la Ninna sa vii  ! 

😂😂😂😂😂😂😂😂

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 99
  • Oras:Arad
Acum 2 ore, felix001 a spus:

Vizitat Ninna azi, fata este ok.

Pozele o avantajează, diferența nu este mare, dar este tare drăguță fata.

Îl are pe vino-incoa, de la intrare te invita la apa , la suc...

Este o tipă foarte lipicioasă și plăcută, arata f b .

Am stat cu ea o ora, acțiunea și timpul petrecut cu ea, au fost de zece !

Te sărută daca vrei...se lipește de tine... îi place la nebunie sa  te facă să te simți bine.

Face cea mai plăcută finalizare orala  !!!

Locație ok 

Punctuala

Curata 

Nu dați banii pe prostii, mai bine la Ninna sa vii  ! 

😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂mulțumesc frumos 🤗🙂

Link spre comentariu

Bună dimineața băieți, astăzi îmi voi începe programul de lucru de la ora 13, pentru programări va aștept pe whatsapp. Zi faină va doresc 🤗🙂

20240513_165839.jpg

• Mersi 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: 442
  • Oras:constanta

Daca aveai un loc mic liber,veneam la tine in seara asta.M-am învățat minte,o sa fac programare dimineața,sau cu o zi înainte❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
La 02.06.2024 la 9:58, novice2018 a spus:

Avand in vedere asa cum am mai afirmat, solicitam prezenta fetelor, dar nu le recenzam/vizitam hb nam care e realitatea, am zis sa imi datoria de futac serios cu diploma, asa ca mi-am facut programare pentru dimineata la prima ora pentru o harjoneala scurta cu Nna si colega ei Eliza, fetele fiind setate pe plaja pe zi !!

Programare clasica pe Whatzupp, cu confirmare de ambele parti, am decolat catre locatia mentionata mai sus std Lotus, blocul vizavi de Stavros, gasit la ora aia mai la bd parcare libera, intr-adevar cea a locatiei era goala dar nu vrem sa batem la ochi unii !!

Primit cod intrare si adresa completa, am ajuns usor la fete, mi-au deschis chiar cand am ajuns in fata usii, surpriza a fost placuta, fetele arata chiar bine, evident pozele sunt retusate/copiate ( aici nu sunt de acord cu acest mod de abordare ), doua brunete una mai mika, cealalta inalta, ghiciti voi care e una si cealalta din prezentarea lor.\

Am uitat sa mentionez ca ambele erau in lenjerie, m-au invitat in camera de oaspeti, am stat putin de vorba si am refuzat la inceput ce mi-au oferit intrucat eram nerabdator sa vad cum va decurge intalnirea, am optat doar pentru 30 miin, asa e cand mergi in recunoastere.

Ne-am dezechipat urgent si am incepu eu atacul, le-am smotocit oleaca sanii, fermi si tari la Nna, la Eliza, mari si moi, deci la alegere pentru fiecare, dupa care am zis sa ne cunoastem mai bn, adik ne-am intins pe pat si in timp ce cu una ma giugiuleam, cealalta se ocupa de dansul.

Din pacate ori ele sunt prea timide, ori nu sunt obisnuite cu acest gen de activitate=trio, actiunea a fost prea monotona din pct meu de vedere, intrerupta de schimbul de cauciuc pentru fiecare la oral, aici iar o stanjenire, aici Nna spune ca fc si ON in fct de igiena, nu crd ca s-a pus vreodata problema la mn la acest aspect, nici nu m-a intrebat , dar nici eu n-am intrebat, bn eu sperand ca poate Eliza va sparge gheata, nu s-a intamplat acest lucru.

Avand in vedere ca pt mn oralul este doar ca preludiu am trecut la partea de NP, unde le-am asezat pe ambele in capritza si pompat pe rand pana la finalizare.

Facut dus, acceptat o apa ca eram totusi insetat dupa actiune, pupat si luat la revedere cu zambetul pe buze.

GFE: 8 ( aici e loc de mai bine )

FK: 9 pt Nna cu care am reusit acest lucru, la Eliza pas.

OP: 8 ( ambele il fac cu tenta de deep, da fara atentie la sateliti, dar avand in vedere ca a fost protejat no comm )

NP: 9 ( gem placut, dar avand in vedere ca nu am schimbat pozitii nu ma pot pronunta prea mult )

De revenit: da, dar doar pe rand,

Le recomand celor care nu au mare pretentii la sex nebun, salbatic !!

😘🥰 

Link spre comentariu
  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia

Ghidat de recenziile bune și de pozele frumoase ale lui Ninna,aseară am vizitat-o și eu.Recunosc ca a fost o placere sa ma întâlnesc cu ea.Servicii de mare clasa,este făcută sa creeze placere fata.A fost punctuala cu intilnirea,locatie ușor de găsit,locuri de parcare multe.M-a așteptat pe tocuri 👠 în ținută sexi,asa ca in poze.O frumusețe de fata.

Am stat cu ea 1H și m-am simțit foarte bine încă de la întrare în casa.Este o fata zâmbitoare,te tratează frumos și este atenta la plăcerile tale,pe toată durata intilnirii.O sa dau citeva note,trec peste ședința  petrecuta cu ea.

10 comunicare și aspect,locatie

9 servicii pt ca este fără anal

10 igiena

Cadou 400 lăsați cu multa placere

Are colega dar nu am vazut-o,pe toată durata vizitei mele acolo,nu am simțit nici-o musca biziind,telef.nu a sunat și nici mesaje nu a scris.Merita toată aprecierea noastra,eu o sa o trec la favorite și o sa o mai vizitez

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 190
  • Oras:World
  • Oras:World
On 6/3/2024 at 7:08 AM, Ninna said:

Sper sa nu fie nici o problema, îți voi răspunde chiar eu: 400 totul NP

Nu cred ca se risca nimeni pentru Normal neprotejat

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Darkkkk a spus:

Nu cred ca se risca nimeni pentru Normal neprotejat

NP = NORMAL PROTEJAT (cred ca unii fac o confuzie, mi s-a întâmplat și în privat prin mesaje sa ma întrebe lumea același lucru)

• Like 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, sava.nicol a spus:

Ghidat de recenziile bune și de pozele frumoase ale lui Ninna,aseară am vizitat-o și eu.Recunosc ca a fost o placere sa ma întâlnesc cu ea.Servicii de mare clasa,este făcută sa creeze placere fata.A fost punctuala cu intilnirea,locatie ușor de găsit,locuri de parcare multe.M-a așteptat pe tocuri 👠 în ținută sexi,asa ca in poze.O frumusețe de fata.

Am stat cu ea 1H și m-am simțit foarte bine încă de la întrare în casa.Este o fata zâmbitoare,te tratează frumos și este atenta la plăcerile tale,pe toată durata intilnirii.O sa dau citeva note,trec peste ședința  petrecuta cu ea.

10 comunicare și aspect,locatie

9 servicii pt ca este fără anal

10 igiena

Cadou 400 lăsați cu multa placere

Are colega dar nu am vazut-o,pe toată durata vizitei mele acolo,nu am simțit nici-o musca biziind,telef.nu a sunat și nici mesaje nu a scris.Merita toată aprecierea noastra,eu o sa o trec la favorite și o sa o mai vizitez

Mulțumesc frumos și sper sa ne revedem curând 🤗🥰‼️

Link spre comentariu
  • Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
Acum 3 minute, Ninna a spus:

NP = NORMAL PROTEJAT (cred ca unii fac o confuzie, mi s-a întâmplat și în privat prin mesaje sa ma întrebe lumea același lucru)

La 03.06.2024 la 7:08, Ninna a spus:

Sper sa nu fie nici o problema, îți voi răspunde chiar eu: 400 totul NP

Nu face nimeni nici o confuzie...daca tu asa ai scris,asa sa inteles...faci totul np...oricui ii sta mintea ca faci Totul Neprotejat. Exprimate cum trebuie ca sa nu ai neplaceri nici aici nici pe whatsapp

Link spre comentariu
Acum 12 minute, insuficientul a spus:

Sper sa nu fie nici o problema, îți voi răspunde chiar eu: 400 totul NP

Nu face nimeni nici o confuzie...daca tu asa ai scris,asa sa inteles...faci totul np...oricui ii sta mintea ca faci Totul Neprotejat. Exprimate cum trebuie ca sa nu ai neplaceri nici aici nici pe whatsapp

IMG-20240609-WA0001.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
La 29.05.2024 la 15:07, Ninna a spus:

Bună băieți, mă numesc Ninna am 34 de ani, 1,67m și 58kg iar de astăzi 29.05 ma găsiți disponibila la voi în minunatul vostru oraș❤! Mă prezint a fi o fire sociabilă,cu foarte mult bun simț,punctuală, negrabita și cu atenție foarte mare la ceea ce va doriți.

De asemenea igiena este foarte importantă pentru mine și rog același lucru și pentru voi. Nu doresc sa refuz servicii ‼️ Pun la dispoziția voastră următoarele:

- lenjerie curata

-prosoape 

-geluri dus

-deodorante 

-apa de gură 

Disponibilitatea mea va fi în fiecare zi de la ora 11:00/22:00 ( voi primi și peste program în funcție de programări)

‼️Programările se fac doar pe whatsapp‼️(rog confirmare cu 60 de minute înainte)

🚫Nu răspund la apeluri/numere private🚫

Întâlnirile se fac doar în locația mea.

✴Serviciile mele sunt:✴

❤Sex normal doar protejat‼️

🧡BJ(sex oral)

💛DT(sex oral adânc în funcție grosime și lungime)

💚HAND JOB(sex cu mana)

💙GFE(girl friend sex)

💜69

🤎BALLS(atenție la 00, igienă corespunzătoare)

🖤COB(finalizare corporala)

🤍ANNI/CUNNI (pasiv)

❤FACESITING

💙FK(french kiss) în funcție de compatibilitatea dintre noi

🧡SEX( diferite poziții)

💛MASAJ( de relaxare)

💚Posibilitatea de a face dus împreună 

Pentru aceste servicii preturile vor fi următoarele:

💥200- 30 minute/o finalizare

💥350- 1h/ doua finalizări 

💣 BBBJ/CIM/COF -50 de lei EXTRA💣

NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA:

Sex normal neprotejat 

Persoane sub influenta alcoolului

Persoane nerespectoase

Persoane cu bile sau alte accesorii 

NU FAC SI NU IAU PROGRAMĂRI PE MODUL FAST FUCK DORESC CALITATE NU CANTITATE ‼️‼️

Programările se confirma cu 30 de minute înainte cel târziu, cele neconfirmate la timp le voi anula‼️Ca și locație: strada Lotus nr. 3IMG-20231009-WA0005.jpg.2ac81e8e1df9d5dbaa0130d945044067.jpg

CER ȘI OFER SERIOZITATE ‼️

Va aștept cu drag 🤗🤗😘😘

IMG-20231009-WA0006.jpg

IMG-20231009-WA0000.jpg

IMG-20231009-WA0010.jpg

IMG-20231009-WA0002.jpg

IMG-20231009-WA0012.jpg

Bună băieți, astăzi mă găsiți disponibila de la 13:30, va aștept cu programări doar pe whatsapp, programarile neconfirmate la timp se vor anula .

Zi faina sa aveți 🥰🤗😘‼️

Link spre comentariu
Reputație: 442
La 29.05.2024 la 15:07, Ninna a spus:

Bună băieți, mă numesc Ninna am 34 de ani, 1,67m și 58kg iar de astăzi 29.05 ma găsiți disponibila la voi în minunatul vostru oraș❤! Mă prezint a fi o fire sociabilă,cu foarte mult bun simț,punctuală, negrabita și cu atenție foarte mare la ceea ce va doriți.

De asemenea igiena este foarte importantă pentru mine și rog același lucru și pentru voi. Nu doresc sa refuz servicii ‼️ Pun la dispoziția voastră următoarele:

- lenjerie curata

-prosoape 

-geluri dus

-deodorante 

-apa de gură 

Disponibilitatea mea va fi în fiecare zi de la ora 11:00/22:00 ( voi primi și peste program în funcție de programări)

‼️Programările se fac doar pe whatsapp‼️(rog confirmare cu 60 de minute înainte)

🚫Nu răspund la apeluri/numere private🚫

Întâlnirile se fac doar în locația mea.

✴Serviciile mele sunt:✴

❤Sex normal doar protejat‼️

🧡BJ(sex oral)

💛DT(sex oral adânc în funcție grosime și lungime)

💚HAND JOB(sex cu mana)

💙GFE(girl friend sex)

💜69

🤎BALLS(atenție la 00, igienă corespunzătoare)

🖤COB(finalizare corporala)

🤍ANNI/CUNNI (pasiv)

❤FACESITING

💙FK(french kiss) în funcție de compatibilitatea dintre noi

🧡SEX( diferite poziții)

💛MASAJ( de relaxare)

💚Posibilitatea de a face dus împreună 

Pentru aceste servicii preturile vor fi următoarele:

💥200- 30 minute/o finalizare

💥350- 1h/ doua finalizări 

💣 BBBJ/CIM/COF -50 de lei EXTRA💣

NU SE ACCEPTA SUB NICI O FORMA:

Sex normal neprotejat 

Persoane sub influenta alcoolului

Persoane nerespectoase

Persoane cu bile sau alte accesorii 

NU FAC SI NU IAU PROGRAMĂRI PE MODUL FAST FUCK DORESC CALITATE NU CANTITATE ‼️‼️

Programările se confirma cu 30 de minute înainte cel târziu, cele neconfirmate la timp le voi anula‼️Ca și locație: strada Lotus nr. 3IMG-20231009-WA0005.jpg.2ac81e8e1df9d5dbaa0130d945044067.jpg

CER ȘI OFER SERIOZITATE ‼️

Va aștept cu drag 🤗🤗😘😘

IMG-20231009-WA0006.jpg

IMG-20231009-WA0000.jpg

IMG-20231009-WA0010.jpg

IMG-20231009-WA0002.jpg

IMG-20231009-WA0012.jpg

Arată mai bine acum,este puțin bronzata.Ninna are caracter frumos și servicii pe masura

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1747
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 4 ore, artur.86 a spus:

Arată mai bine acum,este puțin bronzata.Ninna are caracter frumos și servicii pe masura

Te ai sincronizat cu ea !? 😁

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...