sofer100 Reputație: 859 Postat Iunie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 9 Am urmat toata procedura de stergere a contului , pana la apasarea butonul de stergere din mailul primit. Daca ceva nu merge , va rog cativa colegi cu suflet mare sa dati cateva reporturi (mai am doua avertismente, ar trebui sa mearga cumva ) Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3408 Postat Iunie 9 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Iunie 9 Acum 3 minute, sofer100 a spus: Am urmat toata procedura de stergere a contului , pana la apasarea butonul de stergere din mailul primit. Daca ceva nu merge , va rog cativa colegi cu suflet mare sa dati cateva reporturi (mai am doua avertismente, ar trebui sa mearga cumva ) @pisicuts 1 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
cristidum Reputație: 43 Postat Iunie 9 Partajează Postat Iunie 9 Acum 6 minute, sofer100 a spus: Am urmat toata procedura de stergere a contului , pana la apasarea butonul de stergere din mailul primit. Daca ceva nu merge , va rog cativa colegi cu suflet mare sa dati cateva reporturi (mai am doua avertismente, ar trebui sa mearga cumva ) Cu contul @filipcozma cum faci ? Îl ștergi pe asta și...? Scrii de dupe ușe de pe alte conturi dupa ? Pai nu este corect mă nene mă... @cleopatra01 @pisicuts E timpul sa faceți curat și sa scăpăm de cei cu dubla-personalitate, offtopic, și multa poluare pe topice. Link spre comentariu
sofer100 Reputație: 859 Postat Iunie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 9 4 minutes ago, cristidum said: E timpul sa faceți curat și sa scăpăm de cei cu dubla-personalitate, offtopic, și multa poluare pe topice. Ia si sterge toate conturile care te deranjeaza. Or mai fi care si-ar uitat parole.. Fii sportivul integral pana la capat. Fii pe schiuri. Link spre comentariu
sofer100 Reputație: 859 Postat Iunie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 9 16 minutes ago, cristidum said: E timpul sa faceți curat și sa scăpăm de cei cu dubla-personalitate, offtopic, și multa poluare pe topice. Suna-ti prietenii dan si baron (el mai stie vreo 5 conturi duble) si bagati raport la toate. Fiti gospodari. Link spre comentariu
codex2 Reputație: 945 Postat Iunie 9 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 9 Dupa patru ani de zile intram si noi in sfarsit in normalitate… Toata lumea stie ca sofer100 e un cont clona facut la misto in 2020 pentru a intimida o fata ok cu care nu s-a inteles din cauza ca el se prezinta nespalat si mai si refuza sa faca dus. In 2021 a cautat sa se lege aiurea de alta fata, in aceleasi conditii. A se vedea topicul topicul loriii536, paginile 34-36: Dupa Lory a urmat Renesmee… @cleopatra01 @pisicuts E imbucurator si laudabil faptul ca l-ati blocat sofer100. Problema e ca nu este suficient; el mai are si alte profile: filipcozma si takamoto(cont creat recent) cu care se insira deja in stilu-i caracteristic mult, prost si fara rost, ori cu offtopic pe topicele fetelor, ori deschizand topice tampite cu intrebari. Daca i se permite sa ajunga cu takamoto la 200 postari si nu i se inchide contul principal(filipcozma), nu se schimba nimic. Va posta takamoto in locul lui sofer100 si practic tot doua conturi cu care isi da singur like va avea… 1 1 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4464 Postat Iunie 9 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Iunie 9 Acum 4 minute, codex2 a spus: Dupa patru ani de zile intram si noi in sfarsit in normalitate… Toata lumea stie ca sofer100 e un cont clona facut la misto in 2020 pentru a intimida o fata ok cu care nu s-a inteles din cauza ca el se prezinta nespalat si mai si refuza sa faca dus. In 2021 a cautat sa se lege aiurea de alta fata, in aceleasi conditii. A se vedea topicul topicul loriii536, paginile 34-36: Dupa Lory a urmat Renesmee… @cleopatra01 @pisicuts E imbucurator si laudabil faptul ca l-ati blocat sofer100. Problema e ca nu este suficient; el mai are si alte profile: filipcozma si takamoto(cont creat recent) cu care se insira deja in stilu-i caracteristic mult, prost si fara rost, ori cu offtopic pe topicele fetelor, ori deschizand topice tampite cu intrebari. Daca i se permite sa ajunga cu takamoto la 200 postari si nu i se inchide contul principal(filipcozma), nu se schimba nimic. Va posta takamoto in locul lui sofer100 si practic tot doua conturi cu care isi da singur like va avea… I'll check.. 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1379 Postat Iunie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iunie 9 @codex2Nici nu am avut habar, daca e adevarat, mai ales faza cu fetele, chiar e nasol atunci. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum