Sari la conținut

0753933683 Sofia

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Vin și eu cu o recenzie   e prima dată când postez.  Am vizitato. Pe Sofia  și ce sa zic ținând cont de. Fetele care sunt la noi în oraș fata este top.   Comparație între Iulia  fosta brunețică care nu e mai e de ceva vreme.  E top fata chiar le depășește. Și. Am sunat mi sa.comunicat tariful de 350 ora. Am stabilit întâlnirea. .foarte drăguță și socială mi-a făcut un masaj aproximativ 35 min  chiar i-am spus că e suficient că mă luă somnu .... După .sa pus langa mine  cu capu pe piept și mă.mangaia pe abdomen  a început să.ma.sarute.  Până a ajuns jos.... A început cu un oral pot sa zic. De un 9.5     și  aceași problema.ca.la.masaj nu se mai oprea. I-am zis eu că e suficient.  După a început acțiunea sa.urcat pe mine.   Se mișcă .destul de bine.  Am trecut și pe la.spate geme natural       in total.a.durat 1 jumate acțiunea și. Vreau sa.precizez că.mam.simtit că.si cum as fi fost cu iubita .   După am stat la.tigara am vb.  Am ras. . chiar va recomand. Merita.   Și ultimul leu   fata de restul care nu știe sati ia bani mai repede. Așa băieți. Incercati și o să.imi dați dreptate. Spor sa aveti

• Haha 1
  • Minus 1
Reputație: 23
  • Oras:Brăila
Postat

Colegul după o asa recenzie, o sa fie full fată, și nu o sa mai prinzi loc când o sa vrei sa o viziteze, mai bine o țineai pentru tn😄😄😁😁😆😆

• Haha 1
Postat
Acum 20 minute, Gabixxl a spus:

Colegul după o asa recenzie, o sa fie full fată, și nu o sa mai prinzi loc când o sa vrei sa o viziteze, mai bine o țineai pentru tn😄😄😁😁😆😆

Și după vă plângeți că nu găsiți fete bune

Postat

Va salut tin sa va anunt ca am ramas placut surprins de aceasta fata foarte sociabila cu bun simt arata exact ca in poze este experimentata in ceea ce face servicii de top locatie foarte curata . Merita fiecare ban! Recomand cu incredere si tot la ea o sa apelez data viitoare😎😌

Reputație: 219
  • Oras:USA
  • Oras:USA
Postat
La 01.06.2024 la 23:03, Hellboy888 a spus:

Vin și eu cu o recenzie   e prima dată când postez.  Am vizitato. Pe Sofia  și ce sa zic ținând cont de. Fetele care sunt la noi în oraș fata este top.   Comparație între Iulia  fosta brunețică care nu e mai e de ceva vreme.  E top fata chiar le depășește. Și. Am sunat mi sa.comunicat tariful de 350 ora. Am stabilit întâlnirea. .foarte drăguță și socială mi-a făcut un masaj aproximativ 35 min  chiar i-am spus că e suficient că mă luă somnu .... După .sa pus langa mine  cu capu pe piept și mă.mangaia pe abdomen  a început să.ma.sarute.  Până a ajuns jos.... A început cu un oral pot sa zic. De un 9.5     și  aceași problema.ca.la.masaj nu se mai oprea. I-am zis eu că e suficient.  După a început acțiunea sa.urcat pe mine.   Se mișcă .destul de bine.  Am trecut și pe la.spate geme natural       in total.a.durat 1 jumate acțiunea și. Vreau sa.precizez că.mam.simtit că.si cum as fi fost cu iubita .   După am stat la.tigara am vb.  Am ras. . chiar va recomand. Merita.   Și ultimul leu   fata de restul care nu știe sati ia bani mai repede. Așa băieți. Incercati și o să.imi dați dreptate. Spor sa aveti

Sa inteleg ca ti-ai facut cont special ca sa ii lasi recenzie acestei fete?

Acum 7 ore, Danisxd99 a spus:

Va salut tin sa va anunt ca am ramas placut surprins de aceasta fata foarte sociabila cu bun simt arata exact ca in poze este experimentata in ceea ce face servicii de top locatie foarte curata . Merita fiecare ban! Recomand cu incredere si tot la ea o sa apelez data viitoare😎😌

Si tu idem cu colegul de mai sus?

• Like 1
Reputație: 153
Postat

Asa se face reclama🤭🤭 cu conturi noi făcute.

Bosule care o lauzi lasă un veteran sa scrie  recenzie dacă s-o risca careva🫣.

Reputație: 50
  • Oras:Unde Vreau😋
  • Oras:Unde Vreau😋
Postat
Acum 13 ore, JustMe112 a spus:

Asa se face reclama🤭🤭 cu conturi noi făcute.

Bosule care o lauzi lasă un veteran sa scrie  recenzie dacă s-o risca careva🫣.

La 200 finalizarea.... e greu să te riști s-au să te poți lua după 2 recenzii facute 🤭după conturi noi🤔🤣🤣🤣

• Like 1
Reputație: 471
Postat

La telefon e tare plăcută și răbdătoare... Dar e tare departe de mine, undeva zona Buzăului. 

Reputație: 102
  • Oras:Braila275
  • Oras:Braila275
Postat
Acum 20 ore, leinaducs a spus:

La telefon e tare plăcută și răbdătoare... Dar e tare departe de mine, undeva zona Buzăului. 

Asta nu e un motiv..ca este departe... in maxim 15 min..ajungi dintr un capat in altul in braila..faci 30 min pana in Gl..

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Doar conturi noi care fac recenzii, pozele din anunt fara fata... cu siguranta vom merge toti

• Haha 2
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!
Postat

mă luă somnu”

PLM, pește oltenesc nu prea am avut la Brăila. Succesul n-are cum să-i scape.

• Like 1
  • Haha 3
Postat

Salut, am vizitat.o si eu pe domnisoara Sofia de curand, totul a decurs normal, am vorbit cu ea prin mesaje, mi.a specificat locatia( pe chisinaului aproape de buzaului), preturile la care am si negociat( de la 200 finalizarea a lasat la 150). Ca si servicii eu am optat pt un oral pe  care il executa destul de bn, ii dau un 8 pt ca nu acorda atentie deloc bilutelor. La corp ii dau un 7, este plinuta, cu burta, Sanii mari si lasati, mie unul nu prea imi plac. Concluzia este ca atunci cand Ana sau Iulia nu raspund merge incercata si Sofia.

• Like 1
Postat

Salutare draci pulalăi,înainte de toate vreau să-mi cer scuze de recenzia întârziată dar problemele au fost puțin contra timpului,în urmă cu o săptămână,noaptea pe la 1:00 aveam chef de puțină relaxare și ce găsisem “online” la acea oră erau doar rable.Inainte de a renunța și să mă duc spre casă,încerc la această duduie.Sun,îmi răspunde prompt și foarte frumos,îmi comunica prețurile și locatia.Bun,toate bune și frumoase,mă conformez și mă duc la locația de pe Chișinăului aproape de șoseaua Buzaului.Ajung la scară și coboară blondina să îmi deschidă ptr ca interfonul nu funcționa!Ajung în locatie,cer permisiunea de a face un dus(baie dotată cu absolut tot ce îți trebuie până și apă de gură).Bineînțeles am început să îmi fac “numărul de stand-up” pe acolo,știe la ce mă refer,apoi blondina intră și ea la duș.Inainte de începerea programului am fost invitat lA o tigare și întrebat ce doresc de baut(suc apă etc),precizez ca țigarea nu intra in acea “ora” și apoi mă invita in camera de ostilități,camera pregătită ptr asa ceva(muzică,lumina ambientală etc).Înainte de a începe mă întreba cum îmi place,ii explic sincer problema mea și de acolo a început “lovăreala”!Cu maximă sinceritate vă spun ca femeia m-a făcut să mă simt mult mai bine decât nevasta,a început cu sărutări corporale și FK senzual,apoi a coborât ușor la “Rădoi” și acolo la fel de senzual cu mare atenție la sateliti(pune preț mare pe igiena) apoi am schimbat rolul,am întins-o pe spate și mi-am făcut eu de cap jos(chiar geme natural dacă știi cum să îți faci treaba)se udă natural!Apoi îi cer să punem balonul și a am optat prima dată ca ea să stea deasupra,mișcări lascive și ft ușoare,schimb poziția umeri craci,poziție în care te trage în ea cu gemete,după câteva minute,finalizând în balon.Vazandu-ma ft încordat mi-a oferit un masaj de milioane!dupa masaj ieșim la o tigare,terminând de fumat dând să mă îmbrac,mi-a spus nu ca nu a trecut ora și îmi mai face un masaj până a sunat ora!imbracat,pupat pe obraz și o strângere în brațe și plecat am fost!Vreau să vă spun ca și în ziua de azi păstrăm legătura! 
ca note din partea mea ar fi 10+ ptr absolut tot iar ca preț nu vreau să mint dar nu mai rețin ptr ca nu am ținut cont !părerea mea ar fi să fiți ft atenți cu ea și acel respect îl veți primi și voi din partea ei!Sa auzim numai de bine frați pulalăi🫶🫶

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 43
Postat

Ma bucur ca v-ati dat seama ca asta e o bucata dintr-un film.la braila rar sau chear deloc gasesti asa cv..,,multe rebuturi,,

Reputație: 169
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai are anunț activ pe publi

Reputație: 169
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Salutare , mai știe cineva ceva de domnișoară? Am încercat sa o contactez și nu mi a raspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...