Sari la conținut

Fanteziile tale sunt porunci pentru mine, Servicii totale de vis etc. 0749497944

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Am fost la ea joi, localizare în spate la KFC.

Tipa are vreo 10 anunțuri, cred dar cu același nr de telefon. 

Vreo 35 de ani, cam boccie.

Venisem hotărât pt anal dar când am văzut-o, i-am zis să-mi facă repede un oral, că nu aveam timp de alte căutări.

Încearcă sa spună că finalizarea orală e 50 în plus dar i-o tai scurt că tarifele spuse la telefon au fost 100/200, total.

Vorbește de mai multe ori la telefon și observ că prețurile creșteau o dată cu cererea, ca tariful dinamic de la Bolt. Îi zic, gata cu telefonul, hai la treabă. 

Pe scurt, grăbită și fără talent, nici finalizarea aia orală nu a reușit și am plecat sictirit.

Despre ce am pățit, citiți în topicul următor, "Noua in oras 0743390759" să nu mai scriu din nou.

• Like 4
Postat
Acum 38 minute, Adryan79 a spus:

Am fost la ea joi, localizare în spate la KFC.

Tipa are vreo 10 anunțuri, cred dar cu același nr de telefon. 

Vreo 35 de ani, cam boccie.

Venisem hotărât pt anal dar când am văzut-o, i-am zis să-mi facă repede un oral, că nu aveam timp de alte căutări.

Încearcă sa spună că finalizarea orală e 50 în plus dar i-o tai scurt că tarifele spuse la telefon au fost 100/200, total.

Vorbește de mai multe ori la telefon și observ că prețurile creșteau o dată cu cererea, ca tariful dinamic de la Bolt. Îi zic, gata cu telefonul, hai la treabă. 

Pe scurt, grăbită și fără talent, nici finalizarea aia orală nu a reușit și am plecat sictirit.

Despre ce am pățit, citiți în topicul următor, "Noua in oras 0743390759" să nu mai scriu din nou.

Rectific, marți am fost la ea.

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Mă mai păcălesc câteodată, pentru că schimba locația sau telefonul și când dau de ea,fac stânga împrejur și tuleo ! Recunosc, am futut-o odată.A trebuit să-mi dau drumul la labă pe burta ei că nu mai suportam sa stau cu pula in ea.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
La 03.06.2024 la 16:48, leinaducs a spus:

Mai are un topic

Înainte să creez acest topic am căutat după nr de telefon și nu am găsit niciun rezultat.

Postat

Ba frate nu ai vazut ,e trecuta de 50.nu e boccie e jale d naspa.e si putin nebuna.ai vazut ce poze pune??

baieti..ma simt dator sa va anunt ca a venit iar baba cheala tobosara .e p la kfc..are mai multe anunturi ,poze de inebunesti,nu are nici o trb cu realitatea..nr e cel de sus. 

App 

La b6  hipodromului cine cunoaste e o fetiscana ca la 20 ani (are 046 la nr tel) e frum ,curata ,o suge bn dar e cu cercel in buric.nu merge decat capra.

Postat
Acum 19 ore, agent a spus:

Ba frate nu ai vazut ,e trecuta de 50.nu e boccie e jale d naspa.e si putin nebuna.ai vazut ce poze pune??

baieti..ma simt dator sa va anunt ca a venit iar baba cheala tobosara .e p la kfc..are mai multe anunturi ,poze de inebunesti,nu are nici o trb cu realitatea..nr e cel de sus. 

App 

La b6  hipodromului cine cunoaste e o fetiscana ca la 20 ani (are 046 la nr tel) e frum ,curata ,o suge bn dar e cu cercel in buric.nu merge decat capra.

Am impresia ca esti managerul ei de tot o lauzi ...lasa o recenzie despre servicii pret si etc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, braileanu87 a spus:

Am impresia ca esti managerul ei de tot o lauzi ...lasa o recenzie despre servicii pret si etc

Dar nu aici deschidei topic care sa conțină titlu( în titlu nume și nr de telefon) și în cuprins/descriere link anunț publi sa știm și noi despre cine e vorba și detalii(servicii, tarife, etc)

Postat
Acum 10 ore, FLORYYN a spus:

Dar nu aici deschidei topic care sa conțină titlu( în titlu nume și nr de telefon) și în cuprins/descriere link anunț publi sa știm și noi despre cine e vorba și detalii(servicii, tarife, etc)

Nu o mai gasesc dupa anunt

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...