.Katy. Reputație: 592 Postat Iunie 4, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 4, 2024 Am de gând în viitorul apropiat să vă fac o vizită🙂 Mă adresez fetelor si domnilor care poate cunosc 🙈, oare mă puteți ajuta ( în privat ) cu ceva numere de telefon pentru o cazare decentă, curată, într-o zonă accesibilă? Nu cunosc orașul 🙂 Pupici ❣️ 1 1
.Katy. Reputație: 592 Postat Iunie 4, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Iunie 4, 2024 Acum 12 minute, .Katy. a spus: Am de gând în viitorul apropiat să vă fac o vizită🙂 Mă adresez fetelor si domnilor care poate cunosc 🙈, oare mă puteți ajuta ( în privat ) cu ceva numere de telefon pentru o cazare decentă, curată, într-o zonă accesibilă? Nu cunosc orașul 🙂 Pupici ❣️ Oare cartierul Tudor, in apropierea pieței Diamant? O parere?
zsoe_y Reputație: 1702 Postat Iunie 4, 2024 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Iunie 4, 2024 32 minutes ago, .Katy. said: Oare cartierul Tudor, in apropierea pieței Diamant? O parere? Strada Cutezanței? Ca zonă e în regulă, dacă apartamentul se află deasupra unui magazin alimentar este ok și locația. Cartierul Tudor este cel mai mare și cel mai populat cartier al orașului, și mai mulți băieți o să te sfătuiască să te cazezi acolo. Singura mea problemă cu acel cartier este că sunt blocuri vechi (cu exceptia străzii Livezeni), și nu toate apartamentele date spre închiriere sunt renovate/modernizte, și unele nerenovate nu arată prezentabili. Eu din acest motiv prefer să mă duc la Maurer Residence la fete, chiar dacă acolo e problematică cu locurile de parcare, că acolo sunt blocuri noi. Dar din data de 10 iunie, când se va deschide Lidlul de lânga Maurer, va fi mai usor cu parcarea și acolo. 5 1
loveyougirl Reputație: 576 Postat Iunie 5, 2024 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Iunie 5, 2024 Te aștept cu drag și nerăbdător să te cunoasc. 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3804 Postat Iunie 9, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Iunie 9, 2024 La 04.06.2024 la 23:29, .Katy. a spus: Am de gând în viitorul apropiat să vă fac o vizită🙂 Mă adresez fetelor si domnilor care poate cunosc 🙈, oare mă puteți ajuta ( în privat ) cu ceva numere de telefon pentru o cazare decentă, curată, într-o zonă accesibilă? Nu cunosc orașul 🙂 Pupici ❣️ Vad pareri f. bune a celor ce te-au vizitat. 4 1 bucilescelmaifaincur
loveyougirl Reputație: 576 Postat Iunie 9, 2024 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Postat Iunie 9, 2024 Da. Citind recenziile am avut erecție instant. Mi-am dat seama că e femeia pe care o caut eu momentan. Sper că va veni pe la noi
Belamistroke Reputație: 222 Postat Iunie 11, 2024 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Iunie 11, 2024 La 04.06.2024 la 23:42, .Katy. a spus: Oare cartierul Tudor, in apropierea pieței Diamant? O parere? E ok locatia, cam oriunde in Tudor e bine. La Maurer, cele mai multe ap in care am fost nu au aer conditionat de ex, degeaba sunt moderne. Din punctul meu de vedere e mai importanta accesibilitatea zonei, decat faptul ca baia arata mai bine. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum