Sari la conținut

Bună 🙂

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Am de gând în viitorul apropiat să vă fac o vizită🙂

Mă adresez fetelor si domnilor care poate cunosc 🙈, oare mă puteți ajuta ( în privat ) cu ceva numere de telefon pentru o cazare decentă, curată, într-o zonă accesibilă? 
Nu cunosc orașul 🙂

Pupici ❣️

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 12 minute, .Katy. a spus:

Mă adresez fetelor si domnilor care poate cunosc 🙈, oare mă puteți ajuta ( în privat ) cu ceva numere de telefon pentru o cazare decentă, curată, într-o zonă accesibilă? 
Nu cunosc orașul 🙂

Pupici ❣️

Oare cartierul Tudor, in apropierea pieței Diamant? O parere? 

• Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat
32 minutes ago, .Katy. said:

Strada Cutezanței? Ca zonă e în regulă, dacă apartamentul se află deasupra unui magazin alimentar este ok și locația. Cartierul Tudor este cel mai mare și cel mai populat cartier al orașului, și mai mulți băieți o să te sfătuiască să te cazezi acolo. Singura mea problemă cu acel cartier este că sunt blocuri vechi (cu exceptia străzii Livezeni), și nu toate apartamentele date spre închiriere sunt renovate/modernizte, și unele nerenovate nu arată prezentabili. Eu din acest motiv prefer să mă duc la Maurer Residence la fete, chiar dacă acolo e problematică cu locurile de parcare, că acolo sunt blocuri noi. Dar din data de 10 iunie, când se va deschide Lidlul de lânga Maurer, va fi mai usor cu parcarea și acolo.

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat
La 04.06.2024 la 23:29, .Katy. a spus:

Nu cunosc orașul 🙂

Pupici ❣️

Vad pareri f. bune a celor ce te-au vizitat.

• Like 4
  • Mersi 1

bucilescelmaifaincur

• Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA
Postat

Da. Citind recenziile am avut  erecție instant. Mi-am dat seama că e femeia pe care o  caut eu momentan. Sper că va veni pe la noi

• Oras:Targu-Mures
  • Oras:Targu-Mures
Postat
La 04.06.2024 la 23:42, .Katy. a spus:

E ok locatia, cam oriunde in Tudor e bine. La Maurer, cele mai multe ap  in care am fost nu au aer conditionat  de ex, degeaba sunt moderne. Din punctul meu de vedere e mai importanta accesibilitatea zonei, decat faptul ca baia arata mai bine.

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...