dante27 Reputație: 70 Postat Iunie 5, 2024 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Iunie 5, 2024 Sara 22 ani sunt BI. Suceava - Matrimoniale - Publi24.ro Șut o tipa open-minde și te aștept sa ne facem de cap și placări reciproce.te astept într-un cadru intim și discret.cu atenție imi selectez clienții și clientele....pentru mai multe detalii ne desparte doar un telefon.pupici nu accept persoane in stare de ebrietate sau sub forma altor substanțe și nici cu accesorii sau mărimi mari. Chiar daca dupa descrierea din anunt fata e certata cu limba romana, am zis sa fac o incercare. Am contactat-o pe whatsapp si mi-a raspuns sec: 200 finalizarea/400 ora , ofer oral, sex , la ora ofer și 69 , diferite poziții. Accept mângâieri și sărutări corporale, ofer masaj de relaxare! La ora ai doua finalizari, sau la alegere o finalizare și un masaj ! Te aștept pupicii La telefon mi-a zis ca nu lucreaza cu programari, sa o sun cand vreau sa vin. Azi n-a mai raspuns A fost cineva la ea? Vad ca are topic pe Iasi, dar nu e de ajutor.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum