Sari la conținut

❌INDISPONIBILĂ❌

Postări Recomandate

Reputație: 2279
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Iași

Bună dragule ! Îți înțeleg supărarea ca pozele mele cele din primele 3 link-uri se găsesc în Olanda. În primul rând eu vin de acolo 😂, în al doilea rând după cum bine știi pozele circulă .. nu mă miră faptul ca mi-am văzut pozele și în Cluj , iar în al treilea rând fata din celelalte link-uri nu știu cine e . Cei care m-au vizitat au văzut și știu ca pozele pe care le-am atașat sunt cu mine , iar dacă încă ești nelămurit te aștept să îmi faci o vizită 🤗. Sper ca a fost de ajutor răspunsul meu pentru tine . Îți doresc o zi frumoasă ! 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Antonia0 a spus:

Bună dragule ! Îți înțeleg supărarea ca pozele mele cele din primele 3 link-uri se găsesc în Olanda. În primul rând eu vin de acolo 😂, în al doilea rând după cum bine știi pozele circulă .. nu mă miră faptul ca mi-am văzut pozele și în Cluj , iar în al treilea rând fata din celelalte link-uri nu știu cine e . Cei care m-au vizitat au văzut și știu ca pozele pe care le-am atașat sunt cu mine , iar dacă încă ești nelămurit te aștept să îmi faci o vizită 🤗. Sper ca a fost de ajutor răspunsul meu pentru tine . Îți doresc o zi frumoasă ! 😘

Cum ai tras concluzia că aș fi în vreun fel supărat habar nu am, din contră ....

Eu doar mă miram că ce naiba te chinui să editezi fotografiile de pe site-ul acela din Olanda ... De ce nu faci poze acum în Mamaia să ai amintiri de la Marea Neagră :D 

Nu am pentru ce să vin la tine că sunt lămurit în ceea ce te privește.

Mulțumesc, mi-am fost de mare ajutor ... mi-ai confirmat că este bine să mă bazez pe instinct ....

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Le editez pentru ca doresc oarecum sa imi păstrez identitatea și să nu îmi afișez fața și tatuajele , sper ca îmi înțelegi decizia ! Mulțumesc! 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 3 ore, Antonia0 a spus:

Le editez pentru ca doresc oarecum sa imi păstrez identitatea și să nu îmi afișez fața și tatuajele , sper ca îmi înțelegi decizia ! Mulțumesc! 😘

Neee...vrajala,am patit-o și eu cu faza asta,uite...nu semăn?Puneți pozele voastre,da ok,acoperi fața dar ce treabă au tatuajele?Da-le naiba că e plina lumea de femei tatuate

Link spre comentariu
Acum 4 ore, liviu750 a spus:

Neee...vrajala,am patit-o și eu cu faza asta,uite...nu semăn?Puneți pozele voastre,da ok,acoperi fața dar ce treabă au tatuajele?Da-le naiba că e plina lumea de femei tatuate

Chiar dacă pun poze cu mine și este plină lumea de femei tatuate ,este bine să nu te recunoască totuși familia și prietenii după tatuaje . 😘

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost astăzi la domnisoara... am avut noroc am prins-o libera în timp ce îmi luam o teapa de la o tipa la care ma programasem cu o zi înainte și nu a mai răspuns decât târziu ca nu poate... tipa destul de ok seamănă la fata cu Mădălina Secuianu... o starleta de pe vremuri... am lăsat 600 ron pentru 2 finalizări, cu fin orala... destul de ok oral bun normal la discreție... locație ok cu locuri de parcare... în limita bugetului e de revenit... 

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 20 ore, Antonia0 a spus:

Păi acum că dacă tot te-am ”deconspirat” ia fă bine și pune tu fotografiile alea de pe site-ul din Olanda. 

Uite aici Maya:

https://www.kinky.nl/advertenties/1503155-maya#reviews

Iar aici Tiffany:

https://www.kinky.nl/advertenties/1231129-tiffany#overview

Parcă, parcă Maya nu prea seamană cu Tiffany. Că așa dacă aș avea de ales doar dintre ele două m-aș duce la Tiffany. :D 

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 10 minute, doncta a spus:

Păi acum că dacă tot te-am ”deconspirat” ia fă bine și pune tu fotografiile alea de pe site-ul din Olanda. 

Uite aici Maya:

Iar aici Tiffany:

Parcă, parcă Maya nu prea seamană cu Tiffany. Că așa dacă aș avea de ales doar dintre ele două m-aș duce la Tiffany. :D 

Dragul meu după cum spuneam FOTOGRAFIILE CIRCULĂ chiar și în alte țări europene . Pot fi mult mai multe anunțuri în care vei vedea pozele mele 🤷‍♀️. Nu doresc să atașez poze cu fața mea sau cu tatuajele mele.. după cum ți-am răspuns și mai sus , este alegerea mea ca aici în România afișez doar o parte din pozele mele , iar în alte țări le-am afișat complete , putând și alte fete să le fure și ulterior să le folosească în diferite orașe și sub anumite denumiri .Sper ca m-am făcut înțeleasă și vom încheia acest subiect aici . Zi frumoasă să ai!😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 27 minute, utilizatornou a spus:

Am fost astăzi la domnisoara... am avut noroc am prins-o libera în timp ce îmi luam o teapa de la o tipa la care ma programasem cu o zi înainte și nu a mai răspuns decât târziu ca nu poate... tipa destul de ok seamănă la fata cu Mădălina Secuianu... o starleta de pe vremuri... am lăsat 600 ron pentru 2 finalizări, cu fin orala... destul de ok oral bun normal la discreție... locație ok cu locuri de parcare... în limita bugetului e de revenit... 

Mulțumesc mult pentru recenzie si sinceritate . Te pup și abia aștept să ne mai vedem 😘🤗

Link spre comentariu
Reputație: 898
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Acum 48 minute, doncta a spus:

Uite aici Maya:

Iar aici Tiffany:

Ea s-a blurat in asa fel incat in realitate nu mai seamana nici cu Maya, nici cu Tiffany. Merge pe principiul seman cu cea din poze, am fost astazi si nu am ramas datorita discrepantelor intre poza si realitate. Spor la futut sa aveti, poze false ! 

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 2 minute, s3f a spus:

Ea s-a blurat in asa fel incat in realitate nu mai seamana nici cu Maya, nici cu Tiffany. Merge pe principiul seman cu cea din poze, am fost astazi si nu am ramas datorita discrepantelor intre poza si realitate. Spor la futut sa aveti, poze false ! 

CAT POȚI SĂ MINȚI !!!! DACĂ TOT AI FOST ASTĂZI LA MINE TE ROG SĂ ÎMI SCRI AICI NUMĂRUL ETAJULUI ȘI APARTAMENTULUI ! 
Ați ajuns prea departe cu nesimțirea unii dintre voi!!!!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 4271
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Acum 15 ore, Antonia0 a spus:

Dragul meu după cum spuneam FOTOGRAFIILE CIRCULĂ chiar și în alte țări europene . Pot fi mult mai multe anunțuri în care vei vedea pozele mele 🤷‍♀️. Nu doresc să atașez poze cu fața mea sau cu tatuajele mele.. după cum ți-am răspuns și mai sus , este alegerea mea ca aici în România afișez doar o parte din pozele mele , iar în alte țări le-am afișat complete , putând și alte fete să le fure și ulterior să le folosească în diferite orașe și sub anumite denumiri .Sper ca m-am făcut înțeleasă și vom încheia acest subiect aici . Zi frumoasă să ai!😘

pai daca pozele fac turneu prin tara si europa probabil ca te identifica candva si familia, nu este mai usor sa fie omul straight si sa accepte realitatea cu punctele pozitive si chiar negative?? eu zic ca dormi mai bine daca esti sincera cu toata lumea nu esti prima curva, crezi ca buniciile nu dadea cu curul cand erau tinere? neamtul zice cam asa: "ist der ruf erst ruiniert, lebt es sich ganz ungeniert" deci Odată ce ti-ai ruinat reputația, trăiești viața si mai nerușinat!!

• Like 2
Link spre comentariu

Bună dragii mei ! Am început activitatea pentru săptămâna aceasta și voi fii disponibilă pentru voi până vineri !❤️

Astăzi am dat start programărilor  până la ora 01:00! 💦💋❤️🤗

986AD7B6-DA76-40D5-A1E4-5E8497DFED89-385-0000010C0CC8EEAC.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...