Sari la conținut

Irina 0732602894

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Irina 0732602894
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 19 minute, marcos012 a spus:

Cum faci sa gasesti pozele?cu lens nu ma descurc...

incearca cu Yandex. Rușii sunt buni la asta :) 

• Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat

Salut ....

Am fost la domnișoara,  

Despre poze cu toate filtrele.din ziua de azi as crede ca sunt reale sau reflecta realitatea.  

Irina ca asa s a prezentat ...este o puștoaică mișto,  160 înălțime.,  șatena , par lung , este slim.si are forme.frumoase , corpul este tonificat probabil ca practica sport sau merge la sala . Are un tatuaj pe piciorul drept , ceva citat , nu am vrut timp sa citesc .

Contact .... nr de tel.... eram în zona și in 10 min eram la ea . 

Locația....Torontalului nr 4 ....aproape de Mall. 

Apartament ...destul de curat , camera de joaca dotata cu un pat destul de mare , păcat ca scârțâie. 

Igiena fetei ....ok , este curata după vizita am văzut o ca se pregătea sa meargă la dus .

Atitudine pe graba ....dar și eu eram în același film . Mi a zis ca este din Mangalia ...dar ca și companie a fost ok .

Nu socializare, înainte/după,  nu țigare,  nu mers la dus . 

Tariful 200 / 400. 

Am achitat 200 și am.stat 20 min pe ceas asta de când am.urcat /pana am.coborat .

Servicii ....oral n/p , normal p , parca și 69 . 

Acțiunea....

Mi a indicat o banca unde imi pot lăsa hainele și a mers sa după hainele .

După  ce m am dezbrăcat am.sarit în pat ...A apărut Irina care era goala. S a așezat lângă mine și  a vrut sa deschidă prezervativul.  Am intervenit , schimbare de plan... apuca șervețelele umede și începe igienizarea.  

Oral neprotejat , cât sa se ridice se vede ca nu are experienta și mă.atentioneaza ca nu accepta CIM. 

Câteva minute și mă întreabă ce poziție vreau , aleg Lot , ea se lubrifiaza și montam căciulă și vine reverse Lot .

Se mișcă bine , țopăie un pic , ceva sunete de efect , propun sa schimbam aleg misionar , nu prea accelerez în timpul asta primesc mângâieri pe spate ...mâinile ei se duc către bazinul meu și menține ritmul. 

Aleg sa încerc și tradițională caprita ...unde termin . 

Dresa Code...un body de culoare turcoaz și șosete pana la.genunchi ...marca Puma ...plus o pereche de papuci pufoși.  

Nu mi a părut rău de alegerea făcut....eram după o întâlnire în care coiele mele erau pana al glezne . Am avut posibilitatea sa termin și la.intalnirea precedenta ...chiar a fost prea intensa . 

Pentru cei care vor sa meargă  ii sfătuiesc sa fie extrem de excitati. 

A fost o soluție de avarie și mi a ieșit.  

Numai bine  . 

• Like 4
  • Oras:Reșița
  • Oras:Reșița
Postat

Am vizitat-o anul trecut ( pe atunci nu aveam cont) nu mai țin bine minte dar știu că am fost dezamăgit.  Oralul atât cât să se scoale, trecut la normal. Prima poziție ea deasupra cu spatele, a doua clasica căpriță, unde am și finalizat. Eu am trecut-o la "de evitat". Cam asta îmi amintesc, sper că te-am ajutat. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...