user2025 Reputație: 2 Postat Iulie 31 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Iulie 31 Recomand !!! mie unul mi-a plăcut foarte mult este o fată foarte de treabă și drăguță 1
Amstaff9 Reputație: 3 Postat Iulie 31 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Iulie 31 Vizitat azi... Nu mai dau detalii despre cadou si locatie, stiti si voi din forum detaliile astea. Azi a fost ultima zi in oras. Fata este extrem de draguta, frumoasa la fata, corp super bine proportionat, m-a asteptat pe tocuri si dresuri. Ca si servicii... ON bun, mai rau se scoala cand o vezi cum lucreaza, nota 9, NP de vis, 10 (premium) micuta, stramta, am rezistat 10 min. Am stat doar o fin, dar dupa ce termini odata mai ca nu ai vrea sa pleci...parca ai mai sta cu ea, e o companie foarte placuta. Se ocupa de tine de cand intrii si pana cand iesi. Foarte intelegatoare si la pozitii, da in 10 min oricum nu am avut sansa sa schimb mai mult de 2 pozitii. Per total, merita toti banii. In rest... ciocane tari sa aveti. 2
mna Reputație: 69 Postat Miercuri la 18:07 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Miercuri la 18:07 Mai esti in oras?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum