Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iunie 26 Bună frumosilor eu sunt Simona 😘 mă gândesc să vă fac o vizită , vă las câteva poze ... și dacă mă puteți ajuta cu zona ... ce îmi recomandați ? 😘 Link spre comentariu
alex920 Reputație: 33 Postat Iunie 26 Oras:Zalau Oras:Zalau Partajează Postat Iunie 26 Te așteptăm și la Zalău! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 Acum 1 oră, Morena69 a spus: Bună frumosilor eu sunt Simona 😘 mă gândesc să vă fac o vizită , vă las câteva poze ... și dacă mă puteți ajuta cu zona ... ce îmi recomandați ? 😘 cu mare drag iti recomand Zalăul!... poate da o bere colegul.. sau eu lui..wtw..😁 Link spre comentariu
sparingul Reputație: 63 Postat Iunie 26 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 26 Te asteptam !..ca si locatii ar fi ok Ganea, Allecu Russo, Careiului, Mihai Viteazul, Lucian Blaga, Petru Bran, Petofi, Martirilor Deportati, Alexiu Berinde... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 Ostrovului, Pastravului.. Horea... zona gradina Romei..Borsalino..14 mai.. Soli..👍😁 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Iunie 26 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 26 Acum 2 ore, Morena69 a spus: Bună frumosilor eu sunt Simona 😘 mă gândesc să vă fac o vizită , vă las câteva poze ... și dacă mă puteți ajuta cu zona ... ce îmi recomandați ? 😘 Te așteptăm.... locații ar fi părerea mea Ganea.... Alecu Russo sau pe Careiului Link spre comentariu
non-stop Reputație: 887 Postat Iunie 26 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 26 Acum 1 oră, _sahy_ a spus: Ostrovului, Pastravului.. Horea... zona gradina Romei..Borsalino..14 mai.. Soli..👍😁 e ok , gasesti usor parcare in zona...... 1 1 Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 27 Mulțumesc tuturor sper să găsesc ceva ok și apoi vă țin la curent 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27 Partajează Postat Iunie 27 e greu rau de tot cu cazarile p-acilisea pe la noi...🤷♂️ foarte multe fete, si doar vreo 2-3 RH-uri... in plus de asta.. nu am vrea sa se supere pe noi, baietii din frumosul oras de pe malul Begăi...ca le-am "furat" o nestemată..💎... TM AB AG BH ps. topicul il deschizi in momentul in care intentia ta, se concretizeaza.. cum fac si alte fete.. altfel ramane doar material de laba.. si noua ne place sa futem.. spor la banuti Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 27 Acum 10 ore, _sahy_ a spus: e greu rau de tot cu cazarile p-acilisea pe la noi...🤷♂️ foarte multe fete, si doar vreo 2-3 RH-uri... in plus de asta.. nu am vrea sa se supere pe noi, baietii din frumosul oras de pe malul Begăi...ca le-am "furat" o nestemată..💎... TM AB AG BH ps. topicul il deschizi in momentul in care intentia ta, se concretizeaza.. cum fac si alte fete.. altfel ramane doar material de laba.. si noua ne place sa futem.. spor la banuti Ce te deranjează pe tine ca am deschis eu topic sa cer o părere despre locație ? Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Iunie 27 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 27 Acum 3 ore, Morena69 a spus: Ce te deranjează pe tine ca am deschis eu topic sa cer o părere despre locație ? Eu zic să nu bagi in seamă tot.. i-ați o chirie pe la noi hai fa o vizită încearcă și vezi ce și cum !!!mereu vei găsi oameni pro s-au contra până nu încerci nu ai de unde să ști 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Acum 5 ore, Morena69 a spus: Ce te deranjează pe tine ca am deschis eu topic sa cer o părere despre locație ? ca sa fiu diplomat cu tine, pana la capat..am sa-ti raspund evaziv. inca o data se intareste concluzia ca forumul asta e doar ca sa ne uitam la poze... ca de citit ioc. nu a trebuit sa citesc vreun topic cap-coada...mi-au fost de ajuns 2-3 comentarii..ca sa pot sa spun ca daca pe tm si oradea s-au gasit elogiatori ( exceptie facand conturile alea noi, pe care le asteptam sa te urmeze si in periplul tau pe orasul asta).. stai linistita ca si aici nu vei duce lipsa de asa ceva. esti binevenita, din partea mea.. iti urez sa ti ocupata orice locatie ok, ca orice fata care chiar merita atentia si aprecierile noastre sa nu gaseasca liber, si sa aleaga alte orizonturi. satmarul merita asta...sa se multumeasca cu ce primeste.... personal nu prezinti nici cel mai mic interes, si nu pentru ca oscilezi cu tariful la oral..ci pentru ca m-am retras din sportul asta. stai linistita ca nu va scrie nimeni nimic de rau..sunt obisnuit si eu si multi altii.. pentru tine e mai importanta justificarea deschiderii topicului, decat imaginea ce ti-ai creat-o pe celelalte orase.. fapt ce demonstreaza cat de profi esti... out of this sh...t.. Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 28 Cei care doresc să mă cunoască și să beneficieze de serviciile mele mă pot contacta pe WhatsApp pentru programăril 📞✍️+40 751 820 145❇️❇️❇️ 💌 Servicii: 🌸Sex oral protejat / neprotejat ( în funcție de igiena) 🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT 🌸Diferite poziții , ( accept și 69) 🌸Facesitting 🌸Masaj de relaxare ( doar la ora) 🌸Foot fetish +50 lei 🌸Sărutări corporale 🌸Uro activ + 50 lei 🌸Anilingus (pasiv) 🌸Finalizare corporală ( inclusă în preț ) 🌸Hand job 🌸 Dominare activă 100 + 💌Tarife:💶💰👀 🌸30 min ( 1 finalizare ) -200 lei 🌸1 h (2 finalizări ) - 350 lei . 💌Tarife după 21:30 🌸30 min (1 finalizare ) -250 lei 🌸1 h (2 finalizări ) -400 lei 🚗Deplasări doar la hotel : 650 lei / 1 h ❗️❗️Nu accept sub nici o forma persoane cu bile , accesorii ,sub influența alcoolului sau persoane fără bun simț și respect . ❗️❗️NU NEGOCIEZ PREȚURILE ! ⛔️NU PRACTIC ,FK , ANAL, FINALIZARE FACIALA SAU ORALĂ ! 💌La mine în locație găsiți întotdeauna prosoape ,lenjerie și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza! Toate Programarile se confirmă cu 60 min inainte ✅ Altfel se vor anula automat !! Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 28 Toate Programarile se confirmă cu 60 min inainte ✅ Altfel se vor anula automat !! Locația 🏠 -complex dana independenței 14 😘😘😘 Locația este centrala , Clima , prosoape și lenjerie fresh 🏠 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Iunie 28 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 28 Salutare domnilor va povestesc pe scurt ce am pățit cu domnișoara asta...eu am avut o programare la ea la ora 15.00 la in jur la 14.30 am vrb cu ea pe tel ptr confirmare pur și simplu am zis din greșeală da confirm ptr ora 13.00 oboseala probabil că vin și eu de pe drumuri am greșit ora doamne iartama nu am omorât pe nimeni și ghici ce mia închis telu in nas cred ca sunt și blocat🤣😅😂 ... Atitudine zero e varza la capitolul ăsta (varzao) in spaniolă 😂😅🤣 Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 28 Acum 8 minute, Julian80sm a spus: Salutare domnilor va povestesc pe scurt ce am pățit cu domnișoara asta...eu am avut o programare la ea la ora 15.00 la in jur la 14.30 am vrb cu ea pe tel ptr confirmare pur și simplu am zis din greșeală da confirm ptr ora 13.00 oboseala probabil că vin și eu de pe drumuri am greșit ora doamne iartama nu am omorât pe nimeni și ghici ce mia închis telu in nas cred ca sunt și blocat🤣😅😂 ... Atitudine zero e varza la capitolul ăsta (varzao) in spaniolă 😂😅🤣 Hai să nu o labarim aiurea , dacă as putea sa atașez comversatia cu tine as face-o . Am spus de 3 ori 15 nu 13 și tu ai continuat cu 13 apoi mă întrebai cat este ora ... fiind ora 14:40 când te-am sunat eu ... pur și simplu am considerat ca nu ne putem înțelege . O zi buna Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 28 1 oră în urmă, Julian80sm a spus: Salutare domnilor va povestesc pe scurt ce am pățit cu domnișoara asta...eu am avut o programare la ea la ora 15.00 la in jur la 14.30 am vrb cu ea pe tel ptr confirmare pur și simplu am zis din greșeală da confirm ptr ora 13.00 oboseala probabil că vin și eu de pe drumuri am greșit ora doamne iartama nu am omorât pe nimeni și ghici ce mia închis telu in nas cred ca sunt și blocat🤣😅😂 ... Atitudine zero e varza la capitolul ăsta (varzao) in spaniolă 😂😅🤣 Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 28 Hai la bălăceală 💦🏖️😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 sfat pro-bono... ai putea s-o "dai la pace", cu colegul Julian.. toti mai gresim, si nu tre sa fi ambitioasa (si cam artagoasa din comentariul de mai sus*).. nu noi avem de pierdut..crede-ma.. el a cam ramas singurul de pe aici care tine obiectivismul in parametrii. restul ori ne-am pensionat, ori am luat-o pe calea Lactee... ca o gluma spre "confrati".. vedeti ca tot la vorba mea se ajunge?.. ce ti-e complex dana..ce ti-e ostrovului?..🤣🤣(numa la pariuri n-am noroc...🤣🤣).. bafta la tătă lumea.. si sa curga recenziile.. ps.. probabil ai vrut sa-mi dai 👎.. la comentariu.. dar avand aceeasi culoare.. ai dat ❤️..rectifica rogu-te😅.. (stiu ca toata lumea ma "iubeste".. dar nu-mi place sa ma simt flatat.. pam-pam..... Link spre comentariu
Ramiz2 Reputație: 2 Postat Iunie 28 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 28 Acum 36 minute, Morena69 a spus: Hai la bălăceală 💦🏖️😘 No coment, nu vreau discutii fara sens.fata e frumoasa...punct. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Acum 3 minute, Ramiz2 a spus: No coment, nu vreau discutii fara sens.fata e frumoasa...punct. ai umplut-o de sânge..🤣🤣🤣 la ce-o fi vrut sa zica ilustrul autor... si google da erorr 404.. incearca.. poate iti face un masaj la șale.. sa bagi o rechenzie..sa fie bine la tătă lumea..🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Iunie 28 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 28 Acum 2 ore, Morena69 a spus: Auzi dacă te uitai vedeai că am număr de UK pe ecran la telu meu am și ora de acolo și ora de aici de aia te-am întrebat cât e ceasul plus am condus da stau eu și îți dau ție explicații ai reacționat aiurea pe toată chestia asta că am greșit eu orele o profesionistă nu face așa plus că tu faci screenshot și faci public o conversație nu e bine bine că nu faci public Nr meu ești varză in continuare....pe ostrovului cu tine culoarea se potrivește 1 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Iunie 28 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 28 Acum 27 minute, _sahy_ a spus: sfat pro-bono... ai putea s-o "dai la pace", cu colegul Julian.. toti mai gresim, si nu tre sa fi ambitioasa (si cam artagoasa din comentariul de mai sus*).. nu noi avem de pierdut..crede-ma.. el a cam ramas singurul de pe aici care tine obiectivismul in parametrii. restul ori ne-am pensionat, ori am luat-o pe calea Lactee... ca o gluma spre "confrati".. vedeti ca tot la vorba mea se ajunge?.. ce ti-e complex dana..ce ti-e ostrovului?..🤣🤣(numa la pariuri n-am noroc...🤣🤣).. bafta la tătă lumea.. si sa curga recenziile.. ps.. probabil ai vrut sa-mi dai 👎.. la comentariu.. dar avand aceeasi culoare.. ai dat ❤️..rectifica rogu-te😅.. (stiu ca toata lumea ma "iubeste".. dar nu-mi place sa ma simt flatat.. pam-pam..... Mulțumesc.... adevărat toți greșim plus că sa nu închidă telefonul in nas la nici un client fie el cum o fi că e pe bani noștri până la urmă dar ce sa faci nici odată nu o sa se potrivească atitudinea de sudist cu atitudine noastă...fata asta nu are răbdare e pe bani rău de tot nimic altceva decât bani bani (varzao) Link spre comentariu
Morena69 Reputație: 81 Postat Iunie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Partajează Postat Iunie 28 Acum 4 minute, Julian80sm a spus: Mulțumesc.... adevărat toți greșim plus că sa nu închidă telefonul in nas la nici un client fie el cum o fi că e pe bani noștri până la urmă dar ce sa faci nici odată nu o sa se potrivească atitudinea de sudist cu atitudine noastă...fata asta nu are răbdare e pe bani rău de tot nimic altceva decât bani bani (varzao) Fie el cum o fii am dreptarul de a-mi selecta clientul de la primul apel 🫣😘 ... cum și noi excortele suntem catalogate aiurea așa și noi avem dreptul la replică 😘 nu apare nici unde numărul tău .... psss ai fii vrut și tu să f..i o varză ca mine 😂 doar ca nu te-a ajutat vocabularul din păcate , iartă mă pe mine ... ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 Acum 21 minute, Julian80sm a spus: Mulțumesc.... adevărat toți greșim plus că sa nu închidă telefonul in nas la nici un client fie el cum o fi că e pe bani noștri până la urmă dar ce sa faci nici odată nu o sa se potrivească atitudinea de sudist cu atitudine noastă...fata asta nu are răbdare e pe bani rău de tot nimic altceva decât bani bani (varzao) sudistele au facut si vor face legea in satucul nostru... crede-ma.. bineee.. sudul-extrem..ca sa zic asa... eu nu dadui credit domnitei de la prima postare.. dar sti ca eu sunt paria al vostru.. om vedea ce se mai implântă.. eu fac galerie... 🤣asist..ma bucur de berea asta rece..care ce sa vezi.. se fini..🤣🤣🤣 Acum 13 minute, Morena69 a spus: Fie el cum o fii am dreptarul de a-mi selecta clientul de la primul apel 🫣😘 ... cum și noi excortele suntem catalogate aiurea așa și noi avem dreptul la replică 😘 nu apare nici unde numărul tău .... psss ai fii vrut și tu să f..i o varză ca mine 😂 doar ca nu te-a ajutat vocabularul din păcate , iartă mă pe mine ... ! eu nu-ti mai zic inca o data.. dar probabil sti vb aia.. gura bate curul.. si aici nu e vreun app sexual.. la cum ai luat startul..preconizez o cota de 1.01 sa revii la noi.. sa ne vezi si locatiile mai ok-ish.. care ce sa vezi? este ocupate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum