Sari la conținut

🌸Fac și dominare Simona ‪0751 820 145‬ 🌸

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat
Acum 6 minute, _sahy_ a spus:

sudistele au facut si vor face legea in satucul nostru... crede-ma.. bineee.. sudul-extrem..ca sa zic asa...

eu nu dadui credit domnitei de la prima postare.. dar sti ca eu sunt paria al vostru..

om vedea ce se mai implântă.. eu fac galerie... 🤣asist..ma bucur de berea asta rece..care ce sa vezi.. se fini..🤣🤣🤣

eu nu-ti mai zic inca o data.. dar probabil sti vb aia.. gura bate curul.. si aici nu e vreun app sexual..

la cum ai luat startul..preconizez o cota de 1.01 sa revii la noi.. sa ne vezi si locatiile mai ok-ish.. care ce sa vezi? este ocupate...

Sunt ocupate **

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, _sahy_ a spus:

sudistele au facut si vor face legea in satucul nostru... crede-ma.. bineee.. sudul-extrem..ca sa zic asa...

eu nu dadui credit domnitei de la prima postare.. dar sti ca eu sunt paria al vostru..

om vedea ce se mai implântă.. eu fac galerie... 🤣asist..ma bucur de berea asta rece..care ce sa vezi.. se fini..🤣🤣🤣

eu nu-ti mai zic inca o data.. dar probabil sti vb aia.. gura bate curul.. si aici nu e vreun app sexual..

la cum ai luat startul..preconizez o cota de 1.01 sa revii la noi.. sa ne vezi si locatiile mai ok-ish.. care ce sa vezi? este ocupate...

Buna treaba cu sudistele astea, sunt nenorocite tare stiu ce zic  :))) suna mai bine 'sssudiste' decat 'nordiste' nu? :)) 

ce sa zic,la Pitesti nu prea am bagat o in seama pe doamna/domnisoara ..

Vizitator
Postat
Acum 3 minute, Morena69 a spus:

Sunt ocupate **

Bravo fata, l ai corectat pe asta mic cand tu ai impuscat limba romana numai in cap de la inceputul topicului :)))

Postat

Haideți să vă las câteva din gândurile mele ,,, astăzi când nu m-am înțeles cu colegul care avea programare la mine , am fost într-o stare ciudată și cu nervi la pământ ! Să vă spun și de ce ... am avut 3 programări confirmate de ambele părți și cu 5 minute înainte m-am trezit cu blok... și poate ații serioși așteptau să mă viziteze dar n-au avut loc de acele persoane care au ocupat locul aiurea ! Și apoi când nu m-am înțeles cu colegul automat el când a greșit ora de două ori eu m-am gândit ca dinou cineva face glume proaste și de aceia i-am spus ca nu se mai poate sa ne vedem ! OK poate și eu am luat-o pe repede înainte dar și mulți dintre voi poate nu înțelegeți situația ... nu cred ca este cazul și nu este necesar sa ne tachinam unii pe alți, ok noi excorte voi clienți ... fiecare oferă ceva ,, avem nevoie uni de alți ... corect ? Dacă nu vă place ceva dați mai departe și cred ca este mai ok ... cum și voi sunteți oameni așa și noi ... niciunul nu este mai presus!  Mulțumesc !!! 

Programările nerespectate , mesaje neadecvate , nerespectarea orara sau a timpului ,  igienă corporală necorespunzătoare , duce la anularea întâlniri și numărul va ajunge la black list ! 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 20 minute, Morena69 a spus:

Sunt ocupate **

sunt! ai dreptate!.. ideea e ca ai prins o locatie draguta.. cu gonflabila..atentie doar ca este multe ciori cra-cra ce se zboara pe la etajul 11 (cred)..sa nu ti coloreze apa..ar fi pacat de atatia m³ irositi..atata tot..

Acum 20 minute, dthunter a spus:

Buna treaba cu sudistele astea, sunt nenorocite tare stiu ce zic  :))) suna mai bine 'sssudiste' decat 'nordiste' nu? :)) 

ce sa zic,la Pitesti nu prea am bagat o in seama pe doamna/domnisoara ..

eu 'socializez'.. ca ma plicti.. berea se gătă.. plm..nu da nime' in orasul asta o bere..chitrosi oameni sme...🤣🤣🤣🤣

ma intorc in sud😜

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, Morena69 a spus:

Haideți să vă las câteva din gândurile mele ,,, astăzi când nu m-am înțeles cu colegul care avea programare la mine , am fost într-o stare ciudată și cu nervi la pământ ! Să vă spun și de ce ... am avut 3 programări confirmate de ambele părți și cu 5 minute înainte m-am trezit cu blok... și poate ații serioși așteptau să mă viziteze dar n-au avut loc de acele persoane care au ocupat locul aiurea ! Și apoi când nu m-am înțeles cu colegul automat el când a greșit ora de două ori eu m-am gândit ca dinou cineva face glume proaste și de aceia i-am spus ca nu se mai poate sa ne vedem ! OK poate și eu am luat-o pe repede înainte dar și mulți dintre voi poate nu înțelegeți situația ... nu cred ca este cazul și nu este necesar sa ne tachinam unii pe alți, ok noi excorte voi clienți ... fiecare oferă ceva ,, avem nevoie uni de alți ... corect ? Dacă nu vă place ceva dați mai departe și cred ca este mai ok ... cum și voi sunteți oameni așa și noi ... niciunul nu este mai presus!  Mulțumesc !!! 

Altfel se vor anula automa

frumos. ce sa zic.  pare-se ca-ti functioneaza frâna..

sunt riscurile pe care orice fata si le asuma..sj cu care se confrunta.. stai linistita.

faci față situatiei.. o sa fi placuta.. si revii..

nu? 'ez jo'.. cum zice românu...

disparui..ca-nchide la profi..🤣🤣🤣

noapte lájosz..

• Oras:Satu Mare
Postat
Acum 1 oră, _sahy_ a spus:

ai umplut-o de sânge..🤣🤣🤣

la ce-o fi vrut sa zica ilustrul autor... si google da erorr 404..

incearca.. poate iti face un masaj la șale.. sa bagi o rechenzie..sa fie bine la tătă lumea..🤣🤣🤣

Cata rautate sahy...😁😁😁😂😂😂 E bine ca omul are o parere...

Postat
Acum 16 minute, _sahy_ a spus:

frumos. ce sa zic.  pare-se ca-ti functioneaza frâna..

sunt riscurile pe care orice fata si le asuma..sj cu care se confrunta.. stai linistita.

faci față situatiei.. o sa fi placuta.. si revii..

nu? 'ez jo'.. cum zice românu...

disparui..ca-nchide la profi..🤣🤣🤣

noapte lájosz..

Nu mă plâng de clienți nu am făcut-o niciodată !!!! Iar treaba cu ciori sau ce spui tu nu știu nu mă pricep nu prea cunosc zona ... când am fost eu acum doi ani nu am stai aici ... apropo la mine în bloc nu există etaj 11 cred ca confunzi . Seară frumoasă !

ps este loc sub soare pentru toată lumea ! 

Postat
Acum 2 ore, Morena69 a spus:

Fie el cum o fii am dreptarul de a-mi selecta clientul de la primul apel 🫣😘 ... cum și noi excortele suntem catalogate aiurea așa și noi avem dreptul la replică 😘 nu apare nici unde numărul tău .... psss ai fii vrut și tu să f..i o varză ca mine 😂 doar ca nu te-a ajutat vocabularul din păcate , iartă mă pe mine ... ! 

Fa ești și proastă vad....selectezi tu să nu zic eu ce de la primul apel!!!! Nu închizi telefonul la nimeni in nas să-ți fie clar ești lipsită de bun simț și eu prost ți-am ținut apărarea de la prima postare de a ta....ști cum se zice la noi in Ardeal no du-te invartindute 🤣😅😂

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, Morena69 a spus:

Nu mă plâng de clienți nu am făcut-o niciodată !!!! Iar treaba cu ciori sau ce spui tu nu știu nu mă pricep nu prea cunosc zona ... când am fost eu acum doi ani nu am stai aici ... apropo la mine în bloc nu există etaj 11 cred ca confunzi . Seară frumoasă !

ps este loc sub soare pentru toată lumea ! 

Auzi eu nici odată în viața mea nu am lăsat recenzie rea la nimeni mai bine am tăcut din gură mereu am fost de partea fetelor de pe forum fie cum o fi ele da tu ești.....vai capul tau nu ești în sectorul 6 militari să închizi telefonul in nas la om sau sectorul 2 Pantelimon mă înțelegi???? Nici Craiovița nici Lupeni Hunedoara te acomodezi zonei respective că oamenii diferă..... seară frumoasă ( varzao ) 😂😅🤣 adică zero barat 

• Haha 1
  • Oras:Peste tot
Postat
3 hours ago, Julian80sm said:

Auzi dacă te uitai vedeai că am număr de UK pe ecran la telu meu am și ora de acolo și ora de aici de aia te-am întrebat cât e ceasul plus am condus da stau eu și îți dau ție explicații ai reacționat aiurea pe toată chestia asta că am greșit eu orele o profesionistă nu face așa plus că tu faci screenshot și faci public o conversație nu e bine bine că nu faci public Nr meu ești varză in continuare....pe ostrovului cu tine culoarea se potrivește 

Dacă mai pui și virgulă unde trebuie ești boss in devenire 😂😂😂.

Eu sunt pe fus orar de Beijing și tot nu greșesc programările 🤣🤣😉.

Scuze, dar ți-ai cerut-o…

• Like 1
Vizitator
Postat

terminati-va măi.. amandoi aveti vina..nu s-au aliniat planetele..aia e..  mare brânză-un kil de caș..

a contribuit si plictiseala mea la doua pagini si 0 rechenzii...culpa mea..scuzele mele..

maine -o noua zi..continuarea? cum vreti voi..

pace!✌️

Postat
Acum 4 ore, Vasile98765 a spus:

Dacă mai pui și virgulă unde trebuie ești boss in devenire 😂😂😂.

Eu sunt pe fus orar de Beijing și tot nu greșesc programările 🤣🤣😉.

Scuze, dar ți-ai cerut-o…

Bine că ești tu profesor de gramatică noroc că nu ești la fizică quantum s-au nu faci operatie pe creier deschis.....😂😅🤣 s-au e lecție gratis ptr ciorii de limba rom sau (română)... punctualule ce ieșit 😎😎😎

Postat
Acum 12 ore, Julian80sm a spus:

Fa ești și proastă vad....selectezi tu să nu zic eu ce de la primul apel!!!! Nu închizi telefonul la nimeni in nas să-ți fie clar ești lipsită de bun simț și eu prost ți-am ținut apărarea de la prima postare de a ta....ști cum se zice la noi in Ardeal no du-te invartindute 🤣😅😂

Acum cineva scrie vreo experienta cu domnisoara sau jucati ping pong cu cuvintele pe aici?

• Like 1
Postat
8 hours ago, Julian80sm said:

Bine că ești tu profesor de gramatică noroc că nu ești la fizică quantum s-au nu faci operatie pe creier deschis.....😂😅🤣 s-au e lecție gratis ptr ciorii de limba rom sau (română)... punctualule ce ieșit 😎😎😎

s-au 🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 5 minute, Vasile98765 a spus:

s-au 🤣🤣🤣🤣🤣

Sau hau bau...😂🤣😅 Ce sa facem tehnologie avansată bere in exces seară lungă nu mai fi rău nu fi cârcotaș Apropo hai să mergem sa discutăm la discuții generale și să lăsăm pagina fetei pentru recenzi să-și facă treaba că o cam încurcăm cu discuțiile astea (cred)

• Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 55 minute, Vasile98765 a spus:

s-au 🤣🤣🤣🤣🤣

Dai pe afara si tu de ce ai in tine, sa mor eu :)))

Postat
Acum 3 ore, dthunter a spus:

Dai pe afara si tu de ce ai in tine, sa mor eu :)))

Să moară Ady de la Vâlcea și nepotu Bogdan mai bine....nu muri tu cine dă la porci de mâncare și cine va mulge vacile și păcat pentru alea 1200 de puncte pe care ai dat bani că doar nu le-ai acumulat 😅🤣😂

Vizitator
Postat
Acum 2 minute, Julian80sm a spus:

Să moară Ady de la Vâlcea și nepotu Bogdan mai bine....nu muri tu cine dă la porci de mâncare și cine va mulge vacile și păcat pentru alea 1200 de puncte pe care ai dat bani că doar nu le-ai acumulat 😅🤣😂

Sa sti ca nu-mi pareai atat de prost la prima vedere dar abia ce ai semnalizat..ma dau din drum,scuza-ma..

Postat
1 oră în urmă, dthunter a spus:

Sa sti ca nu-mi pareai atat de prost la prima vedere dar abia ce ai semnalizat..ma dau din drum,scuza-ma..

Da Vasile tovarășul nu e prost doar eu adică facem mișto că vezi puncte și liniuțe că am greșit la gramatică sau matematică ce o fi că am zis eu ceva sunt prost nu??? Nici odată nu am făcut mișto de nimeni aici pe forum și nu îmi place să facă cineva mișto de mine. Azi maine vom incerca să descifrăm să analizăm codul lui Da Vinci auzi ști ceva dacă te-am supărat uite scuze bine?

Vizitator
Postat

Ma fata tu ce faci? Incurci topicele? Sau crezi ca la Pitesti e facebook?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...