Sari la conținut

Prajitura cu jeleu...

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am iesit azi in oras, cu ceva treburi, si m-a prins ora pranzului prin Piata Romana... Dragi confutaciosi, sa vedeti elevele si studentele ce frumos erau... imbracate... Am innebunit de tot, mi-a dat sanjele in foc, mi-au luat foc nadragii...

Vorba prietenilor de la Vunk: vreau sa dau mereu, la pustoaice de liceu, rajitura cu jeleu... :))

Postat

da, da, da... Fetele despre care vorbesc erau mai la zi decat tine, draga Socrates! :D

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Ce faci prietene cu thread-ul asta? Nu zic ca nu e in spiritul forumului da' sper ca nu astepti raspunsuri serioase (la o intrebare inexistenta de altfel) :).

Revenim totusi la subiect, cu un raspuns serios, de la un om cat se poate de serios: nu ma incita tinuta tipic scolareasca din filme. N-am fetish pentru ponytails, ochelari, rucsac si sosete flausate, pana la genunchi.

Eiiiii, si-aici acord punct pt. Romanica. Ador libertinismul de la noi. Cred ca toti parintii sunt mandri sa afle ca ni se scoala pu*a ca la balamuc cand le vedem fetele la locul de munca. 

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Pe atunci stiam ce inseamna comportamentul civilizat, colegialitatea, micile conflicte dintre colegii de scoala usor de aplanat etc...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...