LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 2, 2024 Oras:București Oras:București Postat Iulie 2, 2024 Numele meu este Larisa. Am 28 de ani, 1.65, 50 kg , ochi căprui (fura inima oricui)💗💦 Astăzi am ajuns în Constanța Ma veți găsi zona Mamaia sat Serviciile mele sunt: 💋sex oral 💋sex normal 💋masaj de relaxare si erotic 💋diverse poziții 💋dans 💋fantezii prețul este 200 finalizarea 400 ora 💗💗💗💗 Mai multe detalii pe whatsapp 0793461202 Va pupa Larisa💦🤗 2
Membru Premium novice2018 Reputație: 983 Postat Iulie 2, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 2, 2024 Welcome...dar dezvolta putin serviciile...ca sa nu intrebe lumea..cum..de care🫠😅
Membru Premium jerry84 Reputație: 1921 Postat Iulie 2, 2024 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iulie 2, 2024 Daca ajuta Fără cim ..oralul și el este protejat ...fără fk , fără anal eu unul nu sunt pasionat de anal , dar.poate sunt alții ... PS : bun venit la Neversea ! Am făcut un pas mare si sar peste topicul acesta ! Ție Larisa îți urez succes !! 2 1
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iulie 2, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 2, 2024 Acum 1 oră, LarisaSexy a spus: Numele meu este Larisa. Am 28 de ani, 1.65, 50 kg , ochi căprui (fura inima oricui)💗💦 Astăzi am ajuns în Constanța Ma veți găsi zona Mamaia sat Serviciile mele sunt: 💋sex oral 💋sex normal 💋masaj de relaxare si erotic 💋diverse poziții 💋dans 💋fantezii prețul este 200 finalizarea 400 ora 💗💗💗💗 Mai multe detalii pe whatsapp 0793461202 Va pupa Larisa💦🤗 Eu nu sunt nici fan oral neprotejat, nici anal, nici cim, nimic. Doar clasic si sa-mi placa fata. O singura intrebare am ca de altfel as fi trecut si eu de topicul asta. De ce te intitulezi miniona ta preferata cand tu ai 1.65 si esti ditamai capra? Mie nu-mi plac minionele si eram aproape sa trec peste pana am vazut ca nu esti chiar miniona. 😁 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
haloowen Reputație: 4914 Postat Iulie 2, 2024 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Iulie 2, 2024 Oare n-o merge CIM in loc de dans?:))
Membru Premium jerry84 Reputație: 1921 Postat Iulie 2, 2024 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iulie 2, 2024 Oare își ia și bara după ea ? .....eu când am chef de dans merg la Dobrogea jos la demisol...
Amg24 Reputație: 42 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2024 Acum 12 ore, carpe_diem a spus: Eu nu sunt nici fan oral neprotejat, nici anal, nici cim, nimic. Doar clasic si sa-mi placa fata. O singura intrebare am ca de altfel as fi trecut si eu de topicul asta. De ce te intitulezi miniona ta preferata cand tu ai 1.65 si esti ditamai capra? Mie nu-mi plac minionele si eram aproape sa trec peste pana am vazut ca nu esti chiar miniona. 😁 😂😂😂👍 si la Bucuresti identic se intitula...migniona si ea vorba ta, ditamai capra😂😂🤦♂️🤦♂️ 2
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 3, 2024 @LarisaSexyai mai fost cumva pe la noi in trecut? Ca imi par foarte cunoscute pozele Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 2 ore, carpe_diem a spus: @LarisaSexyai mai fost cumva pe la noi in trecut? Ca imi par foarte cunoscute pozele Pozele sunt facute în anglia si da am mai fost da nu pe sietul asta eu doar ce am venit în țară 😘😘 dami mesaj pe wap si iti dau poza cu fața
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 20 ore, jerry84 a spus: Daca ajuta Fără cim ..oralul și el este protejat ...fără fk , fără anal eu unul nu sunt pasionat de anal , dar.poate sunt alții ... PS : bun venit la Neversea ! Am făcut un pas mare si sar peste topicul acesta ! Ție Larisa îți urez succes !! Mulțumesc te pup😘
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 2 ore, carpe_diem a spus: @LarisaSexyai mai fost cumva pe la noi in trecut? Ca imi par foarte cunoscute pozele Bună nu are cum pozele acestea sunt făcute de mine în anglia și doar ce m am reîntors în țară dami mesaj pe wap și iti dau poze cu fața te pup
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 19 ore, carpe_diem a spus: Eu nu sunt nici fan oral neprotejat, nici anal, nici cim, nimic. Doar clasic si sa-mi placa fata. O singura intrebare am ca de altfel as fi trecut si eu de topicul asta. De ce te intitulezi miniona ta preferata cand tu ai 1.65 si esti ditamai capra? Mie nu-mi plac minionele si eram aproape sa trec peste pana am vazut ca nu esti chiar miniona. 😁 Aolo ești funny🤣🤣 vino la mine și o să vezi si tu sa îmi spui daca ți se pare că sunt înaltă sau scundă
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 20 ore, novice2018 a spus: Welcome...dar dezvolta putin serviciile...ca sa nu intrebe lumea..cum..de care🫠😅 Bună uitate în descriere
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 18 ore, jerry84 a spus: Oare își ia și bara după ea ? .....eu când am chef de dans merg la Dobrogea jos la demisol... Bună dragule dacă cum va voiai să pari interesant să ști că ți a ieșit sau trebuia să fie o gluma ? nu știu întreb și eu încaz de era o glumă ok da nu prea îi văd hazul și cred ca vrei să fii și tu în centrul atenției și ai vrut să fi răutăcios ce crezi toată atenția este la tine că așa se întâmplă când nai viață sau cred ca nu ști să dansezi și na te ai facut și tu văzut prin-comentariul ăsta😉 te pup😘😘😘 persoanele ăstea de genul tău de obicei sunt supărați pe viață sau există un monstruleț în tine care sa săturat de ...bă și ai zis să vi să dai cu pula pe sietul asta te pup lasă răutatea din tine mi amor 🤣🤣🤣 1
Darkkkk Reputație: 199 Postat Iulie 3, 2024 Oras:World Oras:World Postat Iulie 3, 2024 13 minutes ago, LarisaSexy said: Bună dragule dacă cum va voiai să pari interesant să ști că ți a ieșit sau trebuia să fie o gluma ? nu știu întreb și eu încaz de era o glumă ok da nu prea îi văd hazul și cred ca vrei să fii și tu în centrul atenției și ai vrut să fi răutăcios ce crezi toată atenția este la tine că așa se întâmplă când nai viață sau cred ca nu ști să dansezi și na te ai facut și tu văzut prin-comentariul ăsta😉 te pup😘😘😘 persoanele ăstea de genul tău de obicei sunt supărați pe viață sau există un monstruleț în tine care sa săturat de ...bă și ai zis să vi să dai cu pula pe sietul asta te pup lasă răutatea din tine mi amor 🤣🤣🤣 Cat ai fost plecata din tara ai uitat sa scri in Limba Romana 2 2
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 6 ore, Amg24 a spus: 😂😂😂👍 si la Bucuresti identic se intitula...migniona si ea vorba ta, ditamai capra😂😂🤦♂️🤦♂️ Nu ca mor cu voi veniți dracu și vizitațimă și vedem dacă sunt înaltă sau minioană mi ar plăcea sa fiu înaltă ca așa dădeam și (eu muie din picioare nu ma mai întindeam în pat ) este o glumă😉😉🤣🤣 precizez. am zis și eu cu aproximație în descriere dragule te pup 1
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 6 minute, Darkkkk a spus: Cat ai fost plecata din tara ai uitat sa scri in Limba Romana Da ce crezi ai vre-o problemă lasă răutatea nu mai fi răutăcios
SenorMoney Reputație: -14 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 3, 2024 Acum 19 minute, LarisaSexy a spus: Nu ca mor cu voi veniți dracu și vizitațimă și vedem dacă sunt înaltă sau minioană mi ar plăcea sa fiu înaltă ca așa dădeam și (eu muie din picioare nu ma mai întindeam în pat ) este o glumă😉😉🤣🤣 precizez. am zis și eu cu aproximație în descriere dragule te pup Acum iei o muie din picioare? Sa mor de nu vin dacă faci asta😏😏 1
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 10 minute, SenorMoney a spus: Acum iei o muie din picioare? Sa mor de nu vin dacă faci asta😏😏 Dacă sunt scunda și eu am dreptate nu ți o fac din picioare dacă tu ai dreptate ți o face fata din picioare ce crezi pun și camera sa filmez și o pun pe siet ești de acord ca să fim bine sa ma asigur ca nu faci vre o prostie 🤣🤣🤣😁😁
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 17 minute, SenorMoney a spus: Acum iei o muie din picioare? Sa mor de nu vin dacă faci asta😏😏 E o gluma cu camera dar dacă ești tu de acord ne filmam
SenorMoney Reputație: -14 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 3, 2024 Acum 25 minute, LarisaSexy a spus: E o gluma cu camera dar dacă ești tu de acord ne filmam Daca o faci din picioare ai cuvântul meu că ne vedem și facem cum vrei tu😘😘 1
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 41 minute, SenorMoney a spus: Daca o faci din picioare ai cuvântul meu că ne vedem și facem cum vrei tu😘😘 Hai vino și ți o fac din picioare 😘😘
LarisaSexy Reputație: 48 Postat Iulie 3, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 3, 2024 Acum 1 oră, Darkkkk a spus: Cat ai fost plecata din tara ai uitat sa scri in Limba Romana Pune tu semnele de punctuație pt mine dacă tot comentezi te pup puiule domnul care scrieți corect gramatical 🤣🤣🥰😘
Membru Premium novice2018 Reputație: 983 Postat Iulie 3, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 3, 2024 Acum 3 ore, LarisaSexy a spus: Bună uitate în descriere A dezvoltat colegul jerry dupa..la asta ma refeream...mam lamurit....ce sa zc...succes !! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum