mospeleus Reputație: 42 Postat Iulie 10, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 10, 2024 Salutare dragi ciocanari! Fac și eu un info pentru Spartanii mei cu pula tare sa nu și-o ia vreunul asa cum era eu sa mi-o iau.Se da ziua cu soare de acum 3 zile ,venind de la Sendreni spre Galați, vad pe partea dreapta o duduie cu parul creț,îmbrăcată în rosu și buna de pula precum sosul picant pe pizza.Eu nefutut de 3 săptămâni opresc în tromba cu frână de mana și abordez prințesa. Moara caii mei de la Passat ca arata bine nemernica.Trag lângă ea și o întreb de viață, îmi spune ca e greu ca probleme ca 50 de roni muia.Ce face ma prostu de mine,rușinea puii,acceptă. Hai sa ne punem pe treaba,trag lângă poarta combinatului și îmi spune pisica:da-mi banii în avans și lasă scaunul pe spate.Si începe o muie de vis fraților,DE VIS.Ma facut asta ca tiganii la portofel.Repede si bine. Facem treaba ,o las la locul preluării și plec in viață mulțumit și fericit.Ce îmi trece prin minte,prin dreptul lui Demcar,sa vad în portofel câți bani mai am sa își ia și prostu satului un suc,sărăcia ce se bucurase mai devreme la o muie lan50 de lei.Ce sa vedeți minunea, in portofel nu era decât Andreea Marin cu surprizele pulii și banii erau la baragladina.Ma făcuse muierea la bani,nu erau decât 200 de străini și vro 400 românești.Maaaama ce senzații m-au trecut,cu întors instant pe linie dubla continua și fugărit taxiul cu numere de Brăila, blocat și luat banii prințesei.Erau toți, toți epurasii mei de prost nefutut. Morala: nu faceți ca mine . Morala 2 : nu tot ce pare prințesa e și zână. Note: Locație 10- în Passat ul meu se ia muie comod și miroase frumos. Aspect 10 -bai chiar arata bine prințesa. Gfe 10 în pula mea,ca ma făcut la bani cu o dexteritate extraordinara. Fraților o mai țineam mult și bine asa dar......evitați creata frumoasa ce spune ca o suge pe 50 și e și cu taxiu de Brăila lângă ea. Sănătate și bafta.... 2 5
tabarala17 Reputație: 114 Postat Iulie 10, 2024 Telefon: 112 Telefon: 112 Postat Iulie 10, 2024 :)))) Alta data nu te mai calici la bani si du-te la fetele noastre de la A-uri. Si acolo poti sa ai parte de actiune de asta palpitanta si e pacat, ca povestesti misto :))). Multumim pentru experienta impartasita. Te salut.
mospeleus Reputație: 42 Postat Iulie 10, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Iulie 10, 2024 Acum 5 minute, tabarala17 a spus: :)))) Alta data nu te mai calici la bani si du-te la fetele noastre de la A-uri. Si acolo poti sa ai parte de actiune de asta palpitanta si e pacat, ca povestesti misto :))). Multumim pentru experienta impartasita. Te salut. La A-uri nu mai merg de ceva vreme din lipsa de timp și din prisma faptului ca ,al dracu de câte ori parcam în zona trebuia ma ,sa ma cunoască unu sau una.Bag pla.Nu mai fut la A-uri.Mai degrabă la G -uri în Mazepa.
mospeleus Reputație: 42 Postat Iulie 10, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Iulie 10, 2024 Acum 2 minute, mospeleus a spus: La A-uri nu mai merg de ceva vreme din lipsa de timp și din prisma faptului ca ,al dracu de câte ori parcam în zona trebuia ma ,sa ma cunoască unu sau una.Bag pla.Nu mai fut la A-uri.Mai degrabă la G -uri în Mazepa. Aaaaa si mai este o chestie ,o știi pe aia cu ""nu face cumpărături cu burta goala"""? E la fel și aici....nu te duce ca prostu la futut când ești nefutut.Achizitia emoțională e cea mai proasta achiziție. Plus ca sunt și prost la dat bani,dacă îmi place pizda,las ciubuc.La asta a fost ceva de genul moaca îngrașă și prostu plătește. PS: DATI DRUMUL LA MISTOURI CA MERIT 2 3
milogul Reputație: 339 Postat Iulie 13, 2024 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 13, 2024 Și dacă ma duc cu bani ficsi, ce sa îmi ia? 🤣🤣🤣
viooorel Reputație: 47 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 15, 2024 Astăzi pe la 11:00 mă întorceam de la Brăila pe bicicleta și am văzut 2 tipe la borcan. Una ședea pe bordura(nu mi-a atras atenția) iar cealalta era în picioare îmbrăcată intr-o rochie mulata, care scotea în evidență formele unui corp slim atrăgător. Am mai remarcat că era șatenă și cu părul strâns în coadă. In parcarea de la intrare in Pietroiul am mai văzut una. O tipă puțin corpolenta și frumușică
marius2k Reputație: 597 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Sud-est Oras:Sud-est Postat Iulie 16, 2024 Acum 22 ore, viooorel a spus: Astăzi pe la 11:00 mă întorceam de la Brăila pe bicicleta și am văzut 2 tipe la borcan. Una ședea pe bordura(nu mi-a atras atenția) iar cealalta era în picioare îmbrăcată intr-o rochie mulata, care scotea în evidență formele unui corp slim atrăgător. Am mai remarcat că era șatenă și cu părul strâns în coadă. In parcarea de la intrare in Pietroiul am mai văzut una. O tipă puțin corpolenta și frumușică .... si? Te-ai dus repede acasa, ai luat passatu' si ai bagat repede alocatia la copii pe 10 luni in portofel si te-ai intors sa dai o mwe de zile mari???? Daca nu, degeaba! :))
viooorel Reputație: 47 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 16, 2024 1 oră în urmă, marius2k a spus: .... si? Te-ai dus repede acasa, ai luat passatu' si ai bagat repede alocatia la copii pe 10 luni in portofel si te-ai intors sa dai o mwe de zile mari???? Daca nu, degeaba! :)) M-as fi întors daca aveam cu ce😀
mospeleus Reputație: 42 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Iulie 16, 2024 La 13.07.2024 la 15:02, milogul a spus: Și dacă ma duc cu bani ficsi, ce sa îmi ia? 🤣🤣🤣 Asta e cea mai buna varianta,nici șpagă aiurea nu lași, nici ciordit nu te lași .Da eu sunt și prost și fudul.Pula mea 🤣🤣🤣🤣🤣 1
mospeleus Reputație: 42 Postat Iulie 16, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Iulie 16, 2024 La 15.07.2024 la 12:39, viooorel a spus: Astăzi pe la 11:00 mă întorceam de la Brăila pe bicicleta și am văzut 2 tipe la borcan. Una ședea pe bordura(nu mi-a atras atenția) iar cealalta era în picioare îmbrăcată intr-o rochie mulata, care scotea în evidență formele unui corp slim atrăgător. Am mai remarcat că era șatenă și cu părul strâns în coadă. In parcarea de la intrare in Pietroiul am mai văzut una. O tipă puțin corpolenta și frumușică La tine era simplu,scoteai suta de la șa și dădeai pedale cu țânțarii.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum