Sari la conținut

Lorry MILF 0734134681

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 3191
  • Oras:Craiova
Postat
Acum 3 ore, LoryMasaj a spus:

Tăcerea ca formă de înțelepciune
„Învață când să taci.” Este un sfat simplu, dar profund. Într-o lume care încurajează exprimarea constantă, opinia neîntreruptă și vorbirea ca formă de prezență, tăcerea a devenit un act de curaj și înțelepciune.

Voltaire spunea că „Secretul de a fi plictisitor este să spui totul.” Într-un fel, cei care simt nevoia de a umple fiecare tăcere cu vorbe, de a da glas fiecărui gând, uită valoarea sugestiei, a misterului și a dozajului. A spune totul înseamnă a nu lăsa nimic descoperit, nimic de interpretat, nimic de simțit în lipsă. Când oferi totul, lași în urmă o masă plină, dar fără poftă. Tăcerea, în schimb, creează spațiu. Spațiu pentru reflecție, pentru înțelegere, pentru reacții autentice. A ști când să taci nu înseamnă să te retragi sau să te cenzurezi, ci să alegi momentul potrivit pentru cuvânt. Uneori, un gest, o privire sau un simplu  NU spus valorează mai mult decât o mie de explicații.
Într-o conversație, tăcerea poate arăta respect, atenție sau chiar putere. Iar în artă, literatură sau discurs, ceea ce nu este spus lasă loc imaginației. Voltaire, cu ironia lui subtilă, ne amintește că prea multă sinceritate, prea multă explicație, poate sufoca interesul.

Așadar, învață când să taci. Nu pentru a ascunde, ci pentru a da voie cuvintelor să cântărească mai mult. Uneori, cel mai puternic mesaj e cel pe care alegi să nu-l spui, și tocmai de aceea, el rămâne.

Adică, simplificând o leacă filosofia asta, ca să înțelege toț' bă'eții care e mesaju' lu' nea Volter - mai tăceți, în pula mea, dîn gură! 

• Haha 5

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Reputație: -3132
Postat
5 hours ago, LoryMasaj said:

Tăcerea ca formă de înțelepciune
„Învață când să taci.” Este un sfat simplu, dar profund. Într-o lume care încurajează exprimarea constantă, opinia neîntreruptă și vorbirea ca formă de prezență, tăcerea a devenit un act de curaj și înțelepciune.

Voltaire spunea că „Secretul de a fi plictisitor este să spui totul.” Într-un fel, cei care simt nevoia de a umple fiecare tăcere cu vorbe, de a da glas fiecărui gând, uită valoarea sugestiei, a misterului și a dozajului. A spune totul înseamnă a nu lăsa nimic descoperit, nimic de interpretat, nimic de simțit în lipsă. Când oferi totul, lași în urmă o masă plină, dar fără poftă. Tăcerea, în schimb, creează spațiu. Spațiu pentru reflecție, pentru înțelegere, pentru reacții autentice. A ști când să taci nu înseamnă să te retragi sau să te cenzurezi, ci să alegi momentul potrivit pentru cuvânt. Uneori, un gest, o privire sau un simplu  NU spus valorează mai mult decât o mie de explicații.
Într-o conversație, tăcerea poate arăta respect, atenție sau chiar putere. Iar în artă, literatură sau discurs, ceea ce nu este spus lasă loc imaginației. Voltaire, cu ironia lui subtilă, ne amintește că prea multă sinceritate, prea multă explicație, poate sufoca interesul.

Așadar, învață când să taci. Nu pentru a ascunde, ci pentru a da voie cuvintelor să cântărească mai mult. Uneori, cel mai puternic mesaj e cel pe care alegi să nu-l spui, și tocmai de aceea, el rămâne.

Daca postarea asta iti apartine intru-totul si nu e editata in niciun fel, ma inclin! Ma refer la modul in care este scrisa din punct de vedere gramatical. 🫡

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
8 hours ago, robi29 said:

Daca postarea asta iti apartine intru-totul si nu e editata in niciun fel, ma inclin! Ma refer la modul in care este scrisa din punct de vedere gramatical. 🫡

Uimitor dar stau foarte bine cu gramatica limbii romane, in plus in timpul masajelor să știi că recit și poezii!  😂

• Haha 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 17 minute, LoryMasaj a spus:

😂

Acum 8 ore, robi29 a spus:

Acum 17 minute, LoryMasaj a spus:

Uimitor dar stau foarte bine cu gramatica limbii romane, in plus in timpul masajelor să știi că recit și poezii!  😂

Ea îți recită 'Cățăluș cu păru' creț' și tu dai bucuros  din coadă, și dai lăbuța! 

Cu lăbuța rămâi, da' cică pleci acasă hălălăind. Cum ar veni, te întorci în adolescență, doar ca nu ți-o faci tu, ți-o face ea! Tot e bine... 

• Haha 6

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat
26 minutes ago, tzipiripi said:

Ea îți recită 'Cățăluș cu păru' creț' și tu dai bucuros  din coadă, și dai lăbuța! 

Cu lăbuța rămâi, da' cică pleci acasă hălălăind. Cum ar veni, te întorci în adolescență, doar ca nu ți-o faci tu, ți-o face ea! Tot e bine... 

Și totul se desfășoară pe muzica lui Johann Sebastian Bach ! :)))

• Inimioara 1
Reputație: -3132
Postat
50 minutes ago, LoryMasaj said:

Se pare ca da,  chiar stai. Asta e un mare plus

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, LoryMasaj a spus:

Și totul se desfășoară pe muzica lui Johann Sebastian Bach ! :)))

De la Sebi, pentru toț' bă'eții care rupe pă clasică, se știeeeee!  Se face un solo cu orchestraaaaa!!!! 

• Haha 2

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Ziua buna!

Am reusit sa ajung la Lory acum cateva saptamani. Dar pana sa ajung la ea, am avut un schimb de mesaje pe whatsapp. A fost o cumunicare ok, dar parca totusi aveam o retinere. Insa, cand am intrat in locatie ( Rasarit de Soare) am intalnit o bruneta cu un zambet tare larg si fain, imbracata intr-o lenjerie neagra, pantofi cu toc si o atitudine care m-a relaxat total. "Ostilitatile" s-au derulat foarte natural si placut. Dupa dusul de rigoare, am inceput sa ne imbratisam, sa ne atingem, sa o dezbrac. Ne-am intins in pat unde am avut parte de o experienta erotica inedita ( doar masaj). Am simtit corpul ei bronzat si plin de ulei lipit de mine alunecand usor, mainile care stiau ce sa faca si pe unde, cumulat cu soapte, glume, rasete. Pe scurt relaxare totala si o descarcare pe masura. Despre locatie nu cred ca este cazul sa mai dau detalii. Zona usor accesibila, parcare la Lidl. Am stat o ora. Cred ca daca timpul mi-ar fi permis atat mie, cat si ei , as mai fi prelungit aceasta experienta. Poate data viitoare. Cine stie!? Per total, pentru mine este pe lista scurta de a reveni.

Spor in toate tuturor!

• Inimioara 1
Reputație: 15
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat
La 27.07.2025 la 10:24, LoryMasaj a spus:

IMG-20250724-WA0014.jpg.bd296499eefd87bee8012b5a5585a5ca.jpg

…))aici sunt banii dumneavoastră 💯😂

• Membru Premium
Postat
Acum 8 ore, LoryMasaj a spus:

IMG-20250731-WA0006.jpg

O posibilă explicație pentru momentul când mirosi un trandafir și ai senzație ca miroase a pizdă, și nu înțelegi cum este posibil asa ceva!🌹🌹🌹

• Haha 2

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
Postat
Acum 3 ore, LoryMasaj a spus:

IMG-20250802-WA0006.jpg.5cc15e3c4af006a442294ec5f415e2f8.jpg

Unde-i scoica? 🤣🤣🤣

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Dacă mai există ceva de calitate in București în materie de masaj erotic atunci clar Lorry este TOP pentru mine este femeia ideala, sublima, frumoasa, sexy, de un erotism aparte și de o senzualitate unica
Ador corpul ei natural fara silicoane, tatuaje, piercing-uri etc, pielea aia catifelata mă înnebunește, sânii cu sfârcurile alea obraznice, fundul sexy, privirea ei și buzele wow! Ador cum se simte corpul ei cu ulei unduindu-se pe mine...modul cum ne conectam energetic Intr-un moment de intensitate erotica ce nu poate fi descris aici❤️

E drept că acum din August a mai mărit prețul ( costa 500 lei ora ) eu consider că merită. Stam mereu 2 ore și îmi oferă momente unice și sublime 💞💞💞
La multi ani leoaica mea!

Ne revedem în curând  Lorry 🌹

• Like 1
Postat
On 8/3/2025 at 9:58 AM, Bogdan15689 said:

Dacă mai există ceva de calitate in București în materie de masaj erotic atunci clar Lorry este TOP pentru mine este femeia ideala, sublima, frumoasa, sexy, de un erotism aparte și de o senzualitate unica
Ador corpul ei natural fara silicoane, tatuaje, piercing-uri etc, pielea aia catifelata mă înnebunește, sânii cu sfârcurile alea obraznice, fundul sexy, privirea ei și buzele wow! Ador cum se simte corpul ei cu ulei unduindu-se pe mine...modul cum ne conectam energetic Intr-un moment de intensitate erotica ce nu poate fi descris aici❤️

E drept că acum din August a mai mărit prețul ( costa 500 lei ora ) eu consider că merită. Stam mereu 2 ore și îmi oferă momente unice și sublime 💞💞💞
La multi ani leoaica mea!

Ne revedem în curând  Lorry 🌹

500 lei ora pare putin pentru ce ofera. Am auzit ca Lorry îți reseteaza notiunea despre orgasm. Pleci de acolo și nici nu mai vrei să faci sex, ci doar lăbute lăbute la fetele din echipa Randunicii.

Deci eu zic să mergeti cat e 500 lei, in curand fetele or să isi dea seama ca lăbuța lor valoreaza 700-800 lei ora și or să mărească la nivelul lor real.

(joke in plm)

• Haha 2
  • Membru Premium
Postat
La 04.08.2025 la 23:18, xclussive a spus:

500 lei ora pare putin pentru ce ofera. Am auzit ca Lorry îți reseteaza notiunea despre orgasm. Pleci de acolo și nici nu mai vrei să faci sex, ci doar lăbute lăbute la fetele din echipa Randunicii.

Deci eu zic să mergeti cat e 500 lei, in curand fetele or să isi dea seama ca lăbuța lor valoreaza 700-800 lei ora și or să mărească la nivelul lor real.

(joke in plm)

Acu' hai s-o vorbim pe-a dreptă! Ele au dreptul să-si stabilească tariful și limitele în care ne putem juca noi, si nu scrie în constituție ca sunt obligate sa creeze condiții și tarife accesibile tuturor! Femeia (in general) nu mai este un bun al întregului popor, ca pe vremuri! 

Iar tu, dacă nu ti-o permiți, nu ești neapărat sărac, doar ca nu știi sa priorotizezi. Nu fuma o luna, si-o sa ti-o permiți! Lasă loganu' acasă și arde-o cu tramvaiu' o lună , si-o sa ti-o permiți! Nu mai mânca meniul zilnic la cantina de vizavi, si ia-ti pachet de acasă, o luna, si-o sa ti-o permiți! 

Concluzia e ca nu ti-o permiți nu pentru ca ești sărac, ci pentru ca nu te comporti ca un sărac! 

Pentru mai multe sfaturi financiare, urmareste-ma pe Money Channel la emisiunea Si săracii merge la curve !! 🤭

• Haha 4

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat
2 hours ago, tzipiripi said:

Acu' hai s-o vorbim pe-a dreptă! Ele au dreptul să-si stabilească tariful și limitele în care ne putem juca noi, si nu scrie în constituție ca sunt obligate sa creeze condiții și tarife accesibile tuturor! Femeia (in general) nu mai este un bun al întregului popor, ca pe vremuri! 

Iar tu, dacă nu ti-o permiți, nu ești neapărat sărac, doar ca nu știi sa priorotizezi. Nu fuma o luna, si-o sa ti-o permiți! Lasă loganu' acasă și arde-o cu tramvaiu' o lună , si-o sa ti-o permiți! Nu mai mânca meniul zilnic la cantina de vizavi, si ia-ti pachet de acasă, o luna, si-o sa ti-o permiți! 

Concluzia e ca nu ti-o permiți nu pentru ca ești sărac, ci pentru ca nu te comporti ca un sărac! 

Pentru mai multe sfaturi financiare, urmareste-ma pe Money Channel la emisiunea Si săracii merge la curve !! 🤭

Îți spun un secret, dar să nu mai zici la nimeni: exista fete ff frumoase, tinere, dulci, care ofera servicii mai multe, inclusiv masaj si gfe, la preturi mai mici.

Inca un secret: preturile mari vin la pachet de multe ori cu arogante in comportament și nu neaparat și cu servicii calitative pe masura pretului. 

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 27 minute, xclussive a spus:

Îți spun un secret, dar să nu mai zici la nimeni: exista fete ff frumoase, tinere, dulci, care ofera servicii mai multe, inclusiv masaj si gfe, la preturi mai mici.

Inca un secret: preturile mari vin la pachet de multe ori cu arogante in comportament și nu neaparat și cu servicii calitative pe masura pretului. 

Aia e, nu vrei tu sa lași loganu acas'! 

('ț a faching giouc) 

• Haha 3

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat
8 hours ago, xclussive said:

E o vorba veche românească

Ai bani...mananci

N ai bani....nu ți e foame

Asa si la fete

N ai bani.... nu vrei

Nu incepi sa plângi de bani, suntem adulți, ce naiba

• Membru Premium
Postat
Acum 12 minute, DarthRana a spus:

E o vorba veche românească

Ai bani...mananci

N ai bani....nu ți e foame

Asa si la fete

N ai bani.... nu vrei

Nu incepi sa plângi de bani, suntem adulți, ce naiba

Chiar ș-așa! Ori suntem adulți, ori nu mai suntem!? Bine, cam puerili uneori, da' tot adulți, ce cucu nostru?! 🤭

TZIPIRIPI'S BLOG

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...