Scrumbie Reputație: 27 Postat Iulie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10 Buna, Are vreun coleg informatii despre aceasta maseuza ? https://www.anuntul.ro/anunt-milf-38-titan-masaj-de-Z0nLQ6 Multam ! Link spre comentariu
torten Reputație: 23 Postat Iulie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10 Am văzut story pe whatsapp-ul rândunicii azi cu privire la acest anunț. Se pare ca activează în locația din Rasarit de soare în care activează și Arrya. As fi curios sa incerc, va anunț dacă ajung acolo. Link spre comentariu
Theea Reputație: 20 Postat Iulie 22 Partajează Postat Iulie 22 Este colega mea si poate fi gasita in fiecare zi de dimineata de la 9 00 la 14 00. 0734134681. Si-a facut si ea cont si azi plateste si va scrie toate informatiile necesare. Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 22 Partajează Postat Iulie 22 Buna! Locația mea este în zona Titan. Mai exact langa Auchan Titan Complexul Rasarit de Soare. Se poate intra si de la Auchan Titan dar e cu cartela de acces si uneori trebuie sa astepti sa intre careva. dar e mai simplu de intrat de la Lidl pe strada Bratarii ca acolo este un portar nonstop care sa deschide poarta. Ma gasiti doar dimineata sau in weekend. Programarea se face doar pe whatsapp cu o zi inainte pt ca nu stau in locatie, vin de departe doar daca am programari. Pot incepe de la 9 00 pana la 14 00 in timpul saptamanii sau in weekend in intervalul 9 00-21 00. Ofer masaj de relaxare si erotic cu finalizare prin tehnici de masaj. Fara contact sexual de nici un fel. imi place si accept sarut si limbute (cunnilingus) daca igiena este impecabila. Am 38/160cm/55kg. Categoria Milf (daca esti in cautare de young girl sigur nu sunt pe placul tau si nu ar fi ideal sa te programezi ca sa nu ne pierdem timpul reciproc. Masajul erotic este nud. Primirea este bineinteles in tinuta sexy. Pretul sedintei de 50 de minute este 300 de lei (daca doresti inca o finalizare, adica sedinta cu doua finalizari se achita 100 lei extra pentru cea de-a doua finalizare). Fara graba, fara stres. Eu promit ca imi dau interesul ca sedinta sa fie una foarte reusita si multumitoare iar tu sa revii cu placere in locatia mea. Fotografii nu voi posta aici dar ofer pe whatsapp celor interesati de aspectul meu fizic. Va astept! Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 25 Partajează Postat Iulie 25 Sunteti minunati! Va multumesc tuturor pentru vizite! Si va rog inca o data sa lasati recenzii. Stiu ca mi-ati zis ca nu obisnuiti sa scrieti recenzii dar poate va faceti curaj😍 Link spre comentariu
RioDambovita Reputație: 1 Postat Iulie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25 Buna tuturor, M-am decis sa las o recenzie in urma vizitei facute unei femei incantatoare, Lory, in aceasta dimineata. Mi-am facut o programare cu o zi inainte si am confirmat-o in cursul diminetii de azi. Totul a decurs ireprosabil, am ajuns la Lidl ceva mai devreme, unde am si parcat. Am trecut de bariera pe jos si am gasit relativ usor locatia. Acolo mi-a deschis Lory, o prezenta care mie mi-a placut foarte mult. Dupa dusul de inceput au urmat 50 minute care mi-au placut foarte mult, Nu o sa descriu in amanunt timpul petrecut la Lory, ceea ce pot sa spun este faptul ca este orientata pro client, este lipicioasa si daca faci clickul cuvenit nu regreti o clipa vizita. Eu o sa revin cu siguranta. Si acum notele: Locatie 10, curat, prosop curat, gel de dus la discretie, mi-a oferit prosop si pentru dusul de dupa. Lory: 10, este cea mai buna experienta pe care am avut-o in materie de masaj erotic. O simti permanent langa tine, nu te grabeste, totul se intampla firesc. Eu spun ca merita sa-i faceti o vizita. Zi buna tuturor! 1 Link spre comentariu
daw1cked Reputație: 218 Postat Iulie 26 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Iulie 26 18 hours ago, RioDambovita said: Buna tuturor, M-am decis sa las o recenzie in urma vizitei facute unei femei incantatoare, Lory, in aceasta dimineata. Mi-am facut o programare cu o zi inainte si am confirmat-o in cursul diminetii de azi. Totul a decurs ireprosabil, am ajuns la Lidl ceva mai devreme, unde am si parcat. Am trecut de bariera pe jos si am gasit relativ usor locatia. Acolo mi-a deschis Lory, o prezenta care mie mi-a placut foarte mult. Dupa dusul de inceput au urmat 50 minute care mi-au placut foarte mult, Nu o sa descriu in amanunt timpul petrecut la Lory, ceea ce pot sa spun este faptul ca este orientata pro client, este lipicioasa si daca faci clickul cuvenit nu regreti o clipa vizita. Eu o sa revin cu siguranta. Si acum notele: Locatie 10, curat, prosop curat, gel de dus la discretie, mi-a oferit prosop si pentru dusul de dupa. Lory: 10, este cea mai buna experienta pe care am avut-o in materie de masaj erotic. O simti permanent langa tine, nu te grabeste, totul se intampla firesc. Eu spun ca merita sa-i faceti o vizita. Zi buna tuturor! Deci ti-a dat prosop. Foloseste-l ca perdea pentru fraierii care citesc aici :)) 1 Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 daca vii iti dau si tie prosop ( unul pt acasa daca vrei sa il pui perdea undeva(cu conditia sa lasi o recenzie mai amanuntita. Sa stii ca cei care au fost la mine au zis ca nu vor sa scrie recenzii tocmai pentru ca nu obisnuiesc sa scrie si daca ar scrie cei ca tine i-ar sari in cap. Mai dati o sansa si userilor fara experienta recenziilor sa scrie. Link spre comentariu
wolverine004 Reputație: 3 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Salutare la toata lumea, Nu am mai scris de foarte mult timp o recenzie, dar am avut o experienta exceptionala astazi, la o sedinta de masaj asa ca am decis sa mai contribui si eu la forum. Dupa o pauza mai lunga, cautam un masaj erotic placut si am decis sa o incerc pe noua colega a Randunicii, Lory. Am discutat pe Whatsapp si facut programare din timp (cu 4 zile inainte.... ce pot sa spun, eram nerabdator si voiam sa fiu sigur ca gasesc disponibilitate la ora la care puteam eu) . Locatia din complexul Rasarit de Soare o cunoasteti, este curat si perfect echipata pentru astfel de intalniri. Am rugat-o sa ma astepte imbracata ca intr-o fantezie de a mea (nu va spun cum, este fantezia mea 😁). Nu eram sigur daca urma sa faca asta, mai ales ca era prima data cand ne vedeam, dar n-am regretat. Cand am ajuns in locatie am fost super placut surprins ca m-a asteptat exact cum am sperat. A fost click la prima vedere. Ne-am asezat un pic la taclale sa ne cunoastem si apoi am purces la dusul obligatoriu. Revenind de la dus am inceput cu mangaieri si atingeri si m-am bucurat de "outfit"-ul in care m-a asteptat. Lorry este super lipicioasa, cred ca este definitia GFE, iti da senzatia ca este iubita care te asteapta sa vii obosit de la birou si sa te destreze. Te asteapta intr-un "outfit" sexi, iti da o bautura, stai la taclale in timp ce incepe si iti face un masaj care promite foarte multe. Si chiar asa a fost, a inceput un masaj bine executat, dar destul de scurt, pentru ca eram tare doritor de partea erotica. Partea erotica a decurs exceptional, m-am bucurat de o femeie frumoasa, multe mangaieri, sani, fund ... nu mai stiam de ce sa ma bucur mai intai. Am degustat si o savarina super pofticioasa si perfect curata, si imi place sa cred ca si domnisoarei i-a facut placere :). Dupa ce m-a "chinuit" destul de mult am atins si prima finalizare explosiva, prin tehnicile bine cunoscute de masaj, si cu toate acestea WOW ... Am luat o pauza sa ne revenim, am mai stat putin de vorba si apoi ... surpriza, s-a trezit micutul pt runda doi ... Toata distractia cred ca a durat in jur de 2 ore - am luat de la inceput o sedinta de doua ore, pentru ca eram dupa o pauza lunga si am vrut sa am parte de foarte multa atentie. Si exact asta am primit. Halatul 600 lei pentru 2 ore. OK, si notele dupa regulament. Locatia - 10 - garsoniera intotdeauna curata si in conditii excelente Igiena fetei - 10 - impecabil de curata si vai ce bine mirosea - puteti sa ma credeti ... am verificat de sus pana jos 😁 Aspect - 9 - Lory este o femeie foarte frumoasa care dupa parerea mea nu isi arata varsta. Cu toate acestea, nota 10 este rezervata din principiu, asa ca voi acorda un 9. Masaj - 8 - probabil ca aici este singura zona unde se poate discuta despre imbunatatiri. Mie mi-a placut foarte mult cum a inceput, dar eram disperat sa trecem la partea erotica asa ca este partial vina mea Masajul erotic - 10 - partea asta a fost exceptionala si am vrut de doua ori 😁 Finalizare - 10 - nu pot decat sa spun ca am terminat de doua ori ... ceea ce nu mi se intampla prea des ... GFE - 10 - m-a facut sa ma simt incredbil de bine si abia astept urmatoarea sedinta Concluzia ... demult (de anul trecut) nu am mai primit un masaj erotic de calitate, si sunt super incantat. Revin sigur in urmatoarele doua saptamani. 1 Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 26 Partajează Postat Iulie 26 Suta la suta naturale😜 1 4 Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Pentru programari pe maine va astept pe whatsapp. Pupici 4 Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 27 Partajează Postat Iulie 27 Pentru programari pe maine va astept pe whatsapp. Pupici! 1 4 Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 28 Partajează Postat Iulie 28 Neata! Pt astazi nu mai sunt locuri libere insa va astept pe whatsapp sa discutam despre programari pentru maine si saptamana viitoare. Pupici! 1 4 Link spre comentariu
LoryMasaj Reputație: 19 Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 Buna dimineata! Astazi mai am loc la ora 13 00 Link spre comentariu
baronuldinu Reputație: 7 Postat Iulie 29 Partajează Postat Iulie 29 Nu obisnuiesc sa scriu recenzii dar pentru ca am avut parte de o intalnire deosebita o sa las cateva cuvinte totusi. Lory este o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Lady. As zice ca este exact genul de femeie care este matura ca varsta, mentalitate si atitudine dar cu aspect fizic de adolescenta. Sanii frumosi, sfarcuri mari si proeminente, pasarica roza si dulce. Am avut parte de un masaj de relaxare foarte bun, urmat de mangaieri, saruturi si calde imbratisari. Lory se unduieste de parca faci dragoste nu doar masaj este foarte atenta si orientata catre a te face sa te simti bine. Mi-au fost permise si incurajate saruturile si cu greu m-am indepartat de parter unde am lins pana am obtinut un orgasm spectaculos. Locatia o garsoniera ok. Aspect fizic Lori si atitudine la superlativ si ele. Cadoul 300 de lei o ora fara graba dar nu cred ca este de ajuns, eu unul nu am avut timp de ajuns o ora, am comunicat, am sarutat dar as mai fi vrut timp insa era altcineva programat. Data viitoare aleg sedinta de doua ore. Imi place ca e matinala accepta programari si de la 8 30 9 00. De revenit si recomand. 1 Link spre comentariu
Yoohh Reputație: 1 Postat August 2 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat August 2 Salut la toată lumea,Maine am o programare la Doamna .am vb cu ea pe whatsaap.si este de nota 10 sper și întâlnirea de maine.va țin la curent revin cu recenzii.sunt nou pe nimfomane sper să iasă bine recenzia Link spre comentariu
torrorosso Reputație: 0 Postat August 2 Partajează Postat August 2 Salut tuturor, de obicei nu las recenzii, dar azi m-am hotărât să o fac. Am fost la dra, programare respectată, locația se știe, acum e acum. Ajuns acolo , am fost întâmpinat de o tipă super, pozele sunt reale, mi se pare ca arată mai bine live, are o frumusețe exotică care pe mine m-a fascinat. Curățenia la superlativ, serviciile peste așteptări, nu detaliez, ce se întâmplă acolo, rămâne acolo și în imaginația fiecăruia. Pot să spun doar atât, dacă te comporți ok, vei fi răsplătit cu vârf și îndesat. Baftă! Link spre comentariu
Everglades Reputație: 10 Postat August 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2 Buna seara iubito! ”Pot să spun prin cuvinte, ca puține mai sunt pe pământ lucruri sfinte”. Iar întâlnirea cu femeia minunată despre care vorbim este ca muzica lui Florin Bogardo, versuri recitate de Pino Caramitru... iar dincolo de asta o asculți si o vezi pe ea. Stiu ca povestesc despre o femeie unică aici. La fel cum au facut și cei dinaintea mea. Unică prin frumusețe, sensibilitate, farmec și eleganță. O întâlnesti când poate soarta iți surâde ca sa iți spună ca eternul feminin există, intr-un superlativ absolut de eros, feminitate și pasiune. Atunci cand Afrodita ne zâmbește și suflă viață în imaginea sculptată asiduu în căutarea divinului feminin, o întâlnești pe Ea. Poate fi în locația din Titan, scara H... dar după ce o vezi, brațele tale o strâng, iar mainile și respiratia Ei îți rămân peste tot pe tine, o vei purta cu tine oriunde. Uitarea aici încetează ca lege a firii, iar memoria femeii te invăluie cu persistența Ei. Da. E frumoasă. E caldă. E dulce. E charm și seducție. Iți dă totul prin ea, numai să fii gentleman. Pentru cei care au învățat nobiliarul titlu ”lord” veți întâlni o lady. E seara când scriu acum. Poate noapte. Si Ea a rămas ușor peste tot. Pentru că așa ar trebui să căutăm o femeie. Prin prezența ei rămasă cînd ne e dor de ea. Nota e unică și maximă: 10 în etalon european, A+ în sistem imperial american. Restul este între mine și Ea, iar asta nu se evaluază prin scor sau ierarhii. ”Sunt destui acei care vor, să pună cătușe cuvântului dor”! Aici nu veți reuși. Trăiți! Voi mai reveni! Numai despre EA. Nu am cum altfel. 1 Link spre comentariu
Yoohh Reputație: 1 Postat August 3 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat August 3 Tocmai ce am ieșit de la Lorry de 30 de minute încă stau in mașină în parcare la Lidl sa îmi revin.masaj nota 10 erotic .știe să se facă plăcute eu am luat 2 ore și nu știu când a trecut timpul.sunt sigur că data viitoare o sa fie și mai bine ,azi a fost prima oara la Lorry.daca ști cum să te comporți cu ea o sa ai parte de o întâlnire frumoasa .respect din ambele părți.multumesc Lorry și sper sa te vad cat mai curând.orice aș scrie este de prisos,in realitate este un vis .păcat că durează prea puțin. Link spre comentariu
MaiuMayo Reputație: 0 Postat August 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 3 Hello. Am trecut si eu pe la Lorry. Locația este cartier Rasarit de Soare, un apartament nou pe care Lorry il are închiriat pentru primele ore ale dimineții pană la prânz. De la prânz fiind altă colegă , ar fi indicat să fim punctuali. Am stabilit de dimineață cu ea ora la care să ma prezint și a fost respectată de ambele părți. După dus, am început masajul. Un masaj de relaxare care m-a ajutat să ma detensioneze destul de bine. Mi-a plăcut , fiind pe burtă, atingerile ei delicate intre picioare pe bijuterii , precum si sărutările ei dupa ureche. Nerăbdător , m-am întors cu fața fără să mai aștept semnalul ei. Am putut să o sărut si să ma joc cu jucăria ei, in timp ce ea o freca pe a mea. Simțind-o destul de udă și dornică , am capitulat rapid la mâna ei. Btw, m-a întrebat la început ce prefer , ulei sau cremă si am avut parte de o cremă hidratantă si fără miros , asta pentru cei care nu suportă ulei vara la temp mari. Durata de desfășurare a acțiunii undeva la 45 min cu tot cu duș și asta că am fost eu “rapid”. Prețul este 300 lei , plătiți la început. De întors mă mai întorc, pentru ca am simțit-o ca pe o femeie faină, mai mult decât o maseuză. Notele sunt subiective și nu promit aceeași experiență, dar interacțiunea cu Lorry a fost 9+ , primea 10 daca reușeam sa o găsesc si seara dupa munca. Locația 8 din 10 , cam departe de mine da aia e. Link spre comentariu
cel mai muissst Reputație: -410 Postat August 3 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Partajează Postat August 3 Intai am trecut pe la colega Theea si apoi am zis ca incerc o programare si la Lori. Pt ca eram in black list pe un nr pt ca la Theea n-am ramas am incercat programarea de pe alt nr. Pozele pareau prea bune ca sa fie real dar am zis sa incerc. Surprinzator dar tipa e chiar mult mai mistoaca in realitate decat in poze, pozele sunt prea editate, ea e mult mai naturala si feminina fara urma de vulgaritate. Cred ca am avut parte de cea mai buna experienta in materie de masaj. Nici nu stiu cum sa descriu si nici nu am chef, atat am vrut sa punctez ca doamna este de vizitat. Apropo de doamna sa stiti ca e chiar doamna. Cert 40+dar cu aspect fizic ingrijit si tineresc. Sanii foarte zvelti cu sfarcuri mari si proeminente, pizda roz si curata proaspat epilata labiile mici ca la domnisoarele virgine (dubios nu?) Recomand celor care stiu sa aprecieze compania unei femei in adevaratul sens. Daca va plac pustoaicele evitati sa o contactati sa nu aveti asteptari inutile. Decartat 300 si subliniez ca o ora nu e de ajuns daca vrei sa ai timp sa te bucuri de tot ce are de oferit. Nu am realizat cand a trecut timpul, as mai fi stat dar nu eram pregatit pt ca plecasem cumva cu gandul ca nu cred ca raman daca nu e tipa din poze. Minus ca lucreaza doar dimineata. Poate pt unii e avantaj pt mine nu e. Link spre comentariu
maturiciu Reputație: 1 Postat August 5 Partajează Postat August 5 Am petrecut și eu o oră în prezența titularei topicului zilele trecute. Am asteptat un pic ca sa treaca starea de euforie si sa pot scrie cateva cuvinte la rece despre coliziunea avuta. Randurile de mai jos sunt scrise în urma experientei proprii alaturi de ea, în cazul altor vizitatori lucrurile se pot desfășura mult diferit. Contactul a fost Ok, rapid. Programare respectată la minut. Gazda este o femeie frumoasă, feminina, matura (atenție celor care isi doresc tinerele - nu este cazul). Locația este adecvată activității. A fost usor sa intram pe aceeasi lungime de unda, ca urmare am petrecut alaturi de ea o oră foarte plăcută, plină de erotism. Având în vedere și compesația pe care o solicită, pentru mine este unul dintre cele mai bune rapoarte preț / calitate de pe piață. 1 Link spre comentariu
bolox Reputație: 10 Postat August 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 5 Va salut domnilor! Las si eu cateva cuvinte despre intalnirea avuta in dimineata asta Programat la doamna in cauza de sambata pentru azi (chiar de vineri si anulat de catre mine dar ne-am inteles pana la urma) Chiar este o doamna ,40 de ani cred eu ,arata bine la corp ,sanii imi plac mie cel mai mult este atenta la tine sa ti faca pe plac ,sa te relaxeze. Masajul de relaxare ok dar putin ca am vrut mai mult erotic prin care reuseste sa te faca sa te zvarcolesti prin pat .una peste alta femeia este atenta la ce ti place si te excita maxim,finalizarea a fost cum trebuie (exploziva),ne am simtit bine amandoi ..... Mie mi a placut si o sa mai revin. Pretul si locatie se stiu ...... Nu prea le am cu povestitul dar am zis sa i las o recenzie ca merita,,spor.... 1 Link spre comentariu
hegel Reputație: 0 Postat August 6 Oras:bucarest Oras:bucarest Partajează Postat August 6 Hi Lori. Nice to read wonderfull reviews about you. I'll be happy to meet you tomorrow = wednesday [only few days in Bucarest] - are toy available - what hours? location? /address? price? services? PLease answer here or call/text me [not whatsapp!] tomorow on 0733634628 Thanks Hegel Bună Lori. Mă bucur să citesc recenzii minunate despre tine. Voi fi bucuros să ne întâlnim mâine = miercuri [doar câteva zile în București] - sunt disponibile jucării - la ce orar? Locație? /abordare? Preț? Servicii? Vă rugăm să răspundeți aici sau să-mi sunați/sms [nu pe whatsapp!] mâine la 0733634628 Mulțumesc Hegel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum