Sari la conținut

Monica - 0799287283

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Vizitat după-amiază domnișoara din link, programat whatsapp, locație Zona Crinului vizavi de izvor, am ajuns la locație, pozele sunt ale ei, la cererea mea și a luat tocuri, făcut cunoștință ma servit cu un pahar de apă rece, câteva discuții de acomodare, lăsat cadoul pentru un nr., 150 lei după care am primit prosop curat, baia dotată corespunzător curată, revenit în dormitor acțiunea a debutat cu ON lent protejat la cerea mea adânc, foarte plăcut, la NP ea deasupra se implică maxim, sare frumos și fără reținere, schimbat pe la spate priveliște, fund hmmm super chiar dă contre, finalizat în prezervativ. Per total o experiență frumoasă cu o tipa mișto.O recomand. Sa aveți o seară frumoasă și răcoroasă cu mult spor în tot ceea ce faceți 😊!

• Like 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Monica - 0799287283
  • Oras:Pitesti
Postat

Va salut, vizitat domnișoara, confirm spusele colegului de mai sus @razvirazvanfata cu poze adevărate, 1,50 h cam 50 kg, sani mici dar fermi, fund bombat, locație pe Crinului, cam greu de văzut din strada dar te îndruma bine fata, apartament curat dar fără ac. Baie curat, am găsit și un prosop pe acolo

Stat puțin de vorba cu ea, foarte deschisa, nu graba, de puțin timp revenita pe meleagurile noastre, am optat pentru O. N. / NP. O finalizare. 

Oral destul de adânc, nu dep. Se ajuta mult de mana, fără atenție la vecini, dar ca durata destul de mult se uita la tine sa vadă dacă o oprești sau o lași sa mai continuie. 

N. P. Acțiunea a debutat cu ia pe mine, din proprie inițiativa, apoi schimbat în capra, o pasarica strâmtă și fierbinte, fundul ala bombat face tot, finalizare în balon. Ca note. :

O. N7, destul de umed dar monoton nu face cim. Doar corporala 

N. P aici un 8 strâmtă, fără miroase, igiena buna 

Locație 8/fără ac, baia slaba dotare, dar curat. 

Atitudine 10,vorbăreață, comunicare buna. 

Cadou. 150/1 finalizare. 

Mai sta doar astăzi din păcate, poate mai revine, încă nu știe 

Pentru mine este de revenit. 

Va salut și ciocane tari să aveți! 

• Like 1
  • Oras:Pitești
Postat

Salutare, vizitat Monica ieri după-amiază, felicitări colegului pentru descoperire, este de apreciat, programat whatsapp, locația prea l‐a stradă și fără AC dar ok, am urcat mi-a deschis ușa o fată frumușică cu ochii migdalați un zâmbet frumos și gropițe în obraji care îi dă un aer ștengăresc, foarte vorbăreață și plină de energie, ma servit cu un pahar de apă la cererea mea, am stat la discuții am glumit foarte deschisă și receptivă, înmânat cadoul pentru o oră, am primit prosop curat mers la baie pentru igienizare și răcorire, întors în cameră ne-am așezat în pat sa dezbrăcat, un corp bine proporționat cu sâni micuți feciorelnici plăcuți la atingere și fundulețul punctul forte, piele fină și carne tare, acțiunea a debutat cu oral eu, piersicuță curată receptivă, sa umezit din abundență, a trecut ea la ON, se ajută puțin cu mâna dar o ia lent, adânc cât poate, umed, montat prezervativ trece deasupra unde sare bine dar puțin reținută, este foarte strâmtă, schimbat misionar cu săruturi pe gât și pe sâni geme ușor, după care am pus-o pe burtă cu un picior întins și unul la piept să admir fundulețul am continuat ceva timp dar ușor să nu îi creez disconfort, gemea plăcut sa umezit natural, finalizat în prezervativ șters cu șervețele umede după care am mers la baie am ieșit, a mers și ia după mine, în timp ce mă îmbrăcam am mai stat puțin de vorbă, i-am sugerat să găsească o altă locație, pupici de la revedere și plecat.

În concluzie este o fată foarte drăguță și plăcută, este la început și mai are câte ceva de învățat, sper să nu exagerez dar este un diamant neșlefuit dacă o îndrumăm cum trebuie câștigăm o fată minunată, este de revenit ori de câte ori ne vizitează orașul.

O seară bună și o săptămână ușoară la toată lumea!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Salutare 

Revizitat ieri Monica, o fată foarte cuminte, frumușică și atentă să te facă să te simți bine în prezența ei, programare ok, locație cu parcare și dotată cu tot ce trebuie,lăsat cadoul pentru o oră, acțiunea mai intensă și relaxantă decât prima dată, ON foarte bun cu schimbări de ritm, încercări de deep, NP schimbat trei poziții fără reținere, strâmtă se udă natural, te mângâie te lasă să o săruți pe gât pe sâni, am râs am glumit în timpul actului de diferite situații, finalizarea în prezervativ ma șters cu șervețele umede, am mers la baie pe rând, în timp ce mă îmbrăcam am mai stat de glume, discuții, are un zâmbet frumos cu gropițe în obraz care o face foarte plăcută, îmbrățișări și pupici de la revedere am plecat pe cealaltă ieșire din locație care e mai accesibilă.

Domnilor, o zi bună cu spor 🫡 !

• Telefon: 07 noi 2 si-ale tale buze moi
  • Oras:Pe taramul Viselor
Postat
Acum 58 minute, tsexterone a spus:

Salutare 

Revizitat ieri Monica, o fată foarte cuminte, frumușică și atentă să te facă să te simți bine în prezența ei, programare ok, locație cu parcare și dotată cu tot ce trebuie,lăsat cadoul pentru o oră, acțiunea mai intensă și relaxantă decât prima dată, ON foarte bun cu schimbări de ritm, încercări de deep, NP schimbat trei poziții fără reținere, strâmtă se udă natural, te mângâie te lasă să o săruți pe gât pe sâni, am râs am glumit în timpul actului de diferite situații, finalizarea în prezervativ ma șters cu șervețele umede, am mers la baie pe rând, în timp ce mă îmbrăcam am mai stat de glume, discuții, are un zâmbet frumos cu gropițe în obraz care o face foarte plăcută, îmbrățișări și pupici de la revedere am plecat pe cealaltă ieșire din locație care e mai accesibilă.

Domnilor, o zi bună cu spor 🫡 !

pune si tu un link la anunt

Postat
Acum 19 minute, supermax a spus:

A plecat aseara la 19 din Pitesti.

Totusi un link din orasul unde a plecat?

Postat
Acum 1 oră, bogdan icx a spus:

Nu mai are anunțul activ cred că a plecat. Bagă numărul de telefon și vezi poza la whatsapp.

Postat
Acum 1 oră, bogdan icx a spus:

Sau mai vezi fotografii cu ea în linkul pus de colegul de la Sibiu

Postat
1 oră în urmă, Mihai2209 a spus:

Totusi un link din orasul unde a plecat?

Spunea că pleacă acasă să se odihnească puțin și după aceea mai se gândește unde merge.

Postat
Acum 58 minute, tsexterone a spus:

Sau mai vezi fotografii cu ea în linkul pus de colegul de la Sibiu

daca pozele sunt reale pune linkul de sibiu

Postat
La 11.07.2024 la 9:44, zozozo a spus:

Poza de la profilul de pe whatsapp este cea mai apropiată de realitate.

• Oras:Rm Valcea
  • Oras:Rm Valcea
Postat
La 10.07.2024 la 23:53, razvirazvan a spus:

Vizitat după-amiază domnișoara din link, programat whatsapp, locație Zona Crinului vizavi de izvor, am ajuns la locație, pozele sunt ale ei, la cererea mea și a luat tocuri, făcut cunoștință ma servit cu un pahar de apă rece, câteva discuții de acomodare, lăsat cadoul pentru un nr., 150 lei după care am primit prosop curat, baia dotată corespunzător curată, revenit în dormitor acțiunea a debutat cu ON lent protejat la cerea mea adânc, foarte plăcut, la NP ea deasupra se implică maxim, sare frumos și fără reținere, schimbat pe la spate priveliște, fund hmmm super chiar dă contre, finalizat în prezervativ. Per total o experiență frumoasă cu o tipa mișto.O recomand. Sa aveți o seară frumoasă și răcoroasă cu mult spor în tot ceea ce faceți 😊!

Acum este la Rm Valcea

• Like 1
Postat

Revizitat astăzi titulara acestui topic, totul a decurs foarte bine, aceeași fată drăguță, comunicativă, zâmbitoare și cu bun simț, se implică și se străduiește să facă totul pentru satisfacția celor care îi trec pragul, tentațiile culinare și-au făcut puțin efectul dar nu exagerat, sa conformat vremurilor și a mai adăugat 50 Ron la tarife! Detalii mai amănunțite aveți în recenziile anterioare! Nu era prea mulțumită de locație, în Craiovei pe Tineretului, posibil să o schimbe! 
Domnilor, cu respect! 🫡 

• Like 2
Postat
Acum 12 ore, tsexterone a spus:

Revizitat astăzi titulara acestui topic, totul a decurs foarte bine, aceeași fată drăguță, comunicativă, zâmbitoare și cu bun simț, se implică și se străduiește să facă totul pentru satisfacția celor care îi trec pragul, tentațiile culinare și-au făcut puțin efectul dar nu exagerat, sa conformat vremurilor și a mai adăugat 50 Ron la tarife! Detalii mai amănunțite aveți în recenziile anterioare! Nu era prea mulțumită de locație, în Craiovei pe Tineretului, posibil să o schimbe! 
Domnilor, cu respect! 🫡 

Să) ut, fata e acum la Pitești? Pune un link. Cu anunțul 

Postat
Acum 12 ore, tsexterone a spus:

Domnilor, cu respect! 🫡 

Deci s a mai "nasolit" dar ea a pus 50 ca asa e piata, bravo ma. Problema e ca nu stiu cum vi s a parut voua wow, ca am fost anul trecut la ea si n are nici o treaba cu meseria asta, nu sta calumea s o futi din start mi am dat seama ca am aruncat banii la tomberon. Pe langa ca nici nu sta calumea, nici nu arata atunci cine stie ce, acu cu atat mai mult, dar merge pe 2 cu 4, bun asa. 

Postat
Acum 8 ore, cristy07 a spus:

Salut! Daca sunteti un pic mai dotati mai bine va orientati in alta parte. 

Tie ce ti a facut colegule? 😂

Postat

Nu prea a stat la futut ca vezi domne e mare si nu poate deasupra nu poate capra. A stat intr o pozitie astfel incat sa nu intre toata. 

• Haha 1
Postat
Acum 8 ore, cristy07 a spus:

Nu prea a stat la futut ca vezi domne e mare si nu poate deasupra nu poate capra. A stat intr o pozitie astfel incat sa nu intre toata. 

Cand eu am zis, n am mintit frate, la fel a stat ca pla, incovrigata asa nu puteai sa bagi nici pl n ea nu nimic, tocuri ce se posteaza n poze la fel de la usa le a dat jos si etc etc slaba prestatie bani aruncati. Eu vazusem pe la Misu recenzie si am zis oho hai ca e buna chit ca e rotunjoara si nu e chiar genul meu dar slaba rau, acu pe deasupra e 200/nr 🤣 bravo ma.

Postat
Acum 11 ore, DjDante a spus:

Cand eu am zis, n am mintit frate, la fel a stat ca pla, incovrigata asa nu puteai sa bagi nici pl n ea nu nimic, tocuri ce se posteaza n poze la fel de la usa le a dat jos si etc etc slaba prestatie bani aruncati. Eu vazusem pe la Misu recenzie si am zis oho hai ca e buna chit ca e rotunjoara si nu e chiar genul meu dar slaba rau, acu pe deasupra e 200/nr 🤣 bravo ma.

Nu mai e ce era acum doi ani, și eu sunt dezamăgit 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.